24218
Modern Warfare 2
-
igen hiszen a gls-nél dolgoztam :D -
akkor félreinformálhattak... -
hogy lehet konzolt előhiívni, és paranccsal átváltani 3rd-be? -
gls, royal sprint, dhl nem ad sehova semmit főleg nem a postára
-
nm -
ok :D ezek hasznos infok kösz :D -
jah lehet hogy 2nap még megprobálkozik náklad, de utána postán öriztetik 5 napig. ezt egy postás ismerős mondta, mikor énis ez végett érdeklődtem. -
ha nem vagy otthon, akkor beadják postára 5 munkanapod van hogy a postába dobott kis cetlivel felvedd!!!
ha ne akkor visszaviszik.
de be lehet jelölni 2 nap közül, hogy mindkettőn vagy cska egyiken leszel otthon...
és ha külön irsz nekik, akkor meg tudják adni a futár mobil számát, ha gond lenne!!
De a futárnak nem kötelessége, értesiteni téged. de meglepően segitőkészek voltak eddig velem mindig.
jah és NE VEGYÉL ÁT BONTOTT SÉRÜLT CSOMAGOT!!! JA ÉS A FUTÁRNAK MÉG KÖTELESSÉGE IS HA KÉRED, HOGY ELŐTTE KIBONTSD, A DOBOZT ÉS LEELLENŐRIZD, A VALOS TARTALMÁT, HAVEROM BEHIVTA EGY KÁVÉRA A FUTÁRT MIKOR KOMPLETT GÉPET RENDELT...:D
amugy NEKEM soha eddig 1x sem volt még gondom, se magánszemélyekkel, mikor használt cuccokat vettem, se online üzletekkel kapcsolatban sem!!! -
oké kösz majd kiderül XD -
nem csak alle zance semmin nem lepődnék meg manapság.
cod ból mmo, cod bol fizetős multi...laasan gokartverseny lesz..:D -
ha szerencséd van és van arra dolga még a futárnak később akkor kiviszi később, ha nincs akkor nemtom -
Valaki #8357 ? -
mi az hogy tőlük kitelik? miért annyira lehúzták eddig az embereket? úgy beszélsz mintha félévente adnák ki a szarjaikat mint a sims :D -
háát tőlük kitellik, vagyis nem lepődtem volna meg. -
nah hallod.
azért meg kell dicséárnem most az egyszer a fejlesztőket...
már alapba nagyon ki akartam próbálni ezt és mikor meghallottam gamestar hirek közt, akkor tudtam hogy ez csakis jó lehet:

3rd person mode!! jobb mint az összes többi együtt! lehet elfogult vagyok, tps játékosként....:D -
te meg beveszed 
-
nem fogják, tervben van egy mmo cod amit egy harmadik fejlesztőcsapat fog majd csinálni vmikor, ne keverjük már a szart
-
ettől a pillanattól kezdve, viszem vissza a boltba a lemezt.
max azt tegyék, hogy dlc-ket tegyenek fizetőssé, de ne a játékot bakker! -
Helló!
Ha megrendelem a játékot cd galaxisról és akkor hozzák ki amikor nem vagyok itthon akkor mi van ? :) -
SzocsA #8356 majd ezután havonta is fizetni fogsz!
steamen nem értem hogy mért kerül még mindig 60 $ba -
Én már fizettem is... 9990.- az 576-ban!
-
Mi is ezzel szenvedtünk egy haverral... neki nem volt tempes exe-je... Átnevezte az eredeti valami baromságra, csak hogy ne találja a játék, (gondolom ki is törölhette volna)és így utána nem tudjuk, de lett valahonnan egy temp exe,(gondolom generált a játék) amit át tudott írni, azzal elindult!
Tehát ha nem jó próbáld meg kivágni a mappából az indító exe fájlokat és... hátha -
SzocsA #8353 fizetősé akarják tenni ezt a játékot mint a WOWot
+ perkek
+ jutalmak
+ módok
lehet játszani + pénzért!
azért lett steames! -
Ez az osszesitet eladas (PS3, XBOX360, PC) -
Amikor protectelni kell "vmit"?Én fogtam magam,bementem hátra,a "vmi" mellett és a lépcső melett(azaz közte),oda hátra,és onnan védtem a "vmit".És ha jöttek szemből bejárat felől,ráláttam,ha léptem 2t jobban a konyhába is beálttam.Ennyi elég is volt. -
Újrainstall? Regeditet futtattad? Töröld onnan ami steames, igazából nekem az oldotta meg. -
Yube #8349 Vazze nem tom megcsinálni ezt a részt:D mikor lerakom valahonnan mindig lelő valaki bazz...Melyik ajtóhoz mentetek ti először?Ez még mindig a makarov estate-es claymore cucc -
Csak egy rövidke hir:
"A jelentés szerint az Egyesült Királyságban az első napon 1,230,588 darabot adtak el, ezzel új rekordot felállítva a Brit játékeladás történetében, mint a leggyorsabban fogyó játék. Viszonyításképp, a Grand Theft Auto IV-ből 609,000 darab fogyott az első nap, ami némi számolással megállapítható, hogy kevesebb, mint a fele a Modern Warfare 2-ből hazavitt példányoknak."
Csak,hogy fényezzem a játékot és ellentmondjak neked. -
vagy olyan kevesen vették meg PCre, hogy nem tudja normálisan szétosztani az embereket... -
Yube #8346 Tudom,hogyan lehet használni:) A hogyan kérdés arra irányult,hogy miylen módon védjem ki a sok tag lövését. Kössz amúgy. -
Claymoret én annyira fölöslegesnek éreztem az egész játékban... második végigjátszásnál lehet fogom használni, de amúgy mikor mondják hogy jön az ellen már marhára nincs időm azokat lerakosgatni... -
rexsimus #8344 Én úgy vettem észre, hogy nem a level alapján rakja össze az embereket, mert akkor a level heckerek csak egymással tudnának játszani, de sajnos már nem eggyel találkoztam. Szerintem a statisztikákat nézi. -
rexsimus #8343 Ahol bejöhetnek oda, és ha eddig nem jöttél rá, hogyan lehet használni a cuccokat, akkor ezután sem fogsz. -
Yube #8342 A makarov estate,résznél mikor bent vagyok már a házban,és a cucc már tölti az anyagot ,akkor lekéne rakjak claymore-t ,de hova és hogyan? Valaki segítene? -
én ugyanezt írtam... csak kérdőjellel. -
rövid volt, de amúgy jó.
8,5/10. -
Van akinek mindenki kemper aki nem mozog amikor öl. Én l egy fedezékből öltem meg 2 embert (merthát jöttek egymás mellett) és kemper lettem. De szerencsére ritkán találkozok cheater-el. A kemperek meg nem nagyon zavarnak mert utána úgy rá szoktam szállni hogy kilép
-
szroncs #8338 64 bites eddig semmi gond nem volt vele -
Unreal1942 #8337 Ez tényleg elég hihetetlenül hangzik, de amennyiben így van az nagyban köszönhető annak, hogy nincsenek dedikált szerverek. -
ahogy nézem, itt tényleg sok a kemper, de sztem a pályák jó része kempelésre ingerel....
az meg, hogy ki a kemper - ott kusshad a lukban a végéig- itt nehéz megcsinálni, vagy keres egy másik pozíciót- az nagy kérdés.... most már nem igazán érdekel, ahol látok kerek 70+ 60 + 50-es figurákat, onnan lépek.
tényleg xar az elosztási rencer, ha tudják (vagy nem ismerik el) hogy vannak cheaterek, akkor max 5-10 különbséggel raknék össze embereket,
ha én lennék az, aki nem vagyok.
Az előbb láttam egy "zembert" szemből, aki ugrott egy nagyot, aztán pár sec alatt mögöttem volt benn az épületben, és lekéselt....
ilyenkor lehet anyáznak, de én quit....