24218
Modern Warfare 2
-
MW2 Private Match Group: KATT ide -
olvastam ezt steam-en:
"Tehát összefoglalva az egészet, nem túl bonyolult visszaszerezni a jelszavunkat, de azt a bizonyos titkos választ tudnunk kell, úgyhogy aki értelmetlenséget írt be ebbe a mezőbe az most menjen és változtassa meg valami értelmesre, ugyanis a későbbiekben ebből problémánk is lehet."
nah de hol változtassam ezt meg? -
THX mindenkinek a válaszokat, tehát, ha moonnyuk egy unreal 3 be van regelve, és accountot elcsaklizzák, akkor annak a számlájával, és a papirjaival igazolva tudom letiltatni a régi accountot, és ujjat kérni steam-hez? -
Sorry!
An error was encountered while processing your request:
No group could be retrieved for the given URL. -
Aki szeretne jó közösségben HC meccseket játszani privát szervereken, az katt ide:
Steam Group
Ha nem megy, akkor keresőbe ezt írd:
Modern Warfare 2 Private Match Group.
Irányvonal: HC játékmódok, TDM ha lehet kilőve. -
1. ha elfelejtem a jelszót, és akkor kéri a regisztráláskor begépelt titkos válszt, samit megint csak nem tudnék, akkor azt hogy lehetne kideriteni?
nem teljesen értem a gondod, de ha hasonló az eset mintha ellopták volna, akkor fénykép a játék dobozáról, DVD-ről, kulcsról, és visszaadják.
2. ha elmegy az account.
előtte vagy utána a beregelt játékokat ujra vissza lehet szerezni, a cd-kulcs tudatában?
vagy akkor az az account ban marad végleg???
a játékok az accounthoz kapcsolódnak... ha regisztráltad onnan nem szeded le...
3.ha másik accountot szeretnéák, akkor hogy vihetném át a bereggelt játékokat? úgy hogy a régiben ne maradjon benne?
sehogyan. ne szeress másik accountot. szeresd és őrizd azt, amid van! :)
+1. VAC ban permanens és globális... ha egyszer banol, akkor az accounton található összes VACos játékot banolja... vagyis VAC secure szerverre többet nem mehetsz fel velük (singleplayerrel még játszhatsz). Ha ugyanarra az accra újra megveszed a játékot ugyanúgy banolva lesz. tehát nem a játékot hanem az accountot banolja. -
szroncs #7987 http://www.steampowered.hu/ Ezt csekkoljad ha Steam-mel nem tiszta valami.
Steam fiók neve: nem változtatható.
Steam passworld: változtatható.
Steam e-mail címed: változtatható.
Titkos jelszó elfelejtése:szopás...
Más Steam fiókra való játék importálás: nem támogatott "ha jól tudom"
Ha ellpjákk accodat akkor kérheted a tiltást és magadnak követelheted a rajta lévő cuccoktat persze ehez nem árt tudni titkos kérdésre a választ..
Az, hogy dobozos vagy nem a Steam-et nemigazán érdekli..
-
minden játék vásárlásánál kapsz egy számla féleséget amit ki tudsz nyomtatni és ha valami gubanc lenne azzal igazolni tudod hogy tied a játék és az account is. -
na ezek engem is érdekelnének hogyan megy -
jah és van amit dobozossan vetem és beregeltem, és van amit steamen keresztül...gondolom mindegyiknél más lehetőségek állnak fent. -
vagy ha feltörik accountot, akkor steam supportnak kell irni, hogy tiltsák le a régi accountot? -
ÁLTALÁNOSSÁGBAN KÉRDÉSEIM A STEAMMEL KAPCSOLATBAN:
Tegyük fel vannak eredeti játékok regelve steam-en egy accountban.
1. ha elfelejtem a jelszót, és akkor kéri a regisztráláskor begépelt titkos válszt, samit megint csak nem tudnék, akkor azt hogy lehetne kideriteni?
még mielőtt erre a password változtatásra sor kerülne bejelentkezve, le tudom kárni ezt a regisztrálásnál beirt titkos válszt?
2. ha elmegy az account.
előtte vagy utána a beregelt játékokat ujra vissza lehet szerezni, a cd-kulcs tudatában?
vagy akkor az az account ban marad végleg???
3.ha másik accountot szeretnéák, akkor hogy vihetném át a bereggelt játékokat? úgy hogy a régiben ne maradjon benne? -
Nem!
Ha eredeti CD-kulcsok lennének, akkor az Activison nem kötne bele!
Onnantól, hogy valaki szerződést szeg, és nincsen joga tovább forgalmazni a programot, de mégis megteszi mondjuk ár alatt, hogy mentse a menthetőt, vagy minnél hamarabb eladjon x mennyiséget, az nem az Activision hibája!
Igaz nem is a vásárlóé! -
Mondjuk lehet bármi, mert az írják a készlet erejéig ennyi, na de meddig tart a készlet ereje?
-
Neoncsoves #7979 karácsonyra fel kell vinni az árakat
-
mért pont addig? utána kétszer annyi lesz? -
Neoncsoves #7977 ja csak november 30ig nem lesz 10ezrem... meg szerintem az elfogadható ár egy ilyen játékért 8ezer ft max... persze akinek van pénze az nyugodtan vegye meg -
November 30-ig még 9999 Ft.
-
Neoncsoves #7975 egyébként a warezhez köze nincs ezeknek a kulcsoknak. eredeti cd kulcsok... -
Neoncsoves #7974 ilyen ez, hogy 8ezret még kiadtam volna a játékért, 14ezret már nem adok ki
-
De ha egyszer csak a Steamen lehet eredeti kulcsot venni...! Ha nem ott veszel akkor az nem eredeti, hanem warez! Te sem szeretnéd, ha kitalálnál valamit, dolgoznál vele x-időt, belefektetnél, y-pénzt, és más valaki aratná le a munkád gyümölcsét!
Szerintem teljesen jogos!
"sok esetben szürke jogi státusszal büszkélkedő oldalról (OnlineKeyStore, G2Play) rendelték meg a CD kulcsot, hogy kikerüljék a regionális árszabást."
-
Elég nagy féregségnek hangzik.
Nem elég nekik, hogy minden idők legnagyobb bevételét produkálták, még azokat szivatják akik pénzt adtak a programért? -
Gabe18 #7971 Erről az onlinekey akármiről tényleg ne vegyen senki kulcsot...
PC365.hu:
"Végül, de nem utolsó sorban egy újabb adag digitális disztribúciós dilemma. Korábban már beszámoltunk arról, hogy digitális úton kizárólag a Steam forgalmazza a Modern Warfare 2-t. Nos, sokan ebbe nem voltak hajlandóak beletörődni, és más, sok esetben szürke jogi státusszal büszkélkedő oldalról (OnlineKeyStore, G2Play) rendelték meg a CD kulcsot, hogy kikerüljék a regionális árszabást. Ezek az emberkék záros időn belül el fogják veszíteni az amúgy legális kulcsaikat, mondván az egyetlen megengedett utat a Steam kínálja. Szigorú, de igazságos? Lehet vitázni." -
Party leaderbe, inviteal együtt vagytok! -
Na ez is mehetne a faq-ba, ha lenne
-
Ezt a vidit még nem láttuk
/elégszer /
-
Bugge #7963 Nem tudom, hogy csak nekem új, de láttátok már ezt a videót? Mert ezek szerint valaki már csinált dedikált szervert
Dedicated Server -
MURopi #7962 úgy értem remélem lesz dedi szeró :D -
MURopi #7961 Remélem tolják a dedi szerót :) és remélem hegyeznek még picit az IWneten... van pl a terminal pálya amin ugye nagyon jön az FMJ kill, ezt kb. minden 10. csatlakozási próbára dobja ki és még mindig ott van az, hogy unable connect to host vagy host migration vagy game lobby closed van... esetleg ki timed outol vagy be laggolsz és ki dob vagy host keresés közben timed outol a játék... nagyon remélem, hogy meg csinálják jóra -
olasz #7960 Sziasztok!Sztem jó lett a game,én csak egy dolgot hiányolokk nagyon hogy mikor haverokkal felmegyünk egy szerverre nem lehet csapatot kiválasztani, így sajna ritkán van az főleg HQ-nál hogy 3-4 is össze tudjunk dolgozni.Amúgy tökéletes! -
Skyline #7959 Nem,két olyan dolgot ami nélkül a multival továbbra is lehet jól szórakozni (kihajolást nem sajnálom a sok textőramatyi miatt,dedikálttól meg persze jobb lenne a multi de amíg nincs //remélhetőleg lesz// addig ez is megteszi,maga a multi JÁTÉKMENETE,a pályák,az összetettség jobba mint a cod4). -
Ket eleg jelentektelen dolgot emlitettel 

Johogynem a fegyvereket hagytak ki, hogy minek az
-
Szia!
Steamen belűl, File - > Settings , bejön egy kis ablak ott kattincs a Friends menüpontra, ahol keresd meg a Nickname mezőt, utána töröld ki onnét a neved, majd az AltGr + 3 billentyű kombinációval irj egy ^ - jelet és adj hozzá egy számot... pl, ^3Morphologu , ilyenkor sárga lesz a neved, a szinek 1-9ig vannak, több szint is alkalmazhatsz pl, ^1Morp^7ho^2logu ilyenkor, ha mindenigaz piros, fehér, zöld szinvariánsú nevet kapsz, remélem érthetően sikerült leirnom.. ha valami nem megy, szólj! :o) -
Skyline #7956 Zomil: A prestige egy dolog de ha egyszer kitolod 70-es szintre (ami 40-50 óra) akkor a multira azt írja hogy 100%,így értettem hogy 100%.
Amint 70-es lettem 100%-ra írta a multit,pedig egy rakás motyi meg sem volt. Persze aki tényleg mindent unlockolni akar és végig akarja csinálni a prestige-eket,na az többszáz óra.:)
KM: Hogy a multi egy vicc,ez a te és még 1-2 ember magánvéleménye a jelentős többség szerint a dediszerver hiányt és a kihajolást leszámítva mindenben jobb a cod4-nél pubon.
-
Köszi a segítséget. Akkor nincs semmi gond, a grafikai beállítások és hasonlók nem érdekelnek különösebben azokat gyorsan vissza tudom állítani. Viszont akkor nem kell foglalkozni a profilommal az megmarad. Mondjuk még nem játszottam sokat úgyhogy nincs is nagyon sok veszíteni valóm... -
igen ott van ahol simonl mondja en vissza masoltam mindent a players mappaba amit telepites elott kimasoltam , es mukodik, a aprofilom megmaradt. -
Sziasztok. Láttam 1 csomó embernél hogy, színes a nick neve, ezt hogy csinálják? -
Bugge #7952 Szia!
Én már újratelepítettem a gépemet és minden multi adat megmaradt, kivéve irányítás, graf beállítások. Ha azokat is meg akarod tartani, akkor simoni leírását kövesd az jó, de ha már újrarakod, akkor kb 2 percet vesz igénybe, hogy újra beállítsd a játékot és olyan lesz, mint régen. -
simonl #7951 Szia,
Ma reggel én is ezen agyaltam de még nem próbáltam ki....
Szerintem a
Meghajtó:\Steam\Steammaps\Common\Call of duty modern warefare 2\players
de nem veszek rá mérget... -
se here se zádé #7950 Nagyon bejött a game, igazából már 1-2 éve nem játszom játékokkal és nem gondoltam, hogy már ennyit fejlődött ez a biznisz :-) igazi élmény játszani vele.