24218
Modern Warfare 2
-
kösz a segítséget a cd kulcsot már elküldtem most ráírom azt a számot és elküldöm még 1xer -
ez így volt nálam is(rég volt)
pl.:pénteken kikapcsolták, vasárnap már játszottam -
ja még valami. ha bejelentkezel ahol írtál levelet. látod a üzeneted státuszát stb. tudsz utólag még hozzáírni vagy kiegészíteni stb. oda küld a fényképet. mikor rámész a attack image-re akkor van alatta egy szöveges mező oda írj bármit akár egy hello vagy bármit mert különben nem megy el az üzenet a csatolmánnyal. Nagyából ennyi. -
nekem volt már ilyen, hogy kikapcsolták mert ellopták. ez a fiók kikapcsolás automatikus... ha egyszerre 2 helyen akar valaki bejelentkezni: pl te be vagy és aki ellopta az is be akar a helyes adatokkal. ilyenkor automatikusan záródik. nagyon egyszerű küldtél levelet. erre 2-3 nap mire reagálnak. kell nekik egy fénykép a cd kulcsról. amire felé írod ha jót akarsz akkor graffittal azt a számot amit kaptál mikor levelet irtál. van egy hivatkozási szám. azt oda kell irni a kulcs fölé,mellé,alá mind1 és úgy lefényképezni. -
kösz a választ! -
addig is email címed jelszavát is változtasd meg miután áltvizsgáltad a géped, mert nem fogsz örülni ha 2 nap után megint elveszik. -
pár nap -
olyan kérdésem lenne hogy általában milyen gyorsan reagál a steam support??????? mert már a fasz kivan tegnap írtam nekik levelet és semmi nem is válaszoltak. elképzelni se tudom mi okuk volt arra h kikapcsolják a profilom mikor soha nem hackeltem. mondjuk az utóbbi időben volt olyan hogy eltűnt az összes ismerősöm nem tudtam belépni mert egy másik gépen beléptek meg ilyenek de úgy gondoltam egy jelszó cserével megoldom a problémát és ez tegnap délig úgy is nézett ki h minden oké erre meg tessék.... ha nem kapom vissza az a fiókom tuti nem veszek többet eredeti gamet főleg olyat ami steam-es....... -
hát igen a nevüket megváltoztathatják -
Egyébként community profile IDket ki lehetne gyűjteni ide valami listába... ha csak úgy is, hogy "figyelj rájuk!" vagy valami... ha olyanom van, akkor meglátom még meccs kezdete előtt kilépek... -
meg még mennyi van...
:-))) -
kösz írtam nekik levelet remélem hamar válaszolnak nem tom ezt most miért csinálták ?! -
néhány csaló figyeljetek rájuk:
KSK
Kackbon
KABUS
KSTAR(gyanús)
(érdekes,hogy mind k betűs) -
support.steampowered.com weboldalon regisztrálj és írj levélt -
olyan kérdésem lenne hogy ez cumi??? el lopták az accom??? meg mit tudok ilyenkor csinálni????? -
GrenShadow #22713 Teljesen meg vagyok elégedve a Fraps nevezetű programmal srácok.
Kösz: GreeShadow -
Warez topik -
Gabe18 #22711 Azt nem tudom, de alternatív megoldásként használhatod a Fraps nevű progit, fényképezni tökéletes. -
GrenShadow #22710 Üdv.
Valaki tudna nekem segíteni, hogy kell Xfire-el fényképezni MW2-be.
Mert nekem nem ismeri fel az Xfire az MW2-őt. :/
Jó lenne ha tudnék fényképezni Statisztikát meg ilyenek.
Kösz: GreenShadow -
koocos #22709 Véletlenül nyomtam neked :) -
érdemes, de csak akcijósan.. sajna még csak egyszer voltak leárazva, mi akkor csaptunk le rájuk -
koocos teljesen igazad van,csak azt nem tudom,miért nekem válaszoltál.
nekem megvannak,az elejétől(42 nap tiszta játék idő) -
gallhun #22706 Sziasztok. Van valaki aki megválna az MW2 játékától? Max. 5000Ft. -
koocos #22705 Szerintem cirka fél évvel az mw3 előtt már fölösleges. Ha játszottam volna vele megjelenés óta, akkor megvettem volna, de így már mind1 :) -
A név -
ha haverokkal játszol és nekik nincs meg, nem érdemes megvenni, mert nem dob be akkor dlc mapokra.
ja meg a cod4-es mapok mw2-be sokkal szarabbak, bár ez csak egyéni vélemény. -
Egyáltalán nem, 10 emberből max ha 3-nak megvan. Amúgy egyáltalán nem éri meg megvenni -
Velük meg 2-szer annyiba kerül, mint akármelyik premierjáték. -
sajnos nélkülük csak fél játék -
túlárazottak. -
Sziasztok. A két kiegészítő csomagot az uj mapokkal érdemes megvenni? van valakinek véleménye róla aki már megvette? -
lolol
gondolom utolsó pillanatban mapvote volt :D -
hát én nem tudom -
Hellsing47 #22695
na hol a hiba? :DD -
remélem nincs a tagok között Sebaj Tobiás nevű meg valamilyen szotyi nevezetű egyén. Kihozták belőlem az állatot sajnos. Mert ugyebár az nem kempelés ha zászlórablásnál nem a zászlót visszük hanem a háztetőröl a respawnolókat írtjuk. -
akkor nyomás joy-jal bénázva konzolozni.
leáldozott!
bazzeg. -
Novotsik #22692 de szar... full console azért nincs szeró keresés ha már kiadják pc-re legalább csinálnák meg rendesen,de a pc már leáldozott -
Eredetiben nincs szerverkeresés...
-
Tessék -
Novotsik #22689 hi tudtok mondani szervereket ami 3rd person-osak?
ja és nem hc-sek. Találtam 1t de mostanában nem találom :(