24218
Modern Warfare 2
-
Azért téged az kurvára nem ment fel, hogy nem csalsz, de legalább lopod a játékot. IW szempontjából még mindig az a jobb ha megveszed és úgy csalsz mintha ellopod és még csalsz is. -
a másik gond, hogy szar az IWnet rendszer...
kibaszott sebezhető ezekszerint, és bakker gondold el aki megvette!!!! és aki nem!!!! aki nem az is most ráadásul a kibaszottsok csiterrel kell együtt lenniük......
lol
én naprol napra lepődök meg hogy ien csapat, mint az IW, és a Steam monnyuk...hogy lehet ekkora bakit elkövetni egy ekkora játéknál???
itt basszus már a tesztek során ki kellett volna szűrniük a hibákat...lol -
eddig is voltak csiterek, most meg mi lesz?
amíg megcsinálják a BUZIÖLÉST (lsd. köcsög warezhuszárok és csíterek kibaxása a susnyásba) addig játszom a left4dead2-vel....
most éppen emiatt haldoklik a steam :-)))) -
Padavane #7194 szánalom az egész játék muhaahaaaa!!!!!! -
Ezt eddig is tudtuk...
És mi a másik probléma? -
ki van kapcsolva a tűzfal:S -
még egy probléma, amiért az iw csakis a saját hülyeségét okolhatja...
ennyit a tiszta játékról...
Maradt volna a régi rendszer, így most kurvajó lesz a sok köcsög csiter ellen, és ezt még mi sok hozzám hasonló warezos is elítéli, mert az egy dolog hogy warezzal játszani, de hogy CSALNI!!!!! lol -
domy75 #7190 Na eddig tartott a nagy IWnet. Bíztam benne, de megint csalódnom kellett a Infinity Ward-ba. Pár nap kellett és már nyomatják a tört játékokkal mint állat. Ja és előkerültek a WH-sok meg a többi buzi csaló. Kiadtuk érte a csomó pénzt és úgy szar az egész, ahogy van. Soha többé nem veszek meg egy rohadt cod-ot se. -
Grifidos #7189 Tűzfalad engedi a kommunikációt?
Elméletileg az steames beállításnál alapból be van kapcsolva hogy mindig frissítse magát, de azért nézd meg azt is. -
Sparrow84 #7188 Nyugi, nem... :)))
Tenyleg qrva nehez egyik masik... :) -
eredeti... még a gépet is újraindítottam, de még most sem jó:S -
akkor nem kell frusztrálva éreznem magam ha egyedül nem megy? :D kösz :D -
Grifidos #7185 Ha eredeti és nem letöltött verzió akkor indítsd újra a steamet. -
Sziasztok!
Ma telepítettem fel a játékot végre... játszanék is barátaimmal, de képtelen vagyok, mert felrakom a játékot és nem frissíti a steam... így 1.0.159-es verzióval vagyok:S hogy lehet manuálisan frissíteni? Köszi előre is -
Sparrow84 #7183 Nem valtoznak a dolgok akkor sem, ha ketten jatszatok.
Ugyanaz a feladat, ugyanannyi idore, ugyanannyi ember ellen... Max egyszerubb egy barattal, mert megfelezodik a "munkad". :-) -
Grifidos #7182 Ahogy gondolod, ha csalás nélkül nem tudsz játszani akkor a cod1-ben is csalnod kellett.
Szánalmas vagy.
koschwarz
Igen, ahogy Sparrow84 is írta, de választhatsz, hogy egyedül vagy haverral 2-en csináljátok. Érdekes game, a nehézségi szintjei igencsak jól el vannak találva. Szórakoztató.
-
Még nem vettem meg, de Karácsonyra megszeretném... Multi így utánaolvasva nem olyan gáz, mint amilyennek tűnik... Hitboxok rendben vannak?
Ami érdekelne még: Spec Ops soloban kurva nehéz... Coopban ugyanaz a feladat mennyisége, vagy megduplázódik az ellenfelek száma, esetleg csökken az idő vagy valami? Vagy soloban is coop mennyiség ellen vagyunk, és azért szívok vele? -
Sparrow84 #7180 Igen, ez egy erdekes kerdes, mert engem is sokszor dob be 120-130-as pingek koze, es amikor Tab-bal elohuzod a listat, ott meg 4 oszlopos a pingem...
Sebaj, az a lenyeg, hogy tudunk jatszani... :) -
köszi! amúgy nekem az tűnt fel, hogy akár 10-20as pingel, akár 100+ossal próbáltam játszani, a szerver mindig a 100+-osoknál állt meg és dobott be játékba. Jó lenne egy iw szerverpark európába is, ha már dedikált szerver nincs. -
látom hc játékosnak hiszed magad, amúgy tényleg nem nekem való mert egyszerűen szar a játék, COD1 forever -
Sparrow84 #7177 Az megegyezik a coop moddal... -
Sparrow84 #7176 Bling a perk neve... -
ez a spec-ops játékfajta mit jelent???? -
sokat játszol ügyesen, és kapod a perk-öket. -
hogy tudok multiban több cuccot aggatnia a puskámra? -
3rd vmi... -
mddevil #7171 "Érdemes megnézni a videót. úgy lő a GL el mintha automata stuki lenne újratöltés nélkül és 1000 pont /kopf ot kap!" csak átírták a sustain_ammot , gravityt és a jump_heightet. Sajnos nem is ezek a legrosszabbak amiket elfogad és iwnet nem veszi észre.:S -
Tps nézetbe hogy kell játszani? melyik az a játékmód? -
Munszu #7169 És csak wrz-vel müxik... -
mddevil #7168 nem csak agentgodnak sikerült olldebuggal nekünk is sikerültek ezek, nagyon egyszerű csak meg kell keresni az adott commandot és átírni az értékét. -
Call of Duty: Modern Warfare 2 - mikor hackkelik a szervert
2009.11.17. 16:02 | kategória: Játék | szerző: Retee | játékinfo | szólj hozzá!
Bárhogy is próbálkozik lekommunikálni az Infinity Ward a Dedicated Servers funkció kihagyását, a játékosok továbbra sincsenek megbékélve a helyzettel. A PC-s tábor főleg az automatikus besorolás ellen tiltakozik, egyrészt, mert nem működik túl jól a rendszer - másrészt néhány extra beállítást is hiányolnak a multiból. Nos, volt aki ezt már megoldotta: egy AgentGOD nevezetű játékos például simán meghackkelte a privát rendszert, melynél így beállítható a gravitáció ereje, de például a végtelen lőszer és az extra tapasztalati pontok is.
Link:http://www.pcdome.hu/hirek/17708/call_of_duty_modern_warfare_2_mikor_hackkelik_a_szervert
Érdemes megnézni a videót. úgy lő a GL el mintha automata stuki lenne újratöltés nélkül és 1000 pont /kopf ot kap! -
Grifidos #7166 Kiraktak valami level hack-et, még élvezhetik pár napig a halálfejeket, azután mennek a banamákra ők is.
Espalande, nem viccnek szántam. Szerintem kicsit fejleszti a taktikai érzéket a spec ops opció, nyomjad csak végig becsületesen. Amenyiben nem akarsz vele szenvedni akkor inkább hagyd ki mert nem neked való.
-
ez most poén volt, mert annak szar -
Gabe18 #7164 Biztos hogy IWNet-en is van csalás,mert nem egy arany halálfejes rangjelzéses emberrel találkoztam,ami csak a Presitge mod nem tudom hányszori (talán 10?) kipörgetésével elérhető.Na most azt nekem ne mondja senki hogy 6 nap alatt 10x 70 szintet megcsinált,és mellé még a legtöbb igen béna is,márpedig ha lenne ilyen szupermen,akkor attól elvárnám hogy minket mezei játékosokat padló törölgetésre használjon...(de ilyet még nem láttam) -
főleg az előző napra céloztam... -
Grifidos #7162 Igen, ha kihagyod nem halsz meg.
-
Gabe18 #7161 Gondolom most hogy a warez tömeg is rászabadult,kissé inog a rendszer... -
Munszu #7160 Ja és WAREZOSOK-nak van nyitva másik topic még mindig. -
Munszu #7159 Egy szöveget ragadnék ki egy másik lapon való eredeti cod-os hozzá szólásából :
"Az utóbbi. Csináltak a játékból egy dedikált szerverhez hasonló cuccot amiben engedélyezve van a konzol, és azt változtatnak a beállításon amit akarnak. Ennek az egész hülyeségnek semmi köze az IWnet-hez, mint ahogy azt páran itt kitalálták. Persze egy leleményes játékos IWnet-en is csalhat, a különbség csak az, hogy ha IWNet-ről bannolnak, csak akkor jössz vissza, ha veszel egy új játékot. Ha meg ilyen hackelt szerverről bannolnak, beírsz egy új (nem eredeti) cdkulcsot és már mehetsz is vissza a csalók közé. Dióhéjban ennyiről van szó. Nem tudom miért hiszi azt mindenki, hogy IWnet-en 20000 méterre ugranak az emberek."
És még 1 eredetin játszó ismerősömtől se hallotam ,hogy találkozott volna csalókkal. -
létezik special ops-hoz örökélet cheat?