24218
Modern Warfare 2
-
Ragnar360 #7861 "(amúgy visszanézheted, nem véletlenül nem piszkálom az előzményeket)"
ezt utolag szerkesztetted bele a hsz-be, de egyébként nemtom miröl beszélsz :) azt se tudtam, h tegnap óta vagy, gondoltam van konkrét válasz arra h mivolt egy hete, most mit nézzek vissza lol -.- -
Ja azt én se vágom mire jó, de valami pajzsféle az biztos. Gondolom a gránátok ellen véd, de mivel még nem oldottam fel ezért nem írja le mire jó -
csináljon valaki FAQ-ot, én felteszem.. FAQ-ot nem csinálok. -
Itt van minden leirva, igaz angolul... -
sziasztok lenne 2 kerdesem:
multiban a flash shield(lehet rosszul irtam) mire valo? Azon kivul hogy kitakarja fel kepernyot, en nem ereztem valtozast.
spec-op ban azokat a nagy darabb katonakat hogy hivjak? -
tegnap óta vagyok én....
Én,ÉN!!!!
-
nemethpityu #7855 Helló valaki meg mondja hogy kell a játékos nevet átírni? -
leesett.... -
Ragnar360 #7853 nyugi már eeee :) miért 1 hete milyen volt a helyzet ?:) off vége -
Ragnar360 #7852 nem esett le ?:D szerinted
"amúgy látszik a topicon, hogy van házigazda..
ehem, ehem.."
aztán néztem tevagy a házigazda, s aztán irtam azt a szöveget -
?
ami nem te vagy azt töröljem? vagy hogyan gondolod?
1 hete nézted volna meg...(amúgy visszanézheted, nem véletlenül nem piszkálom az előzményeket) -
LOL -
"update. majd reinstall a gépet."
itt a reinstall=restart akart lenni. -
miről beszélsz?
-
az nem jo ha ismétel...
tedd fel ujbol steamet.
meg a játékot is ha kell...azaz uninstall...majd restart a gépet, akkkor steam, de játékot még ne tedd fel!
update. majd reinstall a gépet...és utána tedd fel a játékot.
steamet töltheted netről is. külön. -
Ragnar360 #7846 amúgy tényleg olyan össze-vissza keszekusza a topik senkire nem célzok ezzel, csak az összhatás :) sok név, sok fura logo, sokféle irás, nemtom :P -

ien vagyok...már ezelőtt mindent leirtam a véleményem már nem maradt uj hir...
most már csak aprobb érdekességek.
amugy a perkekről nem volna rossz összeírni egy összefoglaló listát! -
Ragnar360 #7844 mert keveset vagy itt ?:P -
untoten #7843 most hagytam h egy 10 percig ismételgesse ezt a töltögetést erre kiírja h "This game is currently unavalaible. Please try again at another time." -.-" -
De addig ne indítsd el a játékot amíg be nem fejezte a letöltést -
untoten #7841 hát azt csinálja h kiírja h Syncing ugye és semmi nem történik és amikor eltűnik a preparing to launch ablak akkor kiírja h 100%-Ready majd újra bejön a preparing ablak és az egész kezdődök előről anélkül h bármihez hozzányúlnék, tehát magától ismétli és a világon semmit nem csinál -
sztem téged alig töröltelek. komolyan.
tényleg tudsz viselkedni, komolyan mondom.
-
várjál.
akár 15 percet. így jártam a frisstéskor tegnapelőtt, amikor a warezgyurik elleni patch kijött.... azt hittem lefagyott...
menj el vacsizni, vagy fürcsizni, vagy töcs-töcs.. :-))) -
Csavez #7838 bevan.:( -
Skyline #7837 Snipert csak az autista bizonyítani akaró pistikék kemperezik le. A csipa dolga mindigis a lopakodós elhelyezkedős lövölde (persze van aki rushol azzal is:DD)..
FFA/TDM...Kemper az aki egy nyomorék sarokban az ajtómellé gubbadva várja géppuskával az arratévedőket és amíg meg nem hal ott is marad--> 0 tudással szerez frageket. -
Még jó hogy így van XD -
jah néztem is mennyi hsz-om eltűnt innét...:P
mostmár tudom miért.... -
És biztos nem csinál semmit steam-nél? mert amikor azt írja hogy Syncing 0%, 0kb/s akkor akar frissíteni és néha kell egy kis idő hogy elkezdje -
Skyline #7833 Maga a pajzsos ember ha a pajzs van a kezében nem tud kilőni,max kést dobni tud és lökni a pajzzsal. Ahhoz hogy lőjjön előkell venni a 2.lagos fegyót,így a pajzsot a hátára csapja.:)
Apropó pajzs a háton: jópofa,amikor a hátadon van a pajzs nem tudnak hátbalőni (maximum lábon,de hátba nem)..:) -
free for all-ban van pár ilyen... Pálya is ember is.. akkor az kemper vagy nem? mivel itt nincs csapat, ugye mindenki mindenki ellen....
ha találtam olyan helyet, ahol épp ki tudtam próbálni a snipert, akkor kemper vok'? amúgy itt (mondjuk a Rustot kivéve) egy csomó pálya lopakodós, bár lehet én vok' még a 14-el chicken..
amúgy látszik a topicon, hogy van házigazda..
ehem, ehem..
-
esetleg vga? -
:D
aham értem. -
Skyline #7829 A kést f-el a hullából (vagy amibe dobtad). Kilövés nehéz de megoldható,mi sokszor reptéren azt csináltuk hogy 2-en pajsz 1 társ mögöttünk jön guglva és amikor kilövik ránk a skulókat mögöttünk ember feláll lő.:)
-
untoten #7828 ugyanaz történik akárhonnan indítom el az exe filet, bejön a preparing to launch ablak majd eltűnik és megint visszajön és közben Steam-en írja h Syncing 0%, 0kb/s ami persze nem tölt semmit...
gépem: Vista
2 GB RAM
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7200 @2,53GHz, 2527MHz, 2mag, 2 logikai...
Teljes Fiz. memória: 2,00 GB
Szabad Fiz. memória: 1,11 GB
Teljes Virtuális memória: 2,92 GB
Szabad Virtuális memória: 1,80 GB
pls adjatok vmi tanácsot h miért nem indul el, már eléggé kiakadtam h kidobtam 10 rugót és baszik elindulni...
köszi
-
jah de a védők is kemeprek ha nem támadnak...:D -
MURopi #7826 ő is így értette de mikrofonozással megoldható, hogy mondod: Ott 1 hülye mássz ki a pajzsom mögül! :) -
koszi en csak egyedul jatszom es azok az aljasok ki tudnak loni pajzs melett.
-
Skyline #7824 Tőlem aztán kempelhet támadó sd-ben,max elbukja a kört és bemutatja a tudását...:D
De ezt hívják campernek.
-
lol mivel kell felszedni a kést?
f-el?
és miaz hogy haver kilőhet mögüle?
nekem max annyit tudtam hogy haver bujkál mögöttem de én löni nem tudtam pajzsot fogva, és ő is csak mászkált mögöttem... -
MURopi #7822 de egyébként a martyr-t is jól megoldották :) már nem olyan mint az mw1ben,hogy 1 nagyobb szerveren csak a granyó robbanását hallod :D bár ezt a scavangerest el hagyhatták volna... fel veszel 1 kis táskát amiből ground waron eléggé sok van és kapsz 1 granyót, 1 speciális granyót és 1 tárat... a tár és a speciális fegyver rendben van de a granyó... claymoret be állítod le raksz 1et tatyó le raksz megint mész tovább, ezzel a módszerrel a pálya annyira el lenne árasztva claymoreval, hogy gyorsabban adná a kill-t mint a fegyvered :D