24218
Modern Warfare 2
-
Mert PS2 a békasegge alatt van, azért
-
mért nem jött ki ps2-re?
-
tamasmi87 #8539 hali!nem tudja valaki véletlen,hogy amikor a 2 katonámat kell kísérgetnem a tengeralatjáróhóz akkor mit kell csinálni?Mert jönnek,majd az egyik leáll védekező állásba,a másik követ,majd az is leáll,és énhiába megyek fel a védendő épület tetejére már nincs több ellenség,de ezek nem követnek küldetést meg nem adja meg...valaki ? -
Nem eshet.. -
Igen. -
Sziasztok, a riot shield ha nem hasznalom akkor a hatamon van. Ilyenkor is ved? marmint a hatulrol jovo lovesek ellen. -
care package-ben a legnagyob ami eshet az az EMP. -
Tudom hogy van, de mi arról beszéltünk, hogy care packageból eshet e atom. -
Unreal1942 #8533 Van. Tegnap kaptam egyet a nyakamba :) -
Ugyanaz. -
Madmano #8531 Ennél a játéknál semmi különbség nincs XP illetve Vista vagy Win7 alatt?Úgy értem,pl a Crysis-nál ugye volt,hogy dx10es effektek csak Vistán voltak.Így értem a kérdésem.Van különbség,vagy ugyanaz,ugyanúgy néz ki a játék? -
Elméletileg neten egy un. steam cloud tárolja, gyakorlatilag nem. Már több mint 500 ember járt úgy, hogy crashelt a gépe játékközben és elvesztették a MP rangjukat meg minden. Szal még EZT SEM TUDTÁK MEGCSINÁLNI... -
Hazai eladási toplista. Xbpx360-on, PS3-on és PC-n is első helyen van a MW2 -
Sztem gépről -
1 fő kérdés! A RANGot a steam menti neten, vagy a gépről kell kimenteni??? -
Vagy ha nem is 0 de a legalacsonyabb -
nem arra írták -
Mintha lett volna visszább több videó is, hogy 25ös killstreak után van atom. -
Pingen lehet látni. A hostnak 0 pingje kéne lenni. -
ACE #8521 Honnan tudod hogy Te vagy a host? -
rexsimus #8520 Vagy ha van akkor nagyon-nagyon-nagyon-nagyon kicsi az esélye :)
Amúgy még szerencse, hogy a saját Care Package-t gyorsabban veszed fel, mint más. E nélkül nagy anyázások lennének a kis kleptók miatt :) -
Szerintem sincs atom :P -
rexsimus #8518 1: igen, és kékkel jelöli őket, nem zölddel!
2: semmit, ha eléggé rossz, akkor fogja magát, és keres egy új hostot a játék. Ilyenkor egy kis időre megáll minden.
3: véletlen. Gondolom van valamilyen százalékuk, hogy melyiknek mennyi az esélye, de legyél kitartó. Én mindent kaptam már kivéve atomot, de gondolom az nincs is benne :) Ja meg még egy csomag sincs benne :) -
1. HA invitolod őket partiba, és úgy find game, akkor igen, egy csapatba rak, bárhova mentek.
2. Igazából semmit, bár tegnap óta mintha egy idő után hostot cserélne a játék, de lehet csak most volt így. Volt egy játékom, amiben nem szaggatot semmi, minden szaggatás mentesen ment. Viszont SLOW MOTIONBA... szóval ilyen lassított felvétel szerűen. Aztán átrakta rám a hostot, és minden ment faxán.
3. Random. Care packageből random ad cuccokat -
fawcet #8516 Köszönöm a gyors válaszokat!
Kérdéseim vannak még:
1. invite-s haverokkal egy teambe kerülök tdm-ben pl.?
2. szoktam látni laggos hostokat, mit lehet vele csinálni?
3. eddig csak ládából kaptam airt, "radar ikon", gépágyút - ez mitől függ, hogy mi lesz? pl. helit nem kaptam még -
Nem is tudtam, van ilyen beállítás :P -
rexsimus #8514 Azért el lehet fun-olni úgy is, főleg, ha be van állítva, hogy csak a fejlövésbe haljon bele az ember :D -
Úgy is, csak 3an 4en nem poén játszani, és privateban még xpt sem kapnak. -
"Igen, rámész, hogy Play, aztán alul invite, beinveled arcokat, aztán find game, kiválasztod a játéktípust és bumm... "
vagy private match -
Igen, rámész, hogy Play, aztán alul invite, beinveled arcokat, aztán find game, kiválasztod a játéktípust és bumm... -
greendoki #8510 egyet tudok mondani...
felejtsétek el a gl-t és a heartbeatsensor-t.
akárki megmondja aki ért a játékhoz h low-ok fegyverei...
na pá
-
fawcet #8509 Hali!
Most hétvégén vettem a mw2-őt.
Kérdésem az lenne, hogy lehet haverokkal egy szerveren közösen nyomni?
Mondjuk 2-3an vagyunk és véletlenszerű szerverek vannak. -
Jah és a próblémám pedig: Ezt hova kell beírnom, hogy a pingjelző ne csík legyen, hanem szám. config-ba?
cg_scoreboardpinggraph 0
cg_scoreboardpingtext 1
-
Enyémet feltörték. De nem változtatták meg a jelszót. Onnan tudom, hogy csupa idegen emberkék voltak a friends listámba. Spanyolok nagy része. Arra következtettem, hogy nem tudták az imeles jelszavamat. Mert jelszó változtatáshoz kell az imeles megerosítés. Mivel nem egyezik a steam jelszo es az imel jelszo. Ezért nem tudták :) Mákom volt. -
Sleight of hand Pro
Lightweight Pro
Commando Pro
Scar-H hangtompítóval
-
fer007 #8505 Nekem is az volt a problémám a játékkal mint neked!Letöröltem,újratelepitettem de nem müködik még most se!Elolvastam a hozzászolásokat probáltam ezt is azt is de nem sikerült!Elmondanád pontosan h te mit csináltál h müködik megint?Elöre is kösz! -
Bling
Stopping Power Pro
Steady Aim
M4A1 , Holograpich célzóka, illetve GL, vagy Silencer^^ -
Fapuma77-Nagykanizsa -
örülök is meg nem is.
igen: evidens.
nem: így az iw-nek lesz igaza, hogy így is megy, pedig így azért annyira nem oké. no demo, ping? játékbeállítások? nincs lerakó hang. tehát azért az iw mindent megoldhatna pillanatok alatt, de nem teszi, pedig azért 300ezer pc-és megvette - több arányosan mint az előző codokat. és lesz ez 1milla is ha így halad. -
nyílt pár ClanBase ladder, lehet játszogatni