24218
Modern Warfare 2
-
Rundstedt17 #8212 Ennek ellenére a játék eladásai magáért beszélnek,az eddigi legsikeresebb a szériában,ez kell a népnek :D -
nem, de olvastam róla, h mivel p2p a rendszer ezért ha vki olyan a host akinek virusos a gépe az akárcsak torrentnél átjuthat hozzád a virus, ez nem az jelenti, h ö szándékosan meg akarna fertözni téged, hanem, h a gépén van vmi virus, de ezeket egy tüzfal+virusirtó simán megfogja, és egyenlőre a játékosok 0,002%-át érintette a dolog, ezért nem foglalkozott még komolyabban vele az IW. -
Ezt vedd komolyan, az elbaszott IW, az elbaszott játékával....link -
nincs -
Yube #8208 Ha 576-ba megrendelem,de nem házhozszállítással,hanem bolti átvétellel,akkor is van postaköltség? -
Unreal1942 #8207 Igen -
BIZ0906 #8206 Eredeti? -
Unreal1942 #8205 Ilyesmi volt már valakinek?
-
nincs benne lan -
razzor two #8203 Ezt nem hiszem el!!! A net-en több helyen is azt olvastam,hogy nincs dedikált szerver, viszont a LAN-t lehet offline is játszani!!! PL.itt:http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=26493
Itt:http://warezblog.hu/jatekok/pc/74
Ezek úgy nyilatkoznak,hogy azt sem tudják mit beszélnek???
Vagy eredetivel lehet LAN-partyt is csinálni??
Valaki? Már több napja itt ülünk a teremben és csak nézzük egymást net-nélkül!! -
Persze, szólok mindenképp. Újrainstallálom most megint, hátha... -
Puhos #8201 Ok. Ha találsz valami megoldást, vagy ha a Steam visszaír valami okosságot, légyszi írd le. Köszi, most már készülök melózni. -
Nem találom a megoldást erre a sz**ra... Nézegetem a steames fórumokat, volt egy két tipp de semmi nem jött be. -
Köszönöm a segítséget! rendesek vagytok!
-
vagy lelőléttél egy túszt, vagy nem öltél meg minden ellenséget, ezért az megölt egy túszt -
madmanic #8197 a fúrótornyon a feladat túszmentés..
ha berobbantod az ajtót, figyelj, hogy csak terroristákat lőjj, mielőtt ők lövik le a túszokat..
-
Puhos #8196 Lelövöd a túszt! -
Sziasztok! Újabb problémám merült fel a játékkal kapcsolatban. Egy olyan pályán vagyok amikor búvár ruhában víz alatt közelítem meg a helyszínt és az a feladat hogy rakjak bombát az ajtóra,eddig meg is vagyok, megölöm az ellenséget és kiírja hogy Mission failed. Az én csekély angol tudásom azt sugallja hogy valamit elrontottam. Tudja valaki hogy mégis mit? Ja Single player-ről van szó. Köszi szépen előre is. -
sehogy még :( próbálkozom még mindig -
Puhos #8193 Hogy állsz? -
Puhos #8192 Nem én kérdeztem! -
:D! -
sokkal -
Puhos #8189 Egy maggal! -
ricsa008 #8188 bocs tudom ez off de ez a játék döntötte el bennem a gépefejlesztés kérdését
egy 2 magos 2.4 proci mennyivel jobb mint egy egymagos 2.8 as?
sorry még1x -
Most jutott eszembe vmi. Megpróbálom, hogy újrateszem megint és lállítom a frissítést, hátha úgy megy... -
akkor nem tudom, sajnos.... -
Puhos #8185 Nekem se megy, ugyanazt írja ki, mint a másiknál. Ha megtudsz valami okosat légyszi írd le. Lehet priviben is. Ugyanis mindjárt megyek melózni.
Köszönöm szépen! -
Jah, mindent eltávolítottam, steamet, mindent.
Patch. Nekem elég gyorsan leszedte, nem volt gond vele. Utána indítottam és ismét csak annyit tesz, hogy előkészíti a játékot az indításra. -
a legelső frissítésnél nálam is ezt csinálta, ott hagytam 15 percre, és megcsinálta.
az első patch (a warehuszárok miatti) sokat váratott, mire lejött, vagy sokan húztuk egy időben, de nekem a türelemmel megoldódott. -
nikopeti #8182 Steamet is eltávolitottad?? Más ötletem sajna nincs.
-
Én most lettem kész és nem megy még mindig a ku***át! Ugyanazt csinálja mint eddig. Írtam a steamnek levelet, hogy mi van és mit fognak ezzel csinálni? Illetve most nézegetem az oldalt hátha rátalálok vmi megoldásra. -
a free for allban magad is futkosgálhatsz....
de bárhova bemehetsz, nemcsak a haverokkal tudsz játszani. -
biztos olyanra válaszoltál, amit töröltem. Feleslegesen van ott a válasz, ha hiányzik az alap-comment. -
Puhos #8178 Most telepítem én is újra! -
Nem is akarom, jól van ez így. -
chooselee #8176 Igen, és nem tudod már más accountra beregisztrálni!!! -
Én most teszem újra. Ami furcsa volt hogy nem kért kulcsot... Ez a steames accountomban van elmentve? -
nikopeti #8174 Ha igy nem sikerül akkor távolitsd el és telepitsd ujra... Haveromnak jo lett ujratelepités után. Nekem hála istennek nem volt ilyen gondom. -
Puhos #8173 Melyiket töröljem vagy nevezzem át?