24218
Modern Warfare 2
  • Fapuma1977
    A képfeltöltésre feltöltöm de nem engedi ide betenni.
  • Fapuma1977
    Sziasztok!Hogy tudok ide képet feltölteni?Lenne egy problémám és egy képernyőfotót feltöltenék h értsétek
  • DarkSector
    :D
    az elég szép eredmény, mivel ritkaságba megy hogy 21-et öljön valaki egyhuzamba...
    GRAT!
  • Szega87
    én férfiasan bevallom azt a 21et kikempeltem, de a gyök kettő méretű pályán 4 írányból lőttek de nem jött össze a mocskos kis hobbitoknak
  • RatBaG #8912
    ja, tegnap kérdezte valaki, hogy kinek mennyi a legnagyobb killstreak...
    27. nem kempelve, és azt bele se számolta, hogy az atom mindkét csapatot leradírozta a mapról
  • Szega87
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én azt észleltem, hogy ha szembejön egy magasabb szintű dupla reszelt csövű übermensch bármit csinálhatok elpatkolok. Mintha bonusza lenne gyorsaságban, mindig előbb beadja nekik
  • Szega87
    új killstreak record !!!! ( 21 )

az utolsó életemmel 21 et frageltem zsinorba az álványról, pedig tudták hol vagyok, a hangárnak 3 bejárata van meg a szemközti épületből is lőttek de nem tudtak kiszedni. A SCAR-H és az M93 Raffica durván sebez és nagyon pontos is. Szvsz az M93 Raffica önmagában is megállná a helyét primary weaponként
  • Frank99
    EZT kérem a továbbiakban is.
    köszke.
  • Frank99
    kérem a villongást mellőzni!

oldjátok meg privátban!

ez egy játék fórum, azt hiszem, aki nem így gondolja, az nem idevaló.

köszi
  • Szega87
    Membership by invite only

aláírásom a steamlink pls
  • Frank99
    kérek viselkedést holnap reggelig.
    aki nem tud, holnap reggel halál.
  • DarkSector
    te lol nincs ien kiegészítő a winamphoz???
    zene alatt ez nyomná a videóablakba a ritmust...:D
  • csuszi
    abban reménykedtem, hogy a mapokat "mutatják" be, és idővel jön a hosszabb verzió. na ez már lejárt szerintem:) 4win. nevetséges, néha 8perc játék 10 perc várakozás. én szerintem jó az az összesen 16 kör régi módi pub-ról cod2-ből. ideális hosszúság.
  • Prince23
    Így van, tiszta vicc a 4 win. Alapból 8 winre kellett volna állítani. vagy hadd döntsem már el én, hogy hány győzelemig játszodjak sd-t... mondjuk lehetne egy választás mielőtt szerverre lépenünk..
  • csuszi
    elbambultál:) volt az eddig is.:)
    egy longer sd nem ártana, ez a 4 kör win elég vicces.
  • Prince23
    Emberek!
    Most vagy elbambultam, de jól látom, hogy megjelent egy új játékmód?

HC Ricochet: HQ Pro.

mondjuk ez hc...
  • rigaman
    Segítséget szeretnék! Újra felraktam a steamot de ugye a game nincs benne:S vagy nem értem. Nagynehezen előkerül majd mondom mostmár játszok kicsit elkezd letölteni valamit de mit tölt? A game fel van telepítve updatét ír de nem mondja már, hogy 1,1MB-vel 5órán keresztül kell tölteni egy frissítést. Én nem értem ezt a steamot:S Légyszi valaki magyarázza el.
  • csuszi
    eddig is ott volt szerinted valaki beveszi a kamudat hogy kivetted?:):):):)
    screenshotok mikor jönnek a zseniális játékodról? :) gyerekes...
  • csuszi
    nincs olyan szerencsénk, itt rontja a levegőt, amíg valaki ki nem hívja 1v1-re, olyankor el szokott sunnyogni:) legalábbis cod4ben akkor húzott el a főpro:)

"Nem kell megfelelni a régi szabályoknak, így fogok(unk) játszani ezek után...
    az elején még elhittem', hogy vannak szabályok (még ha íratlanok is), de most már tudom, hogy nincsenek" - mások faszkalapok, lásd griffidos nagyúr, attól még Te ne legyél seggfej. én és a normálisabbja tartjuk magunkat ezekhez az íratlan szabályokhoz, ő meg hadd éljen az illúzióvilágában, hogy geci pro mert szénné kempeli magát a sniperével/gl-ével... közben csak belőle él meg az iw, csinálják a skilltelen játékokat, a bénák hadd élvezzék a játékot, tudják hogy az ügyesebbek úgyis vannak olyan hülyék, hogy nem alacsonyodnak le arra a szintre.
  • Frank99
    legyen
    te mondtad, hogy elmész innen.
  • Grifidos
    Bocs, de egyre inkább háziGizdának tünsz.
    Azt hiszem visszateszem a topikot a favoritok közé.
  • Frank99
    milyen igazsággal?

regéljél....

házigazda legyen a talpán, aki érti...
  • csuszi
    bagoly mondja verébnek.
    és veled ellentétben kb 20-30 klánnak segítettem már cb-én regelni, többeknek itt sport topicban, de codban is. csak rühellem a magadfajta észosztókat, akik az orruknál nem látnak tovább.
    de igazad van, 1 óra alatt csak kb 4-en értettek egyet velem, és csak Te nem. de olyan nagyvonalú vagy szentem, hogy amire érdemben nem tudsz reagálni, azon átsiklasz egy idiótázással karöltve. ki a szánalmas ha nem Te?:)
    és az aláírásba konfigot írni szerintem 18 évesen is gáz, nemhogy a Te korodban.
  • Prince23
    nem tudom ki emlékszik az MW2 TEASER trélerre, de ugyan csak Mt Edentől koppíntották az IW-s srácok a videót.

na, dereng valami, na? :)
  • Grifidos
    Ejnye, csak nem beletiportam az érzékeny lelkivilágodba az igazsággal?
  • Frank99
    Uraim!

Ne nézzük hülyének a másikat!
    Hurkans kolléga az OFF topicban napok óta kínlódik a warezzel, olvasható ahol a topic található.

ha megvette dícsérendő, Grifidos kolléga bölcsen leirányít innen, remélem Ő is veled tart.(azt mondta, hogy elmegy innen)

bye
  • Prince23
    game
  • fiveteen
    és még annyit ,hogy mármint a gamenek vagy astemnak kell eredetinek lenni?
  • Grifidos
    Akkor ITT olvasgass és kérdezz, normális közösség és válaszolni fognak a kérdéseidre.
  • Hurkans
    Értem köszönöm másik hogy steamet se ismerem mert eddig nem volt játék aminek nagyon szüksége lett volna rá...Elnézést kérek tudatlanságomért...
    Eddig nem voltam nagy FPS-es és most próbálom behozni a lemaradást
  • fiveteen
    figyuzzatok már
    most nézem ezt a steam programot,és most írták hogy a patchet leszedik de milyen patchet kell?
  • Grifidos
    Nem tudjuk/figyeljük a patch méretét mert a steam letölti és telepíti magátol.
  • Frank99
    lehet, ÚGY járt...

lehet már nem az első a topic az SG-n , és nem 100% a moderálás, de legalább VAN moderálás, a wareznek meg van OFF.
    akinek nem tetszik, írjon oda, hova gondolja.
  • Hurkans
    Nem volt warez...azt kérdeztem mennyi patchek mérete??Mert olvastam van hozzá már de nem vagyok warezos csak most veszem meg és lassú a netem...
  • fiveteen
    sziasztok nekem lenne egy olyan kérdésem hogy hogy lehet tolni mp-be? honna lehet patchet leszedni vagy kell e egyáltalán légysz ha tud vagy ki linket, ahonnan lelehet tölteni?!előre is köszi
  • Grifidos
    Nem barátom azt, kérdezte valaki mi változott a patch-el a játékban.
  • ozimak
    Ahogy elnézem lassan rosszabb állapotok uralkodnak itt mint a warezben :)Miért kell egymást baszogatni?:)Ezt sose fogom megérteni...
  • Frank99
    biztos warez volt.
    az meg radír...
  • Hurkans
    Mért lett törölve amit írtam???
  • Frank99
    attól még warez vagy nem?