24218
Modern Warfare 2
  • Frank99
    azt imádom, amikor ugyanolyan összevissza/karakterű/színű két csillagos level 70 egyén bejön valahová.

úgy kilép mindenki (én is ehem) mind a szél....

amúgy nem értem az összeválogatást, ahogy soxor szétszedi az embereket a IW, level + időnként létszám is igencsak üti egymást...

nem szoktam sniperkedni, de most elővettem, és nem semmi, tényleg. de nem lehet akárhol használni (pálya)

egyébként én anno CS-eztem elég sokat, aott mingyá kemper voltam, ha bújkáltam.

itt ahogy nézem legalább 20 % kemper, de inkább több.... és egyre több lesz...
  • csuripi
  • elitehun
    Én a meccs végén kaptam bónuszpontot arra hogy úgy lettem öngyilkos hogy senkit se öltem meg
  • Gabe18
    Még jó hogy csak 2 lőszer van hozzá...
    Robbantsa fel vele magát,ne engem.Arra nincs challange?
  • elitehun
    Spawn pont
  • simonl #8824
    Sziasztok puhányok,

A felszerelések/kiegészítők között az a zöld jelzőrakéta mire jó?

Köszi

• ACE
    Vazze neked minden ember noob, aki olyan fegyót használ amivel megölnek? :D Nem Te vagy inkább a noob akinek az lenne a jó game, ha csak olyan fegyó lenne amit Ő szeret használni? :D
    Ez a GL-es dolog is csöppet szánalmas. Azzal max. megöl kétszer, utána meg kinyírhatod. Nagy dolog, meg egy idő után ki is lehet ismerni az ilyeneket. Nem tudom miért kell szutykolni. Az is lehet hogy csak challange-t szerez meg épp.
  • tommygear
    haló
  • geri777
    hogyan lehet csatlakozni ? :$
  • Prince23
    PB nem lesz, ez steames játék... majd az megold mindent :D
  • sajtburger
    x-fire-n mikor lesznek szerók nem tudjátok? Illetve a no pb kick nevű program kell majd a multyhoz, és honnan lehet azt levenni?
  • motoros26
    Vki segítsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Skyline
    Az egyetlen sniper fegyó az első csipa...A többi automata szemét nooboknak....Inkább hagyták volna az R700-ast és vették volna ki a barrettet....
  • Prince23
    Amúgy Quick Joe az IW egyik feje, Robert Bowling munkatársa. Valszeg megbeszélés alapján működött...
  • motoros26
    hellosztok valaki segítsen!!!! Megvettem cdgalaxistól MW2-t és felakartam rakni ma. Felisrakta és amikor elakarom indítani a multiplayert kiírja h Modern Warfare 2 előkészítés és 3 másodpercenként ujra indul ez asteames ablak és 1 másodpercig mindíg megjelenik!!! vki helpeljen hogy ilyenkor mivan:))))))))
  • Grifidos
    bling pro (ACOG-FMJ)- stopping power pro - stedy aim pro mert a leggyengébb sniper fegyóval mészárolgat.
    Acog mellé a steady aim pro nagyon gyilkos páros.
  • Frank99
    vannak profik, de ha ahol én eddig játszottam, ha kiszúrtak, az ellenfél csapata bizony reagált, mögém került, levágtak pl. késsel....
    ennek számomra cheat szaga van, de lehet vannak ennyire profik, amúgy meg össze van vágva, tehát 100 játékból is lehet.... Nem?
  • Batistuta007
    hú vazze most nagyon nyomoréknak érzem magam.nem tudok csatlakozni:Dde mintha azt írna hogy csak meghívóval.vagy he nem akkor segíts:D
  • Prince23
    Ha komolyan gondolod, akkor MW2PM-re join.
  • Prince23
    TDM-re az az igazi kiegészítés:DD
    am jah
  • Batistuta007
    nem szoktak sg-sek összejönni játszani?vagy játszottatok már együtt?
  • DarkSector
    clanbase honlapon vagy mi...
    miket ekll beirni ide:

Value:
    és
    Reason for changing GUID:

????
  • DarkSector
    nem csak simán erősebb lesz a sebzés...tudtommal a falon át, illetve jármüveken át való nagyobb sebbzésre egy stopping power perk van asszem mint első részben....
  • antgecc
    FMJ mire jó pontosan? Nagyobb sebzéssel viszi át a falat? Köszi!
  • MORO67
    Köszi
  • DarkSector
    szerintem nem fut jo irányba....
  • DarkSector
    részemről drukkolok hogy igazad legyen, remélem jön egy dlc, amivel végig lehet küldeni single-t 3rd-ben....:D
  • Prince23
    Ezt még konzolon is meglehetett csinálni :DD pedig az irányítás nem egy pc :D
  • Grifidos
    Keresd az utat a tetőre, ennél jobb csak akkor lehetne ha térképet rajzolnék ahoz meg speciel nincs sok kedvem...a chekpointok egyébbként jól láthatóan jelölik az útvonalat.
  • Prince23
    na ezt akartam

de lehet már láttátok :D
  • MORO67
    Köszi a választ de mit csináljak ha befutok a szobába futok tovább a utolérnek és megölnek ha meg megállom 2 másodperc és halott vagyok egyszerüen nemtudom hogy hova menjek vagy mit csináljak.Kifejtenéd bövebben hogy mi a megoldás???,
  • Skyline
    Meglátjuk hogy oldják meg,elég sok játéknál bejött az eredeti mellé kalóz dlc..;)
  • Grifidos
    Brazilia - potty - megkeresi az utat a tetőre - újra futkározik a tetőn egyedül.
  • MORO67
    Sziasztok segitenétek??Egy olyan résznél járok hogy egy arab faluba a csapatommal rohanunk a tetökön egy helikopter után át kell ugrani azeggyik tetöröl a másikra leesek utána film bejátszás hogy elakarnak kapni de nem tudnak.Na ott utána nincs nálam fegyver 6 métert kéne mennem és ugranom szerintem de nemtudom hogy hova mert szarrá lönek meg elöttem egy emeletes ház van szerintem oda nem igazán tudok felugrani.
  • DarkSector
    de levarezolod a dlc-t, akkor se jo, mert varez multi nem lesz hozzá elvileg
    :D
    22-es csapda
  • Skyline
    Ha lehet a dlc-ket lewarezolom mint a szart...:D
    Ha nem akkor meg csak simán nem érdekel.
    Bagatel kiegészítésekért rólam aztán nem gombolnak le pénzt.
    ha pedig sosem lesz ehhez dedikált még elég sokan agyalnak rajta hogy fel is jelentik őket mert sok embernél nem éppen Definitive Multiplayer Experience a játék,főleg nem amikor többen együtt akarnak játszani és fél óra mire együtt beteszi őket valahova a game,mert addig: Timeout/nem enged be 1-2 társat/elöbb bennvagyunk és mire jönnek a társak nekik server full (hiába voltak a lobbydban),stbstbstb....Egyszóval átbaszva érzik magukat.
  • DarkSector
    costum install asszem kipipálod...vagy max a csikban átirod c-t valami más meghajtónak a jelére...
    d monnyuk
  • SubZero911
    TAlán megoldva, storno
  • SubZero911
    Hi!

Egy kis segítség kéne : Ez a genya játék nem hajlandó feltelepülni, csak a rendszer partíciómra (ahova a STEAM is települt sajnos). Hogyan tudok más telepítési partíciót megadni neki?

Kösz előre is !

• DarkSector
    hanyatlik.....