24218
Modern Warfare 2
  • Kopiati
    Riszpekt... de látom azért egy "kis" időt beleöltél te is...
  • barmi
    volt már steam reset?? nem akarom feleslegesen bosszantani magam.
  • Masakari
    mi bajod a forma1-el?:/
  • n3whous3
    (Mindezek ellenére szerintem van egy bizonyos határ, amit átlép akárki, akkor nem kell neki tisztelettel tartozni)
  • Skyline
    Azt nem értem mitől 100% a multi..Oké hogy lvl70 de egy rakat cucc nincsmeg...
  • csuszi
    megszólalt a király. remélem te 30-35 évesen tescoban vásárolgatsz hobbiból és vasárnap forma-1-et nézel. meg este nézed a tv-ét ez lesz a marha király elfoglaltságod. ostoba. tanulj tiszteletet takony, vagy tarkón basz valaki én sajnos nem, mert nem az életben pofázol hanem a monitor mögül osztod az észt, ami sajnos nem sok van, ne pazarold.
  • Skyline

• barmi
    Egyik pillanatról a másikra tönkrement a steam a haszontalan!

• Prince23
    Na mehet a multi! helyre állt
  • n3whous3
    Takarodj a warez topikba esetleg, ha nem tetszik, érdekes módon más játékoknál ki tudtuk már utálni az ilyeneket.
  • atiiisanevem
    az még szép hogy 30-35 évesen játszol:D csak gratulálni tudok. 18 évesen hagy ne legyen már gáz ha játszok néha 1-2 órát mester:D
  • Kopiati
    Egyébként a Single kampányom így áll jelenleg...

• Skyline
    Szakadok
    Az összes Steames ismerős most hogy nincs multi steam miatt, Single playereznek...Szerintem mindannyian először indítják el mióta megvan a progi
  • Skyline
    Inkább vették volna ki belőle az összes automata szutyok csipát és raktak volna bele mégtöbb r700hoz hasonlót...
  • Kopiati
    Ezt kell csinálni-e!? Hogy a Győzike esne a Benkő feleségeibe! Mán.... Az Empire Total Warral is szívás a Steam....most meg ezzel...
  • Cingar
    hmm es pont kiprobaltam volna a 36os snipe fegyot :( amugy ha mar nincs lean legalabb raktak bele olyan sniper fegyvert aminel nem üt vissza annyira a fegyver hogy elmozduljon a celkereszt raadasul nem kell lövésenként tárazni
  • m0tTh0w
    L4D 2 beüzemelése előtt takarítanak kicsit.
  • atila4
    1-2 napra xD?
  • Cefre
    a hőgy marjha ki a szemit a rendszergazdának ,h nem talája a reset gombot
  • Skyline
    Inkább remélhetőleg épp most oldják meg a warez és a lvl hack problémát jóidőre ismét...;)
  • Fpocok
    beszart a steam

kidob exe hibával mindig... várnunk kell.
  • ewuk
    azért basszák meg... de komolyan ezért kellett a steam? áh...
  • Kopiati
    Engem hibaüzivel kidob... a memórián valamit nem tud csinálni... anyád... agyam eldobom...
  • Cefre
    nem megy senkinek
  • ewuk
    nekem most befosott a steam, azt írja nem tud kapcsolódni hozzá, így nuku multi :(eredeti)
  • Cefre
    Nem volt elég a bevétel a játékokból h rendesen megcsinálják a servert
  • MURopi
    Spec ops télleg jó dolog :D vannak benne nehéz dolgok, pl miki nélkül az ac-130as pályát elég nehéz meg csinálni mert szart se tudsz mi van és veteránon 3 lövésből fekszel ugye de az ellenfél nem egyedül jön ellened hanem vagy 30an :D szóval kell csapatmunka rendesen, spec ops 55% multi 70% single csak 53% :S lehet ki kéne tolnom majd hardeneden meg veteranon is a singlet :D
  • Skyline
    Nembaj,megvan a lvl70:D:D:D Még nemtom hogy belekezdjek a prestige-be vagy elégedjek meg a kis ak-mal hgogy megvan végre (A terminator fegyókkal együtt:D:D:D)
  • m0tTh0w
    Be. Siman kifagy mikor szervert keresne.
  • Frank99
    remélem kibassza a warez és cheat huszárokat...

• Prince23
    IW.net rájött a warezra. ennyi :D
  • Skyline
    A dedikált servert és a kihajolás megszűnését kivéve: Totálisan pozitív irányba mind játékmenet látvány és pályák terén is.
  • Cefre
    Beszart a STEAM
  • csuszi
    keménykedik a 14-18 éves. szép látvány, és igen ritka:)
  • atiiisanevem
    lehet több mint neked
  • DJ RX7
    Copycat hogy is működik pontosan? (azzal tisztában vagyok, hogy az ellenfél class-át másolja le)
  • Frank99
    hát igen.
    nem vagyok egy multi fan, de régóta tolom a hssonló gamákat, cs-t igen sokat toltam.
    vasárnapra végigtoltam a singlet, majd próbálkoztam délutan a multival, kill for all, csakis.... 10-ig jutottam.
    ma 1-el tovabb. Sokan szidjátok a kempereket. Hát minden pályán van legalább 1 (inkább 2). és bizony igen soxor lőnek le úgy, hogy háát. tudom hogy láma vok, de azért...

ajtó mögül, falon át.... beton mögül.. stb.

xarom le a kihívást, de azért...
    vannak érdekességek.
    sztem a vérpityuk itt is basszák az anyjukat.

aztán majd ha a kutyát sem érdekli, akkor játszhatnak azok, akik nem csalnak.

kibaxott érdekes, ma 2x szóltam, hogy cheat! érdekes módon azonnal jött az újratöltés, vagy mi a faxom..... újraindult a játék.
  • Gabe18
    Így van,csak keményen!Jól megmondtad neki!És neked még életed is van...
  • atiiisanevem
    szerintem meg te egy idióta vagy. cod2,4 et megvettem, és ezt még nem vettem meg, mert elég sok szar dolog van benne. nem tudom mire vereted hogy nincs életed és már 10.én megvetted, meg a warezosok így úgy. úgyhogy szerintem becsókolhatsz az origiddal pajti
  • chooselee
    Valaki találkozott már 18 fős TDM meccsel?Melyek azok a módok, amik ténylegesen 18 fővel futnak?Én csak egyet találtam...