24218
Modern Warfare 2
-
Szerintem próbáld meg az alábbi fórumon leírtakat steam fórum. Itt így oldották meg:
1) Kilépsz a Steamből.
2) A feladatkezelőben megbizonyosodsz, hogy nem fut Steam-es folyamat.
3) Berakod a telepítőlemezt.
4) Telepíted. -
és nem vagy szomorú?x) -
a cd galaxisosba benne van a szállítási díj. -
Nekem se jött még meg. Mindegy majd holnap. Jó játékot mindenkinek
-
De berakom a 2-es cd-t és semmit nem csinál csak frissít XD
Meg írja a cd meghajtó hogy be van rakva. -
pedig nemártana :D mert a játék második fele van rajta :D -
azért mondtam hogy az unskilled playereket simát án tudják vágni ezzel, hogy dehát zőőd a csík akkor jo a ping.. hát nem egészen.. de ha nekik jó... -
Gabe18 #5067 Mondjuk ezért tényleg megérte megrendelni.8-17-ig szállítanak,lassan fél 6,úgyhogy erről ennyit.Másfél óra alatt megjártam volna érte az utat,de nem,én inkább elkötelezem magam feléjük már egy hete,hogy biztos meglegyen,jusson,anyám kínja.Erre ennyi...
Ja,és nem a határ szélen lakok nádkunyhóba,ahova úttalan utakon kell megérkezni.Hanem a "nagyszerű" Budapesten... -
Második cd-t nem raktam be mert nem kérte...
Mik vannak azon? -
Hát ha lagg van, akkor azt számok nélkul is látod :D -
lehet hogy nem fejezte be a telepítést? :S mindkét dvd-t felraktad?
restart steam
jobbat nem tudok -
10 óra?Huha -
nem lehet számokkal kiiratni a pinget? vagy ez is azért van hogy a tudatlanok ne tudják, hogy lagg van? :D -
De ez így kurva nagy kibaszás... nem akarok 10 órát várni...
4 mb-s netem van, neked mekkora? vagy haverodnak mekkora?
-
van Steamen meghívós cucc, tudsz barátokkal játszani -
nekem 20 percig frissítette, haveromnak 1 min. biztos netfüggő. -
nálam ilyen nem volt. -
plz valaki segítsen!!!
elvileg feltette a steam a játékot, de most meg azt írja, hogy frissítés és azt írja rá hogy kb 10 óra mire frissíti...
Nektek volt ilyen? vagy hogy van ez? már nem értek semmit a telepítéssel kapcsolatban... -
semmi baj, nektek nem tetszik, csak ne mondjátok hogy nem lehet benne warozni mert lehet, hogy laggos mert nem az, hogy nem tudsz a barátaiddal játszani mert tudsz. -
Skyline #5055 Tehát hülyeséget beszélsz.:)
Egy az egybe a cod4 továbbfejlesztve látványra - dedikált szerók, -kihajlás...Minden más jobb..:)
-
szapor #5054 Akk megnyugodtam :D mert elég a játékot kifizetni :D -
Miért? Lo.OL
Mert amit mi 10k-ért kapunk azt ti ingyen!!
És most jöhet a hülye duma,hogy minek vettük meg...de le szarom! -
én most is cod2/1-ezek, egész jól (nem lengetem a farkam mennyire), de ezzel a coddal (6), semmi baj. pörgős, gyors game, jó ping-gel, jó lehetőséggel. -
A steamot nem kell megvenni. Letöltöd a steampowered.com-ról. -
Neoncsoves #5050 steam mint program az ingyenes :P -
Csak azt akarom mondani hogy ez kompetitív játékra teljesen alkalmatlan. Egy az egyben konzol átirat billenytyű+egér támogatással -
szapor #5048 hát úgy hogy nem vettem meg a steamet :D amúgy van köze a steamhoz? mert ha elég sok akk sztem kell eredeti :D -
Gabe18 #5047 Hát ha te ekkora király vagy 3 gombbal irányítva alázod a népet...
Én nem tudom mi ebbe jó hogy ide jártok megmondani hogy ez igenis rossz.Ha annyira rossz lesz,szerintem a többi ember is észre fogja venni. -
A steam az hogy nem lehet eredeti? :O -
Jó ezt én értem, de vannak emberek, akik kipróbálták a játékot és tetszik nekik. Most ez annyira fáj?
(én is játszottam cod2-t még valamikor 3 éve) -
szapor #5044 Hali!Ha én megveszem a játékot, akk ugye a steamomnak nem muszáj eredetinek lenni? -
Neoncsoves #5043 Azért mert ha ennyire tetszik, vegyél konzolt. Ez az IWNet tökre ugyanaz kb. mint a live. Bocs, nincs benne friends list. Ennyi a kivétel. Nem veszitek észre, hogy ami PC-s játékká tette a PC-s játékot MÁRA MÁR NEM LÁTSZIK! Néha olyan érzésem van, hogy én xboxon játszok nem is pc-n... mondjuk nem hiszem, hogy ti tudjátok mi is volt az igazi CoD. Az igazi cod, egy skillt igénylő taktikázós játék volt, ahova reflex kellett. mára ebből W+m1+G gomb nyomogatása lett (ja meg a 4es gomb, flash grenade vagy GL miatt). Visszasírom a CoD1es időket. -
két javaslatom van:
1: KELL egy házigazda
2: akinek első tevékenysége az lehetne, hogy csinál egy olyan cuccot, ami a GTAIV topikban is volt: összegyűjtötte a windows live felh. neveket (ami itt ugye steam), így könnyen megtaláltuk egymást -
Grifidos #5041 Jó game, kiváncsi leszek az MW3-ra.
Aki szerint fos a single az egyszerűen barom. Nagyon oda rak a feelingnek. -
Azért biztos mert ő 10 rongyot dobott ki rá mi meg ingyá tolnánk! -
Skyline #5039 Mert nem óhajtja megvenni
-
Miért akarod mindenáron bebizonyítani hogy ez a játék igenis rossz? -
etnies #5037 Neked az miért fájt,h a warezosok is tudtak multizni?? NMe hiszem h zavarták a te játékodat... -
Skyline #5036 Aztis nyugodtan warezolja le aki akarja aztán necsodálkozzon ha DC 3 ismét csak konzolon lesz/ szutyok pc port lesz.:) -
igen ebben tévedtem viszont az esetben a host a "0" pinges a többiek meg 100+ és ez elég tré.
Don't support IWNET
cod4 vs mw2