24218
Modern Warfare 2
  • Jani21
    Szerintem próbáld meg az alábbi fórumon leírtakat steam fórum. Itt így oldották meg:
    1) Kilépsz a Steamből.
    2) A feladatkezelőben megbizonyosodsz, hogy nem fut Steam-es folyamat.
    3) Berakod a telepítőlemezt.
    4) Telepíted.
  • szabii98

és nem vagy szomorú?x)
  • szabii98
    a cd galaxisosba benne van a szállítási díj.
  • HappyHunter
    Nekem se jött még meg. Mindegy majd holnap. Jó játékot mindenkinek
  • ghost rider
    De berakom a 2-es cd-t és semmit nem csinál csak frissít XD
    Meg írja a cd meghajtó hogy be van rakva.
  • Jaffa 2843
    pedig nemártana :D mert a játék második fele van rajta :D
  • Jaffa 2843
    azért mondtam hogy az unskilled playereket simát án tudják vágni ezzel, hogy dehát zőőd a csík akkor jo a ping.. hát nem egészen.. de ha nekik jó...
  • Gabe18
    Mondjuk ezért tényleg megérte megrendelni.8-17-ig szállítanak,lassan fél 6,úgyhogy erről ennyit.Másfél óra alatt megjártam volna érte az utat,de nem,én inkább elkötelezem magam feléjük már egy hete,hogy biztos meglegyen,jusson,anyám kínja.Erre ennyi...
    Ja,és nem a határ szélen lakok nádkunyhóba,ahova úttalan utakon kell megérkezni.Hanem a "nagyszerű" Budapesten...
  • ghost rider
    Második cd-t nem raktam be mert nem kérte...
    Mik vannak azon?
  • HappyHunter
    Hát ha lagg van, akkor azt számok nélkul is látod :D
  • Jaffa 2843
    lehet hogy nem fejezte be a telepítést? :S mindkét dvd-t felraktad?
    restart steam
    jobbat nem tudok
  • szabii98
    10 óra?Huha
  • Jaffa 2843
    nem lehet számokkal kiiratni a pinget? vagy ez is azért van hogy a tudatlanok ne tudják, hogy lagg van? :D
  • ghost rider
    De ez így kurva nagy kibaszás... nem akarok 10 órát várni...
    4 mb-s netem van, neked mekkora? vagy haverodnak mekkora?
  • Rage47
    van Steamen meghívós cucc, tudsz barátokkal játszani
  • csuszi
    nekem 20 percig frissítette, haveromnak 1 min. biztos netfüggő.
  • gallardo
    nálam ilyen nem volt.
  • ghost rider
    plz valaki segítsen!!!
    elvileg feltette a steam a játékot, de most meg azt írja, hogy frissítés és azt írja rá hogy kb 10 óra mire frissíti...
    Nektek volt ilyen? vagy hogy van ez? már nem értek semmit a telepítéssel kapcsolatban...
  • csuszi
    semmi baj, nektek nem tetszik, csak ne mondjátok hogy nem lehet benne warozni mert lehet, hogy laggos mert nem az, hogy nem tudsz a barátaiddal játszani mert tudsz.
  • Skyline
    Tehát hülyeséget beszélsz.:)
    Egy az egybe a cod4 továbbfejlesztve látványra - dedikált szerók, -kihajlás...Minden más jobb..:)
  • szapor
    Akk megnyugodtam :D mert elég a játékot kifizetni :D
  • nyuny01 #5053
    Miért? Lo.OL

Mert amit mi 10k-ért kapunk azt ti ingyen!!
    És most jöhet a hülye duma,hogy minek vettük meg...de le szarom!
  • csuszi
    én most is cod2/1-ezek, egész jól (nem lengetem a farkam mennyire), de ezzel a coddal (6), semmi baj. pörgős, gyors game, jó ping-gel, jó lehetőséggel.
  • HappyHunter
    A steamot nem kell megvenni. Letöltöd a steampowered.com-ról.
  • Neoncsoves
    steam mint program az ingyenes :P
  • Higher
    Csak azt akarom mondani hogy ez kompetitív játékra teljesen alkalmatlan. Egy az egyben konzol átirat billenytyű+egér támogatással
  • szapor
    hát úgy hogy nem vettem meg a steamet :D amúgy van köze a steamhoz? mert ha elég sok akk sztem kell eredeti :D
  • Gabe18
    Hát ha te ekkora király vagy 3 gombbal irányítva alázod a népet...
    Én nem tudom mi ebbe jó hogy ide jártok megmondani hogy ez igenis rossz.Ha annyira rossz lesz,szerintem a többi ember is észre fogja venni.
  • HappyHunter
    A steam az hogy nem lehet eredeti? :O
  • HappyHunter
    Jó ezt én értem, de vannak emberek, akik kipróbálták a játékot és tetszik nekik. Most ez annyira fáj?
    (én is játszottam cod2-t még valamikor 3 éve)
  • szapor
    Hali!Ha én megveszem a játékot, akk ugye a steamomnak nem muszáj eredetinek lenni?
  • Neoncsoves
    Azért mert ha ennyire tetszik, vegyél konzolt. Ez az IWNet tökre ugyanaz kb. mint a live. Bocs, nincs benne friends list. Ennyi a kivétel. Nem veszitek észre, hogy ami PC-s játékká tette a PC-s játékot MÁRA MÁR NEM LÁTSZIK! Néha olyan érzésem van, hogy én xboxon játszok nem is pc-n... mondjuk nem hiszem, hogy ti tudjátok mi is volt az igazi CoD. Az igazi cod, egy skillt igénylő taktikázós játék volt, ahova reflex kellett. mára ebből W+m1+G gomb nyomogatása lett (ja meg a 4es gomb, flash grenade vagy GL miatt). Visszasírom a CoD1es időket.
  • ProGabe #5042
    két javaslatom van:

1: KELL egy házigazda
    2: akinek első tevékenysége az lehetne, hogy csinál egy olyan cuccot, ami a GTAIV topikban is volt: összegyűjtötte a windows live felh. neveket (ami itt ugye steam), így könnyen megtaláltuk egymást
  • Grifidos
    Jó game, kiváncsi leszek az MW3-ra.
    Aki szerint fos a single az egyszerűen barom. Nagyon oda rak a feelingnek.
  • grebber
    Azért biztos mert ő 10 rongyot dobott ki rá mi meg ingyá tolnánk!
  • Skyline
    Mert nem óhajtja megvenni
  • HappyHunter
    Miért akarod mindenáron bebizonyítani hogy ez a játék igenis rossz?
  • etnies
    Neked az miért fájt,h a warezosok is tudtak multizni?? NMe hiszem h zavarták a te játékodat...
  • Skyline
    Aztis nyugodtan warezolja le aki akarja aztán necsodálkozzon ha DC 3 ismét csak konzolon lesz/ szutyok pc port lesz.:)
  • Higher
    igen ebben tévedtem viszont az esetben a host a "0" pinges a többiek meg 100+ és ez elég tré.

Don't support IWNET

cod4 vs mw2