24218
Modern Warfare 2
-
harmadas #8703 Hol vannak a mentések? -
Dark Prince12 #8702 Nekem nem megy a Co-op része ujratelepítés után. Fél percig müködik utána behal az egész és mind a 2 en mást kezdünk el látni. Nem értem mért és hogyan van ez de ha van megoldás pls segítsetek. Imádom co-op ot:D
Eredeti a game. Próbáltam máshova telepíteni mert valaki aztmondta neki ettöl rendbejött nekem nemjött össze. -
Szerintem ha törlöd a mentéseket, akkor elölről kezdi! -
harmadas #8700 de ezért vettem meg a játékot ugyhogy segitsetek xd -
Itt a megoldás rá -
Skyline #8698 Teh kis terroristajelölt teh... 
-
harmadas #8697 segítsetek pls véletlenül elnyomtam civilölös küldetést az elején azt hogy lehet visszahozni? -
^1 - RED
^2 - GREEN
^3 - YELLOW
^4 - BLUE
^5 - CYAN
^6 - PINK
^7 - WHITE
^8 - DEFAULT MAP COLOR
^9 - GREY OR DEFAULT MAP COLOR
^0 - BLACK -
Próbáld végig? Talán a 2-es a zöld a 3-as a sárga .. -
De melyik szín melyik szám? :O
De emlékszem a Jedi Knight 3-nál is így kellett -
Szia!
Steamen belűl, File - > Settings , bejön egy kis ablak ott kattincs a Friends menüpontra, ahol keresd meg a Nickname mezőt, utána töröld ki onnét a neved, majd az AltGr + 3 billentyű kombinációval irj egy ^ - jelet és adj hozzá egy számot... pl, ^3Morphologu , ilyenkor sárga lesz a neved, a szinek 1-9ig vannak, több szint is alkalmazhatsz pl, ^1Morp^7ho^2logu ilyenkor, ha mindenigaz piros, fehér, zöld szinvariánsú nevet kapsz, remélem érthetően sikerült leirnom.. ha valami nem megy, szólj! :o) -
Pont ezért kérte itt
-
Hogy lehet színes nevet multiban? Ilyen ződessárga kéne...
-
Hopp de látom te logó gyűjtő vagy! 

-
Enyhe OFF. A legújabb ATI videókártya HD 5970. Megjelenés a közeljövőben. -
Kérd itt, biztosan lesz aki megcsinálja neked! -
egy sima Light Machine Guns (azt híszem M240) volt nála és rajta precizion sight -
feleslegesen találgattok, ennyi kill már alapból levágós... -
Thermal Scope ? ^^ -
Thermal Scope ? ^^ -
megvetted? -
lagg?
ellenfélnél lagg? -
hát jah monnyuk van benne valami, ahhoz képest, hogy 20 ölés már kurvanehéz elérni....1 tdm alatt.
amugy eredetivel csitel, háát nagy arc lehet...:S -
szégyeld el magad:) -
mondjuk 98 ember bármilyen mod ban is elég durva első blikkre aláírom -
UAV, thermal vision, heartbeat sensor, levegőből észlelés rengeteg oka lehet honnan tudja!! Jó füllhallgató stb -
ez a highrise pályán volt és engem úgy talált el hogy, a roló mögött állt és onnan nem látni ki és 100% pontossággal tudta hogy hol vannak az emberek mert kapásból akkor 4et lelőt. És 98ember azért elég erős -
tudja valaki miért van az hogy pl. ACR rárakom a precizion sight rácélzok a csókára, persze lelő, a killcamot vissza nézve 1szer sem találom el pedig rá célzok?
és ezt már többször észre vettem.
-
"egyszerűen csak meg fog jelenni egy új mód a listában" , ez volt akkor is mikor a játék kódjába beleturtak és 3 új mod vált elérhetővé! Csak azért pénzt kértek volna -
háát ez nemsok
max átirja steamben...:D -
Valaki segítene mi lehet a baj ? -
mindenki csak akkor csiter, ha be tudod bizonyitani, látod kilcame-en, vagy iesmi, nem hal.
de ez még nem ok egy stat a csitelésre.
nem azt mondom hogy hazudsz, de nem mindig csit kell egy jo stathoz. elég sokszor kemp is -
mi is a steam neved ? kerekperec[87]? ezt megjegyzem nehogy veletlenul egy meccs-ben jatszunk
-
érdekes lenne, ha olyanért pénzt kérnének, ami eddig is ingyenes volt, hiszen private meccsben kreálhattál ilyet :)
egyszerűen csak meg fog jelenni egy új mód a listában -
ez ingyenes "update"? vagy dlc? -
kinek mennyi eddig a killstreak maximuma? nálam 19-et mutat -
fourzerotwo
We're planning to add a new hardcore playlist to #MW2 just in time for the holiday break. Look for Hardcore Ricochet: HQ Pro on Wednesday! (about 6 hours ago from web)
\o/ -
éppen az előbb találkoztam egy akkora cheaterrel 98 embert lelőtt és 13 szór halt meg rohadt
-
már van fent 1....:P -
valaki csinálna nekem egy cod MW 2 logót ? tökmindeggymien :D:D