24218
Modern Warfare 2
  • csuszi
    szövegértelmezésre visszatérve, ilyet hol olvastál?
    minden értetlenkedőnek leírom:
    - valszeg nem lesuznek egyáltalán dedicated szerverek, központi iw szerverek lesznek, tök ingyen, mindenkinek.
    - egy interjúban volt róla szó, hogy lehet lesznek dedicated szerverek, HA VALAKI IGÉNYT tart rá, bérelhet. nem kis pistikének kell ezért fizetnie, aki eddig is ingyen játszott, mert én HUSZ ATTILA fizettem neki éveken át a dedicated szervert, hanem nekem, ha ingerenciám úgy tartja, veszek tőlük, ahogy eddig vettem 2-őt total-osoktól...

ezt olyan kibaszott nehéz felfogni értem én...
  • MURopi
    beszélgetni nem nyilvánosan, fórumon szoktak amit jó páran olvasnak, a PÜ-t erre találták ki, tessék használni
  • csuszi
    te csak szövegértelmezéssel ne gyere, azt már láttuk hogy te hadilábon állsz vele. most is kisegítelek, ez egy párbeszéd, nem egy kommentből áll, az csak véletlen, épp melyikre nyomtam rá. a warez rész a 2050-es kommentre ment. okés?:)
  • Grifidos
    Kimondottan a #2050-es hozzászólásodra reagáltam.
    Ami nem pártatlan...
  • NEOreg3
    igen, leszerződik

és gondolom az IW majd a két szép szeméért fogja megadni hozzá az eszközöket... naná, hogy részesedést fognak kérni a befolyt összegből; azt nem tudom mennyit, de ha van pofájuk, a felét is simán elkérhetik

ezek mellett a szerverpark tulajdonosának két lehetősége van: vagy hagyja a picsába az egészet, mert neki nem éri meg, vagy drágábban fogja árulni a szervereket
  • csuszi
    mint ahogy az eddigi szervereket is fizetni kell folyamatosan. egyszerűen azt nem fogod fel (vagy inkább az a gyanúm a hülyét tetteted - csak nem érdekeltséged van egy szerverszolgáltatónál?), hogy semmi nem változik az eddigi codokhoz képest: eddig is fizetni kellett a dedicated szerverekért, ezután is fizetni kell, jelen állás szerint nem xy szerverszolgáltatónak, hanem az iw nek. csak a szervert szolgáltató "személye" változik. ebben a pillanatban is az összes cod összes szerveréért fizet valaki, csak nem az iw nek.
  • Grifidos
    Szerverek határok nélkül...azért nem legyek hordják össze a lét senkinek.
    Tehát szerinted akik most szervereket árúlnak/tesznek bérelhetővé azok rossz üzletemberek és nem keresnek vele semmit?
    Ahogy most állunk lassan le merem bélyegezni, hogy a mi régiós szerverünk vagy szlovákiában lesz vagy romániában.
  • Kandurex
    ..és? Most nem vagyok pártatlan, vagy egyáltalán moderálok?
  • MURopi
    De várom már amikor fel megyek 1 szerverre és óránként kell majd küldeni az emelt díjas smseket, hogy játszhassak :D
  • Kandurex
    #2048, szerinted mindig lesz valaki aki fizetni fogja? Egyszerűbben, nem fogja senki se a plusz zsetont fizetgetni. Ha nem is ma, előbb - utóbb ide jutunk, ez az út oda vezet, csak nem akarod elfogadni.
  • MURopi
    csúnya szövegértelmezési hibákban küszködsz mert kandur #2049 kommentjének köze nem volt a warez vásárláshoz hanem, hogy van olyan játék amin van dedikált szerver de nem akarják ők se a warezt...
  • Pretorian
    Hát, ha lenne annyi potenciális vásárló (akik multiznak is ugye), hogy megérje szerződni, akkor meg is értenélek. De nem lesz: egy-egy sikerjátékból mindössze néhány ezer, a nagyon nagy cimekből talán ha 10-20000 fogy itthon a premier idején. Az az néhány ezer fizető játékos meg lófasz, az sajnos csak zsebpénz.
  • csuszi
  • Grifidos
    "A moderátorok szerkesztési, törlési, és tématörlési jogkörökkel vannak felruházva. Munkájukat a szerkesztőség felkérése alapján szabadidejükben, a közösségi munka keretein belül végzik. A munkájukat kötelesek pártatlanul, és személyes indíttatások nélkül végezni. "
  • csuszi
    hihetetlen vagy... milyen plusz pénz???? miért fog többe kerülni?? kin verik le?? mi a faszról beszélsz???

mutasd már meg az egyetemi szervereket légyszi. mert az 1% is túlzó volt részemről, ha ezt nem ismered el vagy hülye vagy, vagy nem ismered be tévedésed. kezdjük azzal, hogy a szerverek igen csekély mennyisége van csóró országban. egyetemi szerverek nincsenek csak a keleti blokkban, nyugaton az összes szerver bérelt. de szerintem ha jelen pillanatban üzemel 10db Magyarországon (az összes codban), az már csoda...

szenny: no comment. warezoljad, grt vip
  • Grifidos
    Oda hogy akinek van szerverparkja magyarországon és még esze is mellé az leszerződik az IW-vel, hogy ő biztosíthassa a magyarországi szervereket.
    Már a tököm tele van vele hogy a gizda egyetemisták körül forog a világ hogy nekik minden ingyen legyen.
    Lófxt!
    Welcome to real world!
  • Kandurex
    Ha már warez, általában tiltani szoktam...de ebben az esetben, csak nyugodtan. Semmilyen szankció nem lesz a részemről. Nem kell off topik, nem érdemli meg ez a szenny.
  • Kandurex
    #2044, #2043 na már jön a magyarázat: A WAREZ miatt van, a BŰNÖS!! Akasszuk fel! Jaj már..a BC2 miért áll ki teljes mellszélességgel a szerverek mellett? Tán imádják a warezt mi? pf...
  • Kandurex
    Te milyen gyakran jársz egyetemi szerverekre? :) Még egyszer leírom, ez bizony plusz pénz, amit kőkeményen lefognak verni. És itt a lényeg, szerinted mennyi szerver lesz, ha még többe fog kerülni? Fele annyi, 5. -de? Szerinted milyen távolságra lehetünk az SMS szerverekhez? Szerinted hány hülye lesz aki állni fogja? Hmm? Szerinted hova visz az IW "forradalmi" megoldása? Hm?
  • Grifidos
    Ejnye "ősellenség" :)
  • csuszi
    és a vicces az, hogy nem is kedvellek. de kivételesen egyet kell értsek...
  • Pretorian
    Én abban már teljesen biztos vagyok, hogy a köcsög hirverés miatt legalább egy hetet várok majd a premier után, mielőtt pénzt adnék ki a játékra. Ezt igy most döntöttem el, az utolsó 60-70 komment visszaolvasása után.
  • csuszi
    de az ziher, hogy 1% sincs, kegyes túlzás volt részemről.
    és ez nem selyemszalag ember, hanem a warez visszaszorítása.
    megérdemeljük, főleg az olyanok miatt, akik tépik a szájukat, de eddig se vettek meg egy codot sem.

ismétlem magam. ha laggos szutyok lesz, akkor game over. de ha lehet bérelni ded szervert (ami még nem is biztos, az is lehet hogy fals info), vagy nem lesz laggos a sok iw szerver, akkor 10/10. magyarázhatod ezt körbe körbe, de ennyi a helyzet.
  • Grifidos
    Miért mit gondoltál B+ pusztán jótékonyságból ölnek dollár milliókat a játékfejlesztésbe?
    Az átlag játékosoknak ezután is ingyenes lesz a multi.
    Akik pedig (ezt te nem tudhatod hiszen te egetverően nagy multi-játékos vagy) eddig is szervert béreltek (tudod a klánok)és elosztották egymás között a költségeket azok valószinűleg ezután is bérelnek majd csak nem az általad preferált magyar szerverkufároknak hanem az IW-nek fizetnek aki pedig várhatóan eléggé olcsón fogja adni őket (remélhetőleg) hiszen a szerveren futó reklámokból is lesz bevétele.
  • csuszi
    azt a kibaszott kurva eget. a 15000 cod4 vagy 12000cod2 szerverből szerinted hány fut egyetemi hálózaton? 1%??
    milyen plusz költségek baszod. ÉN ÉSMINDEN MÁS SZERVERT bérlő, most is fizetünk a kurva szerverekért, minden codban. ez tény. érted??? a 99%-a a szervereknek, most is fizetős szerver. EZ TÉNY!!!
    az lehert hogy asok pubhero ingyen jár a szerverekre, mert van valami fasz, aki fizet érte, vagy warszervernek tartja, vagy pubnak mert éppen ehhez van kedve, de fizet érte. és ha Te ezután is "pub" player akarsz lenni, aki nem fizet szerverért, ezután se fizetsz. magyarázd még körbe a semmit hajrá... ennél szájbarágósabban lehetetlen ezt elmagyarázni, gratulálok, ha képtelen vagy felfogni.
  • nonicks
    TÉK
  • Kandurex
    De tökön tudnám magamat szúrni, nem hiszem, hogy a sok marha képes örülni az IW "újításainak". Egyszerűen nem látjátok, hogy ez csak arról szól, hogy még több pénz menjen a kiadó - fejlesztő kasszába? Szó sincs itt már játékról vagy versenyről, ez kőkemény busines, selyemszalaggal átkötött ajándékba csomagolva.
  • Kandurex
    Minden bizonnyal,.
  • Kandurex
    ..és te nagy eszű királylány, szerinted ki fogja kifizetni a plusz költséget? És még egyszer marhája, sok egyetemi hálózaton van dedicated szerver...azokkal mi van? És, hagyd már a szervereket, mert nem lesznek.
  • csuszi
    azt hittem bazdmeg hogy te az értelmesek táborába tartozol...tévedtem??
  • berlinboy6329
    West takes a shot at the motives behind some of the outrage, noting that there's money to made by selling dedicated servers and adspace on them: "It's a little dubious. Some of the people complaining are complaining with their pocketbook." Gameinformer

"Pénzért majd bárki vehet dedikált szervert, amelyen majd reklámok futnak." HW

Lehet félreforditás volt,tudja a tököm...
  • csuszi
    ember. ennyire hülye vagy????
    eddig is fizetősek voltak bazdmeg fogd már fel. csak nem az iw nek fizettél hanem x szerverszolgáltatónak. ennyire nehéz felfogni?
    az lehet bazdmeg hogy te nem fizettél, de a szervert bérlő igen. és ha ezután az iw-nek fizet a szervert bérlő, akkor ugyanott vagyunk, ha te ezután sem akarsz fizetni szerverért, akkor ezután is járhatsz ingyen szerverre, "idegenek" bérelt szerverére, ahogy eddig. nehéz ezt megérteni? kínaiul beszélek?
  • nonicks
    "Teljesen megbízhattok az IWNet-ben. És nem lesz kiemelt szerver vagy szerverlista, így csak az IWNet-re kell hagyatkozni a meccsek szervezésében. De persze ott lesznek a privát játékok, mint minden más platformon, ahol – tudjátok – kikapcsolhatjátok a légitámogatást, meg ezt, meg azt, változtathattok a szabályokon minden privát meccsben, vagy meghívhattok embereket a szerverre” – tette hozzá."
  • Kandurex
    Hardwireden is hír, miszerint fizetősek lesznek a dedicated szerverek, miről beszélsz?!

• Kandurex
    Tök jó mi, hogy lesznek fizetős dedicated szerverek. Eljött a havidíjas FPS kora, és képzeld, pár helyi hülye még örül is neki itt.
  • csuszi
    na így terjed a hülyeség... gratulálok minden résztvevőnek.
  • nonicks
    valaki rakja már be azt a képet amin az van hogy mit adnak majd a cod 7 -hez:D
    ABRAHMS TANK meg stb:D
  • DarkSector
    nebazz még fizetős is lesz??? lol...még valami??? esetleg ami okot adhat gyilkolásra?
  • nonicks
    ne veszekedj hülyékkel mert lesüllyedsz a szintjükre és ők legyőznek a RUTIN-jukkal!
  • nonicks
    reklám off!