24218
Modern Warfare 2
  • armageddon666
    elején az első néhányat könnyű megölni. Elveszed a Riot Shieldet, aztán szaladsz, mikor spawnolnak az ellenfelek bebújsz egy sarokba, rád fognak menni, akkor leütöd őket :D ezt ismételgeted. Extra segítség: üveglift golyóálló.
  • gömbgiliszta
    "Terminalt összekempeltem Riot Shielddel." azt mégis hogy?

• armageddon666
    Na SpecOps befejezve :D Összeszedtem még néhány Achievementet... ilyen Colonel Sanderson, meg Drive By lenne még, illetve az Intelesek, de ezek annyira nem izgatnak... mondjuk unalmamban lehet összekaparom majd ezeket is... nem mintha nem lenne még multis challange :D
  • armageddon666
    Na még 3 csillag... War driving. Azt hittem a Terminál a legszarabb, aztán megtaláltam a trükköt. De itt? ... Illetve van 1-2 idegőrlő amit újra meg kéne csinálni, mert haveromnak eltűntek valahogy :S
  • armageddon666
    Terminalt összekempeltem Riot Shielddel.

Megpróbáltam Wetworköt... háááát ezt nem szólóra találták ki :DDD 15 és fél percig szoptam rajta, végre elérek a második túszszabadításig, ott meg richtig szétlövöm a bombát :S ejj...

Am csak szerintem sokkal pontosabbak a fegyverek singleben?
  • armageddon666
    Jah... annyi különbség volt, hogy mire kisprinteltünk a lépcsőig már vörös volt a képernyő :) lehet PCn durvább a veterán? alig sérül a csávó, nem ránt el a célkereszt mikor eltalálják... szinte mintha nem is lőnének rá :\
  • armageddon666
    Ja, így próbáltuk. Ketten. Az elején. Aztán komolyan... eljutunk a közepére, ÉS JÖN VAGY 20 RIOT SHIELDES CSÁVÓ, na inkább megkerüljük őket, sprint, ott a füst, jeee, megcsináljuk, bumm, új checkpoint, lenézünk, 80 piros pötty, katonák, kommandósok, riot shieldesek, dobunk gránátot, lövünk, eltalálnak, összeesek, jön társam megmenteni, NE, megfordulok, jön a 20 riot shieldes, közben szemből a lépcsőn jönnek fel... vége.

:))
  • gömbgiliszta
    az tényleg rohadt nehéz, alig bírtuk ketten megcsinálni egy csillagosra...

bár van egy gyors módszer, nekem nem ment...

• armageddon666
    Ha valakire rájön a sírás, hogy brühühű noob riot shieldesek, tiszta szívből ajánlanám neki a Terminal nevű SpecOps missziót :)) valami hihetetlenül felkúrt most agyilag...
  • armageddon666
    Végre pont meglett a 30 :D szóval szerintem egy darabig hanyagolom :) annyira nem jön be. Idegőrlő... minden egyes kör egy mininukekal ér fel... :D
  • newszepiking
    egy kicsit visszaszoktam az MW-ra, varázsütésre megszűntek ugyanis az akadás-gondjaim. (hogy miért?)
    élvezném irdatlanul, de ded szerver ide, admin oda, olyan rohadt sok a (bizonyítottan) csíter, hogy az valami hihetetlen.
    elvileg nehezebb lenne kiszúrni őket egy olyan játékban, ami régebbi is, iszonyatosan sok a nagyon-nagyon jó, gyakorlott játékos, mégis, ebből a mezőnyből is kilógnak hihetetlenül.
    rohadjanak meg.

gl-ről meg annyit, hogy rohadtul nem zavar, amíg valaki úgy használja, ahogy a valóságban is használná (azaz fedezékben lévő ellenfélnél, zárt térbe belövésre, csoportosulás esetén, stb.). fel csak az tud idegesíteni, ha valaki csellendzsen kívül akkor is azt használja, ha 2m vagyunk egymástól, illetve ha rohadtul lenne ideje-módja egyéb fegyverrel elintézni, mert mondjuk háttal ott állok előtte, és nem is tudom hogy ott van.
    akkor miért?
    attól áll fel ha nagyot szól? vagy mi?
  • AkAfinucsi
    Az a baj ,hogy nem én screenshotoltam mert látszott volna h pont át is váltottam sniperre na mind1 ez egy nagy faszmakk lövés volt azért linkeltem be... nemaz h JAJAJAJAJ glglgl

Arma:ha gondolod majd jöhetsz velünk sd-zni :D
  • armageddon666
    Tubebal alig tudok 1-es KDt összehozni, más fegyverrel rendszeresen 2 fölött vagyok. Annyira azért nem imba cucc :)
  • madmanic
    azt azért remélem figyelted honnan indult a téma.. #22578

...
  • Zan
    Én két esetben szoktan használni a Gl-t:

1.Ha ki akarok maxolni egy fegyvert,az összes achivementet.Akkor muszáj ölnöm vele vagy 20-at,hogy meglegyen pl. a shotgun,amit persze soha nem használok,csak hogy megkapjam értem az xp-t,azért csinálom.

2.Ha valami csíra noobtuber 13 éves kis pöcskezdemény felb@ssza az agyam,hogy azzal rohangál;na akkor néha csinálok én is egy Gl-Danger Close-Thumper Classot egy kör erejéig és szénné cseszem az arcát,hogy érzékelje,milyen iszonyt idegbeteg tud tőle lenni a másik!

Amúgy nem egy pro dolog,benne van a játékban,innentől el kell fogadni,de ha skilles akarsz lenni,hanyagold;mert csak lejáratni tudod vele.Tulképp egy írásos/vizuális bizonyaítvány,hogy nem tudsz célozni,így kénytelen vagy leegyszerűsíteni a játékot,hogy élvezhető legyen számodra!:)

Amen
  • armageddon666
    A kört buktátok. És mire ez a debil odarántja a megfelelő helyre a célkeresztet, és lő, és odaér a GL, addigra már tök máshol a csapat :)
  • madmanic
    engem nem zavar, tdm ben, sabotage ban, sőt, pl HQ ban nagyon hasznos védeni, de ott mindig máshol van a cél, és van respawn..

de SD ben ha egy ilyen debil le gl ezi a csapat felét kezdőről és máris butuk a mapot..

és még örül is neki, hogy milyen ügyi...
  • armageddon666
    Egyébként rájöttem miért rühellem a GLt... mert belém sulykolják az emberek, hogy geci dolog... mármint van, hogy pont meglenne egy jó killstreak, kinézek a sarkon, látom repül felém a GL, és ezen felbaszom magam. Holott ugyanígy egy sniper is állhatott volna ott.

Egyetlen eset, mikor a GL tényleg komolyan felbasz, amikor lelövöm már a csávót, de még pont el tudja lőni.
  • Frank99
    meg GL-el SD-n nem?

• AkAfinucsi
    Mi általában csapatban játszunk, és általában sniper-rel megyek (mindig)
  • AkAfinucsi
    jah. szép is lenne 2500 hedi :D
  • Drephis
    csak 1000 hedi, 2500 killért kapsz ezüst koponyásat
  • AkAfinucsi
    jah kb 1400 óra played alatt ez volt az első ilyen...... vigyázz begyakorolom nem vagyok xbox low...mind1
  • armageddon666
    2500 fejlövés

Sok sikert hozzá.
  • Zan
    Sziasztok!

Az a kerdesem,hogy hogyan tudom a tar-21 -nek az arany emblemajat megszerezni?Ugy tudom muszaj hozza,higy belepjek legalabb Prestige 1-be,ezt mar tudom.Utanna mindent ki kell maxolni hozza gondolom a fegyveren,mef kell hozza egy par headshot is.Prestige nelkül hiaba maxoltam ki,nem patam hozza arany emblemat,csak egy ilyen egyszeru titlet!

Amugy meg,rohadt idegesito,hogy ha mar jobban megy a jatek mint a masiknak,hogybol wh-s vagyok...!Nem tudom,hogy ti hogy vagytok vele,de en nem nagyon talakozom mostanaban cheaterrel(lekopogom),de en folyamatosan az vagyok...!:)Magyarazom nekik,hogy ha van egy jo hangkarid,meg hozza egy 5.1-ed,vagy G35-os fulessel tolod,akkor az mar egyenlo a legalis-whval:)!
  • armageddon666
    Csak 4, vagy van tovább, csak nem fért ki? :D

SnD engem hihetetlenül felbasz. Nagyon csapatjátékos, csak csapat nincs sose hozzá... max ellenfélnél :\
  • madmanic
    so what? én úgy tudom, hogy sd ben nem illik..

• lolSL
    this is mw2
  • madmanic
    nem az a szomorú, hogy gl ezel, pláne kezdőre, gondosan begyakorolva, hanem, hogy felteszed ide boldogan, és várod, hogy megdicsérjünk...

• AkAfinucsi
    nah mit lőttem SnD-n kezdőről :DDDD
    havernak sikerült leshotolnia én nem bírtam az örjöngéstől és a nevetéstől :DDD

• gömbgiliszta
    a predatort lehet valahogy "késleltetni"?

néha olyan gyorsan becsapódik, még ki sem lövöm.

ha az ellenfélnek van, akkor meg egy csomót időzik a levegőben mielőtt elindulna.

legalábbis így tűnik. ( így vagyok AC-130-al is, ha én csapatom vele néha tök gyorsan vége lesz, ha meg az ellen, akkor meg alig akar abbamaradni. )
  • armageddon666
    És meg is van. Ez meg TDM Afghanon M1014 Extended Mags, marathon, lightweight, ninja.
  • armageddon666
    Na még 1 Nuke kell :)) Így vizsgaidőszak után újra tudok játszani... vagyis nem tudok sajnos, csak van rá lehetőségem. Teljesen elfelejtettem :D Nem is Nukera hajtottam, hanem Multi-RPGt gyűjtögetem, aztán pont meglett Harrier, és pont 1-1 lett az állás demolitionben. Na most innentől... kb. Harriernek már a bombázása összeszedte a Choppert, azt meg RPGvel próbálták utána lelőni. IWnet meg megkattant, mert nem hogy egy nagyobb területre születtek volna az emberek, egy kis sarkon rakta le őket :D valami 57-13 lett a vége.
  • Fabio Capello
    Itt sincs gond
  • armageddon666
    ok, már javítva a hiba, bár nem tudom mi volt... elszállt a router vagy valami. Nem lehetett belépni a beállításaihoz. Áramtalanítás majd újraindítás megoldotta.
  • gömbgiliszta
    ma ment nálam is gond nélkül...
  • Antal99
    ma egész nap toltam
  • gömbgiliszta
    nem ment nálam se

" connencting to IWNet "

addig toltam a singlét hardon...
  • armageddon666
    Tegnap este ment nálatok a játék? Ha jól emlékszem Steam Connect Failed vagy valami hasonló hibaüzenettel állt a játék, sehogy sem akart csatlakozni. Most meg a NAT type Strict lesz, és nem talál játékot...
  • stingray
    Lájkolom nagyon jó