24218
Modern Warfare 2
-
Sziasztok! Abban segítsetek nekem, hogy ha op. rendszer újratelepítés kapcsán el fog veszni minden adat ami a játékkal kapcsolatos hogyan tudom átmenteni a multiplayer profilomat? Nem találtam egyértelmű választ a neten, hogy minden adatom szerver oldalon van tárolva és ez esetben legközelebb csak be kell jelentkeznem és meglesz minden statisztikám, szintem stb... Vagy van valahol egy könyvtár az adataimmal amit el kellene mentenem? -
Igazad van.
Lassan már azért is jár valami bónusz, ha 2 métert megteszel (nehezítésképp: megállás nélkül)a játékban...
És azok az élettől nyüzsgő szerverek!!!
Volt már olyan is, hogy sikerült 10 főnél többen összejönnünk!
Alig maradt hely a térképen.
A készítők csakis a mi szórakoztatásunkat tartották szem előtt, amikor kitalálták a ded. serv. hiányát, hiszen nincs is annál boldogabb, amikor játék közben keres új szervert.
Csak a pénzem sajnálom, hogy rossz helyre került. Látszik, hogy nem mertek kiadni demót. Egyszerűen ezt a fajta rendszart nem lehet tolerálni (persze nem beszélek a felajzott, körömszakadtáig warezt mocskoló megszédítettekről). -
Jah :D
Nekem CoD mondjuk mindig single volt... multi valahogy sosem jött be... majd talán ennél... ahogy hallom ez már más mint a korábbiak :D szóval nekem akár még tetszhet is... -
Ez csak single, a multi egy kész vicc.
-
steweee #7945 na én azt hittem hogy ez csak multi. de most olvasom a hardwireden hogy ennek is van single története.... :) -
sokat agyaltak a perk-ökön valszeg egy szerverkeresős, map-választós rendszerre már nem jutott idő.
-
Hát, ez nem látszik a játékon... -
attila117 #7942 szerintetek az baj hogy a processzorom csak 2,6ghz és a CPU Speed pedig 1,91 ??? -
Cat 02 #7941 Nekem csak heli volt, de ez nagyon is nagyon powasnak tűnik :o
-
simonl #7940 Sziasztok az MW2 ugyanúgy a players mappában menti az eredményeket?
:\Steam\Steammaps\Common\Call of duty modern warefare 2\players ?????
ill. még egy kérdés: ha a maxpinget átállítom kisebb értékre az csalásnak számít e? Engedi a Steam? -
Készül a Call Of Duty MMO? -
simonl #7938 Ha végeztél és a laptopok is megvannak, akkor szerintem kezdd el a Spec Ops módot.....akár soloban.
Elfoglal egy időre, hidd el:) -
Gabe18 #7937 Hát neked biztos "faszomság" hisz te pár kattintásból megnyitsz és aktiválsz mindent... -
Ragnar360 #7936 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Museumos bonus pályán ha végiggagykjuk a kétteremben lévőket kapunk vmi bónuszt, poént vagy még bármit - már ezen a poénon is kivül, én az 1. termet megcsinaltam, de vártam h lesz vmi, talaán mondom vmeik wc nyitva lesz de semmi xd
amúgy gecijó volt a single, mw3 is on the way - katarzikus volt ugy az egész, de föleg az in then endnél -
csimpok #7935 Nem tudja valaki mitől lehet az, hogy az Act III Contingency alatt mindig kidob a játék egy "cannot open file for saving" hibaüzenettel? A vinyón 15 giga szabad hely van... -
miva?
mien 10 prestige mod?
ien fazsomság, mint a cod5-ben? -
mivel 10 prestige mod van igy 10-szer kell felvinni magad 70-es szintre, h tényleg kilegyen "maxolva" a szinted, ami sztem nem 40-50 óra :D -
jah és ha számolom a challange-eket
lol
-
rexsimus #7931 Jóval több :D -
több az mint 40-50 ora....:D
-
Skyline #7929 Megismétlem magam mert látom nem voltam érthető:
A készítők a megjelenés elött közölték hogy a single kb 5 óra alatt kitolható,rövid,mivel a játékban a multiplayerbe fektették a sok időt.
A játék fő része a multiplayer amit 100%-ra 40-50 óra kitolni. -
Renátó1985 #7928 én a single-t 100%-ra 11és fél óra alatt játszottam ki
ugye ehhez veteranon kell és az összes enemy inteligence-t is össze kell szedni
a laptopokat persze easy-n szedtem össze -
noxon #7925 Hello! Valaki tudja hány küldetést tartalmaz a játék? Mert nemrég kezdtem el játszani vele és már a végére is értem, nagyon rövid volt! -
Munszu #7924 Én úgy tudom hogy csak 30.áig, de legyen neked igazad :) -
Munszu #7923 Warez miatt is bannolhatnak, de Warezzal nem tudtok játszani^^ , már nem müxik, és nem is fog, maximum 2 napig, utána megint nem ^^ -
hát majd január körül
2 biztos nem
max 1 de az sem biztos
majd emgoldjuk
azért köszi
mediamarktban 10 és zerintem az állandó ár -
Munszu #7921 Sajnos nem lehetséges, én azt ajánlom hogy karácsonyra lepjétek meg magatokat 2 cod-al, 30.-áig még 10k^^, utána 13. Steam-en lehet hogy olcsóbban is meg lehet venni, utána kell nézni. -
csinalsz másik accot és nincs probléma, nekem müködik, talán azért bennem megbízol :] -
untoten #7919 nem jött be az uninstall, ugyanúgy ismételgeti a preparing to launch ablakot továbblépés nélkül, le lehet valahonnan tölteni azt a frissítést amit a steam "syncing" alatt akar feltölteni miközben próbál belépni a játékba? mert ugye nem tudom letölteni a cuccot mert kb 10 secenként újra próbál csatlakozni és rögtön nullázza a syncing-et...
-
Ragnar360 #7917 JÓ. annyit alátámasztok ebből, h véleményem szerint is a játék legtöbbször HÚZ MAGÁVAL, nem enged nagyon leskelődni, mert akkor az milyen már, magadat néznéd hülyének kb egy idő után, annak jolehet igyis aki nem akarja beleélni magát aztán a társai ott majd szétesnek annyira háborúznak mellette 2 méterre -
Ragnar360 #7915 hue vgay. -
Ragnar360 #7914 most nagy hülyeséget mondassz (marmint h multira helyezték azt nagy xar lett ugyanaz mint az 1, jo "" jelbe szar de par feature mapon stb kivül milenne mas a multiba
nemtom, sztem nem 5 óra, olyan 8-9-10 regularon és viszem mint állat, 5 óra az kevés ha belegondolsz véiggondolod a pályákat -
A tibi jó, a tibi finom, a tibi különleges...
-
ugyanitt kicsit balra 2 faszi kávézik :D -
rexsimus #7907 Nem, csak egy profilod lehet és az a steam es profil. Viszont más akadálya nincs hogy ketten használjátok, akár 2 gépről is, csak egyszerre nem fogtok tudni játszani. -
nekem a tankosnál mindig kifagyott, úgyhogy azt sosem vittem végig...
-
TDantes #7905 Eh, de ne azért legyen hosszabb mert 5 percenként lelőnek. Akkor ennyi erővel sima fokozaton, 5 percenként megölöm magam a játékban, és de jó, egyből hosszabb lesz. -
hiper KOCKA #7904 "...kíváncsi lennék az ilyen:gyorsanrohanjunkvégikhűdebüszkevagyokmagamra emberek bármilyen apró kis effektet,poént,eggs-tools-t észrevettek e.Szerintem nem..."
Itt egy poén... xD Egyébként ez a fickó a leglazább az egész mw2-ben. Kőkemény akció, hullanak az emberek, robbannak a gránátok, ez meg nagy nyugiban majszolja a csokit. Ehe... :DD
-
ivadek #7903 Told végig veteránban :D szerintem még a 12 órát is túllépnéd :) -
TDantes #7902 Hát ezzel vitatkoznék, szerintem az egész CoD bármilyen jó is, nem ér egy órát a Dragon Age-ből, de ez ízlés kérdése.
Viszont akkor is, hogy lehet hogy egyre rövidül a CoD? Évekkel ezelőtt tudtak hosszú single pályákat csinálni?