24218
Modern Warfare 2
-
tituka #6877 warezosok nem sokáig jatszanak ugyanis jon a baan hullám... -
Sparrow84 #6876 Skyline-t csak megerositeni tudom. 2 megas nettel nyomom, 21 ora jatek utan 2szer lagoltam, de az is csucsidoben volt. Atlapban max 80-90es pingem van nekem is...
Az UAV-val kapcsolatban is teljesen igaza van. Jartam igy en is nemegyszer. -
Skyline #6875 Magas ping nagyon ritka legtöbbször 70-80 körülit talál. Config fájlban átlehet írni a maxpinget 120-ra akkor nem enged olyan helyre ahol ennél magasabb. Lag 60 óra alatt 4-5ször láttam...
UAV késik,simán baromság amit arról írt,két letapogatás közt eltelik vagy 3-4 mp így jóhogy elmegy a sarokból akit odamutatott uav..:D
A lövős rész pedig általános,de hogy 15 méterről oldalról telibelőtte a kisgyereket és nemtalálta el..Na az nem általános hanem bé......
-
jaja -
Na király....!
Most jöttem be multiból, valami fax (eredeti gémem van) 70-es rangú olyan mod-ot használt, hogy villámgyorsan futottunk, meg végtelen lőszer...szal a katyusák megállás nélkül jött, jaaaa, és repültünk gecc!

-
hülyeséget beszél. -
Sparrow84 #6871 Sziasztok!
Azt a hirt hallottam, hogy allitolag, ha a jatek valami oknal fogva uninstallalasra kerul, akkor ha ujbol szeretnem telepiteni, nem tudom az eredeti DVD-rol, hanem a steamrol kell leszedni.
Ebbol mi igaz? Letezik?
Koszi a valaszt... -
Unreal1942 #6870 Remélem ennyire nem lesz rossz a helyzet. Gondolom, hogy a többségnél ennyire nem lehet rossz. Különben evvel volna tele minden. -
Skyline #6869 Ha jólvettem észre (lehet hülyeség) azokból hullik sok pénz akiknél killstreak-et állítotok meg,minél nagyobb a streakje annál több zsé szóródik..:) -
Skyline #6868 Ahhoz hogy elküldjelek a jk anyádba,éltetned kéne izraelt és hőbörögni a normális magyar emberekre.:) -
Skyline #6867 Terjeszd csak a warez igét,a fele baromság amit írsz,szeva (Az UAV késik te idióta,nem az a lag)
-
Létezik, hogy a zenét nem lehet halkabbra venni a játékban? Egy volume csuszka van össz-vissz? -
boomsly #6865 A warezosokból nem hullik! Csak akik megvették kemény valutáért!
-
boomsly #6864 Nem kell semmi "extra" perk! 
Csak türelem! De abból rengeteg!
Az alap az egy perc várakozás más játékosokra. Előtte persze ping-pong a számokkal ez kb.: 30mp..
Aztán setting up (ez már a finish..lehetne) és még jön a pályabetöltés!
És akkor végre ott a gyönyörű grafika, a valósághű hangok.
Az összképet csak az rontja, hogy lagg, bug, cheat...
Lagg: nézed az UAV-t és látod az ellent a sarokban, aki talán nem is számít rád. Ráfordulsz, hogy most aztán ólmot neki!!!...és sehol sincs.
Aztán meghalsz és csodálkozol: hogyan került a hátad mögé? Egyszerű: annyira laggol, hogy kisétált a szemszögedből, át az orrod előtt és hátulról leszúrt és mindezt végignézheted a kill camon.
Bug: lépcsőfeljáró. Kommandózol mint Ács Feri a grundon. Észreveszed a sarokban gubbasztó 12 éves játékost és csípőből mintegy 15 méterre kiereszted a teljes tárat! Eredmény nélkül.
Megoldás: a lépcsőkorlát fokai megfogták az összes skulót!
Cheat: na de hát ki csítel itt???!
Sebzés, csak úgy pár mondatban: rohan a skac felém eszeveszettül. Ráirányzok és elhúzom neki a kedvencemet: ratatata.
Több találat, megzavarodik, félreugrik és lelő.
Ez M4-essel volt az előbb.
A gránátot én is csak megerősíteni tudom: ha dobás közben lelőnek, nincs robbanás!
Így viszont nem sok értelme van az AFTERLIFE-nak. -
18 van tdmben -
meg miért csak 12/12 playert keres? nem 19ről volt szó? -
Neoncsoves #6861 olvassál vissza. nem rég megmondtam hogy direkt csináltam, vártam hogy valami 10 éves vérpisti elküldjön a kurva anyámba. mostantól normálisan viselkedek ha az ilyen hozzászólásokat mellőzitek... -
kijön a játék, mindenki megvette aki akarta, van aki azért mert no warez és nincs más lehetőség, valaki azért mert így kevesebb cheat, valaki mert tetszik neki hogy no warez stb.
és tadam kijön egy crack a multihoz, beetetjük azokat akik eddig partvonalon voltak, aztán csúnya iw bácsi elveszi a "kábszert", beizgult warezosok mehetnek megvenni a játékot. -
donatus13 #6859 Tény ,hogy ez az új rendszer igen csak kárára vált a játéknak szerintem nagyon gagyi , de maga a játék profi csak jobban meg kellett volna csinálni a multi részét. Kár érte! -
énis ezt néztem :D -
Unreal1942 #6857 Nem hangzik jól.
Ma sajnos nincs időm, de holnap ki fogom próbálni. Vegyek be egy sanaxot? -
miért hullik pénz az emberekből multiban ha lelövöm őket? :DDDDDDD -
Eddig semmi értelmeset nem írtál, nem értem mit keresel itt.
Kár hogy nem lehet a fórumban személyesen letíltani embereket, hogy ne lássam a sok hülye kommentjét/baromságát. -
boomsly #6854 Eddig nem kimondottan volt bajom az IW új, lobby rendszerű izéjével, de ez is változik...mint ahogy szinte minden.
5 játékból 2 olyan pályán kezdődik, amit nem játszanék.
7 játékból 3 biztos hostot vált.
9 játékból 6 totál lagg.
10 játékból 3 biztos "closed" lesz.
És a legidegesítőbb, hogy annyira bután csinálja mindezt..... -
Neoncsoves #6853 ameddig akarok. hozzád meg ki szólt amúgy? -
-
te meddig akarod még égetni itt magad? -
Neoncsoves #6850 Tudom hogy a bérlet/jegy csak egy amolyan "hasonlat" volt... -
Neoncsoves #6849 CoD4-hez vettem (cseréltem) kulcsot, egyébként nem játszok azzal se sokat. Bérletet is mindig veszek. -
Persze van warez boxra is (bar ps3ra nincs), de nagysagrendekkel kevesebb mint PCre, foleg ha a multi/live reszet nezzuk. -
Ez vicc úgye?^^
Mindent elvisel a nép? Rátesznek még1 lapáttal...
Én nem sírtam 1x sem azért mert nem lesznek dedikált szerverek, vagy csak 9v9 van, de ez már sok...^^
Most olyan ideges lettem hogy elmegyek és játszok vele
-
Ha egy szintet elér sztem patch-el lesz változás... -
Unreal1942 #6845 Bizony ha ide beférköznek a warezosok illetve a csaló játékosok akkor vége mindennek.. :( -
Unreal1942 #6844 Nekem van konzolom, de ott ellentétben a PC vel nem veszek eredeti játékot :) ennyit arról, hogy konzolon nem warazolnak. A 360 pont a warez miatt annyira kelendő... -
Hát ez a játék frenetikusan jó lett. És ahogy látom lesz folytatás
-
Gabe18 #6842 Hát lentebb már írta valaki,van megoldás.Dedikált Szerver-Admin-Kivágja...
De ha a tört huzamosabb ideig menni fog az IWNet-en,akkor valóban súlyos örjöngések lesznek.Mert a nagyszerű IW megoldás gyanánt,még kickelni se lehet senkit,max te mehetsz máshova ha nem tetszik valaki. -
artschi2 #6841 itt is megkérdezte, #6832, csak a hsz törölve lett... -
Mondjuk eredetivel is cheatelnek sokan...de most hogy warezzal is lehet multizni, raadasul eredeti szerveren, brutal mennyisegu csalo lesz valoszinu PCn...
-
OFF topikban ahogy megjelent hogy lehet warez-al jatszani, elso kerdes valami kis kocsogtol:
"..valaki tud a multihoz vmi jó cheat oldalt?"
Az igen...ennyi.
Az ilyen faszfejek miatt tartom azt hogy lehet jobb lenne atmenni konzolra minden PCsnek.(Pedig en is regi PCs vagyok es idegen a konzol nekem is elsore.)
Kijon egy jatek, feltorik siman + az elso dolga kis kocsognek hogy hol talalom hozza a multi cheateket...
Konzolon nincs vagy nehezebb joval cheatelni, illetve felnek altalaban az acc + gep bannolastol.
Plusz mindenki egyforma fps-el, hadverrel tolja, nem kell butatani a grafikat multiban, kb 6-7 evig nem kell ujitani gepet es ezek is rengeteget jelentenek.
Mar csak eger/bill kombo kellene mert a joy-t eleg szar megszokni eger utan. -
A pingekkel nincs nagy gond, ahhoz képest elég jól megcsinálták az IWNet-et.