24218
Modern Warfare 2
-
Oké megcsináltam!!JÓ!! -
Skyline #6673 Nem sírok hogy ígyvalóság úgyvalóság...Az a gondom hogy ezek hibák,amik nemkellenének mert szánalmas hibák... Nem tünt fel? Amikor fegyverrel célzol és meglőnek nyekkensz és nehezebb célozni mert ahogy csapódik a skuló úgy nyeklik a kezedben a fegyver...De amint ugyanez történik csak késelsz akkor mintha nemhatna a golyó...
GL-t meg látom nemérted miért lámaság,mind1...Dedikáltak remélem jönnek ott sorba tiltani fogják ezeket a szarokat...
Falonátlövés meg....Ha értelmesen meglenne oldva...De nincs,mert mindenen átlehet lőni-->nincs fedezék. -
Hogy is volt a 4-ben? Price a nagy bajuszos csapatvezér volt és mi vezettük Soap-ot? -
Skyline #6671 És mindezek sajna régi régi cod hibák,amik sosem tünnek el...Warban is cod4 klánoknál Vacant skill az volt hogy lövik a falat...Nagy kunszt begyakorolni holmikor kell egy falat lőni..:) -
Grifidos #6670 Ez a baj veletek, sírtok hogy valóság így meg valóság úgy, de amikor GL-el kinyírnak az már nem valóság csak lámaság.
Ideje lenne felnőni öcsi ez egy játék nem a valóság. -
Skyline #6669 Ha HC játékmódot tolsz nincs célkereszt... -
Skyline #6668 HJa csak lássuk:
Falon átlövés: Mindenen átlehet lőni szinte....Volt hogy géppisztolyal egy 4méteres betonlépcsőn át lőttek el ahogy berohantam mögé,ergo fedezékbe vonulás gyk lehetetlen. Még az afgán pályán is a BUNKER!! falát is szarrálehet lőni egy mezei géppuskával (akkor mitől bunker,vagy kevésvolt a pénz alapanyagra?:) )....Nincs egyszerüen fedezék,a homokzsákok sem nyujtanak szinte szart sem. Kisebb a sebzés ha átlő rajta,de átlő,és ez faxság...
Gl: Leírva,nem való ilyen kis pályákra,ha mindenki ilyen szarral menne a játék neve nem Cod lenne hanem Quake UT vagy doom..A Gl használók jelentősen nagy része gyk mással nem is igen tud fraget szerezni max ha kampelnek..(Gl-el is kamp szokott lenni sokaknál)...
Kés: Nebasszamármegamoha..:D Szemtől szembe ak47-el melllbelőnek lehetsz akár T1000-es is,nem lépsz előre egy lépést sem késelni,nemhogy 4-5 lépésről roham és kés..:D
-
dbdadi #6667 Hy
Idétlen kérdés-de hogy lehet kivenni a célkeresztet a játékból???
kösz -
Neoncsoves #6666 valóságban van ilyen hogy mellbelőnek közelről AK-val, aztán meg odamész és turbogyorsasággal elvágod a torkát egy késsel?:DDDDDD -
Grifidos #6665 Azután meg átkeresztelni COD: Napoleon wars-ra, és mindenki futhatna a másiknak szuronnyal.
Azért MODERN WARFARE, hogy lásd az éppen elavuló technikákat. Mivel 5 évnél újabb technika nem szerepelhet sem filmben sem játékban. -
Skyline #6664 Kés miatt nem utállak,szvsz is faxság,van amikor rádront pityesz kap mellébe vagy 3 db skulót ak-ból demég elér és lekésel..Őmeg megy tovább..:)
Ez sajna így van mióta késelés a késelés codokban...
Falon átlövés,késelés sebessége/ereje,gl..Mind kikéne venni..:) -
Skyline #6663 Jóval nagyobb szánalom aki a multiwarez miatt itt kuncsorog,meg anélkül húzza le a játékot hogy játszana vele,és hülyeségeket,valótlanságokat irogat.:) -
Skyline #6662 Mivan??? A gránátvető taktikázásra készteti az embert???
Mész...Plikk bumm..Visszajátszás: fogta a hülyegyerek és csakúgy ellőtte a gránátot...Spawn..Mész be ház ott egy sarokban a srác plikk bamm...esélyed nincs hogy lelődd,inkább magát is meöli a gl-el mintsem normálisan játszan...Spawn..Mész másfelől meglát a srác plikk bamm,esélyed nincs elfutni mert robban szinte amint kilőtte....Nem lenne gond a gl-el egy Arma tipusú játékban ahol hatalmas terek vannak..De itt ilyen kis pályákon amikor az a tudás hogy vaktában plikkelek meg aki rámfut azelö lenyomok egy plikkentőt...Na az tudás....Hatalmas idézőjelekkel... -
Ezt jólmodtad,nekemis mint rendszeres MW2 topic olvasónak feltünt hogy van 3 ember aki félisteni szintre emelte önmagát mert megvették a játékot Ezáltal azthiszik hogy lekezelhetnek baszakodhatnak mindenkivel aki idetéved mivel ŐK UGYE MEGVETTÉK A JÁTÉKOT.... Lehetne a topic neve az hogy: istenvagyok megvettem vagy nekérdezz hülyeséget mert én megvettem vagy 1 mondatbol megálapittom ki a warezos mivel megvettem a játékot ... szánalom -
Neoncsoves #6660 Örülök hogy van olyan vásárló, aki nem vakult meg a toktól és képes negatívan vélekedni a játékról. Nem gondoltam volna, hogy találok itt ilyen embert:) -
harmadas #6659 megéri megvenni ezt a játékot? jobb lett mint a cod4? -
JA értem!!Megcsinálom majd! -
belépsz a játékba ott ahol a szervert kell keresni akkor meginvitásod a havert steamen ö elfogadja és joinol és akkor keresel egy szervert így egy csapatban is lesztek -
Gabe18 #6656 Nincs,mert ahhoz hogy azt behozhasd,az adott pályán jól kell teljesítened.5-7 kill egy huzamban nem azt mondom hogy rengeteg,de valami.A GL-el akit meglátok,és a ~5 méteres körzetébe odalőve felrobbantom,óriási...
De mondok jobbat.A késelés még nagyobb hülyeség.Jön szembe valaki,a Desert-el mellbe lövöm,azt lehet hogy túléli,de ha a késsel akárhol megvágom (sőt néha mintha kardom lenne,akkora a hatásköre) abba egy pillanat alatt belepusztul.
Na most lehet utálni...
-
Neoncsoves #6655 ilyen egyszerű dologért biztos nem. mások 100x nagyobb faszságért nem kapnak 1 büntipontot se. (na ezért biztos kapok banánt): D -
na ez engem is érdekelne -
s mégis te leszel banolva :D -
Neoncsoves #6652 DX9
Legfrissebb -
Knabb #6651 A legfrissebb bőven megteszi... -
nem tudjétok melyik dirctx kell a játékhoz? -
Neoncsoves #6649 Vicces hogy egyesek nem veszik észre, hogy jól esik idejönni és 1 szóval magamrahúzni az összes vérpistikét :DDDDDD olyan jókat röhögök xDDD -
Hát itt sztem annyi hátránya van a gránátvetőnek, hogy addig nem lehet rendes távcső a fegyón aztán gyorsan leszednek... meg a fejeseket a challengekhez nehezebb osztani..., és a gránát csak egy bizonyos távolságon kívül robban...tehát közeli céllel szemben szopóka.... -
haverommal akarok játszani egyszerveren, hogyan lehet megoldani hogy mindketten arra a szerverre mennyünk? (mindkét játék eredeti) -
arra hogy lásd pontosabban a pingedet mert az alapbeállítás szerint ha 30 pinged van akkor is 4 pálcát látsz meg ha 100pinged van akkor is igy viszott csak akkor látsz 10 pálcát ha 30 pinged van ha csak 9 pálcát látsz akkor tudod hogy 60 as a pinged a lagometer meg az fpst és a pinged is mutatja folyamatosan nem kell állandóan a TAB nyomkodni -
Neoncsoves #6645 GL-es noob !!!1!!1!11!! -
Neoncsoves #6644 Te is szánalmas vagy. Lassan elhúzhatsz az SG-ről :) nem hiányoznál senkinek se -
Közelre senki sem lő GL-el :D Olyat szoktam, hogy ha tudom, hogy bennvannak egy épületben akkor belövök 2-t gránátvetővel. -
Grifidos #6642 Eléggé szánalmas vagy, lassan csinálhatsz új accountot itt is. -
Neoncsoves #6641 de a GL ugyanaz -
Ez nem MW1 -
Eleinte a BF2 ben is elég tápos volt GL aztán kapott egy nerfet utána már senki sem használta itt viszont sok map olyan kicsi ,hogy eléggé OP a fegyver de annyira nem zavar inkább a többi mütyürke amivel gombnyomásra kinyirhatnak. -
Neoncsoves #6638 Te vagy itt a raj mert megvetted ezt a szar játékot? Mások is mondták hogy bunkófasz vagy és voltál is eddig ebben a topikban. Provokatív a szöveged, stb. Gondolom anyádék nem neveltek meg -
Joybull #6637 Az single elején van olyan pálya mikor a BMP-ket vagy miket kell megsemmisíteni. 2 cirkál egy épület előtt és azokat kellene kilőni -
Neoncsoves #6636 CoD4-ben nem volt semmi hátránya a GL-nek. Befordultam a sarkon, századmásodpercen belül arcomba volt a GL és megdöglöttem. Semmi skill nem kell hozzá, és nincs is hátránya. A lőszer kifogyásán kívül... -
Aztán ez mire jó???