24218
Modern Warfare 2
-
nem lehet jelenteni sehol. pont.
lehet hogy a hekkes szeró miatt lett kibaszva, mert rossz hekkes szeró csináló progót szedett le, vagy biza csalt mással is.
vac ban automatikus
jelentésért nem banolnak. -
hm...
akkor is van valahun, ahol lehet jelenteni a csalókat... nem a steam oldalon..
mert egyik barátom a listáról hekkes szerót csinált (ilyne onli sznájper meg atomugrándozás, stb), és az egyik gyerek beírta, hogy jelenti azonnal xy oldalon, egy hétre rá már kapta a vacbant... akkor ez most hogy is van?
vagy elképzelhető, hogy mással is csalt, csak azt nem köti az orrunkra? -
Oké ( : köszi ^.^ bocsi a hülye kérdésért : D de még mindig nemtom h miért tünt el a játékból h kit mivel öltek meg: D most megy megint a reinstall ha most se jó nemtom mit kéne cisnálni : D -
Nem csekkolják, nem banolják... a VAC MÉG MINDIG TELJESEN AUTOMATIKUS ÉS NEM BEJELENTÉSEK ALAPJÁN MŰKÖDIK
Majd pont ilyen report funkció után fognak banolni...
Ha küldesz videót meg steamIDt meg vallomást meg minden szart egy csalóról, akkor sem banolják, LESZARJÁK A CHEATTEL KAPCSOLATOS REPORTOKAT...
de ezeket a köröket már lefutottuk ezerszer... nem hiszem el, hogy még mindig nem sikerült mindenkinek felfognia... -
madmanic #22280 szerintem lecsekkolnak mielőtt bannt kapsz..
írj egy mailt kérdezd meg.. -
LOL : o annyian megfenyeget már h jelentenek meg minden mert h lelőttem őket....de nem csalok 1000% ra mondom...de ha sokan jelentenek nem leheth a végén mégis megkapom a bannt? : o
am #22274 vki tud választ? : S -
Lehet tudtodon kívül tettél fel valamit ami cheatként funkcionál.
Lehet, hogy ellopták az accodat, és más csalt vele.
Az nem lehet, hogy ok nélkül banoltak. VAC nem téved, ha téved, akkor globálisan teszi, és egyszerre banol sokakat. Erre eddig talán 2 példa volt. És nem mai cucc a VAC.
Gondolom visszaolvastál, és megvan a cím, hogy hova írhatsz, fejből nem tudom. Talán [email protected] lehet. Igazából most kerestem, de nem is találtam. Ellenben bármikor megtalálom neked azokat a részeket, ahol elég terjengősen rangozzák, hogy a bant nem lehet, a bant nem fogják visszavonni. Gondolom megérted, hogy miért a zéró tolerancia... A végén még privát hack sem kéne, hisz a publicból is ki tudná dumálni magát az ember. -
jesszusom, háát... visszaolvastam, igen durván bántatok el néhol az "áldozatokkal"
ebből tuti nem lesz semmi... biztos csaló vagyok csak nem tudom
-
Sziasztok,áhh, jó a black ops, de néha visszahúzna a szívem a jó "őreg" mw2höz, és azt még most sem tudom felfogni hogy hogy büdös fenébe történhetett az, hogy ok nélkül bannoltak csalás miatt. Amikor eszembe se jutna csalni...
Hallottam hogy van itt az mw2-es topicban vmi erről hogy tudnék írni a steamnek(tudom 1000en írták már hogy úgyse vennék le a ban-t de egy próbát megér...), a fene a vac rendszerbe..., körülbelül hányadig kommentnél lehet??
Köszönöm, Cristopher! -
egyszerűen mások a tapasztalataink:
esténként nekem semmi bajom a pinggel, még mindig nem jellemző hogy olyan csalóval találkozzak, aki igazán zavar,cirka 5 meccsenként egyszer van nálam host csere, de attól még a ritmusból sem esem ki. -
Hali Srácok !!! :D egy kis HELP kellene : O eltünt egyszerüen a játékból bal alsó sarokból az hogy ki és kit ölt meg és mien fegyverrel :o egyszerüen nincs ott...reinstall se segített neki o_O vkinek vmi 5lete van? : D -
Gyors játék változó ellenfelekkel, nincsenek gyökér adminok, szabad játék sok gyökér korlátozás nélkül. Elvileg balanceolt játék, bár inkább azt vettem észre, hogy szándékosan aránytalan csapatokat rak össze a rendszer.
Esetek 50%-ban egyébként én vagyok a host, a maradék esetek 30%-ban pedig rám cseréli le hostot a rendszer. Ritkán futok össze gyökerekkel, akkor is általában csapattársak azok.
Nem áldozom be a statom TKért, mert ritkán Hardcoreozom... Mondjuk most utóbbi időben HCztam elég sokat, de akkor sem voltam rászorulva a TKra :S -
madmanic #22272 nna említs meg egy előnyt lécci..
esténként nagyon nehezen találsz játszható pinggű lobbyt, ha találsz akkor csaló van rajta és áldozod be a statodat hogy a gyökeret tk zd, ha idióta a host kilép game közben, ilyesmik..
vártam nagyon a BO t én is, nem azért h megvegyem ( soha többet activisiont ) hanem reméltem h jobb lesz a helyzet, de sajnos nem.. -
úgy, úgy! -
iwnetnek is megvannak az előnyei. a hátrányait meg már megszoktam, nem túlzottan zavarnak. ha számodra emiatt játszhatatlan, menj blackopsozni meg 4ezni. és nem muszáj a demoralizáló kommentjeiddel szemetelni... -
jah csak hiába játszanak vele a világ legkedvesebb meg becsületesebb emberei, akik befonják egymás haját és rózsaszín liliomot szednek a réten és kis csokorba kötve meglepik vele felebarátjukat, akkor is szar marad a game ezzel az iwnettel. -
és ez jól is van így.
-
Ja, mert olyanok maradnak akiknek tényleg tetszik, akik meg csak megvették, mert CoD, meg ez a legújabb, azok szépen mennek az újabbra. -
Sforzan #22266 Tegnap megvolt az eszményi játék(ok). Jó K/D arány, szoros és izgalmas meccsek, normális emberek, senki se noobozott vagy csíterezett. Meccsek végén szmájlik és gg. A végén tényleg igaz lesz, hogy letisztul a közösség... -
Sforzan #22265 Hát kicsinyt szomorú vagyok, hogy megvan a játék eredetiben, mégis arra kényszerülök, hogy warezoljak...
No de sebaj, LAN-on warez, neten meg mehet az eredeti:) -
warez topicban hátha tudnak segíteni... végülis ha sikerült szervert csinálniuk, akkor valszeg a lan nem probléma. -
Sforzan #22263 a francba... akkor valami kevésbé legális módot kell hozzá találni. azért köszönöm. -
nincs benne lan -
Sforzan #22261 Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata vagy infója a játék LAN-ban játszhatóságáról? Offline Steammel elindul-e, vagy online szükségeltetik?
Előre is köszi. -
Bakker, BO témába akartam írni, amúgy észre se vettem, hogy ide pötyögtem XD Késő volt már, és mindkét topic meg volt nyitva
-
nekem a HUN-t simán ki írja -
OK. Megmondom... :D
Azért mert a nevednek TÖBB mint 3 betűből kell állnia. -
Azt mondjátok meg nekem, miért vagyok UNKNOWN SOLDIER 1,2,3...akárhány : DD nem írja ki a sztimes nevem játékban, miért van ez? -
Pongyi #22256 Köszönöm a választ. -
alapból kérj steam accnevet és jelszót, aztán kérd el a DVDt biztosítékként.
előnyös ha ismered személyesen, és tudod hol lakik, ha esetleg át akarna baszni.
De valszeg nem akar. Lehet, nem is tudja hogyan. Egyébként azért necces a dolog, mert hivatalosan nem adhatnád tovább a játékot, ugyanolyan ez is mint a warez, ebből nekik nincs bevételük, ez nekik rossz. Szóval ha átbasz nem mehetsz VALVEhoz Steamhez Activisionhöz sírni...
Egyébként jah, újonnan megvenni a legtisztább. -
Pongyi #22254 Akkor ez nem is olyan egyszerű mint hittem...h csak megveszem és mehet a menet. Szóval akkor a DVD mellé kérjem a steam-jének a jelszavát és bejelentkező nevét? És ha azt egyből megváltoztatom akkor minden oké? Ui.: lehet inkább hozzá kéne csapnom egy pár plusz ezrest és venni egy origit... am köszönöm a választ:) -
Sforzan #22253 Ez is igaz:) -
Sforzan #22252 Csak a azzal a steam fiókkal fog együtt működni, ami alá beregisztrálták. Ha ahhoz nem kapod meg a felhasználó nevet és jelszót (amit persze azonnal meg kell változtatni) semmit sem érsz vele. -
Kérdd el tőle a DVDt a kódot a számlát és az accot...
Ez azért fontos, mert át tud baszni, megveszed tőle az accot, tök jó, játszol 2 napot, ő meg bejelenti, hogy ellopták, küld egy képet a számláról (ha netes vétel) vagy a kódról, és voila visszakapja.
Ha ismered ilyen esetben a szart is ki tudod verni belőle vagy csak szimplán rágyújthatod a házát :) -
Pongyi #22250 Hali. Ha veszek egy használt CoD MW2-őt amivel multiztak is steamen azzal én tudok-e majd multizni ugy h az illető adja a kódokat? VAgy ha egyszer egy géppel már fellett telepítve akkor más már máshol nem is tud vele multizni? Vateráról venném de csak a multi miatt. -
Csokis, mandulás?! :D -
RAFFICAAAA
illetve én még magnumot szoktam, ha úgy esik. -
Másodlagosnak rakj be TMPt extended magsel. állítólag jó cucc. Esetleg SPAS12, ha Stopping power meg Steady Aim van beállítva perknek. -
:D Igen, van benne valami. Az aki. G18 a játék legelkúrtabb fegyvere. Nem tudom miért nem lehet visszavenni belőle egy kicsit. Azért az durva amilyen pontos futás közben. Egyszerűen nonszensz... Nem kis részben emiatt a fos miatt kezdtem aki. MP5K -val nyomni. Egy olyan fegyvert kerestem ami közelharcban legyőzi a G18 -at. És ez legyőzi! :) Csak az a gond, hogy amíg a G18 másodlagos fegyver addig az MP5K elsődleges ugye. Szóval aki G18 -azik az bármikor átválthat sniper -re, LMG -re stb... Unfair. Persze nem feltétlenül az a hibás aki használja, lehetne "igazítani" kicsit a fegyveren. -
"Ez nem olyan mint az akimbo G18, hogy pálya másik feléről ölöd a snipereket vele"
kijavítottam neked :D btw van akimbo glockos classom... Bling extended magsal :DDDD meg steady aim. NAGYON DURVA.