24218
Modern Warfare 2
  • Jaffa 2843
    nah végeztem a single résszel. hát mit mondhatnék... nagyon durván jó volt. és sokkal brutálisabb volt mint az eddigiek, volt pár rész amikor azt mondtam, hogy tuti nem az lesz.. és de.. a csúf részeket is simán megcsinálták, nem véletlenül van 18+ a dobozon
    pár hét elteltével tuti végig játszom még egyszer, aztán majd kicsit késöbb megint... :D addigis marad a spec-ops, meg a multi, ami szintén nagyon fun
    nálam a single 10/10
    multi is csak a szerver elcseszés miatt 7/10, viszont a steam megoldás nem lenne rossz, csak akkor működne is ugy ahogy ki van találva :D
  • Jaffa 2843
    egyém is hasonló

Marathon
    Cold Blooded / Stopping Power
    Ninja

fegyverek:
    close/mid range-re M4 attachment nélkül
    long range-re ACR attach nélkül, vagy reflex-szel

más:

nekiültem a single résznek.. most mentem le a president bunkerba, és apáám, amit eddig láttam az valami nagyon durva volt.. azt merem mondani hogy ez az eddigi legjobb cod single. valami atom jó, és nem mellékesen gyönyörűen van megcsinálva.. megyek is vissza mer nembirom már tovább :D
  • Waczkor
    Sleight of Hand:gyors töltés
    Cold Blooded és Ninja perk:így a sok csíra kemper nem tud bemérni semmivel sem.

Szerintem más nem kell,se uav,se hőérzékelő,semmi nem lát.És halkan futsz.

• JuanG
    faszom ebbe a bugos szarba...tegnap még egész jót játszódtam vele, ma meg 10 perc játék után elszáll exe hibával a program (single, eredeti)...most már jó lenne orvosolnák az ilyen problémákat...
  • Szega87
    ki milyen perk kombinációkat tud ajánlani nekem?
  • HUN BECSEHELY
    Tisztelt ZALAI-ak.Ha érdekel valakit egy Év Végi Lan Party,az légyszi jelezze nekem.Minden évben tartunk egy Év zárót,és gondoltam szólok,hátha van aki el is jönne.

THX
  • Lacee86
    Nekem is hasonló gépem van. Nem túl nagy felbontásban játszom (960x600 2xAA), de majdnem minden látványjavító be van kapcsolva és a textúrák high-on vannak. Így még a leggyepálósabb résznél sem esik le 25 FPS alá.
  • Yube
    Oké,én is így gondoltam,de azért megkérdeztem hátha:)
  • rexsimus
    Hétvége miatt :)
  • Yube
    Tegnap délután rendeltem meg a gémet 576-nál. Még nem vették fel velem a kapcsolatot. Ez a hétvége miatt normális vagy ennek ellenére már kellett volna? (amúgy nem házhozszállítás hanem bolti átvétel)
  • rayx
    Hello.

Nézzétek meg ezt az oldalt----> http://www.callofdutymw2.atw.hu/ még újj és lehet jelentkezni adminnak is. "Az egyik ismerősömé" szerintem jó lett :)
  • norbi56
    Nagyon sok ilyen van nem kell vele foglalkozni.
  • rexsimus
    Haveromnak, és sok más embernek is ez a baja, már mindent kipróbáltak, de nem indul el :(
  • kigyi
    Sok-sok player van a mi kis megyénkből ez már délelőtt kiderült :)
  • Daell Drow
    szerintem se kevesen :)
  • Jaffa 2843
    így van.. lopások történtek sajnos.. soha senkinek ne adjátok ki az accotokat
  • csuripi
    VIGYÁZZATOK!!!!!!!!!!!!!!! MA ESTE TÖRTÉNT!!!!!!
    Barátlistából rám ír 1 srác, h kölcsön adnám-e neki, és a haverjának fél órára az acc-omat.
    Meglepődtem, h Ő ilyet kér, feltettem pár kérdést amire tudnia kell a választ, csak értetlenkedett. Ráhívtam hangos chatra, nem vette fel, majd offline lett.
    20 perc múlva újra online, mondom ráírok, h folytassuk a kérdezz-feleleket, hát kiderűl, h Ő bizony nem kérte az acc-omat. 1szerűen feltörték az acc-ját, és az Ő nevébe kunyeráltak az ismerőseitől.
  • DarkSector
    nem
    !!!!
    dvd nem kell neki!!!!!
  • Barrett 50 Cal
    Sztem nem kevesen:)
  • tommygear
    eredetivel be kell tenni a dvd-t ha single-t akarom jáccani?
  • akyyy
    Nem tudja valaki hogy az az éjjellátó az végül miylen lett? igazi, vagy hamisítvány?:D
  • sztoncsi
    A gépigénye a játéknak...
  • Sir IvanHoe
    Segitsen valaki pls!Hogyan tudom kikapcsolni a zenet?Elegge zavar singlibe meg coopba is a bömbölő zene!Nemhallani tole semmit.Föleg a lopakodos palyakon.
  • Gyovai
    Sziasztok!

Szeretném kérdezni hogy a game menne e ezen a konfigon normálisan:
    intel dual core 2000mhz, 1g ddr2 ram, Geforce 8500Gt??
    Köszönöm
  • elitehun
    Várd meg hogy patch-elje és csak utána indítsd el
  • untoten
    Csáo, ha elindítom a játékot kiírja h szinkronizálás 0%,0kb/s és bejön a launch ablak majd eltűnik és újra visszajön, eközben resetelődik a szinkronizálás folyamata ezáltal nem tudom elindítani a játékot.
    Ki lehet-e kerülni a szinkronizálást v le lehet-e tölteni vmi linkről h ne a streamnek kelljen?
    Szükség lehet-e a "Termék aktiválása a Streamen" gombra h elinduljon?
    Mit javasoltok h működjön? (eredeti mw2)
  • Sparrow84
    Szeva!
    Vagyunk páran... :)
  • simonl #8473
    Szia,

A bakeronline.hu oldalon találsz egy letölthető magyar nyelvű végigjátszást, sok egyéb hasznos infó és hír mellett.
    Remélem ez nem számít reklámnak....nagyon minőségi oldal.
  • HUN BECSEHELY
    Zalából van valaki?Csak egy kérdés volt.
  • DarkSector
    jah mint cod4 esetében cdkulcs függő.
  • Frank99
    jó tud az lenni, egy kis lilahagymával, csak utána nem menj dizsibe...
  • Frank99
    szopás tárgykör....
  • Rundstedt17
    Így van a széria legsikeresebbje
  • HUN BECSEHELY
    Üdv.Nem birtam ki,Megvettem.2-Hétig Zsíroskenyéren élek,de legalább tudok játszani.
  • V43 1105
    Ez van, valamit valamiért ;o)
  • Shadow DooM
    Amúgy aki törtön elkezdte és vitte valamilyen szintig (multit)annak nagy cigi van ,ha eredetibe veszi meg ugyanis elveszik az egész és lehet kezdeni előlről én is ráb.asztam:):(
  • elitehun
    De még mindig többet adtak el mint anno a cod 4-ből. és ez még csak az első hét
  • Puhos
    Sajna nincs.
  • grebber
    PC-re még félmillió db-ot sem adtak el!
    Akkor mi volt ez a nagy felháborodás dedikált szerverek miatt nem értem!
  • V43 1105
    A profilodat áttudod rakni ha még megvan a másik meghajtón a mentésed .. :o)