24218
Modern Warfare 2
  • ProGabe #7567
    nincsenek ilyen sorok a cfg-ben^^
  • DarkSector
    jesszusom mi van itt???
    nem lehetne finomabban?
  • TaRka0107
  • zotya10002
    ÁÁÁÁÁ:-))))
  • ajem kisa
    Viszi tunningolni a hummer-t!
  • vzajcev

• RatBaG #7561
    csak utólag a screenshotokat nézegetve tűnt fel:

mit keres a játékban Xzibit? yo dawg!

meg a csajom...
  • ProGabe #7560
    hé, ezt hogy?

kéne már egy FAQ
  • Gascan #7559
    Valaki tudja, hogy a harmadik havas pályán hol található mindhárom notebook? Átkutattam mindent de csak egyet sikerült megtalálnom..
  • vzajcev
  • BIZ0906
    Juj Barbie msot beszóltál.
  • szroncs
    Szevasztok. Valaki mondja meg legyen kedves hol találok a Pc-re vonatkozó Patch note-t.Keresem steam-en IW-nél de semmit nemtalálok. talán titkos, hogy mit tartalmaznak a frissítések...
  • foxxi
    Tudtam hogy lassú vagyok!
  • madmanic
    nna ez a csávó a kocka..
  • madmanic
    de a mellette lévő kurvanagy

100 db MW2 t raboltak el FEGYVERREL!

a cikkíró még megkérdi a végén, hogy tudta kicipelni? 2 t fordult??

• vzajcev
    Ma már párszor lilkelték
  • foxxi
    Bocs a linkért, de ez már nagyon de nagyon VICC! : eldugott tartalmak előcsalogatása
  • madmanic
    én személy szerint földi métrékegységekben ki sem fejezhető mértékben szarom le hogy ki játszik warezzel..

csak ne csaljon...

de aki már lvl hackel az már rá fog kattintani a kövi linkre is..

• foxxi
    no a reggeli okfejtésre visszatérve.. LOL még mindig ez a játék, megint feltörték
  • a178
    Frank
  • gallardo
    Ami a level hack-et illeti, ez nem negatív diszkrimináció, de amióta nincsenek warezosok azóta level hack-et se láttam.
  • Munszu
    Örülök :), akkor lehet hatott az én írásom is ?^^:)
    Amúgy ebben is lehet warozni, van egy mw2-vel foglalkozó magyar site->http://callofduty6.extra.hu/news.php
    És itt csináltak egy interjút egy 'nevesebb' cod-os sráccal, és ő is mondta hogy tudnak warozni ^^, és hogy csinálják :D.
  • elitehun
    Hát igen nem a rang a fontos hanem a tapasztalat
  • Skyline
    Jaj ha már lvl hack...Tegnap esti játék során volt egy srác lvl 70 pres 10.
    Menüben amíg startra vártunk mondogatta hogy: Vóóót plííííz...Vóóót núúúúbz!! Vóóót!
    Ment neki pár kedves megjegyzés pár ember részéről,nem volt vote...
    Abba a csapatba került amelyikkel én voltam. Rajt elött benyőgte: SHOWME!
    Na az első 10mp-ben elhullott kill nélkül...Köv kör ugyanúgy rohant előre (sd) ugyanúgy elhullott...El is kezdte mindenki szívni a vérét,ki is lépett a francba...Na kb ennyit tudnak a lvl hackesek:)
  • vzajcev
    A messiás
  • Skyline
  • koschwarz
    tényleg nem akarom a feszültséget szítani, de azért az érdekes, hogy csak azon az egy hirdetőoldalon, ahol használt játékokat szoktam venni, elég sok MW2-t akarnak eladni. ilyen mértékben ezt sem az MW idején, sem egyébként egy új, ráadásul hipersláger játék esetén nem láttam...
  • Frank99
    Uraim!

A topic mátol a gondozásom alatt áll. Innentől repül az összes warez komment (van saját topicja), az anyázás és nagyobb flame.

A játékról írjatok, ha lehet.

Köszönöm a megértést.
  • Skyline
    Ok mindig van a warezolásra...Gondolkodás már kevésbé van mögötte...Jaj hoppá...:)
  • Skyline
    Azt vágom hogy ott nem én lagolok,de az 5-6 esetnél sem én lagoltam,az hogy én lagoljak ha jól emléxem 2szer fordult elő....3és fél napi tiszta játékidő után...Ami annyit tesz hogy kb 1 hét alatt 1szer lagoltam,amit kb fél perc és 2 kattintás (átmentem máshova) megoldott...
    a meccsek közbeni hostváltásról egyébként: Ez igen,előfordult párszor (ritkán) általában ha lelövik a hostolót és megsértődik,kilép. De a meccs 10-15mp mulva megy tovább pause után,nem úgy mint a dedikált szeróknál,amik viszont ha fagynak/leállnak akkor viszonthallás...
  • frango
    Na azért a ping elég nagy probléma szerintem. Eddig 20-40es pingekkel játszottam.50felett már elég kaki szerintem. Itt 80-120 általában és ez elég nagy késés.Ezen kívül semmi bajom a géjmel. Még talán annyi, hogy már nem lehet akkora überbannokat adni sniperrel mint a cod4-be.
    A warezosok meg inkább húzzák meg magukat...:)
  • DarkSector
    kicsi lagg mindigis lesz, de azért nem olyan nagy az arány, a rosz szerverek , hostok javára...
    nem szabad túloznunk

elég kellemetlen, hogy a fejlesztők nem szolgáltatnak szervereket, hanem lepasszolták a játékosok vállára ezt a terhet, de ez van.

megszoksz, vagy megszöksz.
  • DarkSector
    igen énis nemrég hallottam mi is ez az IWnet.
    itt mindig csak játékosok hostolnak, és ennyi...rendes nonstop gyári szerverek nincsenek...
    tuod mint hamachi a warezban.
  • BIZ0906
    "A lag meg annyira nem igaz hogy pár oldallal odébb még mobilnetes is írta hogy órákóta tolja de lagot még nem látott...
    Nekem meg lassan 4 napi tiszta játékidő gyűlik össze és eddig 5-6szor ha láttam lagot ebből 1-2 volt zavaró....Komoly,ennyit még dedikáálton is látok amikor valaki szar nettel feljön/nagyban torrentezik játék közben..."
    Ez igaz de ott nem te laggolsz hanem akinek szar a nete.
  • DarkSector
    jah akkor ennyit a konzol hasznosságáról!
    :D
    thx az infot ....

monnyuk nekem 60fps volt a max, pedig nem volt vsync-em.

jah és 3 uj játékmodot is konzolban lehet beadni, azt cfg-ben nem tudod.
    BÁR KIZÁRÓLAG OFFLINE PRÓBÁLJÁTOK, mert a 3 uj rejtett játékmodot nem tudom, hhogy steam online kijelzi-e és bünteti-e...

amúgy már nem játszok...nem megy a multi....:D
    ez van, szopok ...:D
  • BIZ0906
    "minden téren jobb a cod4-nél." példa? A laggzás szana meg széjjel mert nincs normális szerver? Így aztán marhára jó játék.
  • darki81
    végre megvan eredetiben, most telepitem :)
  • Skyline
    Érdekes az említett hibák sem nállam sem a legtöbb userrel nem fordulnak elő...
    A multi rész kisebb csiszolásra itt ott fordul ugyan de a kihajolást és az iwnet rendszert leszámítva minden téren jobb a cod4-nél.
    IWnet rendszert pedig nem védem,dedikáltra várok,warra várok, vagy lesz vagy nem nem érdekel. Pubra a rendszer viszont megfelelő,számtalanszor magyarokkal találkozunk,sokszor nyomjuk a klánból 5-6an egyszerre egy csapatként...Sima online mókázásra szóval a game jó...
    A lag meg annyira nem igaz hogy pár oldallal odébb még mobilnetes is írta hogy órákóta tolja de lagot még nem látott...
    Nekem meg lassan 4 napi tiszta játékidő gyűlik össze és eddig 5-6szor ha láttam lagot ebből 1-2 volt zavaró....Komoly,ennyit még dedikáálton is látok amikor valaki szar nettel feljön/nagyban torrentezik játék közben...
  • fonixmadar
    persze persze, van neked fogalmad hány szerver van amin ez a játék fog futni? És abból mennyi a nem hivatalos szerver? Nem hinném, hogy a warezosokat nagyon érdekelné, hogy egy-két szerverre nem kellene felnézniük. Az ilyen kiszűrjük hangzatos mondatokat már 1996 óta mondják, de még csak nem jött össze, mert két napra rá mindig kitaláltak valami mást
  • Munszu
    Am. hogy telt a napotok ?:D