24218
Modern Warfare 2
  • Firerock
    skacok
    ez olyan fél warez hsz lesz:
    ha megveszem a játékot akkor tudunk ketten játszani faterral?két profillal?
    mert ez egy elég nagy akadály,ha ez íyg nemmegy akkor sajnos bukta az origi:(
  • MURopi
    de cod1ben volt olyan pillanat hogy tépted a hajad mert annyira szar volt ( tankosak, bár tetszettek nekem de sok embernek nem!) de itt max az nem tetszhet, hogy lőni kell, ez nagyon játékos barát játék lett :) ez az 5 óra fel ér legalább 20 óra rpg játékozással bár furcsálom, hogy 12 gigás játék és 5 óra single... na mind1 :D remélem lesz single DLC is :D
  • TDantes
    Mit nézegessek benne? Baszki, folyamatosan lőnek, és mennyél előre...nézegessem a fákat vagy mi? Gyűjtögessek laptopokat, hű de sok értelme van...aha.

Élvezni élveztem, jó játék, de nagyon-nagyon-nagyon rövid. Vissza menni egy helyszínre se akarok, minek? Ugyanolyan minden helyszín minden alkalommal. Ugyan onnan jönnek az ellenfelek, ugyan az történik.

Különben meg, a CoD az egy olyan FPS ahol rohanni kell, jobb ha tőlem tudod.

Csak éppen a fejlesztők simán tehetettek volna bele több, hosszabb pályákat. Ne attól legyen baszki valami hosszú, hogy keresgélek egy vacak laptop-pt, hanem attól hogy hosszú a pálya!

Ennek ellenére, jó volt ez, nem rossz játék, csak hát ilyen rövidséggel, hát ez nem elég, ez semmi.

Amúgy jellemző: a COD1 volt a leghosszabb. Azóta egyre rövidebb. A COD7 már csak három órás lesz, a COD10 single része meg mindössze egy fél órás pálya lesz, ha így haladunk
  • armageddon666
    másrészt az 5 óra 20 perc egy kényelmes végigjátszás hardeneden :D szóval félrement eléggé a komment... meg a stílusa sem megfelelő :(
  • armageddon666
    a laptopbizbaszok gyűjtögetése szerintem annyira OOC és nem illik bele :D úgyhogy azon túl, hogy csak a végén jöttem rá, hogy a random megtalálható laptopok felszedhetőek, második végigjátszásnál sem fogom felszedni őket...
  • elitehun
    Ja és az nem az Ő hibája hogy nem szerelmes egy játékba -.-
  • elitehun
    Szövegértelmezéssel gond van mert ő nem azt mondta hogy nem élvezi hanem azt hogy jó a játék csak rohadt rövid ami igaz is. Akár tetszik akár nem ez van.
  • nan76
    de ha nem rohannál hanem néznéd a környezetet és összegyűjtenéd a laptopbizbaszokat(tényleg,mennyi van meg?) akkor nem lenne rövid!!!Ezt nem értem a sok balfaszban hogy miért menő az,ha valaki 5 perc alatt végigtol egy játékot????Nem néz körbe???Nem szaladgál jobbra-balra??...neeeeem..ők a májerek akik 5 óra alatt végignyomják és hú de faszák ettől..ez egy játék baszod!!AZ A LÉNYEGE HOGY ÉLVEZD azt amit a tervezők,szerkesztők,animátorok,éveken át csináltak!!!!...kíváncsi lennék az ilyen:gyorsanrohanjunkvégikhűdebüszkevagyokmagamra emberek bármilyen apró kis effektet,poént,eggs-tools-t észrevettek e.Szerintem nem....csak ez a menő..ki viszi hamarabb végig.Én is végigvittem már ..és mindig visszatérek 1-1 helyszínre mert kú*va jó!!balfaszok vagytok!!!Ez a véleményem..és B+!!!(ez azoknak szól akik rohannak és csak rohannak!!!)sziasztok
  • TDantes
    Ja, csak nem érdekel a multi, egyáltalán. Ez itt a gond.
  • TDantes
    Figyelj, ez olyan mint a dugás. Abból egy perc is jó, de azért ha csak egy percig tart, akkor nem az igazi.
  • Cat 02 #7891
    Bling sztem arra jó h elsődleges fegyverre 2 plusszt is rakhatunk.
  • Pipeboy
    Sziasztok,hát megprobáltam feltenni uj drivert de sosem jó ilyen lesz ha másikat rakok:

Persze előtte mindig letöröltem a régit de sehogysem jo...
    Videokártyám: Asus EAX1650 ha valaki tudna hozzá egy drivert megköszönném...
  • HappyHunter
    Miért ez a 5 óra 19 perc nem volt jó?
  • Skyline
    Multira hegyezték a játékot,ezt megmondták megjelenés elött is: Single kb 5 óra,mert a multiba fektettek időt.
  • tommygear
    ez igényesebb
  • bujcsik555
    Bling szar. nem 2 elsődleges fegyverünkhöz tehetünk tartozékot, hanem
    elsődleges fegyverünkhöz 2 tartozékot tehetünk
    valamint
    nem 2 másodlagos fegyverrel is megtehetjük ugyanezt, hanem
    másodlagos fegyverhez is 2 tartozékot tehetünk
  • TDantes
    Na, remek 5 óra 19 perc vagy mennyi, Hű de hosszú....minimum háromszor ennyinek kéne lennie, hogy azt mondjam, na ez jó volt.
  • tommygear
    na ez fasza, mehet
  • DarkSector
    szuper de komolyabbra gondoltam.
  • Solid Snake
    Igazából szerintem a steam minden indításnál leellenőrzi a file állományt ill. frissít ha van mit. Tehát elég csak elindítani a többit elvégzi magának.
  • elitehun
    Nem. Ott csak szórakozhatsz nézelődhetsz és ha közel mész a ''bábukhoz'' akkor mozognak egy kis ideig. Meg persze le is lőheted őket
  • untoten
    steam update az csak annyi h File -> Check for Steam client updates... ugye? csakmer mondjátok h updateljem de amit leszedek netről és februárban rakták fel oda, már azis already up to date
  • chicco
    Ennek a muzeumi palyanak mi ertelme,hogy mindenki teged akar kinyirni?
  • Solid Snake
    Meg a ruteres portos okosság azt mindig kérdezik. Na meg a kifagyott a vizesésnél / vedd vissza a grafikát/ stb.
  • Skyline
    A szint sajna sosem mond semmit az emberről,lehet hogy 4-5 óra alatt van fenn 40-es szinten az ember de van akinek 2-3 hét is lehet..:D
    Prestige mód esetleg utalhat rá hogy valamit tud (főleg így hogy 1 hete van kinn a game),de egy idő után az sem,mert játék közben még ha nem is csinál semmit akkor is kap xy pontot és fejlődik a legbénább autista közesincs ember is:)
  • Frank99
    valaki csináljon faq-ot én beteszem a linket.
  • Solid Snake
    Mehetne Faq-ba.

Perkek

Perk slot 1:

Marathon – korlátlanul futkoshatunk
    Pro – még az akadályokat is gyorsabban mászhatjuk/ugorhatjuk át

Sleight of Hand – sebesebben cseréljük a tárakat
    Pro – így még a célzás is gyorsabb

Scavenger – a hullákból újratölthetjük a puskáinkat
    Pro – még extra tárakat is kapunk

Bling – 2 elsődleges fegyverünkhöz tehetünk tartozékot
    Pro – 2 másodlagos fegyverrel is megtehetjük ugyanezt

One Man Army – Kicserélhetjük a másodlagos fegyvert, valamit lehetőség nyílik a játék közbeni osztály (Class) megváltoztatására is.
    Pro – Az osztályváltás még gyorsabb

Perk slot 2:

Stopping Power – megnöveli a lövedékeink sebzésének nagyságát
    Pro – már a helikopterek és egyéb légi áldások ellen is nagyobb sebzést érhetünk el

Lightwight – Gyorsabban mozgunk
    Pro – Rohanás után gyorsabban tudunk célzómódba váltani

Hardline – a „Killstreak” eléréséhez egyel kevesebb ellenfél lelövése is elegendő
    Pro – a Dead Streak eseményhez is egyel kevesebb „halál” szükséges

Cold-Blooded – elbújhatunk az UAV, a légierő, a Sentry Gun és a hőkereső elől
    Pro – nincs piros célkereszt és névkijelzés ha az ellenfél becélozna minket

Danger Close – megnöveli a robbanószereink hatékonyságát
    Pro – a légből küldött „baráti üdvözleteink” is nagyobb hatást keltenek az ellenfél táborában :).

Perk Slot 3:

Commando – a kézitusában messzebbre elérünk fegyvereinkkel
    Pro – Potyoghatunk jó magasról, nem sebződünk

Steady Aim – pontosabbak a sniper és egyéb célzott lövéseink
    Pro – tovább vissza tudjuk tartani a lélegzetünket

Scrambler – kis sugarú körben hatástalanítja az ellenség radarját
    Pro – az ellenség claymore szerkezetei késve reagálnak ránk, vagyis ha elég gyorsak vagyunk akkor megúszhatjuk a robbanást.

Ninja – láthatatlanok leszünk a szívdobbanás detektor (heartbeat) számára
    Pro – szinte semmilyen zajt nem csapunk mozgás közben

SitRep – felfedi az ellenség telepített robbanószerkezeteit és egyéb taktikai eszközeit
    Pro – az ellenfél lépései hangosabbá válnak

Last Stand – Ha lelőnek, még a földön haldokolva lődözhetünk kb. 10 másodpercig, sőt akár még arrébb is vonszolhatjuk magunkat közben.
    Pro – még a felszerelést is használhatjuk mint pl. gránátok és dobókések .
  • elitehun
    Meg hát
  • Frank99
    ez is egy technika(taktika), nem?
    amíg nem cheat?
  • Skyline
    Az az izé pajzs amit aktiválni lehet csökkenti a flashbang,stun,gránátok és egyéb robbanószerek hatását--> tűzszerész sisak..:)
  • elitehun
    Ezzel sokat nyerünk XD
  • Frank99
    dehogy törlöm, legalább nem warezzal van tele a topic, hanem VELEM!

:-())))))

nehogy valaki félreértse....
  • Gabe18
    Pont tegnap volt ilyenhez szerencsém.Velem volt a jóember és az automata fegyverével eszébe se volt támadó hadmozdulatokba fogni.Lehasalt a bozótba és forgolódott.3x is ő maradt utolsónak,de meg nem próbált volna a táskáért elindulni.De asszem még 2x igy is lelőtték az arra kóborló ellenfelek,pedig 40+-os szintű volt.
    Mondjuk SD-be nem támad a támadó,még egy esetbe érteném meg,ha épp úgy állna hogy egy kill kell neki hogy behozzon egy helit vagy valami,és akkor inkább bukja azt a kört de a következőbe ha öl egyet,tudja a Killstreak-jét aktiválni.
  • Ragnar360
    oks, ezt teccik, lollerezés :) töröld akkor ezeket please... na nyomom is tovabb a singlet, lassan a végén vok ugyérzem
  • nemethpityu
    kösz
  • DarkSector
    megint peccs?
  • DarkSector
    steam ablak:

fájl->settings->friends->nickname

vagy játékban:

SHIFT+TAB és settings->nickname
  • m0tTh0w
    Úgy latszik iw.net megint szünetet tart.
  • ajem kisa
    Azzal nemvakulsz be talán a flash, meg a stun-tol sem!
  • Frank99
    igen utólag volt. ezért nem kell lollerezni. sztem. a topic gazda nélkül volt, most talán nem... de ez is off, asszem mindjárt törlöm magunkat :-)))