24218
Modern Warfare 2
-
szerintem fejezd be mer egyre mélyebbre süllyedsz a hülyeségedben :D
[ez egy automatikus üzenet, kérem ne válaszoljon rá!] -
Elmész az IW -hez rájuk gyújtani a házat? :)
De most komolyan, nem elmondtuk itt páran, hogy ez a játék nem alkalmas multi játékra? ...de mintha a falhoz beszéltünk volna
.
Leírom, konzolosként nagyon jó, tényleg, be a "fotőjbe", kézbe sör, a másikba meg a kontroller és "hacójon"...de PC -re szerverek nélkül, különféle perk -ek, meg szintek,..ugyan kérem... -
de ők majd elirányitanak a megfelelő emberekhez...annyival is beérem... -
majd meglátjuk ha én egyszer oda személyessen be kell mennem, hogy abol mi lesz...
hidd el, elég lenyelni a k...a iwnet nyomoruságait.
akkor ha netről letöltök egy 100%os mentést, akkor nyugodtan bannolhatnak...zsír...

többet nem veszek pc-re eredetit, akkor nem lesz gond... -
Kétlem, hogy bemenne borogatni az asztalt a Galaxishoz, már csak azért is, mert ugye a játékot NEM ők készítették, csak forgalmazzák.
A gond ott van, hogy azt képzeli, hogy ez verseny típusú sport játék, mint társai (CS, BF), vagy előde, pedig inkább ez csak egyszerű kikapcsolódás fotelkalandoroknak... -
ezzel a stilussal hozzád képest több vagyok sokkal. -
hát komolyan mondom, te egy irgalmatlanul, buta s ostoba ember vagy, komolyan max 10-12 évesnek kell lenned hogy ilyeneket írkálj... de már lehet az annyi idősek is értelmesbbbek mint te, megveszel vmit és azt csinálsz vele amit akarsz?? jó vegyél egy kocsit mennyél neki mindnenek mert azt már megvetted -
Grifidos #9342 pls,pls vedd fel videóra ahogy elhajtanak a cd galaxisból és tedd fel a utubra!
A véleményedet tiszteletben tartom, de ezzel a beírással becsúsztál nálam a csíter kategóriába. Most egy kicsit visszakézből lejött még az is, hogy ti warokon nagyon szeretitek az egyszerű dolgokat akkor miért nem nyomjátok az alap fegyverekkel feltétek nélkül? Mindegy lenne ki milyen szinten van, nem?
Ma este összefutottam egy 10-es presztizs szinten lévő gyerekkel. Megkapta hogy csak a looserek használnak level hacket, lelöttem 2x és kilépett. :)) -
licenc szted mire való? -
ACE #9340 Rosszul hallottad, amikor megvettél egy szoftvert, akkor annak a szoftvernek a használati jogát vetted meg. De az átírásához, változtatásához engedélyre van szükséged. A GPL liszenc-ű programok átírásához nem kell engedély... Megnézném azért ahogy bemész a boltba és mondod hogy adják vissza a pénzed mert kibannoltak. Az eladók helyébe hamar kihessegetnélek, és mondanám hogy ez esetben keresd a játék fejlesztőit. :D -
amugy elárulom, hogy az erőviszonyok kiegyenlitése végett a warokon 99%-ban 70-es szinten nyomjuk, ha ez végett kibannolnak, akkor behajtom a ki..aszott cdgalaxison a lóvét, ezt most mondom...a többi klántag, meg ahonnét vette.
itt ez olyan mint egy 100%-os mentés, ami elérhető a játékban, csak azt teszed be vele, nem csittel egyenlő, ahol olyan tulajdonságokat kapsz, ami alap esetben nem elérhető a játékban.
máskülönben meg valami olyan törvényre is emlékszem, hogy ha egyszer megveszel valamit, akkor azzal azt csinálhatsz, amit akarsz, ha akarom, akkor összevissza változtatgathatom a mentéseket, fájlokat.
a wh, aim...stb megint más kategória, mert ott az anti cheat védelmet kerülöd meg....
nekem ennyi a véleményem erről.
és hogy a war-okra, és a sima játékra nem lehet külön profilt használni, az nem a játékosok végett van...
ennyi -
Grifidos #9338 elözmény visszarakása -
Grifidos #9337 Gratula!
#9264 -
Csavez #9336 Kösz a válaszokat!
Nem szenvedek,elkezdtem elöről!
40-es rangon voltam,hamar elérem,a fejlesztöknek +irok 1 levelet a hibáról. -
OK -
rexsimus #9334 Próbáld meg azt, hogy a C-re rakod az steam mappát telepítéskor. -
újabb sav a deathnotice MW2 gyűjteményembe, lassan már
kollázst készíthetek belőle
-
Csavez #9332 Nem sikerült!!!
Level 1!
Több ember irta steamen,hogy ez cod6 hiba,ha áramszünet van,vagy kékhalél sajna nullázodik a rangod. -
akkor nem hiszem hogy az ilyenek ki lesznek BACva :) -
rexsimus #9330 A Holo, egy lencsére vetíti rá a célkeresztet, míg a red egy pöttyöt vetít előre, és a lencsében látod. azt hiszem :) -
ez nem source, de ha érteni akarod MW2be a profilba kell felülírni, mintha az autoexecbe raknál be olyan mint a mat_picmip 4 ( ami illegális Z Block melett ) -
harmadas #9328 Holographic Sight és a Red Dot között van valami különbség? -
ha a VAC bannol, akkor attól függ hogy hogy működik a lvl hack... ha programkódban turkáló komoly cucc, akkor repülnek... ha olyan szinten van mint egy textúrás wallhack, akkor viszont marad. -
Nem sajnálom őket játszanának inkább!!!! -
Grifidos #9325 Ma még nem láttam fent egyetlen level hackest sem. Szerintem ők repülnek az első körben mert őket a legkönnyebb kiszúrni, meg bebukott jó néhány csít is. -
Gabe18 #9324 Helyes.Amúgy ott is kérdezte valaki,és jogos is,hogy vajon a full 70-es Level Hackerek is repülnek?Nálam nem lenne kérdés mondjuk... -
Nem értem mire gondolsz én MW1-el is játszok win7 alatt simán. -
Grifidos #9322 Current Players Peak Today Game
60,797 91,027 Call of Duty:Modern Warfare2 Multiplayer
50,366 81,909 Counter-Strike: Source
40,112 72,317 Counter-Strike
20,175 35,483 Left 4 Dead 2
17,090 26,791 Call of Duty: Modern Warfare 2
10,282 16,650 Football Manager 2010
9,497 16,177 Team Fortress 2
6,879 10,338 Empire: Total War
5,735 9,414 Condition Zero
5,717 10,489 Dragon Age: Origins
5,158 8,323 Left 4 Dead -
Xabinho87 #9321 Ezt Live-on is csinálja. Akkor szokta ha egy partiban csatlakoztak a játékhoz. -
Grifidos #9320
Modern Warfare 2: Cheater Tömegmészárlás
Sogun, 11:20 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (2 komment)
(HW Insider) Az Infinity Ward Nagytestvérfigyelős Erőszakszerverein megkezdte a Csíter-nevű bogárfertőzés tömegirtását. Speciális permetezőszerrel - Steam's VAC anti-cheat system - ölik ezt az ízeltlábúfajtát az IW.Net fák leveleiről. Robert Bowling, Infinity Ward's community manager közvetítésével értesültünk róla, hogy megkezdődött a Bannolás egy kisebb, 2500 kórokozóból álló tömegre. Állítólag naponta már 90.000-en játsszák a Steam statisztikák szerint. Megbukott volna a bojkott?
-
Csavez #9319 Eredeti!
Megprobálom!
THX -
Madmano #9318 Ok,köszi. -
rexsimus #9317 Na ezt nem tudom, de a MW1 nél tapasztalt pb probléma itt már tutira nem fog felmerülni :) -
Madmano #9316 És egyáltalán:érdemes ezzel a játékkal Win7-re váltani? -
rexsimus #9315 Nem, ez így nem igaz.
Telepítheted a DVD-ről, vagy letöltheted a Steamről is, ha nincs kéznél a DVD, és elég gyors a neted :) -
Madmano #9314 Aha.A másik:hallottam valahol(lehet,hülyeség),hogy második telepítésnél már a STEAM-ról tőlti és telepíti a játékot.Igaz ez? -
rexsimus #9313 A multié tutira, ezért szinkronizál a játék indulás előtt és befejezés után. Egyik ismerősömnek telepítés után elveszett a lvl 70 es, újrakezdte, de egy újabb újratelepítéssel visszahozta a régi profilját. -
Madmano #9312 Ez válasz az én kérdésemre is részben.Tehát a neten van minden adatom? -
rexsimus #9311 Már pár napja elérhetővé tették. Legalább is jó móka volt ott HC HQ-zni :) -
rexsimus #9310 Eredeti?
Ha az, akkor telepítsd újra, mert neten tárolja a profilt.
Ha nem, akkor menj át a warez topicba!