24218
Modern Warfare 2
-
Én olyasmit hallottam hogy extra dolgokért. A multit elvileg nem is tudják megcsinálni fizetősre mert steam alatt fut -
Pedig ebben a részben vagy 4-szer több lopakodós rész van. -
Sparrow84 #6955 Az IW most tenyleg fizetosre akarja megcsinalni az online jatekot? Kivancsi lennek, hogy ki fizet erte nekik 10$-t havonta.
Vagy esetleg, bizonyos extrakert kell fizetni a 10-est? Mert az igy lenne a legfelhasznalobaratabb verzio, mert a gyengebb koltsegvetessel birok is tudnanak jatszani a game-el, ha mar egyszer megvettek.
Az extra szolgaltatast meg fizesse meg az, akinek van ra havi 2-3000-e. -
Megnéztem a cégnél a játékot, hát a single, nekem túl bulis, túlzottan pörög az egész, szinte élvezhetetlenné vált a játék, mondjuk vannak benne jó megoldások, de engem csak lefárasztott az állandóan "move, move, move", meg az ezer oldalról lőnek.
A multi...hát,..ez is hasonló, valahogy nincs meg azaz érzésed, hogy célzol, hanem rádőlsz a patkányra azt ami a csövön kifér.
...nem az én játékom :/ -
hi KL.
pedig már lebeszéltem a Total-lal, hogy a két win-es szerver közül az egyik a miénk linuxig, szerinted milyen látogatottsága lett volna?;)
de amúgy élvezetes játék hidd el pub-nak ez a legjobb cod, a cod1-2-őt toltam előtte de pubon már rendesen bealudtam olyan unalmas volt semmi kihívás nem volt benne (war más kérdés, de cb-én túl sok a fasz és a csaló, pcw meg a sok ezredik után ismét nem volt egy nagy újdonság), ez viszont geci élvezetes pub-on.
a warezosokat pedig épp beetetik, észre se veszik, húdefasza ez a game, aztán roló lehúz, mehet a boltba pistike ha játszani akar vele. -
Lehet hogy én vok szerencsés de én még nem találkoztam cheaterrel és lagg is csak egyszer fordult elő. -
Skyline #6951 Vízszintes (majnem) pirosfehérzöld-el?:) -
Ha még nem volt!
http://www.pcdome.hu/hirek/17706/oroszorszagban_visszahivtak_az_mw2_t -
Én úgy tudom az mexikó. -
Fasza. Na asszem akkor uninstall -
Skyline #6947 Nekem ilyen magyar zászló szerü van berakva,csak van a közepén vmi embléma. -
csuripi #6946 Üdv!
A t-online lecserélte a tomson routerem egy pirellire, van esetleg valakinek tapasztalata ezzel a fajta routerrel? Mit hol kell beállítani?
Előre is kössz! -
lenne pár kérdésem:
1.van magyar zászló a játékban?
2.ha fater is és én is akarunk jáccani külön profillal,akkor azt hogy lehet? -
Render #6944 jó közben rájöttem, hogy rossz oldalra írok, nem ide akart jönni -
Egy együttes nem?xDDD 
Biztos nem, de vicces xD -
mi az ,hogy SKIDROW verzió? -
Ezt ne itt -
VEDDMEG -
Render #6939 Arra nem tud valaki megoldást, hogy megcsináltam egy SKIDROW-os verzión a törést, az egyik gépen megy is faszán, a másikon viszont sehogyse akar összejönni a dolog. Elindítom a multit, mennék rá a Playre, de akkor elkezdene csatlakozni az IWNethez, és csak azt tölti egyfolytában. -
Nekem van egy 2 megás netem, ami rúterrel el van osztva, laggolnék?
Bár úgynézki lesz új net a közel jövőben, de érdekelne, hogy miylen lenne az átlag pingem?
Ja és xbox360os vagyok, nem tudom jelent-e valamit...:)
thx^^ -
attosz1120 #6937 teljes képernyős módba venni -
attosz1120 #6936 Hello!tudna nekem vki segíteni,hogy tudnám a kiküszöbölni ezt??
-
Nem fogott meg...:D -
Gabe18 #6934 Bár lehet ez az első hivatalos patch: "Modern Unreal Warfeare 2".Szélesítik a célközönséget...
-
Rundstedt17 #6933 warez,cheat amik teljesen egybekapcsolódnak.Szerezz be vmi jót mert amúgy esélyed sincs -
Berv #6932 Nem sokat tölt :) -
Skyline #6931 boomly megint baromságot beszél (látszik gőzeköze nincs mi az a lag:DDD )
Amit leírtál az nem anomália és nem is lag,hanem egy réééégi réééégi cod betegség. Mindegyik Codban jelen van és jelen is volt. Volt aki azt gyakorolta cod4-ben hogy kihajolással hogyan nem lehet észrevenni vagy csak a feje tetejéből látszik 1 mm-r,és ő mégis lát fegyverrel és lő akadály nélkül...Ez ilyen sajnos... -
Rundstedt17 #6930 mondtam hogy jójáték ez :D.... -
Berv #6929 frankó, mondhatom :( :( -
asszem lemaradtam vhol. Már a warez is megy m ultiba? ::::::O -
Gabe18 #6927 Nyilván valami csalás óriás ugrással és örök lőszerekkel.A célja nem tudom mi,mert enyhén szólva feltűnő... -
Mi az isten? -
Mi a kurva isten kibekúrt fasza ez?O.o
Morbid, félek
-
csíter warezosok -
mi a jó élet ez? -
Berv #6922 "válasz erre" gomb, nagyon hasznos tud lenni, ha választ is vársz
-
Connecting to IWNet... És nem csatlakozik :(
Folyamatosan tölt :S Routerem van az lehet a gond ? Ha az akkor milyen portokat kell nyitni? -
-
Nekem van egy 2 megás netem, ami rúterrel el van osztva, laggolnék?
Bár úgynézki lesz új net a közel jövőben, de érdekelne, hogy miylen lenne az átlag pingem?
Ja és xbox360os vagyok, nem tudom jelent-e valamit...:) -
Drakanrider #6918 Gabe18-tól xD de már észrevettem