24218
Modern Warfare 2
-
rosszul jársz :D ha regisztrálta steamre akkor nem sokra mész a DVDvel :D esetleg ha a szériakulcsot lefotózod és bejelented hogy ellopta az accodat X) -
Helyes, akkor megveszem tőled 6 rongyért. Csak ne törd ketté a DVD-t ha lehet. :) -
fer007 #8333 Nekem is az a gondom a játékkal mint neked tegnap este óta!Átneveztem az iw4.exe.temp-et iw4mp.exe-re a commanderbe de nem megy igy se! -
de hány bit-es? Mert már vagy 2-en panaszkodtak itt a 64bit-es win 7-re -
64bites-e? -
szroncs #8330 Tegnap még nekem is fullon futott win7-en ez a baj ma meg amikor lenne időm megvan dögölve ahogy alant is ítram. -
TDantes #8329 Eh, nem a Win 7 a ludas, nálam maxon fut reccenés ,gond nélkül Win 7-en. Más ott a gond, nem Win 7 -
na én most kezdem bánni hogy megvettem!
nem lehet élvezni a multi részt a sok gl es köcsögtöl. A kemperekről már ne is beszéljek. Ha meg van egy jó szerver akkor tuti hogy bezár vagy host migration vagy a faszom! Meg ez a 10 perces körök. kurvára rá lehet unni. Akkor ha valaki összekempelt annyi pontot hogy kérjel légi támogatást onnantól kezdve nem lehet mozdulni sem mert ahogy spawnolok egyből leszednek. Dögöljön meg az iw meg az egész pereputty. -
Akkor a win 7 a ludas sztem -
Most jott a hir hogy eladtak a 8 miliomodik cod6-t, es ebbol mindossze 3% PC. Eleg hihetetlennek tunik hogy csak PC-re 240 000 darabot adtak el. -
Unreal1942 #8325 9990 itthon a legolcsóbb ár. -
Hali! Nem tudjátok, hol a legolcsóbb a játék? Saturn, Teszkó stb. helyeken mennyibe kerülhet vajon? -
szroncs #8323 Direcx-et is próbáltam frissíten hátha..de semmi.
-
szroncs #8322 Driver a legfrissebb beta-t is próbáltam semmi változás visszaraktam a hitelesítettet. Semmit nem raktam fel csak a probléma után egy AVG antivírust ami nem talált semmit. Az op rendszer win 7 ultimate 64 bit. szűz rendszer. Tegnap este még semmi gondom nem volt akkor még 1.0.166 volt a verzió. ma már 1.0.168 at látok. A gammát is újratettem már. Amint bejönne a tényleges játék képe mintha valami iszonyat megterhelné a procit és képregész van széteső képpel/képhibákkal amiből alig birok kilépni. A graf beállításokat próbáltam az ajánlotton valamint minimumon is semmi változás nincs. -
eggyel feljebb a megoldás -
Puhos!
Megvan a korrekt megoldás:
iw4mp.exe.temp-et kell átnevezni iw4mp.exe-re a commanderbe
ugyanezt a singlevel is. -
fer007 #8319 Nekem már el se indul tegnap este óta!Pedig eredeti játékom van!Töröltem,újratelepitettem de nem megy!Probálkozom de hát eddig semmi!Ha van valakinek valami ötlete azt szivesen fogadom!Köszi! -
Nekem nincsen semmi problémám köszi szépen 
egyébként próbálj drivert frissíteni. És nem raktál fel valami új cuccot a gépre? és milyen op. rendszert használsz? -
szroncs #8317 akkor problémája bocsesz csak már nagyon ideges vagyok emmiatt a szar miatt, hogy tolnám de nem tudom mert szétesik a kép és nemjövök rá mi lehet a gubanc vele
-
"problémálya"
Biztos ami biztos...
-
szroncs #8315 VAlaki tud mondani valamit arra a jelenségre, hogy tegnap még gond nélkül fullon ment a gamma ma meg alig akar elindulni a gama minimalon, folyamatos szaggatás jácchatatlan van valakinek valami problémálya?
-
rexsimus #8314 MIndent lenullázódik, fegyverek, öcsik, challenge-k. Egyedül az emblémákban nem vagyok biztos. Azért elég nagy szívás egy plusz kaszt helyért :) -
ez jo kérdés. engem is érdekelne, ha elérsz ujra egy szintet amikor megkapod a fegyvert, akkor ujra kell rá gyüjteni cuccokat, vagy megkapod a már (elözö végigjátszásban) megszerzetteket? -
engem az érdekelne, hogyha az első level 70-es elérésedkor van egy X fegyvered (nem default class-beli fegyver), amit kimaxoltál, akkor az most nálad marad ha újra 1-es leszel, vagy amikor eléred a megfelelő szintet akkor újra megkapod? illetve a kimaxolt fegyvert kapod meg, vagy újra kezdheted gyűjtögetni hozzá a skin-eket és a kiegészítőket? -
de mi ez a prestige? a challengek meg ilyen más játékokban achievementeknek nevezett cuccok?
meg hogy megyek 10szer? kimaxolom 70re és nyomnom kell egy resetet, vagy elkezdi számolni újra... meg mivel újra 1-től 70-ig ezért biztos van valami hátránya.... különben 70-140-ig lenne vagy valami, nem? O.o -
Tizszer végigmész lvl 1-től 70ig..XD -
Meghoztátok asszem a kedvem hozzá :)
de mi ez a 10* kell elérni a 70-t meg Prestige, meg hasonlók? ez hogy néz ki? O.o -
Bizonyos lelőtt frag értsd, kill után kapod meg ezeket a dolgokat, UAV stb.. 4-est megnyomod füst eldob, helikopter ledobja kis csomagot, felveszed, majd 4-es megint :o) -
hát nemtom de én tuti hogy végig fogom csinálni 70ig, igaz nem 1 hét alatt lesz meg mert olyan sokat azért nem jáccok, nem tudok lejáccani 1 huzamba 2-3 órát -
Sehogy. -
Új vagyok cod-ban, csak a 4-el játszottam nagyritkán keveset, így nem vágom, hogy pl. hogyan lehet helikoptert, repülőt és egyéb légi egységeket használni. Valaki ossza meg velem legyen kedves! Köszönöm! -
nekem is win7 64 bit van, lehet ez a ludas, nekem a repteres misszió utáni takedown misszó betöltésénél lép ki a játék exe hibával...de a szaggatós probléma nekem is előjött pl. az elején amikor hummer gépátyújával kellett osztani az ellenfeleket, na ott mp-ként megállt a kép, amúgy tök folyamatos a játék...csak nagy harcok során előjön ez "beakadás"... -
Gabe18 #8303 Ja,félre olvastam...
-
Yube #8302 Kössz a válaszokat,megrendeltem:) -
42-70, nem arról volt szó, hogy azért fasza az IWnet mert hogy majd azonos szintűekkel rak össze? :D szééép...
más: Juggernautok nagyon durvák O.o Spec Opsban meg Museumban találkozni velük... közelről beleeresztettem fél tárat valamelyik nagy géppuskából (amiben ilyen 100 töltény körül van) és meg se kottyant neki :D
Barrettből elég neki 5-6 lövés :) -
ronaimate #8300 Hello!
Nekem az lenne a bajom hogy feltettem a játékot és valamiért a kiírások ien pixelesek így alig lewhet látni ien plecsni tehát nem látom.
Pls segítsen valaki. -
Skyline #8299 Szerintem ha a boltba rendeles és van raktáron és holnap nyitva vannak akkor akár holnap be is mehetsz érte. -
Skyline #8298 ??
Nem lvl hackerekről beszéltem hanem azokról akiknek valódi szintjük van..
Lvl hackereket még mindig szinte minden 2. connect után látok... -
Gabe18 #8297 Akkor te egy szerencsés ember vagy 
Az imént játszottam kb háromnegyed órát,ez alatt:
-
Gondolom hétfőtől akármikor. De kérdezd meg tőlük e-mailben vagy telefonon.