24218
Modern Warfare 2
  • MeoH #8034
    Darksector ennyit szenvedni...:P Es megis csak megveszed? Hol a nagy MW2tnemfogommegvenniazertsemmertenvagyokawarezkiralya?
  • DarkSector
    elképzelhető, én is elgondolkodtam ezen, mert kibaszott érdekes volt, hogy nagy hype, meg miunden a védelemről erre meg warzzal!!!hivatalosra!!!
    nem csekkol cdkulcsot stb!!!

jah és a mézesmadzag lehet hogy ucsonak ez az 1.0.66-os, mikor 5percet azért enged!!!
    tán van valami alapja ennek az elgondolásnak is.
  • DarkSector
    jah közbe észrevettem...
    thx
    nagy nehezen megszültem:D
  • DarkSector
    loool

én gyík!
    jo lett volna ha rányomok az e-mail hitelesitésre
    :D
    nah igy mán korrect a fekvése a dolognak
  • ToM1113
    #8018 erre vki?
  • bazsi83vp
    Lehet, de nem valószínű. Inkább csak hagytak bent véletlen egy hibát amit a csapat megtalált. Természetesen az IW-nek az ilyen törés segítség a biztonségi rendszer gyenge pontjainak megtalálásához. Kielemzi a cracket és befoltozza a lyukat. (vagy biztos a windows is a vírusok érdekében lyukasos )
  • tommygear
    akkor lehet nem erősítetted meg az email címed
  • DarkSector
    huh
    bakker nem hiszem el...
    hidd el én lepödtem meg most, és nem hülyülök...
    pill minnya mutatom!!!!
  • Forrest Tomee
    Privátban lehet minden módot HC-ben futtatni?

Sajna nagyon nehéz jó HC TDM meccseket kifogni(SD-t nem szeretem) legtöbbször 4vs6-os elosztásokba rak be. Sima módokban meg utálom, hogy egy tárat belelövök valakibe és mint egy nyuszi továbbugrál vígan.
  • DarkSector
    jah értem
    az hogy cod4-ben nem találsz 300 alatt azt nem tudom...játsz akkor x-en.

de itt 2-ben mondom hogy nem mutat számokkal pinget.
    az amire te gondolzs, az kereséskor a válaszidő, de játékban nem 100-as a pinged, hát bebaszna...:D
    ott belépve már kevessebb, de akkor is csak vonalakkal jelzi.

konzolban állitolag meg lehet változtatni a vonalakat, számokra.

jah és azt nem tudom, hogy az eredetiben a Private Server menüpontba lépve azonnal tudnak hozzád ccsatizni???
    az a hostolás?
  • tommygear
    email

jelszó

titkos kérdés

te direkt jáccod a hülyét vagy csak offot akarsz szítani itt?
  • DarkSector
    jah értem...hát csak elég lesz nekik az unreal 3 borito a lemezzel meg a cd-kulcsos kis füzettel, meg a számla róla, ami a futár által hozott karton dobozkában van a szekrényemben....:D
  • ToM1113
    Félre értesz:)
    Én ezt a játékot vettem meg és ezzel van gondom.
    Csak példának hoztam fel a Cod4 et, aminél a játék multiplayer módján belül ha szervert keresek nem találok 200-300 ping alatt, viszont x-firén bőven találok 40 ping alatt is szervereket.
    MW2 ben pedig amikor szervert keresek nem találok <100 ping alatt.
    Ezért kérdeztem hogy van e valami router, net, játék steam, vagy valamilyen beállítás ami javítana a helyzeten.
  • DarkSector
    ez nem igaz.
    nekem titkos válazshoz nem kellett.
    és az email-nél meg naná hogy nem kell, hiszen ponthogy az ujat kérsz....

ez most amiről beszélek éppen ez ben t a settings menüpontban van probáld csak ki.
  • DarkSector
    oksa
    akkor az van mire gondoltam, te az első rész topicját keresed, ami nem itt van.
    ez a cod6 a mw2 vagyis a második rész totyikja...

ez nem a cod4 mw egyik alternatiz topicja, a 2-es felirat az egy uj játék egy uj részét jelenti az mw-nek...:D
  • ToM1113
    Még 1 kérdésem lenne, a steamapps mappában lévő ncf fájlok mire jók? ha átküldöm őket valakinek abból lesz e valami károm? (cd kulcs vesztés vagy iesmire gondolok)
  • zotya10002
    Oké sikerült!Beléptem:-)
  • ToM1113
    igen, cod4 re gondoltam, azt találok x en.
  • bazsi83vp
    Mondjuk konkrétan steamen még soha nem vásároltam. De szerintem ha felveszi az illető velük a kapcsolatot, leírja a problémáját és be tudja bizonyítani, hogy ő a tulajdonos akkor lépnek. (bizonyításra jó pl. blokk, ha dvd-s amit feltelepített ill. én ha neten vásárolok pl zenét stb, mindig kinyomtatom a visszaigazolásokat és ezek egy dossziéban el vannak téve.) Nem mellesleg a lehetőség szerinti maximális védelmet kell az ilyen adatok számára biztosítani. Nincs a lopás kizárva, de nehezíthető.
  • tommygear
    nem érted meg hogy minden adatváltoztatás előtt kapsz egy levelet az email címedre és csak akkor tudod megváltoztatni ha helyes ez a kód?? elég ritka sztem hogy egyszerre feltörik az email címed meg a steamed
  • DarkSector
    amugymeg x-fire-n eleve nem is találhatsz szervert.
    valami nem stimmel ottan.
  • DarkSector
    a 100ms válaszidő az nem a játékban lévő pingedet mutatja...:D
    a pinget csak akkor látod tudtommal grafikussan, mikor tab-ot nyomsz a játék alatt.
  • ToM1113
    Üdv!
    Lenne egy kis problémám.
    Megvásároltam a játékot, és természetesen nagyon tetszik, jó singleplayer mód, multiplayert se rontották el szerintem....
    Azonban ahányszor csatlakozni akarok egy szerverhez, sose talál <100 ping alatti szervert.
    Ez miért lehet?
    1 mb/s es netem van, tudom nem a leg nagyobb.... de pl. cod2, cod4 ben simán van olyan (igaz magyar szerver, de néhány külföldi is) ahol 40 alatt van a pingem. Azt furcsálom még hogy pl. ha cod4 ben a játékon belül keresek szervert, nem találok 300 ping alatt, de ha x-firével keresek akkor 40-80 ping között vannak a külfüldi szerverek is.
    Arra lennék kiváncsi hogy van e valami játék beállítás, steam beállítás, vagy router beállítás vagy valami ami javíthatna ezen?
    Köszönöm.
  • DarkSector
    tegyük fel megszerzi valaki egy account password-öt.

ezekután ennek tudatában minden mást meg tudnak változtatni 1 perc alatt.

ezekután e-mail...a kérdés a titkos....és paast is meg lehet változtatni.
    ezekután:

a károsult hiába emlékszik bármire, nem fog tudni lépni ellene, csak steam-el a tiltás max...
    ez egy cseppet nem jo rendszer azé
  • bazsi83vp
    Úgy, hogy mivel felülírta, elvileg vagy az útat mutatná (de kulcs ugye nem jó), vagy resetelnie kellene lvl 1-re. Lévén a az előző profil már nem létezik, csak amit letöltött.
  • tommygear
    má hogyértve?
  • DarkSector
    jah
    akkor még egy kérdés...

akkor inditásnál honnét szedi azokat a mentéseket, amiket már fellülirtam?
  • tommygear
    mivel nem egyezik a cd kulcsod azzal a cd kulccsal amivel csinálták azt a mentést
  • DarkSector
    mármint a multi, mert a single ugye a save mappákban van, a coop meg 3 másik fájlban.

c-m-p végüke vagy mi....
  • DarkSector
    igen
    de érdekes dolgot láttam!!!

nekem full mentést players mappát betettem egy alap players mappára fellülirattam és semmi!!!
    ua maradt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Cat 02 #8003
    Modern Warfare 2\players

ha ezt a mappát kimentem, majd bemásolom, akkor megmaradnak mentések ugye ?
  • morphologu
    ezt nem hiszem el. mostanában ground warral nyomom és 10 percek azzal telnek el hogy nagy nehezen össze jön a csapat ha, teamel játszok akkor meg kickelnek mert 53-as szintű vagyok. Mi van nem mernek játszani?
  • DarkSector
    jah password?

jo de ha feltörik, akkor a jelszot törik fel, vagyis ámen!!!

ez a téma régebben is érdekelt, csahogy pl unrealt diobozost beregeltem és nem tudom kiszedni a profilomból....:S
  • Prince23
    Írd be a steam keresőbe a "Modern Warfare 2 Private Match Group" szavakat.
    És katt a csatlakozásra, jobb oldalt van elvileg...
  • zotya10002
    Szia!!Hogyan lehet csatlakozni ??
  • tommygear
    ahoz is kell ugyanúgy kód
  • DarkSector
    jo de bent meg át lehet irni az e-mail-t
    :P
  • tommygear
    nem mert minden változtatás előtt kapsz egy kódot az email címedre amit be kell írni ha változtatni akarsz
  • DarkSector
    nem
    ez monnyuk általánossan kérdem
    de!
    akkor ezt nem vágom.

ha lehet váltani e-mailt, jelszót, és titkos kérdést is, akkor ha feltörik accountot, akkor simán a saját hasznukra alakithatják...
    nem?
  • tommygear
    jelszó változtatásnál lehet azt is

(mivan csak nem meg akarod venni?)