24218
Modern Warfare 2
  • digo82
    Szia!Sajna tört verzióm van!Feltelepítem de állandóan frissíteni akar de csak 5-10%-ig megy el!Amikor meg sikerült frissíteni elindítottam és megint frissíteni akar!Nincs olyan verziója amit nem kell frissíteni?
  • a178
    Senki sem tudna segíteni??? Bárki a 6338-ra?
  • Neoncsoves
    mondom h coopé. olvassá utána

• Jani21
    Amennyiben eredeti példányod van, felejtsd el amit belinkelt, mert az a tört verzióhoz van. Még mindig nem sikerült feltelepíteni a Steam-et? Akkor szerintem próbálkozz megoldást keresni itt. Nagyon sok minden akadályozhatja a Steam-et (vírusirtó, tűzfal stb.). Ha nagyon nem megy, akkor szerintem egy Windows újratelepítés jöhet szóba.
  • TaRka0107
    Rendes multié!
  • Neoncsoves
    kúp
  • 3pdavid
    Ez a coop-os törés vagy ez már a rendes multi?
  • Godefroy
    Üdv a klubban! :)
    Én is ugyanezzel hívtam fel az 576-ot, nekem sem akarta a 2. DVD-t.
    Érdekesség másik DVD olvasó beolvasta.. na most ez az egyetlen DVD ami az elmúlt 2 évben nem olvasodott be ;)
    Legközelebb inkább pénzért letöltöm.

Más: Viszont a játék fagy.
    Kipobáltam driver cserét és mindne elképzelhető dolgot, de akkor is 10-20 perc után belassul majd fagy (más más pályákon is)
    Más forumokon is láttam hasonlót, erre megoldást tud valaki?
  • Lcapitant
    pls: 6322
  • PeToth
    Hogyan lehet lemérni, hogy hány fps-el megy a játék?
  • digo82
    :))) Köszi és ez mi?Mert nem jön be semmi!
  • ajem kisa
    Jaja, nem strict a jo, hanem "Open" kell!
  • rexsimus
    :D
    Egyszerű! Ne lássanak meg, várj, majd Soap mondja, hogy jöjjön a B terv!
  • kutyacsont
    Na nagynehezen csak felcsatlakoztam steam-ra :)
  • kutyacsont
    Úgye már 2 napja nemtom telepíteni a disc 2-őt felhívtam az 576-ot( a deamonos mountolás se jött be ugyan úgy lefagyott) ott azt mondták hogy vagy mountoljak mint mondtátok vagy szedjem le a deamo tools mert lehet az zavarba.. hát leszedtem telepíteném de most meg sztem bedőlt a steam rendszere mert nem tudok csatlakozni...
  • kuci06
    http://www.gossipgamers.com/modern-warfare-2-server-cracked-already/

Modern Warfare 2 Server Cracked Already

Forget the so called feud over the no dedicated servers for Modern Warfare 2 because someone already cracked it. The so called “cracked version” can host multiplayer games out of the IWNet and also host LAN games.

The cracked MPloader from Teknogods is of course against the terms and rules by Infinity Ward somewhere, so I would suggest you use this at your own risk. However, it is reported that all rooms on the server is already full to max compacity.

I can tell you that I definitely saw this coming, but I definitely did not think it would be this fast. Oh by the way, there are already a ton of cheats in the game so Infinity Ward will be very busy these few coming weeks.
  • kpali888
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1253383529&no=730
    tessék :)
  • tommygear
    senki nem mondja hogy feltartott kézzel mej ki, neked legalábbis nem mondják
  • Gabe18
    Nincsenek is szerverek egyelőre,milyen szervereket törtek akkor fel?
  • digo82
    Sziasztok!Én sajna mésg mindig telepítésnél tartok!Nem tudna valaki segíteni??? #6012
  • mrzoltan
    A géppuska lőszer átviszi...
  • Firerock
    ezt ne tőlünk kérdezd:D
    írj a supportnak:D
  • Firerock
    engem meg az érdekelne hogy levolt írvah oyg hoyg ekll átírni az xfire-t hogy lássa a codot de nemtalálom,valaki írja már le még1x lécci
  • nonicks
    amúgy a rohampajzs miért bír ki mindenféle lövést?
    2 tár ak-47-est lőttem bele és semmi bajuk nem volt
    (7.62 lőszer + Ak 47 át viszi a betont is)
  • Firerock
    kilépsz és megállsz mozdulatlanul
    aztán a fickó mondja hoyg Plan B előveszed a detonátort és megnyomod a gombot
  • TaRka0107
    Engem is érdekelne!:D
  • Firerock
    ez komoly?
    mesélj róla:D
  • Narusco
    sziasztok

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már biztos ezerszer megkérdezték ezt, de nem akarok többszáz/ezer hozzászólást visszaolvasni, és nem tudom hogy keressek rá: va naz a rész, amikor a hóban kell lerakni a bombát és utána lopakodni, és a végén találkozunk a társsal. Az felküld az emeletre egy sárga cuccért, és őt elkapják, mondják hogy feltartott kézzel menjek ki. Ott el kéne rakn ia fegyvert? ha igen, akkor hogy lehet? vagy le kell lőni mindet? Nem találtam rá gombot, lelőni nem sikerült őket (hardon). Aki tudja írja le legyenszives
  • kuci06
    Szevasztok, gondoltam szólok, hogy sikerült feltörni néhány embernek a szervereket...

SZAL MÁR VANNAK TÖRT SZERÓK

Ennyit az IW szánalmas próbálkozásairól :rolleyes:
  • Sparrow84
    Beszarás, jönnek az emberek, akik el próbálják kérni a Steam jelszavakat...
    Van bőr a pofájukon...
    B+, menj a tescoba és vedd meg Te is, fizess ki érte 12000-et, és lesz saját accountod...
    Ja, és az nem consolos volt... :)
  • olasz
    Köszi!Megnéztem a leírtakat,meg is csináltam viszont a NAT type változatlanul Strict maradt. Most nincs neten a haverom így nem tudom kipróbálni hogy jó lett-e.Neked miután megcsináltad ezeket változott a NAT type?Előre is köszi a segítséget!

Üdv: olasz
  • vzajcev
    karakter lapodon
  • koandras
    Ja és hol lehet állítani azt a nevet amivel játszom a multiben???
  • Averna
    Nem látlak. Neked mi a neved, én is rádkeresek.
  • koandras
    Hy lahet hogy vak vagyok de nekem fel.bassa az agyamat az, hogy egy retkes magyarzászlót nem tudnak csinálni a profilhátterekhez..
    Minden szutyok ország megvan de a miénk??? Hová lett a tisztelet......
  • Neoncsoves
    büdös kocka:D
  • Sparrow84
    Averna, felvettelek steamre, kipróbálhatnánk a coopot...
  • ToM1113
    Üdv!
    Lenne egy kis problémám.
    Megvásároltam a minap a cod6 ot, és érdeklődni szeretnék hogy mit kéne beállítani hogy kisebb pingű szervereket találjon multiplayerbe.
    Ugyan is amikor keres nem talál egy <50 pingű szerót se, és úgy <90-100 körül talál csak.

A minap vettem egy routert is, mert a régi elromlott.
    Ezért gondoltam h valamit be kell állitani rajta, az upnp t kipipáltam már. Arra a játékban opent ír.

• emkaess
    hát én tegnap a szentesi tescoba probáltam szerencsét.:) nem votl kirakva megkérdeztem a müszakist hogy ez a gém van-e mondta há nicns ha nincs kirakva majd jön a kisfönök és megkérdezte hmiben tud segíteni ezt a választ kaptam hát mindjárt megnézem most jött valami szar szálítmány:D
    mondom ez igen
    kérdezi h ez uj játék mondom hát esélyes az évjátékára.... most jött ki 10.én .... leolvasta az árát 12ezret mnondott majd a kollegáját megkérdezte akkor ezt most kirakjuk vagy ne?:D ott hagytam őket... 12ezerért veszi meg a szar. de abár lehet console-est olvasott le.... nem figyeltem
  • KaszaN
    Azta. Ennek mibaja van?