24218
Modern Warfare 2
-
Neoncsoves #5434 LOL -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor még nem is láttad az olajfúrótornyot, a gulág tábort ami majdnem 1 az 1-ben "A szikla" című film, nem láttad az ostromlott amerikai fővárost a szétégett Capitoliummal és a Washingtoni Emlékművel és ezek szerint a végét sem ami elég nagy csattanó :) -
Gyerekek, megkell valljam, ez a játék BITANG jóó!
A Havas pályán hidaltam le, azthittem ilyen nincs :)
Aztán jött az airport.....odabaxxx :) -
Batmanről van szó! -
Skyline #5430 Hát ha mindenhol olyan sorbanállás volt a pc változat miatt mint tegnap cdgalaxis/576-oknál,akkor szerintem több ment el (remélhetőleg)..
-
Skyline #5429 Nyah.:)
RAN OUT OF MEMORY hibával szokott kidobálni vkit multi betöltés közben?:) -
BAk3R #5428 ahh teljesen mást kellett csinálni :) bocs. -
De csak konzol miatt fulladt meg pc-re állítom nem adtak el 500 ezer db sem! -
A vége nagyon fasza lett:D -
Jobb klikkel próbálod? Azzal lehet befogni -
BAk3R #5424 stinger van, és nem tudok semmit befogni vele. ott köröz lent az a két kocsi, azokat kéne kilőnöm. ha lőni akarod a stingerrel meg kiírja, hogy be kell fogni a célt, de nem tudok befogni semmit :) -
Egyetértek -
Gabe18 #5422 Én is ezt a hármast hoznám a dobogóra.Batman nagyon jó volt szerintem minden téren,az új CoD hozta a szokásos szintet,a Dragon Age-hez meg ugyan nem tudok hozzászólni mert nem az én stílusom,de mindenütt azt látom hogy az egekig magasztalják a pc játékosok,úgyhogy gondolom nem véletlenül. -
Egyértelműen a Dragon Age, 2. helyen pedig a Batman. -
Ha én szavaznék, akkor a Dragon Age lenne az év játéka (RPG-ben az is lesz), de szerintem is a Batman lesz az. (Ami nekem egyébként annyira nem jött be, mint amennyire hypeolták.)
Ennek a játéknak akármekkora hangulata van, kevés a tartalma, játékideje hozzá. Ettől függetlenül kategóriájában (FPS) ez lehet az. -
Eladásokat figyelik szerintem ilyenkor.Bőregér meg megfulladt a bevételbe, szóval azt hoznám ki győztesnek pc-re. -
Miért pont a bőregér? Akkor már inkább Rozsomák, vagy akármi más, de pont a Betmen? Bár mindenkinek más, de a Betmentől nem voltam elájulva. -
Batman
Konzolon meg Uncharted 2 -
Nem téged kérdeztelek, nekem is megvan csak most kezdtem. -
Jó, benéztem!
Azthittem a légiágyukat akarod kilöni!
A kertvárosban... -
Szerinted mi lesz az év játékra? Komolyan kérdezem.
Fél éve ez az egyetlen normális PC-s név jóformán.
Jó még talán a Dragon Age esetleg majd a Dirt2... -
Azt lézerrel kell bemérni, és jön a légi bumm (ha egyről beszélünk...)! :) -
A fegyóval maradj rajta a zöld téglalapokon,aztán ha kiírja hogy lock on akkor tüzelhetsz -
Ne az RPG-vel próbáld hanem a Javelin-el (így írják?).
Ráállsz a zöld négszögre, befogja és utána lőhetsz. -
Be kellene fognod :) (szerintem, mert nekem nincs meg még a játék) -
BAk3R #5409 most itt vagyok a tetőn, mikor ki kéne lőni a két tankféleséget. felkapom az rpg-t és azt írja, hogy lock-on required ha lőni akarok, de nem értem mi az a lock-on. -
Én csak Single miatt veszek játékot, marhára nem érdekel egyetlen játék multija sem. Elég volt a multiból 6-7 év CS meg egyéb hülyeségek. -
gyepesjoint #5407 mért lennénk buták? van,aki többet remélt a játéktól -
Szerintem nem, legalábbis én is úgy gondolom. -
végig:D
ebben a pillanatban:D -
Már végig is toltátok? -
Jobboka #5403 nagyon buták vagytok ha ezt gondoljátok vagy ezt most szarkazmus volt? -
gyepesjoint #5402 az biztos :DD -
Hát ha ez megkapja pcn az év játéka díjat akkor ott valami kurva nagy bundának kell hogy legyen :D -
Rekordot döntött a magyar internet adatforgalma
* Index
2009. november 11., szerda 11:40
Itthon is sok ezren ugrottak rá az év játékának ígérkező Modern Warfare 2 kalózverziójára. A magyar internet adatforgalma először lépte át a másodpercenként 120 gigabitet. -
Lehet rosszul tudom,de én úgy tudom hogy még nem közöltek ilyesmit! -
Sparrow84 #5398 Sziasztok!
Egy szimpla kérdés: XP service Pack 2-ön elfut?
A többivel nem lehet gond...
Köszi a válaszokat! -
gyepesjoint #5397 nem tudnál nyomni egy BC2 gépigényt az offba? -
Hát igen single player-ért nem igen vesz nagyon game-et senki sem.
(jó van aki vesz de az megérdemli
)
Multija végett meg nemtudom.Volt sok videó belőle de semmi nem keltette fel a figyelmemet.
Ellenben a Bad Company 2 olyan hangulatos hogy biztos vétel nekem aki kb 7 év alatt ha multiztam összesen max 20 órát.(Grafikája,fizikája,hangulata nem kicsit üt) Remélem lesz benne normális single is és akkor az már maga a Kánaán) -
Ezzel mondjuk egyetértek. De aki 3.5 óra alatt végigtolta nem tudom mit csinált vagy nem mondták neki, hogy így nem érdemes játékot végigjátszani mert nincs értelme... :)
Én is elég haladósan toltam és majdnem 6.5 óra lett. Mondjuk nem is kapkodtam.
De utána még ott vannak a különböző egyjátékos küldetések (idő ellen, megvédeni egy pontot stb) azokkal is el lehet szórakozni egy darabig.
De aki 10k-t kiad érte az úgysem csak a single miatt teszi szerintem, aki meg letölti az úgysem tud majd multizni. Ez így van jól. :)