24218
Modern Warfare 2
-
nincsenek ilyen sorok a cfg-ben^^ -
jesszusom mi van itt???
nem lehetne finomabban? -
-
ÁÁÁÁÁ:-)))) -
Viszi tunningolni a hummer-t!
-
vzajcev #7562 
-
csak utólag a screenshotokat nézegetve tűnt fel:
mit keres a játékban Xzibit? yo dawg!
meg a csajom...
-
hé, ezt hogy?
kéne már egy FAQ -
Gascan #7559 Valaki tudja, hogy a harmadik havas pályán hol található mindhárom notebook? Átkutattam mindent de csak egyet sikerült megtalálnom.. -
vzajcev #7558 -
BIZ0906 #7556 Juj Barbie msot beszóltál. -
szroncs #7552 Szevasztok. Valaki mondja meg legyen kedves hol találok a Pc-re vonatkozó Patch note-t.Keresem steam-en IW-nél de semmit nemtalálok. talán titkos, hogy mit tartalmaznak a frissítések... -
foxxi #7550 Tudtam hogy lassú vagyok!
-
madmanic #7549 nna ez a csávó a kocka..
-
madmanic #7548 de a mellette lévő kurvanagy 
100 db MW2 t raboltak el FEGYVERREL!
a cikkíró még megkérdi a végén, hogy tudta kicipelni? 2 t fordult??
-
vzajcev #7547 Ma már párszor lilkelték
-
foxxi #7546 Bocs a linkért, de ez már nagyon de nagyon VICC! : eldugott tartalmak előcsalogatása -
madmanic #7545 én személy szerint földi métrékegységekben ki sem fejezhető mértékben szarom le hogy ki játszik warezzel..
csak ne csaljon...
de aki már lvl hackel az már rá fog kattintani a kövi linkre is..
-
foxxi #7544 no a reggeli okfejtésre visszatérve.. LOL még mindig ez a játék, megint feltörték 
-
a178 #7543 Frank 

-
Ami a level hack-et illeti, ez nem negatív diszkrimináció, de amióta nincsenek warezosok azóta level hack-et se láttam.
-
Munszu #7541 Örülök :), akkor lehet hatott az én írásom is ?^^:)
Amúgy ebben is lehet warozni, van egy mw2-vel foglalkozó magyar site->http://callofduty6.extra.hu/news.php
És itt csináltak egy interjút egy 'nevesebb' cod-os sráccal, és ő is mondta hogy tudnak warozni ^^, és hogy csinálják :D. -
Hát igen nem a rang a fontos hanem a tapasztalat
-
Skyline #7539 Jaj ha már lvl hack...Tegnap esti játék során volt egy srác lvl 70 pres 10.
Menüben amíg startra vártunk mondogatta hogy: Vóóót plííííz...Vóóót núúúúbz!! Vóóót!
Ment neki pár kedves megjegyzés pár ember részéről,nem volt vote...
Abba a csapatba került amelyikkel én voltam. Rajt elött benyőgte: SHOWME!
Na az első 10mp-ben elhullott kill nélkül...Köv kör ugyanúgy rohant előre (sd) ugyanúgy elhullott...El is kezdte mindenki szívni a vérét,ki is lépett a francba...Na kb ennyit tudnak a lvl hackesek:) -
vzajcev #7538 A messiás
-
Skyline #7537 

-
tényleg nem akarom a feszültséget szítani, de azért az érdekes, hogy csak azon az egy hirdetőoldalon, ahol használt játékokat szoktam venni, elég sok MW2-t akarnak eladni. ilyen mértékben ezt sem az MW idején, sem egyébként egy új, ráadásul hipersláger játék esetén nem láttam... -
Uraim!
A topic mátol a gondozásom alatt áll. Innentől repül az összes warez komment (van saját topicja), az anyázás és nagyobb flame.
A játékról írjatok, ha lehet.
Köszönöm a megértést. -
Skyline #7534 Ok mindig van a warezolásra...Gondolkodás már kevésbé van mögötte...Jaj hoppá...:)
-
Skyline #7533 Azt vágom hogy ott nem én lagolok,de az 5-6 esetnél sem én lagoltam,az hogy én lagoljak ha jól emléxem 2szer fordult elő....3és fél napi tiszta játékidő után...Ami annyit tesz hogy kb 1 hét alatt 1szer lagoltam,amit kb fél perc és 2 kattintás (átmentem máshova) megoldott...
a meccsek közbeni hostváltásról egyébként: Ez igen,előfordult párszor (ritkán) általában ha lelövik a hostolót és megsértődik,kilép. De a meccs 10-15mp mulva megy tovább pause után,nem úgy mint a dedikált szeróknál,amik viszont ha fagynak/leállnak akkor viszonthallás... -
Na azért a ping elég nagy probléma szerintem. Eddig 20-40es pingekkel játszottam.50felett már elég kaki szerintem. Itt 80-120 általában és ez elég nagy késés.Ezen kívül semmi bajom a géjmel. Még talán annyi, hogy már nem lehet akkora überbannokat adni sniperrel mint a cod4-be.
A warezosok meg inkább húzzák meg magukat...:) -
kicsi lagg mindigis lesz, de azért nem olyan nagy az arány, a rosz szerverek , hostok javára...
nem szabad túloznunk
elég kellemetlen, hogy a fejlesztők nem szolgáltatnak szervereket, hanem lepasszolták a játékosok vállára ezt a terhet, de ez van.
megszoksz, vagy megszöksz. -
igen énis nemrég hallottam mi is ez az IWnet.
itt mindig csak játékosok hostolnak, és ennyi...rendes nonstop gyári szerverek nincsenek...
tuod mint hamachi a warezban. -
BIZ0906 #7528 "A lag meg annyira nem igaz hogy pár oldallal odébb még mobilnetes is írta hogy órákóta tolja de lagot még nem látott...
Nekem meg lassan 4 napi tiszta játékidő gyűlik össze és eddig 5-6szor ha láttam lagot ebből 1-2 volt zavaró....Komoly,ennyit még dedikáálton is látok amikor valaki szar nettel feljön/nagyban torrentezik játék közben..."
Ez igaz de ott nem te laggolsz hanem akinek szar a nete. -
jah akkor ennyit a konzol hasznosságáról!
:D
thx az infot ....
monnyuk nekem 60fps volt a max, pedig nem volt vsync-em.
jah és 3 uj játékmodot is konzolban lehet beadni, azt cfg-ben nem tudod.
BÁR KIZÁRÓLAG OFFLINE PRÓBÁLJÁTOK, mert a 3 uj rejtett játékmodot nem tudom, hhogy steam online kijelzi-e és bünteti-e...
amúgy már nem játszok...nem megy a multi....:D
ez van, szopok ...:D
-
BIZ0906 #7526 "minden téren jobb a cod4-nél." példa? A laggzás szana meg széjjel mert nincs normális szerver? Így aztán marhára jó játék.
-
végre megvan eredetiben, most telepitem :) -
Skyline #7524 Érdekes az említett hibák sem nállam sem a legtöbb userrel nem fordulnak elő...
A multi rész kisebb csiszolásra itt ott fordul ugyan de a kihajolást és az iwnet rendszert leszámítva minden téren jobb a cod4-nél.
IWnet rendszert pedig nem védem,dedikáltra várok,warra várok, vagy lesz vagy nem nem érdekel. Pubra a rendszer viszont megfelelő,számtalanszor magyarokkal találkozunk,sokszor nyomjuk a klánból 5-6an egyszerre egy csapatként...Sima online mókázásra szóval a game jó...
A lag meg annyira nem igaz hogy pár oldallal odébb még mobilnetes is írta hogy órákóta tolja de lagot még nem látott...
Nekem meg lassan 4 napi tiszta játékidő gyűlik össze és eddig 5-6szor ha láttam lagot ebből 1-2 volt zavaró....Komoly,ennyit még dedikáálton is látok amikor valaki szar nettel feljön/nagyban torrentezik játék közben... -
fonixmadar #7523 persze persze, van neked fogalmad hány szerver van amin ez a játék fog futni? És abból mennyi a nem hivatalos szerver? Nem hinném, hogy a warezosokat nagyon érdekelné, hogy egy-két szerverre nem kellene felnézniük. Az ilyen kiszűrjük hangzatos mondatokat már 1996 óta mondják, de még csak nem jött össze, mert két napra rá mindig kitaláltak valami mást -
Munszu #7522 Am. hogy telt a napotok ?:D