24218
Modern Warfare 2
  • DarkSector
    háát ott gugolva pontossabban lehetett lőni, de állv nem használható azt tudtam....
    amugyse használom szerintem tök felesleges perk
    csak kinyomtam level 4-re
    sé ennyi...:D
  • antgecc
    Köszi a válaszokat Steady-re!
  • DarkSector
    jah sorry igen...téllleg..D
  • Skyline
    NAH!! Tehát kevésbé fontos a célzás...:)
  • ProGabe #8657
    pontosabban célzol "iron-sight" (tehát amikor vállhoz emeli a fegyvert) nélkül is
  • Skyline
    Steady Aim - Increased hip-fire accuracy.

Jobban tudsz célozni meg cod4-ben fekve gugolva működött???? Köze nincs ezekhez,ez semmi ms,csak annyi hogy célzás nélkül csípőből pontosabban lő az ember,ergo nem kevésbé fontos a célzás....
  • ACE
    Úgy érted Vista, Win 7 64bit-en. Mert 32bit-es windózon nincs ilyen könyvtár, hogy "Program Files (x86)"
  • boomsly
    Nekem az ATI drivert kellett frissítenem, mert minden alkalommal kiakadt multi közben.
    Az új perkek új elmebeteg játék stílusokat szülnek.
    Az ugrándozó sniper, a rohangáló késes, akimbós P90-es.
    A szenzoron már nem is vagyok kiakadva.

Valaki tudja, hogy mit tartalmazott a Steam frissítés?
  • DarkSector
    jah ezt a total commander-ben az egyik oldalra kell beszúrni, ahol a meghajtókat le leget görditeni, az alá, és enter

vista és win7 nél pedig ezt:
    C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\call of duty modern warfare 2

ha meg steam a monnyuk D meghajtón van, akkor:
    xp-n:
    D:\Program Files\Steam\SteamApps\common\call of duty modern warfare 2
    vista és win7:
    D:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\call of duty modern warfare 2

:D
  • ACE
    Pont ezt nem értem, ha olcsóbb lenne Steam-en, még megérteném, de így egy fia lóvéja nem lesz a steam-es eladásokból, ha minden országban így van, hogy a dobozos verziók olcsóbbak... Pedig ha 4-5ezer Ft-ért meg lehetne venni steam-en, már kapnám is elő a bankkártyámat és hajrá, 1 óra múlva már lehetne is gyapni az ellent (mert a francnak kell a doboz meg a DVD), de így...
  • sztoncsi
    Nem sokszor?

Soha!
  • HD JOHNNIE
    Amikor elkezdted a prestige-t akkor az addigi custom classek megmaradtak?
  • sztoncsi

Nem otthon vagyok nem tudtam megnézni...
  • ACE
    faszé' hekkerkedsz :D
  • Szega87
    ha lenne piaci verseny akkor a piac diktálná az árakat, de amig nincs addig a steam de amig van dobozos változat és aktiválható steamre és olcsóbb! addig ez egy kiskapu
  • DarkSector
    C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\call of duty modern warfare 2
  • sztoncsi
    "lehet igazad van...
    nálam a mindenre van megoldás, a oprendszer reinstall szokta jelenteni....

"Vista van a gépemen, és bármilyen játékot letöltök, az összesnél ugyanaz a hiba jelentkezik installálásnál.indig kidob egy hibaüzit,"

csakhogy ezt arra érti barátunk, hogy nem csak ez a játék, hanem mindegyik...itt vista faq kellene."

A FAQ-t nem a Vista problémás hszre írtam, hanem az MW2-es idítási problémára!

HA lenne egy kibaszott FAQ akkor nem kellene 50x beírni egy megoldást ha valaki megakad az indításnál!

Már csak azt nem értem minek indít olyan ember topikot aki nem foglalkozik a dologgal!

• sztoncsi
    Mit nem találtál, mert leírtam a megoldást is, csak nem olyan szájbarágósan, mint a pár nappal ezelőtti HSZ-ben!

Keresd meg azt a fájlt, aminek a neve megegyezik a játék indító fájljaival, a singlit és a multit is, csak a kiterjesztése xxx.temp.exe!

Kitörlöd a tem-szót, és marad az xxx.exe
    ezzel indul a játék!
  • DarkSector
    jobban tudsz célozni... pontossabban "pontosság"
    cod4 ben ez csak gugolásra, és fekvő helyzetre vonatkozott...állva nem segitett.
  • antgecc
    Steady Aim - Increased hip-fire accuracy.

Ez mit akar jelenteni pontosan? Köszi!
  • DarkSector
    már rájöttem miért 60 euro (14080FT) steamen a játék.
    a monopol szó nem sokszor szokott jót jelenteni....
  • DarkSector
    ne törödj ienekkel, ezt nem lehet elkerülni, sok ember be van zárva egy helyre, naná hogy előjönnek az ocsmányságok.
  • DarkSector
    automatikussan frissül minden.
  • Szega87

kapom a savat :D
  • rigaman
    Sikerült feltelepítenem. Ezt, hogy kell frissíteni nem vágom ezeket a steamos dolgokat.
  • Skyline
    Nem...A két klántársnak szar napja volt (az egyik ilyen tájt már ráadásul kissé részeg is volt:D)...Az összes többi meg campelt támadóban...Védőben meg teljesen kiszámíthatóak voltak,a kedvenc mapom..:)
    Egész állónap tegnap lowokba futottam,hertbeatesek,camperek gl-esek...Rambók akiket nemérdekelt hogy levan rakva a bomba és csak 1 ellenfelük van,a térkép másik pontján keresték az ellent....Rambók akiket nemérdekelt hogy rakom a bombát,egy sem fedezett....Tegnap nagyon fos nap volt..:D
  • nikopeti
    Köszönöm!! Kerestem de nem találtam...
  • Geroka16
    megpróbálom majd köszi
  • DarkSector
    ha hdd-ről telepited, akkor nem lehet optikának a hibája.
    ha azt irja hiányzik egy fájl, és a játékok installja 100%-os, akkor ez csak a tömöritő program hibája lehet, vagy pedig a vista sérült, akár kártevők révén....

én ajánlani tudnám:
    dx9-et tedd ujra, a 2009.oktoberit, vagy meik a legujjabb.
    és a kitömöritésnél a legujjabb winrar-t használd...
  • DarkSector
    lehet igazad van...
    nálam a mindenre van megoldás, a oprendszer reinstall szokta jelenteni....

"Vista van a gépemen, és bármilyen játékot letöltök, az összesnél ugyanaz a hiba jelentkezik installálásnál.indig kidob egy hibaüzit,"

csakhogy ezt arra érti barátunk, hogy nem csak ez a játék, hanem mindegyik...itt vista faq kellene.
  • Geroka16
    fasza:D....azért köszi
  • sztoncsi
    Áhh kizárt hogy tudna valaki segíteni... az is lehet hogy hardver hiba, ami a szoftver használatközben bukik ki...
  • sztoncsi
    Nem tudom miért nem csinálnak már egy egyszerű FAQ-t...
    Mindenre megvan a megoldás, csak mivel elég népszerű a topik, marha nehéz megtalálni!
  • DarkSector
    eddig ien problémákról nem hallottam lehet enyéni....:S
  • Geroka16
    hi!
    OFF kérdésem lenne, de légyszi ha tudtok segísetek!

Vista van a gépemen, és bármilyen játékot letöltök, az összesnél ugyanaz a hiba jelentkezik installálásnál.indig kidob egy hibaüzit, h egy bizonyos file hiányzik, néha tovább lehet nyomni de utána újra elakad. És minden játéknál ez van, sztem a vista kavar be, tudtok segíteni?
    köszi
  • HD JOHNNIE
    Azt hiszem az hogy oda nem tudsz partnert hívni.
  • sztoncsi
    Ja ja van csak vissza kell olvasni pár napot, és lapot!
    Patch után keletkezett egy exe.temp fájl a játék fő könyvtárában, azt kell megkeresni, és exe-t csinálni belőle!
  • JuanG
    próbáltad a verifying game files-t?
  • Ragnar360
    ott írja - random csapatokkal tdm, xbox live party engedélyezve - a lényeg hogy nincs meghívás, tehát nem lehet azt ,hogy fogod lobbyba behivsz pár havert és ugy mentek

érezhetően jobb, könnyedebb mintha több egymást ismerö ember is lenne egy csapatba, mindenki egymaga nyomott rá a jatekmodra ugy indult el -
  • nikopeti
    Sziasztok! Nem indul a játék az uj patch ota...Az egyik haveromnak segitett az ujratelepités a másiknak nem,eredeti a játék mindkettönek... Van már megoldás erre a problémára?? Előre is köszi!!