24218
Modern Warfare 2
-
Sparrow84 #7157 Igaz...
Egyet be kell vallani, k...a jo marketing-tanacsadojuk van... :-)))
De sebaj, ez is majd beindul egyszer, es jol fog mukodni. Csak turelem, meg a rosza szindroma... :) -
Sparrow84 #7156 Szia!
Nincs itt drama a GL miatt, kb. ugyanazt boncolgattam/tuk, amit te is irtal, hogy a challange legyen meg.
Amugy a szeroval kapcsolatban valami nalam sem klappol, mert ugyanez a helyzet nalam is. Keres-keres, es nagy nehezen talal valamit. -
Gabe18 #7155 Ugye nem gondolod komolyan hogy azért lett IWNet hogy kevesebb legyen a csaló...
Azért lett IWNet meg nem lett Dedikált szerver hogy meg kelljen venni (a többi a propaganda szöveg hogy ne legyen ennyire egyértelmű a dolog).Az más kérdés hogy per pillanat még azt is bukják,de gondolom majd változtatnak rajta és kilövik a warezt (egy-két hétre...). -
nem tudom mi ez a nagy dráma a gl miatt. ha mindenki azzal puffogtatna lehet, hogy engem is felbaszna, de napi 2-3 gl-es játékossal találkoztam eddig max. én is csak addig a 20 killig használtam míg meglett a challenge, aztán mentek a helyére a praktikusabb kiegészítők...
egyébként nem tudom mi lett a multival. az első 4 napban bármelyik játékmódra kattintottam, egyből berántott valahova, most meg csak keresgél vagy fél percig, meg írja, hogy hány player kell még, a pinget meg csak tolja felfelé... -
Eszméletlen játék :D Az a sok fordulat, na mind1 nem akarok spoilerezni. :D -
mddevil #7152 skidrowwal végig tudtam vinni a single playert. -
janika15 #7151 srácok! a második fejezet második pályályán kifagy a játék is kidob az asztalra! tudnátok küldeni egy olyan cracket amivel nem csinál ilyet? -
mddevil #7150 Hát én ezt most nem értem, elméletileg azé nem kaptunk dedikált szerókat h kevesebb legyen a csaló meg azé van ez a eléggé bugos iw net, de akk legalább valami védelmet raktak volna a gamera ollydebuggal még én is meg tudtam hackelni lazán, és az iwnet még azt se veszi észre ha god modot nyomnék. Sztem jobb lett volna ha maradtak volna a jól bevált rendszernél jaa és sajnos van hozzá má wh és aimbot. Én hiányolom a játékból a jó snipereket is, és van pár nagyon idegesítő bug pl: ha 1 ellenséggel pont egyszerre lőttök egymásra shotival akk egyikőtök se hal meg, és azt se értem ha 2cm ről lelövöm akk mé csak 2 sec után ér oda a golyó. Na m1 én maradok cod4nél. -
Sparrow84 #7149 Eleg szerintem a ketto is, ha az elfogy, akkor ott van a puska, pisztoly, kes...
Pl. cod4-ben nem tudtam sose keselni. Rajottem azert, mert szar gombra volt beallitva... (V)... :-)
Itt meg megtanultam, es ha arra kerul a sor, akkor keselek... :-) -
Sparrow84 #7148 Kulonosebben nem foglalkozok vele, mert En is toltok ezt-azt... :) De szerintem nincs olyan, aki ne toltene.
Nekem egyetlen egy bajom van... Az pedig a csiterek. Akik persze nem csak warezosok kozul kerulhetnek ki, ez szerintem mindenki szamara egyertelmu. Az hogy letolti, am tegye. Csak a jatszon szabalyosan mindenki. :)
Mivel felkerult torrentre a jatek, es aki igazabol kivancsi ra, az le is tolti. Nyugodtan jojjon jatszani (velemenyem szerint), de szabalyosan. Ja, es itt leszogezem, en nem toltottem, hanem megvettem (Felreertes elkerulese vegett). Bevallom, en is leszedtem a skidrow verziot, letoltam a single playert (mult kedden), es penteken megvettem eredetiben, mert ugy ereztem, nekem megert 10ezret.
Am ez mindenkinek a maga szivugye, megertem azt is aki letolti, es azt is aki megvette. Nincs ertelme egymast fikazni, mert akkor milyenek lesznek a kozos game-ek, ezzel a szajizzel? -
Gabe18 #7147 Hát "pro"-nak véletlenül se gondolnám magam,de a GL nem ebbe a játékba való szerintem se.A hátránya mi?Hogy nem 30 lövedék van hozzá? -
épp ezaz, h. aki prónak hiszi magát annak nem emiatt kéne sírnia... glnek hátrányai is vannak, de valahogy senki nem beszél róluk csak annyit, h. húú mekkorát sebez és mindent kiírt stbstb.. -
Grifidos #7145 Igen én értem, nagyjából ugyanezt írtam még régebben a cod4 topikjába és ide is.
Most számíthatsz te is a véres szájú prók tiltakozó és rágalmazó hordáira.
-
Sparrow84 #7144 Bocsi, akkor atfogalmaznam. Nem tiltott, hanem inkabb bizonyos team-szervereknel nem engedett kiegeszitokrol beszelve... :)))
De hogy oszinte legyek, lehet magamat jaratom le, vagy nem, de a GL-t en sem hasznalom szivesen. Az a Halni nem szeret tipusu emberek. Igen sajnos vannak olyanok, akik nem szeretnek halni. Nem azt mondom, hogy szeretek, de egyszeruen nem erdekel. Nem verre megy. Ha kinyulok a jatekban 20-szor, akkor kinyulok. :))) Van ez igy.
A progarmozok azert raktak bele a progiba ezeket a kiegeszitoket, hogy legyen benne valami kihivas. De konkretan arrol beszelunk, aki esz nelkul csak azt hasznalja. Azt en sem szeretem. Az oke, ha egy palyan odavag 2-ot, de kozben golyokkal is tarol, es szabalyosan jatszik. Az olyantol el birom viselni, ha kifekszek, meg ha GL-tol, akkor is.
Huh, ezt megfogalmaztam valahogy, talan erted hogy mit probaltam ebbol kihozni... :))) -
Purga #7143 Nekem is volt (és jelenleg is van) DirectX hibám, ha a grafikai beállításaimat akarom változtatni multiban játékon belül.
Leszedtem a legújabb Vid.kari drivert és frissítettem a DirectX-et, de semmi még újra is telepítettem, hátha az segít, de végül a config_mp-ben láttam a megoldást. Csak leírtam hátha másnál is volt ilyen. -
Madmano #7142 Engem is kivágott 2-3szor.Aztán visszamentem és nyomtam tovább. -
tituka #7141 srácok a direct x hibára van megoldás?
melyik a legujabb verzio? -
Itt a hivatalos forum, aki tud angolul...olvasson, vagy irjon be! 
-
Nem tudsz mit tenni ellene. -
valahogy el kéne küldeni ezt a multi cracket a fejlesztőknek, h. dolgozzanak rajta valamit, én nem akarok törtes idióta flamelő, hackelő kisgyerekekkel játszani, ha már kifizettem ezért a játékért az árát, akkor ennyi pluszt kapjak legalább érte. Esetleg valakinek valami ötlet? -
a játékot így tervezték meg, glestől, killstreak rewardokkal teleszórva, stbstb, így kell elfogadni ahogy van, akinek nem tetszik az csak balfasz, neki is ugyanazok a lehetőségei... hihetetlen szánalmas dolog ilyenek miatt sírni -
Grifidos #7136 Na akkor mint olyan ember akinek tettszik az MW2 leírom a negatív tapasztalatokat.
Kicsit még csiszolniuk kell az IW-s arcoknak a csapat elosztáson.
Mert roppant idegesítő hogy pistikének nem tettszik egy map nyom egy vote skip map-ot. Joga van hozzá. Amikor látja hogy mások nem skippelnék még mindig nem lép ki és keres másik játékot. Nem. A baromarcú megvárja a csapatelosztást és utánna lép ki.
Tegnap nagyon mókás volt a 2 vs 6 scrapyardon ahol még elbújni vagy kempelni sem lehet.
Azt viszont jó volt látni, hogy két pingben azonos csoportot összevont a játék ahol kevés volt a létszám.
Sparrow84!
"Igen, vannak akik hasznalnak bizonyos cod4-ben tiltott kiegeszitoket. "
NINCS a COD4-ben olyan hogy tiltott kiegészítő, csak istenkomplexusban szenvedő marha adminok és játékosok akik nem tudják elviselni ha halnak a játékban. -
Madmano #7135 Helyedben ezt,itt nem feszegetném..... -
Notram #7134 Akkor jobban teszed szerintem, ha átmész a Warez Topicba, mert itt leharapják a fejedet az "eredeti" játékosok...
-
Hdkiller1 #7133 Sziasztok! Hogyan kell multizni ( nem eredeti a játék)? 
-
tud valaki informálni arról, hogy dolgoznak e már a warezes hülyegyerekek kiszűrésén? -
Sparrow84 #7131 Szia!
Steamben van egy Edit profile ful, ott tudsz tudsz nevet valtoztatni. Szerintem eleg sokan mas user-ral vannak fenn, mint pl. steam-en...
Asszem erthetoen fogalmaztam... :))
Mas:
Sracok, ment a valasz... -
simonl #7130 Sziasztok,
A multit még nem volt lehetőségem kipróbálni, logisztikai okok miatt (ezen a héten csak mobil net -em van).
Kérdésem, hogy a multiban azon a néven játszok amit accountnak (fióknévnek) adtam meg telepítéskor, vagy a Steam -en belül / beállítások/ ismerősök/ fülön van egy átírható becenéven?
kicsit rosszul fogalmaztam, biztos értitek:)
Köszi
-
Grifidos #7129 Nem. -
Hdkiller1 #7128 Sizastok! Elmondanátok, hogyan kell multiba játszani( nem eredeti)? -
Tényleg? Szerintem már igen, de majd utána nézek, mert az enyém csak TIPP...! -
Munszu #7126 Írtam Üzenetet, majd olvasd el :).
Ja és olvastam valahol, és állítólag kint van az IW fórumán hogy készítenek valami patch-t vagy nem tudom mit a wrz-sek ellen ^^. :)
Kulee szerintem fogsz tudni játszani ^^. -
Ma este újabb leállás várható? 
-
Hy all!
Nekem van egy 2 megás netem, ami routerrel el van osztva, laggolnék?
Bár úgynézki lesz új net a közel jövőben, de érdekelne, hogy miylen lenne az átlag pingem?
Ja és xbox360os vagyok, nem tudom jelent-e valamit...:)
thx all^^
-
"Az a nagy különbség, hogy nektek - akik elégedettek - kiválóan elég, ha felmész, és pubolsz, elérsz olyan frageket, amikhez közöd nincs(tehát nem célzott lövés ami tudáson alapul, hanem gl, clay, automata csipa tunk hőkeresővel, aztán jöhetnek a lehívható finomságok, a végén atombombával). "
Szerintem menj és játsz akkor Cod 2-vel vagy amivel akarsz!
Mert amit most felsoroltál az hozzá tartozik a Modern Hadviseléshez!
Mert ugye tudod,manapság a háborúkban úgy "halnak" az emberek hogy azt sem tudják honnan és miből kapták a lövést... -
Sparrow84 #7122 Igy van...
Mi is kezdo csapatkent,, gyakorlaskent megyunk fel, es altalaban mindig egyutt jatszunk. Es sokszor futunk olyanba, hogy ugyanugy mint mi, egy csapat ellen jatszunk...
Nincs ezzel semmi gond, tenyleg mindent meg lehet oldani.
A jatek tenyleg jol sikerult, csak mindenkinek izlesek es pofonok. Nekunk (csapatnak) tenyleg tetszik, es igyekszunk is minel tobbet egyutt jatszani. Akar magyar, akar nem, szorkaozni kell, es elvezni a jatekot, meg ha 15-ot olok, es 25-szor halok, akkor is. Egy ido utan ugyis valtozik az allas... :) -
Munszu #7121 Ja és még mindig megoldható hogy csapattal mennyetek a többiek ellen, és akár csapatot is foghattok ki ellenfélnek ,szóval fölösleges már tényleg háborogni.:) -
Ps3-at még nem törték fel^^.Pedig már 2éves min. -
Munszu #7119 Én megnéztem azt a videot, nem hinném hogy sokan így tolnák.
Másik dolog hogy az IW 100% hogy a ma ,vagy a napokba fel fog lépni, a wrz verzióval játszó emberek ellen ,és a csalók ellen.
Amúgy meg nekem egyre jobban elmegy a kedvem a fórumtól,az olyan emberek miadt, akik csak azért jönnek fel, hogy fikázhassanak valamit, vagy bele köthessenek másokba.
De még adok egy kis esélyt,hátha változnak a dolgok . ^^ -
És a klánnevet írjam [] ilyen jelek közé? vagy csak simán írjam be? mert láttam már klánokat és nekik [] ilyen jelek közé volt írva a nevük és zöld volt.