24218
Modern Warfare 2
-
Yube #8295 Ha megrendelem ma 576-nál ,keddre jön meg?Ha a boltba akarom átvenni akkor mikor? bocs a sok kérdésért:) -
szroncs #8294 szevasztok. megint egy probléma : mint lentebb írtam a gamma megha 5 perc után. ok újraraktam eltűnt a 38-as karakterem mármint faszán berakta level 1 ről. mondom mind 1 elkezdjül előről. Játék elindul kép szétesik és vége alig birok kimászni a programból. valaki valami megoldás.? win 7 64 bit, 8800 GTX legfissebb driverek. Persze a game is eredeti. -
De , csinál egy új szobát. -
Skyline #8292 12 emberrel a partyban nem sok helyre enged be...:D -
Nem teljesen értem , de úgy a legegyszerűbb ha 12 embert hívsz partyba és úgy mész rá hogy find server. csinál egy sajátot csak random mapot ad amit könnyen lehet skipelni. -
Puhos #8290 A Steam-től jött-e válasz a levedre? -
Puhos #8289 Csá!
Most tudtam elolvasni a válaszodat. Remélem, hogy nekem is sikerülni fog, de csak holnap tudom kipróbálni ugyanis sokáig melózom. Ha sikerült nekem is írok.
Köszi! -
Skyline #8288 Akinek ez a hobbi...Nagy újdonságot úgy sem szereznek,amiket használ az ember azt úgyis unlockolja pikkpakk..:)
Lvl 70.
A prestige 10 lvl 70-esek egytől egyig kamusok,remélem nagy ban a jutalma az összesnek hamarosan.
Általában ritkán látni lvl70-es embert....És szintén ritkán látok prestige-est..Én most nyomom az első prestige-t eddig 4-5 embernél láttam ugyanezt kb velem azonos szinten (pres1,lvl40) -
Skyline #8287 Nem tudják megcsinálni mert a saját hostnál nem ad semmit a progi,így mindig lessz ellenfél és meccs közben nehéz így mókázni:)
-
"Amikor Party leaderek vagyunk, gyorsan szedjük össze a 5+1 föt, aztán csatlakozzunk az IW-netre (nem private). Aztán - itt jön a lényeg - szkippeljük át (vote skip) a mapokat közösen, így a többiek be tudnak jönni a szerverre, amit a party leader keresett ki. Innentöl pedig kapunk XP-t, és mehet a Ricochet is."
És a challangek is :) -
Azért nem lehet fejlődni ott , mert akkor sokan azt csinálnák , hogy bemennek 12 en , 1 játékos lő , csinálja a challangeket , 11 pedig áll és várja a halálát. Így simán meg tudna csinálni mindenki minden challange-t és nem lenne kihívás a játék. Kicsit csalásnak minősül a dolog. -
Szerintem attól félnek, hogy azt csinálnák az emberek, hogy felmennek 2-en egy szerverre és ott csinálgatják a challengeket könnyűszerrel. -
Gabe18 #8283 Nem hinném,mert akkor összeállnak 3-4en,aztán az összes challenge-et meg mindent összehozzák maguknak."Most 10x én lőlek le gyorsan,aztán 10x te lősz le.Utána 10x belefutok az aknádba,aztán 10x te az enyémbe..." -
Nagyon remélem, hogy az iw kiküszöböli a private meccsek nem fejlődési rendszerét:( -
Gabe18 #8281 Már aki kíváncsi a BF-re,annak biztos jó lesz. -
"csodás" ez a játék eredetivel 20 perc alatt sikerült haverral kemény 1x játszanunk mert vagy őt kivágta vagy a szerver laggolt nevetséges (egyikőnk netjével sincs gond)inkább
warezoltam volna mert ez a játék nem ér meg 10eFt-ot azért vettem meg ,hogy haverokkal játsszak nem azért ,hogy egy kiforratlan béna rendszerrel szívjak. Akik most gondolkodnak a megvételen ne tegyék várjanak jövőre jön az új BF dedikált szerverekkel és PC-re írt játékkal sok fejfájástól megkímélik magukat. -
és ez tény. az 26 millió xp, az kb ha minden alkalommal kurva jó, akkor is durván 3000 sd:) és ebben 1 megingás sincs, egyetlen második hely. ez óránként 4 sd, napi 100, 10 nap alatt 1000, nulla alvás. számolni csak tudtok;) -
Egy haverom letiltotta a reptéri jelenetet , elő lehet valahogy hozni újra? -
Gabe18 #8277 Igy van,2-3 presige-t tartok elfogadhatónak (lehetségesnek),de már ahhoz is éjjel-nappal nyomta mióta kijött. -
aki sima 70-es az egyik se csal. én már a prestige1 40-50 környékén vagyok, és még azt se mondanám hogy kurva sokat toltam.
a 10-es prestige mind csaló. lehetetlen akár 4 prestige-t is maxolni, de olyan 3 at is kétkedve fogadnék. nemhogy 10-est. -
FPS, Perk függő a dolog :'D -
szroncs #8274 Szevasztok. Most látom, hogy már 168 as a verzió ez dícséretes.
Viszont Azt csinálja a game, hogy alig talál helyet ahova berak kb 4-5 szer rá kell nyomnom mire végre berak valahova. Ez még haggyán de 5 percenként se szó se beszéd megfagy. Képernyő sötétség semmi sem segít csak a reboot.
Win 7 64 bit frissen rakva, 2,4 Ghz Core 2, 8800 Gtx, minden driver friss. valaki észrevétel/megoldás thx. -
Gabe18 #8273 Szerintem meg 0%.
Az arany halálfejes ranghoz nem 1x kell 70-et csinálni hanem vagy 8x vagy 10x (már nem emlékszem CoD4-be konzolon hányszor kellett).
Még olyat is alig látni aki 1x átpörgette a 70-et,nem hogy ennyiszer. -
akkor itt nézd meg, és engedélyezd a portokat, amiket ír, a routeredhez simítva.... -
16-on vagyok, ma többször is ért meglepi 20-25 szintűektől.
mennyivel leszünk erősebbek?
pl. volt olyan, hogy bekapott velem szemben valaki tőlem 2-3 golyót, azonnal lehasalt,lőtt, és már estem is halva, és nem headshot volt.
ennyivel többet bírunk később??? -
pl a Rust az igen pörgő, próbáld ki, lehet pontot szerezni rendesen. -
Unreal1942 #8269 Szerintem 50%. Vannak akik nagyon sokat tudnak játszani. -
szavazzunk:
szerintetek mennyi olyan 70es level van, aki végigjátszotta és nem csítel?
%-ban tippeljünk.
én úgy 10%-os adok a nem csalóknak...
ma megint összeakadtam, a rózsaszín szívecske 70-essel, léptem is ki.... -
Unreal1942 #8267 Lehet valahol állítani, hogy ne pénz hulljon az emberekből? -
:DD -
Az se rossz :))) C4 a dobozköré elrejt módszerről is mesélhetek, szóval ledobot a füstöt heli ledobja a terméket :D c4 elrejt valahová mellé, seggelsz jön az ellen C4 elsüt beng , ládát felveszed mész tovább:DD -
Public match trükk -
madmanic #8263 engem a saját doboz üt agyon rendszeresen...

mondjuk a faszért állok alá...
-
Óhóóó nem is egyett :D Mondok jobbat! 8 Killstreak, Emergeny Airdrop, lehivod alacsonyan jön a C130 ami ledob egyszerre 4 dobozni cuccot, hivta az ellen telibe küldtem neki predatorral , a csomagokat persze nem dobta le, anyázott is rendesen 
Másik kedvencem HQ,Domination ellenfél kempel mer ugye valakinek védeni kell a pontokat, Javelinnel bemér rakéktát ráküld általában 2-3 Killstreak onnantól kezdve lehet menni foglalni
-
madmanic #8261 Lőttetek már le predatorral helikoptert? 
Jó móka
-
huh akkor grat a kitartásért.
nekem ezektől megfájdul a fejem, hogy összevissza figyelnem kell...még hátammögé is....D -
Nekem engedélyezve van (már kétszer is megnéztem), de ugyanúgy kiírja és továbbra sem tudok host-olni. -
az UPnP-t engedélyezd a router-eden.
nekem ettől azonnal megjavult. -
én 14-es szintig ebben fejlődtem, meg kell ismerni a pályákat...
:-))) -
C.D.M.W.2.GANG(hun) Sziasztok ide csatlakozhattok!!!Minimun 20-tag lehet!