24218
Modern Warfare 2
-
Skyline #7821 Pajzs: ha van társad akinél nem pajzs van akkor kilőhet mögüled--> őt is véded a pajzzsal,a repteres pályán előszeretettel használjuk:)
Ami még meglepetés tud lenni ha a pajzs mellé dobókést rak az ember,pár napja 4 embert öltem a repülőn,lőtték a pajzsot mentem feléjük hátráltak dobtam a kést 1halott mentem tovább kés felszed,dob,még1 halott és ezt így végig a gépelejétől a gép hátuljáig:) -
Erről eszembe jutott egy eset. Szintén SD. Én védtem. Csipával voltam lelőttem valami 10 éves pistikét erre elkezdi hogy kemper. Másodszorra is lelőttem erre meg azt mondta hogy kemper vagyok és dobjanak ki XD -
ezzel nem értek 1-et
fullra nem
nekem támadokat ne baszogassa senki, ha nem támadnak, hisz nem kell védők elé futni mint a buta önkillerek, akkor leszarni...
megy a támadók ideje és ennyi
őket fogja szoritani az idő
mit kell védőnek támadni ha nem akar...
ennyi
kempelhet mindenki
ha nem támadnak a támadok egy idő után, akkor ugyis ők szívják meg. -
ez persze régi dolog, mert a komolyabb (lásd. x22) cheatek olyan szinten kalibrálhatók, hogy az életben nem jössz rá, hogy csal az illető, maximum gyanítod :) -
Skyline #7817 Final Stand kb mint last stand,de minden motyidat tudod használni a földön,és ha nem ölnek meg egy idő után felállhatsz és mehetsz tovább.
Célszerű ezt berakni,mert minden más "halálperknél" többet ér,és nem olyan gusztustalan mint a last stand ami minden meghaláskor vanik:)
-
MURopi #7816 tudsz lőni, és ha elég ideig vagy a földön és még nem haltál meg fel is kelhetsz! -
Painkiller:
ha x-szer leölnek úgy hogy nem ölsz meg embert, akkor ujraéledésnél erősebb leszel 10 másodpercig.
vagyis több életerőt kapsz
Final Stand:
ha x-szer leölnek úgy hogy nem ölsz meg embert, akkor a halálod előtt összesel és nem pisztollyal, hanem az utolsó kiválasztott fegyóddal fekve lövöldözhetsz kúszhatsz a földön!
és ha kibirod kb 30másodpercig, akkor felkelhetsz és játszhatsz tovább! -
hi.
Ki lehet loni a pajzs mogul ahogy az ellenfel csinalja vagy csak ez a melee attack van?? -
hecket arulnak a balatonnal is :) -
Skyline #7812 Értemén a viccet csak nemszeretem. 
Engem így gyapott le....SD-ben védtem a lerakót.
Egyébként kempelés ide vagy oda,azt mindig is szerettem amikor támadó csapatból valakit leöl egy védő és az egyből kempert kiállt...A védőnek mégis mi a rákot kéne csinálni??? Előremenni az ellenfél elé?? (sokan ezt csinálják,hát zseniális komolyan,közben ha megkerülik őket a lerakóra meg rámegy a bomba...:D
SD-ben az egyetlen állatfajta akire kempert lehet kiálltani az a támadó csapatban kempelő (nem csipa) egyed. Nem csipa,mert a csipa alapja a lopakodásos hátulrólfedezéses móka...De amikor támadóként a kezdőtől 4 méterre sanyika a háztetőn várja a védőket hogy a nagyradával adjon nekik..Na az az igazi kemper. -
A painkiller a spawn-nál pár másodpercre nagyobb életet biztosít a Final Stand-nél asszem tudsz lőni miután földre kerültél -
thx ez csak saját véleményem...
lehet valamiben rosszul értesült vagyok, abban javitanak ugyis...:D -
Activison 150 milliót szórt el reklámozásra? hát hol volt ez a reklám? Fehér Ház oldalán? -
simonl #7808 Sziasztok,
A Death Streak Perkek közül a Painkiller és a Final Stand pontosan milyen tulajdonsággal ruháznak fel?
Köszi srácok... -
MURopi #7807 utolsó pár napban a hozzászólásaidról tükröződik az értelem és ezt a szó jó értelmében mondom, okos dolgokat mondasz :D 1ébként igen,ha sohaban lenne akkor már ott tartanák, hogy ezer forintért árulnám a játékot mert szar, de nem az :D Spec ops kihívás, single is tud az lenni. a multi is jó ha el tekintek a rossz tényezőktől (gondolok itt a csalókra és a laggra) -
Ezzel azt mondod hogy egy mocskos kamper vagyok?(vicc)
De értem a lényeget.
-
Skyline #7805 A lényege pontosan hogy a playereket automatikusan lövi halálpontosan akár falon keresztül is,gyakorlatilag 100%-os pontosággal akár csak fejre,visszajátszásból totál egyértelműen kivehető,mert "ugrál a kamera" az áldozato(k)n.
Például visszajátszásban azt átod hogy sanyika megy be az épületbe ahol a sarokban gubbasztasz és midnenféle átmenet nélkül rádugrik a kép és dirr halottvagy.:)
-
még hányX linkelitek be? -
tobbre mész mint egy sohabannal. -
MURopi #7802 jaja a level hackesek le bannolását én is várom már!! bár... nem tudnám le üvölteni őket :D amikor level hackert látok azonnal el kezdem le üvölteni és elküldöm az anyukájába :) rendes vagyok?:D megérdemli :D -
összeesküvés elmélet. sztem... -
Jaaa jó. Már vágom mi az -
MURopi #7799 El is felejtettem a tapasztalataim leírását a steam és az IWnettel kapcsolatban, full a szoba kezdődik a meccs és kiírja Game lobby closed, Host migration problem, Cannot connect to host, Full szoba (de persze haver lobbyjára kapcsolódnák...) eggyütt kapcsolódva eldobál mindenhova... volt olyan, hogy 3man toltuk partyban erre ding mind 3munkat el dobott 3 külön szobába és PARTYBAN voltunk és 1 szobába is rakott be... tiszta vicc -
Skyline #7798 Sajna a cheat benne lesz mindig a pakliban,én csak azt mondom egyenlőre szerencsére kevesebb van és ez főleg a warezmentességnek köszönhető.
Én 1 hét alatt 2 biztos,1 talán. A régi codokhoz képest ez semmi,átléptem másik helyre azt csá.:)
Mindenesetre amin hatalmasat röhögnék,ha lebanolnák a lvl hackes eredetivel játszó playereket..:) -
Az aimbot az pontosan mi is? -
ACE #7796 Upnp-t kapcsold be rajta. -
MURopi #7795 És mire megyek az eltolt bannal?Úgy se kapnak el mindenkit és mindig lesznek újabbak bár ez nem akkora probléma de istenem aimbotoltak már az első héten is, csináljanak már vmit :S -
Csavez #7794 Hi!
Milyen portokat kell forwardolni a routeren?Nem értek hozzá.
Kiiktatom a routert mindenhova tudok csatlakozni,ha rajta keresztül csatizok,akkor nem tok meghivni senkit+engem sem tudnak...
Routerban van nekem: Single Port Forwarding,Port Range Forwarding és melyikben kell mit állÍtani? -
Orias #7793 onlinekeystore.com -
De honnan? -
Orias #7791 Ez érdekes mert én hétfőn vettem cod5 kulcsot a havernak.Fizetés után(PayPal)rögtön jött a mail a cd-kulcsal.Magamnak szintén igy vettem kulcsot a cod4-hez. -
nemethpityu #7790 cs hogy lehet játékba átirni a nevet? -
látszik hogy nem értesz hozzá, de legalább még végig sem gondolod :)
egyébként delayed ban van, szal lehet hogy már regisztrált a rendszer sok csalót és majd 2 hét múlva, puff, banolva lesznek :) -
MURopi #7788 Jó de itt se kick se admin se felügyelet se semmi... csalnak és nincs következménye, vagyis én nem láttam eddig következményt... 2 óra alatt ugyan abba a cheaterbe botlottam bele 2x és ugyan úgy tolta csak amikor először láttam 20as volt amikor másodjára már 50es volt... de legalább nem level hackel, csak aimbotol... nem hiszem, hogy nem lehetne szűrni... ki szivárgott mw2 videókat 5-10 perc alatt törölték, csalókat nem tudnák 5-10 perc alatt törölni?Tiszta szánalom... -
Én még nem is találkoztam cheater-ekkel. :P -
Skyline #7785 Azért iwnet meg cheatek ide vagy oda...1 hét alatt még mindig kevesebb cheattel találkoztam mint amikor kijött a cod5 és toltam 2-3 órát...
Cod5 kapásból szinte warezos is volt. Kapásból fastrank szerók,lvl hackesek...2. nap vagy 3-4 szerón is már aimosokba botlottam...
Tehát egyenlőre nem mondanám hogy hemzsegnek a cheaterek cod6-ban...:) -
Ja és én úgy csináltam hogy guggolva a dobozokig mentem és a bumm után leszedtem az embereket mert belassul az idő :) -
Ja valszeg -
Köszi szépen! Megpróbálom :D -
asszem ez nehézségi foktól függ