24218
Modern Warfare 2
  • tommygear
    na azért többségben warezzal csítelnek szerintem, aki eredetivel rak be csíteket az meg is érdemli
  • Sarapetike
    nekem miért nem frissit ?
  • DarkSector
    warez nem megy.
    csheat miatt még senkit, és valszeg nem is fognak, mert ezek privátok, vagy hogy monnyam...az egész IWnet olyan sebezhető, hogy nem tudják kimutatni vele tudtommal, mint a punkbusterrel.

amugy ha megveszed, monnyuk cod4-ben, akkor ott olyat adnak, hogy mindig kapsz hozá frissitést, és ezért pb is hatástalan, akkor az IW-netnek mennyi esélye lehet???

verziószám: 1.0.667

változások:
    kioldottál legálissan a console-t...

3 uj játékmod + soksok más parancs érvényesithető

steam id-t nem bannolnak, csak lehetetlenné tesznek patchekel warezra.

kennedy-t én öltem meg, bankkártya pi: 34756-16253321

iw-net már kezdik foltozgatni
    de ez egy p2p alapu szervermeoszto rendszer...lejjebb vagy hol olvashatod:
    mivel olyan mint egy torrent...küld-fogad adatokat ezért egyik ember gépéről a virusok átszállhatnak a másikéra...
    ritka de van ien.

és már csak azt várom, hogy játék közben a p2p-t feltörve átveszik a gépem felett az irányítást az idegenek, és leigázzák az IW-netet....:D
  • elitehun
    Először is a csíterek nem függnek össze a warezzal. Képzeld olyan is lehet hogy warezos nem csítel de aki megvette az csítel -.-
  • armageddon666
    attól hogy d2dnél megvehető még igényelheti a steamet...
  • szroncs
    Köszi. legalább ezt már tudom.
  • tommygear
    most akkor mi a jó isten van mert egy kicsit lemaradtam?
    nem lehet warezzal multizni de mégis hemzsegnek a csíterek? hogy van ez? :D vac mire van akkor most dísznek??
  • Prince23
  • Unreal1942
    jogos.
  • DarkSector
    igen ezért nem árusitják más site-ok...
    d2d stb....
  • szroncs
    Csak a kommunikációt hiányolom IW. részéről ha már ilyen szép eladásokat produkál a játék jöhetne a support is nekem kicsit kevés az ha változik a verziószám. Kérdem én:
    Mi változott a frissítésekben?
    Milyen lépéseket tesznek warez ellen?
    Milyen cheat-eket detektáltak már és hányat tudnak már blokkolni?
    Hány steam Id-t bannoltak már cheat miatt.
    Ki ölte meg Kennedy-t?....és mi az IW. igazgató bankkártya pin-je?...
    Jó a két marhaságtól eltérve. Tényleg nem nagyon közölnek semmit az eladásokon kívül pedig ha visszatekintünk ugye arról volt szó, hogy az IW-net az hiperfasza, hiperbiztonságos, hiperközösségbarát.
    Namostakkor ezért adtuk pénzt, hogy hiperwarez, hipercsíterek szívják a vérünket.. ha már belettünk korlátozva IW-net/steam re akkor elvárná az ember a supportot némi magyarázattal.
  • Luise
    köszönjük, emese...
  • tommygear
    annyit javítottak most hogy warezzal ne lehessen játszani, majd az 1.1nél lesz patch note
  • modellmaker
    plusz a steamnek futnia kell. :D
  • modellmaker
    Az updateek steamen keresztül jöttek csak, szal...
  • modellmaker
    Steam-ben a játékon jobb klikk, view update news nem ad semmit?
  • armageddon666
    aa3nál lehetőség a steam, itt meg muszáj mint valve játékoknál, vagy rosszul tudom?
  • DarkSector
    azok nem...azok már elszaporodtak...

ha csiter nem is lesz, de a szervereken gond nélkül az admin bármit megtehet!!!! ha kedve tartja.

tegnap ki-be kapcsolgatták a hyper_jump-ot.
  • Grifidos
    Azért, mert nem megfelelően cirkumveniáltad a számítógépedet egy 5kg-os kalapács segítségével.
  • szroncs
    Elméletileg van VAC! legalábbis ezzel reklámozták a cuccot annakidején ha jól emlékszem..Engem még mindíg a Patch-note érdekelne ez nem igaz, hogy sehol nem publikálják, hogy miket javítottak/változtattak benne. Vagy csupán csak a verziószám változik a patch-ekkel?, hogy warez-t nehezítsék...vicc.
  • modellmaker
    AA3 is steamen keresztül megy, mégis PB-s.
  • DeerHunter01
  • Luise
    szasztok!

srácok, az mér van, hogy mikor nyomom neki, hogy find game, elezdi keresni a szervereket, de nem áll meg?
  • elitehun
    Azért nagyon remélem hogy a csíterek nem pont most fognak elszaporodni amikor megveszem
  • TaRka0107
    Jólvanna, akkor nem írok ide ilyeneket, ha zavart!
    Elnézést kérek!
    De légyszives ne hívj Citroenny-nek vagy minek:D
  • Frank99
    na igen, látod Citroenny, van aki érti....
  • armageddon666
    de konstans demoralizáló tényező vagy :)
  • TaRka0107
    Ha nagyon zavaró volt, akkor nem írok ide ilyeneket!
  • TaRka0107
    Szivesen:)
    Egyébként ki mondta hogy büszke vagyok rá? Nem kérdezősködtem warezzal kapcsolatosan!
  • Frank99
    Citronenny! fejezzük be " az ezért adtál ki ennyi meg ennyit" szöveget, mert töröllek. most meghagyom, de ha még 1 ilyen lesz, az összeset törölni fogom. Ne légy büszke a warezolásodra! Vagy legyél, de a másik topicban.

köszönöm a megértést.
  • Frank99
    Ugye?

Pont erre kérdeztem rá tegnap este, én egy rózsaszín szívecskés 60-as szintűvel találkoztam, aki érdekes dolgokat csinált...
  • TaRka0107
    Én ezért próbálom ki először! Amúgy nem sok csíterrel találkoztam eddig, most meg ugye szar a crack:D:D
  • armageddon666
    >Mert a TF2-ben VAC védelem van ami ha csítelsz egy idő múlva bannol, de nem rögtön, de ott azért nincsenek cheaterek, mert az aimbot kb. 2 kasztnál ér bármit is

Fixed.

és megkérdezem megint: MW2ben nincs VAC? nem azért van az egész szutyok Steamen hogy VACos legyen és ne PBs?
  • Gabe18
    Szerintem olyan csít kéne hogy még az atombombát is aim-al dobja le,pont utolsó ellenfél feje tetejére.Biztos ami biztos...

• Unreal1942
    Megvettem. Naívan azt gondoltam, hogy ide nem nagyon jutnak be a csalók majd.
  • DarkSector
    tiszta csiterklubb lesz a szervereken...
    de lol
    iet hekkelni, hogy végtelen killstrike...
  • NEOreg3
    ha publikussá teszik, akkor előbb vagy utóbb fel fogja ismerni a VAC, de ha privát, akkor nagy valószínűséggel soha az életben nem fogják kiszűrni
  • TaRka0107
    És ezért adtál ki 10000ftot! Vagy nem adtál ki érte semennyit??:D
  • elitehun
    Ezek ellen hogy védekeznek egyáltalán? Mert a TF2-ben VAC védelem van ami ha csítelsz rögtön bannol és ott nincsenek is csíterek. Ide is ilyen kéne
  • Unreal1942
    Nagyon jó. Pont az ilyenek miatt hagytam ott a COD4 et is.
    Ha nem csinálnak valamit akkor ezt is befejezem hamarosan.