24218
Modern Warfare 2
  • armageddon666
    én úgy hallottam benne van O.o vagy akkor nincs? akkor viszont nem értem miért van steamhez kötve...
  • armageddon666
    azért mert van mondjuk 5 ember aki csinálja az anticheat programot, és van 5 millió aki meg megpróbálhat cheatet csinálni...
  • SL
    a VAC-ot bele építhették volna.
  • DarkSector
    de szervereken...most a mai nap már lehetett találkozni csiterekkel?
  • torma1
    Igaz! A Csalók tényleg elég zavaróak! De miért nem találnak ki ellenük valamit? Sok szar anticheat program semmit sem ér!
  • armageddon666
    nem is mondta hogy ő skilles...
  • DarkSector
    érdekes, mert itt nem láttam hogy szidnák a vevőket.

én pont hogy azt mondom, hogy a vevőket kellene kiszolgálni, úgy ahhogy előre megígérik nekik.
    jelen esetben az IW emberei...
    és pont ez az, hogy aki fizet érte, az szenved, és a fejlesztők meg megtömött zsebbel csak ülnek a seggükön...(gondolom a seggükön)
  • armageddon666
    Warezt azért állítják párhuzamba a csalókkal (ez főleg steames, VACos játéknál jogos), mert nincs mitől tartaniuk... valakinek van 20-30k forintnyi játék az accján... valszeg nem fogja kockáztatni a csalást, mert ha lebukik akkor veheti újra mindet... egy warezosnak nincs mit vesztenie... ezért jóval nagyobb az esélye hogy csal.
  • SL
    mi az, hogy a warezosok lámák? ne mond már, hogy neked 1 rohadt warez játékod nincs.
  • armageddon666
    Dark Sector vedd már észre magad >.< miattad és a hozzád hasonló stílussal rendelkezők miatt nem szívlelik a warezosokat a topicban :\
  • Frank99
    szevasz, nem vár ide senki vissza...
  • Frank99
    [email protected]
  • MURopi
    az új patchet kb 15 sec alatt töltöttem le, a warez meg most vagy 1 hétig állni fog (remélem :) bár inkább a cheat álljon mert warezosok lámák -> több kill )
  • DarkSector
    Csak vicceltem...:DDD
    még megy...:D

majd lehet egyszer nem fog, de most simán csatizik, meg haveroknak is...:D
    nah meek multizni...
    jó játékot nektek is...

lehet sokat nem érdekel amit irok, de legalább tölem informálódhattok majd ha sikerül a nyamvadt warez-t kiszoritani.
    majd irok ha nyugodtan lehettek csak eredetisek...
    addig meg go multi...:D
  • Frank99
    itt van a kivétel?

sajnos sztem ritka kivétel.

sztem aki megveszi a játékot, az ÁLTALÁBAN azért veszi meg, hogy úgy játszon, ahogy tud. persze jönnek a cheatek és egyebek, DE általában ezeket egy idő után kiszűrik..

azok ellen, akiknek van pénze állandóan újabb csalások kifizetésére (lsd. bukott multi név) nem sokat lehet tenni.

én sem vettem meg mindent, de nem is verem ott magam, ahol lopott programmal játszom, pláne nem néze hülyének a többit...
  • Zomil
    főleg ha átirnak 1kódot, elindul a steam közben megnyitják az sg fórumot máris patch-elte azt a fél megát és mehetünk multizni mig a warezosok 2napot várnak mire utolérnek minket :D
  • Prince23
    166-os verzió lett :D
  • mascarun
    oszt hun kö tégöd támogatni?
  • torma1
    Sziasztok!

Nem értem miért gondolják sokan ,hogy aki tört játékkal játszik az mind csaló! Én is törtel szoktam játszani mint sokan mások! És eszembe sem jutott csalni multiban és elítélem őket! De azért mert nincs x ezer Ft-tunk játékra azért még nem kell bunkónak,csalónak nevezni az embert! Ezek ellen kellene valamit csinálni nem a warezosokat szidni! Igen tudom ha nem veszik meg a játékot nem fejlesztenek stb! Talán nem a magyar fizetésekre adják ezeket a játékokat! Bár érdekes nem magyar csapatok vannak akit feltörik a játékokat! Nem rajtunk MAGYAROKON fog múlni ha nem lesz fejlesztés!
  • tommygear
    de ilyen 1-2 napi frissítésekkel meg lesztek lőve(remélem), eredetiseknek semmi nem lesz most 1-2 percet frissíteni :D
  • Frank99
    ennyit erről...
  • DarkSector
    igen most egy ideig nem lesz multi...a warezban.
  • Frank99
    ha van warez topic, akkor oda írjon, ami /és aki odavaló.
    ennyi.
  • DarkSector
    nah most nincs szerver a warezban...
    majd nemsoká lesz..addig pihi...
    :D
  • DarkSector
    semmi gond...
    csak jó tudni, hogy egy szellemmel harcolnak az IW-sek...:D
    ennyi
  • Frank99
    most frissített a MW2. remélem OKOSAN.
  • tommygear
    tényleg hanyagold már ezt a topikot, nem személyes de mit kell most itt verni magad? :D
  • Frank99
    ugye?
    támogassatok!
    addig a Bioshock-ban sem volt rend, amíg a moderátor oda nem vágott (én)
  • DarkSector
    ez gyenge probálkozás...
    egy peccs szerinted meddig fog tartani, ha magát a játékot, meg az egész IWnet-et már kiherélték????
    :D
    ezzel csak azokkal basznak ki, akik megvették, és inkább játszanának, mintsem pecselgetnének 4-5 oránként...mert ez lesz, ha az IW folyamat lépést akar majd tartani...
  • Munszu
    Sector tényleg meny már át a wrz topikba, nincs veled semmi bajom ,de már kezd idegesíteni a hozzá állásod.
    És mindegyik wrz-s, ott piszkítsa be a topikot, ne itt.
    Amúgy tényleg nem lenne rosz ha most már a rosszmájú wrz-seket likvidálnák vagy valami XD.
    Am. valaki betenne egy képet majd a fegyveréről, ha vett már rá valami jó festést ?:D
    Decemberig valahogy ki kell bírnom,mutasson valaki egy képet :)
  • Frank99
    jelentkeztem modinak, aki támogat, írjon oda, ahova kell...
  • DarkSector
    majd meglátjuk hány orát nyernek ezzel
    ez csak addig fog tartani, mig fel nem töltik a peccset törrenthez
    :DDDDDDDDDD
  • Skyline
    1.0.166. Szerintem warezosok ellen..:D

Most update-elte steam a játékot.
  • Tassadar22
    Nincs valami patch note, hogy mit javítottak?
  • tommygear
    mikor hol?
  • Skyline
    Patchelik az MW2-t...Pápá warezosok mehettek magatok közé...
  • tommygear
    basznak rá a modik ha írna is vki a házigazda jogért
  • Frank99
    nem akar valaki modi lenni?
    nem ártana innen kibaxni a sok majmot, de tényleg!
  • tommygear
    kérj a warezba
  • m0tTh0w
    Gagyi és értelmetlen.