24218
Modern Warfare 2
-
Valaki tud segíteni?? -
Gabe18 #8073 Nem tudom mit nem értesz ezen.Alapban random berak valahova,és ott nem te döntöd el ki a host hanem a gép.
Rányomsz hogy Find Game,erre berak valahová,ahol van még pár ember aki pont abba a pillanatba rányomott hogy Find Game.Ennyi... -
Miért dobál ki a játék "game lobby closed"-el? -
dehogy baj csak ő éltette annyira a warezt :D -
madmanic #8070 ha kilép a host, akkor megáll a game pár másodpercre, keres másikat és megy tovább -
madmanic #8069 összegyűjti a steam a játékra várókat, nézi a pinget hogy nagyjából megfelelő legyen aztán ha elegen vagytok kiválasztja a legjobb hostot.. -
lol
akkor egyszerüen még mindig nem értem ezt a retek iwnetet.
most akkor magyarázza el valaki szépen mielőtt egy baltát kihozok a garázsból, hogy akkor a többi ember hogy csinálja azokat a szervereket, amik bejönnek a find-nél?????
mert kurvára nem vágom ezekután. -
sajna csak a find game van v a privát meccs olyan nincs, h te inditasz szervert -
inkább zat segits, hogy most inditottam, hogy inditsak egy meccset ugy hogy idegenek rám tudjanak jönni randomban???
mert kurvára idegesit, hogy play-nél random bebasz valahovááá...:S -
haverokkal használunk 3-an egy játékot. ennyi
ez miért baj.
jobb mint megvenni 1-et 10ért. mármint ne vegye senki zokon, de én nem tartom érdemesnek, ennyit kiadni érte. -
hogy lehet LAN-on játszani?Create match addig ok de offline módban h hívjak meg barátokat? -
és ez olyan baj?
mingyá' rendet teszek :-))) -
Nekem valami frissítést tölt a steam most éppen a kedvenc játékunkhoz. -
Megérkezett a 1.0.168-as verzió. -
Puhos #8060 Call of Duty Modern Warfare 2: indításának előkészítése folyamatban -
Csak akkor lehet használni, ha a cheatelés engedélyezve van multiban, ill singleben gondolok itt /god stb.. :D -
te tuti megvetted a gamet :D -
oks
cod4-ben mit kell begépelni, és mien modokban lehet?
tdm sd? -
Te keversz barátom, ThirdPerson a Call of Duty 1 óta van a játékban, igaz console segitségével hivható elő, és nem mindenhol . :) -
#8048??? -
havernak megy. -
komolyan ennyire káosz különbséget tenni a cdo4 mw és cod6 mw2 között?
azért ne keverjük!!!
thirdperson csak cod6bna van!
cod4-ben amit láttál az a cod4 player tulajdonsága. ez a cod4-ben rögzitett demo videókat tudja igy visszajátszani, de játék allatt nem lehet átváltani.
player csak a kamerát állitja.... -
Akkor mindegy!Köszi! Mintha láttam volna valahol hogy a consolba beírt paranccsal lehetne állítani. -
Puhos #8051 Csá!
Nekem sem multi se a single. Ezért vegyen az ember eredeti játékot. Frissített a Steam, de nem indul. Ki...ott Steam!!! -
Bluntside #8050 rosszul hiszed, nem lehet.
-
Nem teljesen ide való kérdést szeretnék feltenni nektek!Megvettem origiba a cod 4-et is és azt szeretném kérdezni hogy hogy leget abba külső nézetbe váltani játszani??Mert asszem valahogy igen. -
mert mikor játszottam, ugye akkor nem tudtam megnézni
most eedetis haverral társalgok
de asszonnya csak invitel-ni lehet a private matchnél...
de akkor a pub hostott hol lehet elinditani????? -
nah akkor még valami!
egy frappáns kérdés.
hogy lehet eredetivel csinálni majd olyat hogy hostol az ember, és bárki be tudjon lépni, ahhogy én belépek máshoz?????? -
Nektek megy a multi? (nem warez)
Azt írja h a szerver elfoglalt próbáljam meg később. -
Neoncsoves #8045 semmi értelme nincs, csak verziószám átírás -
Jött egy új patch... 1.0.168 valaki tud valamit? -
azért mert az én üzenetemet kiütötted :D -
Jelenleg 17 fős a privát match klubbunk. 20 felett lezárom, onnantól csak személyes meghívóval lehet majd csatlakozni.
este 9-kor pedig HC parti lesz! van értesítés, részletesebben ott.
Private match klub -
jolvan látom már rájöttél én meg nemfrissitettem :DDD -
Ezt nem tudom mért kettőször tette be:D -
miért erősítsem???
már igyis kinyom fekve 120-at
:D -
Lehet hülyeség amit kérdezek, de egy cd kulcs csak egy steam accounton regelehető, ugye? -
megvan erősitve az email cimed? :) -
most hétvégén kb 800ft a frontline fow -
nem veszem
10et nem adok érte