24218
Modern Warfare 2
  • harmadas
    Hol vannak a mentések?
  • Dark Prince12
    Nekem nem megy a Co-op része ujratelepítés után. Fél percig müködik utána behal az egész és mind a 2 en mást kezdünk el látni. Nem értem mért és hogyan van ez de ha van megoldás pls segítsetek. Imádom co-op ot:D
    Eredeti a game. Próbáltam máshova telepíteni mert valaki aztmondta neki ettöl rendbejött nekem nemjött össze.
  • sztoncsi
    Szerintem ha törlöd a mentéseket, akkor elölről kezdi!
  • harmadas
    de ezért vettem meg a játékot ugyhogy segitsetek xd
  • Szega87
    Itt a megoldás rá
  • Skyline
    Teh kis terroristajelölt teh...
  • harmadas
    segítsetek pls véletlenül elnyomtam civilölös küldetést az elején azt hogy lehet visszahozni?
  • V43 1105
    ^1 - RED
    ^2 - GREEN
    ^3 - YELLOW
    ^4 - BLUE
    ^5 - CYAN
    ^6 - PINK
    ^7 - WHITE
    ^8 - DEFAULT MAP COLOR
    ^9 - GREY OR DEFAULT MAP COLOR
    ^0 - BLACK
  • V43 1105
    Próbáld végig? Talán a 2-es a zöld a 3-as a sárga ..
  • elitehun
    De melyik szín melyik szám? :O
    De emlékszem a Jedi Knight 3-nál is így kellett
  • V43 1105
    Szia!

Steamen belűl, File - > Settings , bejön egy kis ablak ott kattincs a Friends menüpontra, ahol keresd meg a Nickname mezőt, utána töröld ki onnét a neved, majd az AltGr + 3 billentyű kombinációval irj egy ^ - jelet és adj hozzá egy számot... pl, ^3Morphologu , ilyenkor sárga lesz a neved, a szinek 1-9ig vannak, több szint is alkalmazhatsz pl, ^1Morp^7ho^2logu ilyenkor, ha mindenigaz piros, fehér, zöld szinvariánsú nevet kapsz, remélem érthetően sikerült leirnom.. ha valami nem megy, szólj! :o)
  • elitehun
    Pont ezért kérte itt
  • Bokafix2
    Hogy lehet színes nevet multiban? Ilyen ződessárga kéne...
  • sztoncsi
    Hopp de látom te logó gyűjtő vagy!

• elitehun
    Enyhe OFF. A legújabb ATI videókártya HD 5970. Megjelenés a közeljövőben.
  • sztoncsi
    Kérd itt, biztosan lesz aki megcsinálja neked!
  • morphologu
    egy sima Light Machine Guns (azt híszem M240) volt nála és rajta precizion sight
  • RatBaG #8686
    feleslegesen találgattok, ennyi kill már alapból levágós...
  • V43 1105
    Thermal Scope ? ^^
  • V43 1105
    Thermal Scope ? ^^
  • hungary27
    megvetted?
  • DarkSector
    lagg?
    ellenfélnél lagg?
  • DarkSector
    hát jah monnyuk van benne valami, ahhoz képest, hogy 20 ölés már kurvanehéz elérni....1 tdm alatt.

amugy eredetivel csitel, háát nagy arc lehet...:S
  • Shiver
    szégyeld el magad:)
  • Szega87
    mondjuk 98 ember bármilyen mod ban is elég durva első blikkre aláírom
  • Szega87
    UAV, thermal vision, heartbeat sensor, levegőből észlelés rengeteg oka lehet honnan tudja!! Jó füllhallgató stb
  • morphologu
    ez a highrise pályán volt és engem úgy talált el hogy, a roló mögött állt és onnan nem látni ki és 100% pontossággal tudta hogy hol vannak az emberek mert kapásból akkor 4et lelőt. És 98ember azért elég erős
  • morphologu
    tudja valaki miért van az hogy pl. ACR rárakom a precizion sight rácélzok a csókára, persze lelő, a killcamot vissza nézve 1szer sem találom el pedig rá célzok? és ezt már többször észre vettem.
  • Szega87
    "egyszerűen csak meg fog jelenni egy új mód a listában" , ez volt akkor is mikor a játék kódjába beleturtak és 3 új mod vált elérhetővé! Csak azért pénzt kértek volna
  • DarkSector
    háát ez nemsok
    max átirja steamben...:D
  • geri777
    Valaki segítene mi lehet a baj ?
  • DarkSector
    mindenki csak akkor csiter, ha be tudod bizonyitani, látod kilcame-en, vagy iesmi, nem hal.

de ez még nem ok egy stat a csitelésre.
    nem azt mondom hogy hazudsz, de nem mindig csit kell egy jo stathoz. elég sokszor kemp is
  • zooleeh
    mi is a steam neved ? kerekperec[87]? ezt megjegyzem nehogy veletlenul egy meccs-ben jatszunk
  • ProGabe #8668
    érdekes lenne, ha olyanért pénzt kérnének, ami eddig is ingyenes volt, hiszen private meccsben kreálhattál ilyet :)

egyszerűen csak meg fog jelenni egy új mód a listában
  • Szega87
    ez ingyenes "update"? vagy dlc?
  • Szega87
    kinek mennyi eddig a killstreak maximuma? nálam 19-et mutat
  • ProGabe #8665
    fourzerotwo
    We're planning to add a new hardcore playlist to #MW2 just in time for the holiday break. Look for Hardcore Ricochet: HQ Pro on Wednesday! (about 6 hours ago from web)

\o/
  • morphologu
    éppen az előbb találkoztam egy akkora cheaterrel 98 embert lelőtt és 13 szór halt meg rohadt
  • DarkSector
    már van fent 1....:P
  • Driss
    valaki csinálna nekem egy cod MW 2 logót ? tökmindeggymien :D:D