24218
Modern Warfare 2
-
Köszi megprobálom megcsinálni -
kint a menüben állitsd be mind az ötöt, ne hagy a gép álltal randomon, és akkor bent játékban engedni fogja többit is a classoknál...
énis 1-et állitottam csak át, és játék alatt csak az az 1 jelent meg. -
jól tetted!
irtsd a g...et.
én akkor challenge-ket kihagyom, úgyis végeláthatatlan a sok kib....tt ikon megszerzése, meg mindenféle biz-baz.
-
Gabe18 #8252 De ott kéne legyen "Custom Class" néven 5-ig a többinek is.Nem értem miért nincs nála ott...
-
Ha ráviszed a kurzort, kapsz egy kis infót vele kapcsolatban, egyébként gondolom van routered, azon kell a megfelelő portokat állitanod ! :) -
Challangekhez pedig muszáj lesz játszanod! Én eddig maximum 1-2 matchet játszottam akkor is kickeltek mert megkaptam a Chopper Gunnert
amivel nem volt nehéz összelőni a frageket ..
-
Hali ujratelepitettem a windowsomat s ezzel nemtudok mit kezdeni, segitsetek kérlek.
http://tinypic.com/r/28sbptz/6 -
jah nekem éppen ezek közül hiányzik a másik lehetőség, hogy hozzám jöjjenek idegenek, de már hallottam hogy ez lehetetlen ebben a rendszerben.
azért thx az infoért.
monnyuk ffa-t nem komálom...:D -
Még kint játék előtt, menny rá a Create Class menüpontra és állitsd be a classokat újra, szerintem ez lehet a probléma :o) -
Rundstedt17 #8246 Igen mindenképpen a Cod4 tovább fejlesztett változata,az egyedüli panasz valóban csak dedikált szerver hiánya lehet.Viszont nem hiszem hogy érdekük lenne ezen változtatni,lévén igaz hogy sokan panaszkodnak,de a készítők mit látnak?Több fogyott el belőle mint az elődjéből első héten,és nem a kritika beszél hanem az eladások. -
talán hozz létre többet és megjelennek -
Rundstedt17 #8244 Talán. -
Miért csak 1 class-ot tudok választani? :( Már 10-es vok, és voltak is class-jaim. -
Madmano #8242 Olyan nem volt valakinek,hogy egyszer csak belassul a játék,de állatmódon?Single módról van szó.Első végigjátszásnál a közepe táján jártam így előszőr.Most mindjárt az elején.Ilyenkor ha tudok,kilépek.De van,hogy úgy lelassul a gép,hogy marad a reset.Aztán,mikor indítom a játékot újra,felajánlja,vmi safe-mode-ban az indítást.Általában nem élek vele.És akkor azon a részen,ahol az előbb belassult,átmegy gond nélkül.Az már más helyzet,hogy néha a mentések közül az utolsók eltűnnek.... -
Csavez #8241 Ugyan ez volt nálam is.
Letöröltem a játékot,letöröltem a steamet,reseteltem a routert,újraraktam mindent azt valahogy jó lett. -
Gabe18 #8240 Igen,de ezeket az embereket aztán nem látod mit csináltak.Szerintem sokan a tiltakozók közül is végül megvették.
És pont karácsonyra nem hinném hogy kiadnák a dedikált szervert,hisz pont karácsonykor lesz még egy nagy roham,ahova az kell az IW-nek hogy csak az eredeti működjön.Hanem majd utána február-március,addigra lecsengenek a nagy eladások (jön a BC2),na akkor talán. -
csak eredeti játékkal lehet multizni. -
http://www.callofdutymw2.atw.hu/ Nézzétek meg, most nyilt az oldal és lehet adminak is jelentkezni!! Szerintem jólnézki (az ismerősöm oldala) majd még rak fel sok mindent! -
Így jobb lesz!!
http://www.abload.de/image.php?img=ezmisduc.jpg -
Cső all!
Nekem ezt írja a game, nemtom miért!!
-
McKalton
Puhos
Zomil!!!!!!!
Megvan a megoldás, legalábbis nekem sikerült.
Uninstalláltam a gamet, vezérlőpult/programok hozzádasa stb. csak szabályosan. A steamet is ugyanígy.
Gép újraindít
futtatásba: regedit/ keresőbe: steam, amit találtam azt kitöröltem
install steam és game
Innentől már ment, és a rangomat sem vesztettem el!
Nagyon remélem hogy tudtam segíteni!!! -
Skyline #8232 Hy!
ANnál a verziónál már csak az jön be ha átmész a warez topikba hisztizni meg fröcsögni működő crackért,vagy ha megveszed eredetibe a multi úgytűnik végleg kilőve mert 2-3 naponta frissítik a játékot.:) -
Skyline #8231 PUB-ra jó. Nem tökéletes mert nincs dedikált,de jó. Maga a multi menete látványa stb mindenben jobb a cod4nél.
Dedikált támogatással gyk le is nyomná a cod4et minden tekintetben. -
Skyline #8230 A cod7 (akárcsak a cod5) Treyarch féle híg fos lesz,nem fog ilyen eredményt produkálni. Cod8-ban ha vissza is hozná iw a dedikáltat,szintén nem fog ilyet produkálni, iw ha nem hoz dedikáltat a 6hoz a pc-n gyakorlatilag bukás lesz az összes többi címük.
Hogy a pénz elvakítja őket az egy dolog,de nem nehéz a netes irogatásokat megnézni,egytől egyig "Nem veszem meg amíg nincs dedikált"//"Nincs dedikált? Pápá iw több játékot nem veszünk"// stbstbstb....
Ha van egy kis eszük,sokkal nagyobb bevételük lehet dedikált támogatással...Ha még több eszük van akkor karácsony elött kiadják a dedikált szeró támogatást és még 1 nagy adag pénz áll a házhoz:)
-
Kétlem, hogy ezt még egyszer ellehet lesz játszani. Bár ki tudja, itt is tetszik sokaknak,....lehet, hogy csak nálam fedi örök homály elmémet, hogy ez miért jó játék, pláne miért jó multiplayer játék.., -
McKalton #8227 Ez a hülye steam client update rontotta el a gamét, ami tegnap települt nekem fel. Nálam a single megy, de a multi töltés közben kifagy. Most próbálom másik oprendszerre feltelepíteni az eredeti játékomat hátha az segít.
A megoldás engem is érdekel. -
BIZ0906 #8226 oh :S akkor sajna nem tom :( -
Rundstedt17 #8225 "The PC version of Modern Warfare 2 has actually outsold the PC version of Call of Duty 4: Modern Warfare in its [sic] first week. Making it the most successful PC version."
Activision estimated that across platforms, the game brought in $550 million worldwide in its first five days of release, outpacing previous blockbuster games like Grand Theft Auto IV, films like The Dark Knight and Harry Potter and the Half-Blood Prince, or the book release of Harry Potter and the Deathly Hallows.
Nos ezekből szerintem nem arra fognak következtetni hogy rossz irányba haladnak... -
bocsánat, a repteres utáni Takedown misszió töltésénél lép ki... -
találkozott már valaki ilyen problémával? (a játék eredeti!) Win 7 ultimate 64 bites op rendszer...
megcsináltam a repteres missziót, majd utána töltésnél kilépett a játék exe hibával. Ha újrainditom a játékot, és rámegyek a folytatás-ra, akkor megint a repteres missziót akarja betölteni de kilép exe hibával...
próbáltam már xp kompatibilis módban és rendszergazdaként is, de ugyanez van, ötlet? -
Már tegnap vagy tegnap előtt megtörtént... -
Unreal1942 #8221 9 es ez is. -
BIZ0906 #8220 Lehet benne igazság xD -
szerintem ha megtiltották nekik hogy eladják, akkor nem legális...
onlinekeystoreral meg a többivel visszafizettetném a vevőknek a pénzt és pluszba jó nagy büntit is nyakukba sóznék...
Ahogy észrevettem itt nem az IW hanem az OnlineShit meg a G2Play a ludas (ahogy más problémáknál meg nem a Steam hanem az IWnet... szánalmas ahogy néhány síkhülye a steamet szidja az iwnet helyett :D) -
A legnagyobb röhej, :D, hogy ha rákeresel a google -n, a "csillogó szar" kifejezésre (angolul)...akkor érdemes megnézni az első találatot.
Mindent elmond. -
BIZ0906 #8217 Nekem a 9-es verzio van ott nem jelzett be. Ha jól látom ez a 8.5-ös. -
Hellsing47 #8216 én még ne találkoztam trójaival, remélem nem is fogok
viszont az hogy a máshonnan vett legális cd kulcsokat elveszítik az nagy geciség -
Ezt az eladást nem magának köszönheti, hanem a nagyon sikeres elődnek. -
Korábban már beszámoltunk arról, hogy digitális úton kizárólag a Steam forgalmazza a Modern Warfare 2-t. Nos, sokan ebbe nem voltak hajlandóak beletörődni, és más, sok esetben szürke jogi státusszal büszkélkedő oldalról (OnlineKeyStore, G2Play) rendelték meg a CD kulcsot, hogy kikerüljék a regionális árszabást. Ezek az emberkék záros időn belül el fogják veszíteni az amúgy legális kulcsaikat, mondván az egyetlen megengedett utat a Steam kínálja. Szigorú, de igazságos? Lehet vitázni. uff baszki még jó, hogy nem vettem ezeknél meg..... Mondjuk nem rajtam múlt csak elfogyott náluk éppen :) -
Unreal1942 #8213 A lottó is bejöhetne ezek után. 
A lényeg, hogy megfogta.