24218
Modern Warfare 2
-
na azért többségben warezzal csítelnek szerintem, aki eredetivel rak be csíteket az meg is érdemli -
nekem miért nem frissit ? -
warez nem megy.
csheat miatt még senkit, és valszeg nem is fognak, mert ezek privátok, vagy hogy monnyam...az egész IWnet olyan sebezhető, hogy nem tudják kimutatni vele tudtommal, mint a punkbusterrel.
amugy ha megveszed, monnyuk cod4-ben, akkor ott olyat adnak, hogy mindig kapsz hozá frissitést, és ezért pb is hatástalan, akkor az IW-netnek mennyi esélye lehet???
verziószám: 1.0.667
változások:
kioldottál legálissan a console-t...
3 uj játékmod + soksok más parancs érvényesithető
steam id-t nem bannolnak, csak lehetetlenné tesznek patchekel warezra.
kennedy-t én öltem meg, bankkártya pi: 34756-16253321
iw-net már kezdik foltozgatni
de ez egy p2p alapu szervermeoszto rendszer...lejjebb vagy hol olvashatod:
mivel olyan mint egy torrent...küld-fogad adatokat ezért egyik ember gépéről a virusok átszállhatnak a másikéra...
ritka de van ien.
és már csak azt várom, hogy játék közben a p2p-t feltörve átveszik a gépem felett az irányítást az idegenek, és leigázzák az IW-netet....:D -
Először is a csíterek nem függnek össze a warezzal. Képzeld olyan is lehet hogy warezos nem csítel de aki megvette az csítel -.- -
attól hogy d2dnél megvehető még igényelheti a steamet... -
szroncs #7735 Köszi. legalább ezt már tudom. -
most akkor mi a jó isten van mert egy kicsit lemaradtam?
nem lehet warezzal multizni de mégis hemzsegnek a csíterek? hogy van ez? :D vac mire van akkor most dísznek?? -
-
Unreal1942 #7732 jogos. -
igen ezért nem árusitják más site-ok...
d2d stb.... -
szroncs #7730 Csak a kommunikációt hiányolom IW. részéről ha már ilyen szép eladásokat produkál a játék jöhetne a support is nekem kicsit kevés az ha változik a verziószám. Kérdem én:
Mi változott a frissítésekben?
Milyen lépéseket tesznek warez ellen?
Milyen cheat-eket detektáltak már és hányat tudnak már blokkolni?
Hány steam Id-t bannoltak már cheat miatt.
Ki ölte meg Kennedy-t?....és mi az IW. igazgató bankkártya pin-je?...
Jó a két marhaságtól eltérve. Tényleg nem nagyon közölnek semmit az eladásokon kívül pedig ha visszatekintünk ugye arról volt szó, hogy az IW-net az hiperfasza, hiperbiztonságos, hiperközösségbarát.
Namostakkor ezért adtuk pénzt, hogy hiperwarez, hipercsíterek szívják a vérünket.. ha már belettünk korlátozva IW-net/steam re akkor elvárná az ember a supportot némi magyarázattal. -
köszönjük, emese... -
annyit javítottak most hogy warezzal ne lehessen játszani, majd az 1.1nél lesz patch note -
plusz a steamnek futnia kell. :D -
Az updateek steamen keresztül jöttek csak, szal... -
Steam-ben a játékon jobb klikk, view update news nem ad semmit? -
aa3nál lehetőség a steam, itt meg muszáj mint valve játékoknál, vagy rosszul tudom? -
azok nem...azok már elszaporodtak...
ha csiter nem is lesz, de a szervereken gond nélkül az admin bármit megtehet!!!! ha kedve tartja.
tegnap ki-be kapcsolgatták a hyper_jump-ot. -
Grifidos #7722 Azért, mert nem megfelelően cirkumveniáltad a számítógépedet egy 5kg-os kalapács segítségével. -
szroncs #7721 Elméletileg van VAC! legalábbis ezzel reklámozták a cuccot annakidején ha jól emlékszem..Engem még mindíg a Patch-note érdekelne ez nem igaz, hogy sehol nem publikálják, hogy miket javítottak/változtattak benne. Vagy csupán csak a verziószám változik a patch-ekkel?, hogy warez-t nehezítsék...vicc. -
AA3 is steamen keresztül megy, mégis PB-s. -
-
szasztok!
srácok, az mér van, hogy mikor nyomom neki, hogy find game, elezdi keresni a szervereket, de nem áll meg? -
Azért nagyon remélem hogy a csíterek nem pont most fognak elszaporodni amikor megveszem
-
Jólvanna, akkor nem írok ide ilyeneket, ha zavart!
Elnézést kérek!
De légyszives ne hívj Citroenny-nek vagy minek:D -
na igen, látod Citroenny, van aki érti.... -
de konstans demoralizáló tényező vagy :) -
Ha nagyon zavaró volt, akkor nem írok ide ilyeneket! -
Szivesen:)
Egyébként ki mondta hogy büszke vagyok rá? Nem kérdezősködtem warezzal kapcsolatosan! -
Citronenny! fejezzük be " az ezért adtál ki ennyi meg ennyit" szöveget, mert töröllek. most meghagyom, de ha még 1 ilyen lesz, az összeset törölni fogom. Ne légy büszke a warezolásodra! Vagy legyél, de a másik topicban.
köszönöm a megértést. -
Ugye?
Pont erre kérdeztem rá tegnap este, én egy rózsaszín szívecskés 60-as szintűvel találkoztam, aki érdekes dolgokat csinált... -
Én ezért próbálom ki először! Amúgy nem sok csíterrel találkoztam eddig, most meg ugye szar a crack:D:D -
>Mert a TF2-ben VAC védelem van ami ha csítelsz egy idő múlva bannol, de nem rögtön, de ott azért nincsenek cheaterek, mert az aimbot kb. 2 kasztnál ér bármit is
Fixed.
és megkérdezem megint: MW2ben nincs VAC? nem azért van az egész szutyok Steamen hogy VACos legyen és ne PBs? -
Gabe18 #7707 Szerintem olyan csít kéne hogy még az atombombát is aim-al dobja le,pont utolsó ellenfél feje tetejére.Biztos ami biztos...
-
Unreal1942 #7706 Megvettem. Naívan azt gondoltam, hogy ide nem nagyon jutnak be a csalók majd. -
tiszta csiterklubb lesz a szervereken...
de lol
iet hekkelni, hogy végtelen killstrike... -
ha publikussá teszik, akkor előbb vagy utóbb fel fogja ismerni a VAC, de ha privát, akkor nagy valószínűséggel soha az életben nem fogják kiszűrni -
És ezért adtál ki 10000ftot! Vagy nem adtál ki érte semennyit??:D -
Ezek ellen hogy védekeznek egyáltalán? Mert a TF2-ben VAC védelem van ami ha csítelsz rögtön bannol és ott nincsenek is csíterek. Ide is ilyen kéne -
Unreal1942 #7701 Nagyon jó. Pont az ilyenek miatt hagytam ott a COD4 et is.
Ha nem csinálnak valamit akkor ezt is befejezem hamarosan.