24218
Modern Warfare 2
  • Yube
    Ha megrendelem ma 576-nál ,keddre jön meg?Ha a boltba akarom átvenni akkor mikor? bocs a sok kérdésért:)
  • szroncs
    szevasztok. megint egy probléma : mint lentebb írtam a gamma megha 5 perc után. ok újraraktam eltűnt a 38-as karakterem mármint faszán berakta level 1 ről. mondom mind 1 elkezdjül előről. Játék elindul kép szétesik és vége alig birok kimászni a programból. valaki valami megoldás.? win 7 64 bit, 8800 GTX legfissebb driverek. Persze a game is eredeti.
  • NeBby
    De , csinál egy új szobát.
  • Skyline
    12 emberrel a partyban nem sok helyre enged be...:D
  • NeBby
    Nem teljesen értem , de úgy a legegyszerűbb ha 12 embert hívsz partyba és úgy mész rá hogy find server. csinál egy sajátot csak random mapot ad amit könnyen lehet skipelni.
  • Puhos
    A Steam-től jött-e válasz a levedre?
  • Puhos
    Csá!

Most tudtam elolvasni a válaszodat. Remélem, hogy nekem is sikerülni fog, de csak holnap tudom kipróbálni ugyanis sokáig melózom. Ha sikerült nekem is írok.
    Köszi!
  • Skyline
    Akinek ez a hobbi...Nagy újdonságot úgy sem szereznek,amiket használ az ember azt úgyis unlockolja pikkpakk..:)

Lvl 70.
    A prestige 10 lvl 70-esek egytől egyig kamusok,remélem nagy ban a jutalma az összesnek hamarosan.
    Általában ritkán látni lvl70-es embert....És szintén ritkán látok prestige-est..Én most nyomom az első prestige-t eddig 4-5 embernél láttam ugyanezt kb velem azonos szinten (pres1,lvl40)
  • Skyline
    Nem tudják megcsinálni mert a saját hostnál nem ad semmit a progi,így mindig lessz ellenfél és meccs közben nehéz így mókázni:)
  • Prince23
    "Amikor Party leaderek vagyunk, gyorsan szedjük össze a 5+1 föt, aztán csatlakozzunk az IW-netre (nem private). Aztán - itt jön a lényeg - szkippeljük át (vote skip) a mapokat közösen, így a többiek be tudnak jönni a szerverre, amit a party leader keresett ki. Innentöl pedig kapunk XP-t, és mehet a Ricochet is."

És a challangek is :)
  • NeBby
    Azért nem lehet fejlődni ott , mert akkor sokan azt csinálnák , hogy bemennek 12 en , 1 játékos lő , csinálja a challangeket , 11 pedig áll és várja a halálát. Így simán meg tudna csinálni mindenki minden challange-t és nem lenne kihívás a játék. Kicsit csalásnak minősül a dolog.
  • HappyHunter
    Szerintem attól félnek, hogy azt csinálnák az emberek, hogy felmennek 2-en egy szerverre és ott csinálgatják a challengeket könnyűszerrel.
  • Gabe18
    Nem hinném,mert akkor összeállnak 3-4en,aztán az összes challenge-et meg mindent összehozzák maguknak."Most 10x én lőlek le gyorsan,aztán 10x te lősz le.Utána 10x belefutok az aknádba,aztán 10x te az enyémbe..."
  • Prince23
    Nagyon remélem, hogy az iw kiküszöböli a private meccsek nem fejlődési rendszerét:(
  • Gabe18
    Már aki kíváncsi a BF-re,annak biztos jó lesz.
  • Jeffjohnson
    "csodás" ez a játék eredetivel 20 perc alatt sikerült haverral kemény 1x játszanunk mert vagy őt kivágta vagy a szerver laggolt nevetséges (egyikőnk netjével sincs gond)inkább
    warezoltam volna mert ez a játék nem ér meg 10eFt-ot azért vettem meg ,hogy haverokkal játsszak nem azért ,hogy egy kiforratlan béna rendszerrel szívjak. Akik most gondolkodnak a megvételen ne tegyék várjanak jövőre jön az új BF dedikált szerverekkel és PC-re írt játékkal sok fejfájástól megkímélik magukat.
  • csuszi
    és ez tény. az 26 millió xp, az kb ha minden alkalommal kurva jó, akkor is durván 3000 sd:) és ebben 1 megingás sincs, egyetlen második hely. ez óránként 4 sd, napi 100, 10 nap alatt 1000, nulla alvás. számolni csak tudtok;)
  • NeBby
    Egy haverom letiltotta a reptéri jelenetet , elő lehet valahogy hozni újra?
  • Gabe18
    Igy van,2-3 presige-t tartok elfogadhatónak (lehetségesnek),de már ahhoz is éjjel-nappal nyomta mióta kijött.
  • csuszi
    aki sima 70-es az egyik se csal. én már a prestige1 40-50 környékén vagyok, és még azt se mondanám hogy kurva sokat toltam.
    a 10-es prestige mind csaló. lehetetlen akár 4 prestige-t is maxolni, de olyan 3 at is kétkedve fogadnék. nemhogy 10-est.
  • V43 1105
    FPS, Perk függő a dolog :'D
  • szroncs
    Szevasztok. Most látom, hogy már 168 as a verzió ez dícséretes.
    Viszont Azt csinálja a game, hogy alig talál helyet ahova berak kb 4-5 szer rá kell nyomnom mire végre berak valahova. Ez még haggyán de 5 percenként se szó se beszéd megfagy. Képernyő sötétség semmi sem segít csak a reboot.
    Win 7 64 bit frissen rakva, 2,4 Ghz Core 2, 8800 Gtx, minden driver friss. valaki észrevétel/megoldás thx.
  • Gabe18
    Szerintem meg 0%.
    Az arany halálfejes ranghoz nem 1x kell 70-et csinálni hanem vagy 8x vagy 10x (már nem emlékszem CoD4-be konzolon hányszor kellett).
    Még olyat is alig látni aki 1x átpörgette a 70-et,nem hogy ennyiszer.
  • Frank99
    akkor itt nézd meg, és engedélyezd a portokat, amiket ír, a routeredhez simítva....
  • Frank99
    16-on vagyok, ma többször is ért meglepi 20-25 szintűektől.

mennyivel leszünk erősebbek?

pl. volt olyan, hogy bekapott velem szemben valaki tőlem 2-3 golyót, azonnal lehasalt,lőtt, és már estem is halva, és nem headshot volt.

ennyivel többet bírunk később???
  • Frank99
    pl a Rust az igen pörgő, próbáld ki, lehet pontot szerezni rendesen.
  • Unreal1942
    Szerintem 50%. Vannak akik nagyon sokat tudnak játszani.
  • Frank99
    szavazzunk:

szerintetek mennyi olyan 70es level van, aki végigjátszotta és nem csítel?

%-ban tippeljünk.

én úgy 10%-os adok a nem csalóknak...

ma megint összeakadtam, a rózsaszín szívecske 70-essel, léptem is ki....
  • Unreal1942
    Lehet valahol állítani, hogy ne pénz hulljon az emberekből?
  • Prince23
    :DD
  • V43 1105
    Az se rossz :))) C4 a dobozköré elrejt módszerről is mesélhetek, szóval ledobot a füstöt heli ledobja a terméket :D c4 elrejt valahová mellé, seggelsz jön az ellen C4 elsüt beng , ládát felveszed mész tovább:DD
  • Prince23
    Public match trükk
  • madmanic
    engem a saját doboz üt agyon rendszeresen...

mondjuk a faszért állok alá...
  • V43 1105
    Óhóóó nem is egyett :D Mondok jobbat! 8 Killstreak, Emergeny Airdrop, lehivod alacsonyan jön a C130 ami ledob egyszerre 4 dobozni cuccot, hivta az ellen telibe küldtem neki predatorral , a csomagokat persze nem dobta le, anyázott is rendesen

Másik kedvencem HQ,Domination ellenfél kempel mer ugye valakinek védeni kell a pontokat, Javelinnel bemér rakéktát ráküld általában 2-3 Killstreak onnantól kezdve lehet menni foglalni
  • madmanic
    Lőttetek már le predatorral helikoptert?

Jó móka
  • DarkSector
    huh akkor grat a kitartásért.
    nekem ezektől megfájdul a fejem, hogy összevissza figyelnem kell...még hátammögé is....D
  • Fenrir
    Nekem engedélyezve van (már kétszer is megnéztem), de ugyanúgy kiírja és továbbra sem tudok host-olni.
  • Frank99
    az UPnP-t engedélyezd a router-eden.
    nekem ettől azonnal megjavult.
  • Frank99
    én 14-es szintig ebben fejlődtem, meg kell ismerni a pályákat...
    :-)))
  • zotya10002
    C.D.M.W.2.GANG(hun) Sziasztok ide csatlakozhattok!!!Minimun 20-tag lehet!