24218
Modern Warfare 2
-
látom! -
frissítést tölt le... -
x2? rengeteg ember fizet ilyet, sajnos. téved, aki nem így gondolja. 10-20 dollár Mo-on kívül az p*csa. és bizony csinálják.
ha ide is bejött akkor nem fogok játszani, de megvenni sem hasonló csocsót.
komolyan mondom.
eddig is volt /van/lesz lehetőségem letölteni.
én is úgy gondoltam, hogy ha megveszem, akkor úgy tudok játszani, hogy a köcsögei maradnak az agyagedényezésnél.
ha így marad a dolog, akkor nem veszek több csocsót. -
terhelve van... L4D2 miatt... majd jó lesz -
erre azért nem vennék mérget..
igaz még csak kezdő vok, de voltak érdekes elemek a multiban.... -
JÁtszani akartam az előbb!
Ezt írta ki a steam:
A Steam kiszolgálói jelenleg túlterheltek a kérésed kezeléséhez.
Légy szíves, próbáld meg újra pár perc múlva.
Kezd összeomlani ez az egész szar! Örülök hogy legalább belépett erre a játékot nem tudom elindítani! -
a jó édes anyját a steam-nek hogy este nem lehet egy retkes játékot elindítani -
Lehet hogy már volt téma, de érdekelne: nektek mi a véleményetek a repülőteres mészárszék részről? -
Igen csak 1 profilt lehet használni, vagyis vagy mind2en megveszitek v egy profillal toljátok ketten(a nevet a steam-ben bármikor meg lehet változtatni) -
Sparrow84 #7228 Szia!
Azt hiszem en irtam egyszer vissza neked.
Amit nekem sikerult leszurnom a jatekbol (ha tevedek, kerlek javitsatok ki), hogy mivel steam alatt fut, ezert Te beregelsz steamre egy accounttal. Azt termeszetesen barmikor megvaltoztathatod az Edit profile menuben, de ujabb profilt nem tudsz letrehozni. Tehat csak a letezo egy profilodat tudod megvaltoztatni.
Nekem ennyi derult ki az eddigi jatekok soran. Teszem hozza, nem vagyok egy nagy szamitastechnikai magus. :)))
Udv. -
nah van konzol adjatok egy ip-t...:D -
Sziasztok megint!
Múltkor mikor kérdeztem, hogy aki megvette a játékot, az úgy vette-e meg, hogy ismerősei is megvették vagy csak úgy.
Az erre érkezett válaszokat köszönöm, de közben informálódtam további multiplayer-es botrányokról is.
Ezek közöl a legkritikusabb pont, hogy olvastam valahol, hogy:
"With the inclusion of Steam in Infinity Ward's new video game, Call of Duty Modern Warfare 2, only one profile can be used in the game.
"
Ezt én is észrevettem, hogy Single-ben nem tudunk több profilt létrehozni.
Nos, ha megvennénk, tesómmal játszanánk egy gépen felváltva a multiplayert, ahogy más eredeti játékot is (pl Battlefield: Heroes). Akkor tehát multiban is csak 1 profillal tudnánk játszani?
Mert akkor felesleges az egész számunkra és itt vesztem el végleg az érdeklődésemet vele kapcsolatban. -
Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne hogy nem tudom vista alá föltelepíteni error hiba üzivel elszáll. Egészen pontosan: An error occurred while trying to copy a file: The source file is corrupted.
Click retry to try again , ignore to skip this file (not recommended) or abort to cancel installation. mi lehet a baj?
Legyenszíves aki tud az segítsen Köszi! -
kivégeztem a single részt,vagyis abban is a kampányt,kellemes kis játék volt és a scriptelt jelenetekkel is meg voltam elégedve ötletesek,néha fülig ért a szám annyira jók voltak...
9/10 -
MURopi #7223 Cheater így cheater úgy én ma fullra nem érzékeltem semmit ebből :D jól szorakoztam mert a warezosok... lámák mert nemrég kezdték :) a lagg talán az ami borzasztó tud lenni néha :) bár ma nagyon annak tűnhettem predatort be toltam ding 3 kill repcsi 1 kill repcsi meg haltam javelin aztán predátor aztán még 2 heli és 50 - 5 stattal zártam a groundwar dominationt :D MuRopi[HUN] néven tolom -
Munszu #7222 Én úgy hallottam hogy nem egy szerveren vannak, wrz-sek és az eredetisek ^^, hanem wrz-sek.. maguknak nyitnak valami szerókat vagy mi.
Na de hanyagoljuk, már ezt a wrz és csíter témát, mer kezd unalmas lenni. :) -
X22 fizetős csalás... azt nem nagyon lehet megfogni :)
De nem sokan fizetnek érte szerintem... (főleg nem warezosok, azok a játékért sem fizettek)
A többi gagyi cheatet meg a VAC is megfogja :\ -
domy75 #7220 http://shop.x22cheats.com/showthread.php?t=6039
Na erről beszéltem. :S -
Skyline #7219 Csíterrel talán 1-el találkoztam (hangsúlyozom talán,elég érdekes jelenet volt) még amikor nem tudtak warezosok feljönni. Warezosokról és lvl hackesekről pedig: ahol csak látom őket ellehetetlenítem a francba a játékukat sd-ben amennyire csak tudom (futkáározás körülöttük amikor nagyban lopakodnak saját csapatban akkor lehető legnagyobb hangzavarkeltés géépityesszel,stbstb)....Rövid időn belül kilépnek a francba...Sok helyen rendesen szídják is őket nagyon helyesen...Takarodjanak a tört szemetükkel a francba. -
én nem kötöttem beléjük, csak biztatom őket :)
-
a flémhez 2 ember kell :) a troll, meg aki beleköt :)
don't feed the troll
cool story bro'
és mindenki boldog... -
Örülök, hogy valakinek az az élete, hogy flémet kelt a fórumban. Ilyenkor mindig mosolygok, hogy van lejjebb. Csak így tovább fiúk!!! -
priluki #7215 üdv. megtudná valaki mondani a MP profilt hova menti? Nemakarom ujra kezdeni ha netán majd gép resi lesz ! thx -
ezt meg tudom erősíteni, egy darab csíterrel nem találkoztam
ám L4D2 kapja be, tényleg érződik a hatása. persze 1-2 nap és minden helyreáll -
jah rossz szobákba mentél....
nerég beszéltem egy magyarral eredeti játékkal nyomta, és mikor megkérdeztem hogy warezzal van-e fent, akkor meglepődve kérdezte, hogy:
"Miért? azzal is fel lehet jönni???"
:D
mondom igen...
erre válaszolta, hogy:
"na bazki...!" -
amugy van wh meg aimbot 12.óta. -
Csikesz6 #7211 De én letöltöttem. nem tudná valaki meg adni? pls pls 

-
4850 hd #7210 jó az oldal nagyon ott van grat a készítőknek ha többen voltak -
4850 hd #7209 darksectoral egyet értek mindenben eredetisek meg kapnak egy kis ízelítőt hogy milyen a csalókkal tolni a játék ott ez a kihívás ezt megszokni heheheheeeee:)))))) ja tényleg nem ezért jöttem érdemes leszedni ezt a szart ???
-
Munszu #7208 Szerk.: PB is szar volt, és annál még ez is jobb. -
Munszu #7207 Az eredeti játékkal rendelkező emberek, nem játszanak együtt a wrz verziósokkal. Ezt már több helyen is megírták. És beszéltem is erdetin játszó emberekkel és ők-se találkoztak csaló emberrel. -
te vágod mit beszélsz?
ez a "cheat" nem cheat... feltörték a szervert, csináltak konzolt, és be tudják állítani a szervert... ergo mindenki 40 métereket ugrik, és mindenki sorozatban lövi a rakétákat AZON A SZERVEREN AHOL BEÁLLÍTOTTÁK...
a gond ezzel az hogy bekavar a matchmakingnek valahogy...
már ha jól vettem ki... -
Sőt, VAC miatt nekik az a legjobb ha csalsz, és esetleg van egy jó sokat érő accod már :D és vehetsz mindent újra... -
Vedd meg a játékot 10000ftért és akkor meglesz a telepítő kódja! -
Padavane #7203 hát erröl a fosról ezt kiadni 2009ben! -
Csikesz6 #7202 Nem tudja valaki? #7198 -
te miröl beszélsz??? pfff
-
nem mondtam hogy felment
egy szóval sem...
sőt leszarom hogy mit gondoltak..ha megrendelem, akkor ők loptak volna meg...
csak azt mondtam, ha már megy warez, azt nem kell azonosítani, a csiterekkel.
felmegyek játszani, nem fizettem, de legalább nem rontom a más játékát, mert nem nyomok másodpercenként 15gl-t az arcába... -
jah csiterek eddig is voltak!
én és többi normál warezos akik nem csalnak azok nem zavarnak senkit....
a csiterek a warezosoknak is fogják szúrni szemét.
a fő probléma, hogy ezellen a büdös életbe nem fognak tenni semmit.
semmien patch nem lesz, hisz kb 2-3 nap mulva már felteszik azt a krekket, amihez nem kell steam és multizhatsz, és még ígyis cdkulcs nélkül van fent mindenki.
a csitert még talán le lehet szabályozni, arra várhatsz, de a warezt kiszürni nem lehet, mert nincsenek felkészülve erre, és ahhogy telnek a napok kiderül hogy más ellen sem.
tudod, én azt csinálnám az eredeti példányosok helyében, hogy írnék az IW-nek egy peticiót, hogy vissza a pénzünkkel, mert abban volt a poén hogy majd most csitmentes lesz, erre már 2 nap után voltak wallhack-ek, amivel a fizető állampolgároknak nem tartották be az ígéetüket... -
Csikesz6 #7198 Nem tudná megadni valaki a COD 6. telepítő kódját? pls