24218
Modern Warfare 2
-
gondolom most kezded.(vagy nem értem a lázadást...) én is így voltam.
CS óta nemigen játszottam multit, de ez megtetszett, pláne hogy megvettem :-)))
Dolgozom amúgy, tehát nem játszom 8-10 órát, mint a egyetemisták és/vagy vérpistik.
ettől még NÉHA egész jót játszom... -
Robin Williams és a Cod :D
-
jó akkor nem csak nekem szar :/ -
madmanic #9626 beszart az iwnet
kurvajó..

-
játszottam egy FFA-t és utána minden tönkrement : could not join to server bármire kattintok, nektek is? -
azaz -
silencer -
hangtompító -
supressor?? -
Gabe18 #9620 CoD-nak sosem volt köze a BF játékmenetéhez (még az első rész United Offensive-je valahol nagyon távolról hasonlított).Úgyhogy felesleges lenne azt várni... -
érdemes, nekem 5 custom classból 3 rendelkezik vele -
Komolyan ez itt a dedó.... Ezekért a statbuziságokért meg kempelő arányosdi vizsgálgató 12 éves hülye gyerekekért nem akartam megvenni a játékot, és tessék.
Semmi taktikai érzék nem kell az ilyen játékhoz, csak az idegbeteg billentyű nyomogatás. Ezt látom csak... Húúúú új PERK, vazze atom LOGO... banyek..
Régi szép emlékek, amikor (igaz a BF2-ben) 10 percet is "lopakodtam" a sniperrel egy fejlövésért, de megérte.
Tudom itt most nem szerzek barátokat, csak úgy kijött...
-
öööö...mindegy -
Csak én nem tudok csatlakozni egy játékhoz sem?
-
Na de ha megfigyeled, a GL noob max 40 szint alattiak... ennél fentebb szintű gémer nem igazán hazsnál már gl-t, mert Bling prora speciálozódik leginkább. (pl. supressor + sensor) -
Neoncsoves #9614 Nem rossz a multi, csak sajnos minden játékra jut 1 GL-es noob. Gyerek rankhacker volt, de csak azért is tolta a kurva GL-t, hogy idegesítsen... -
Skyline #9613 SD-ben a max olyan 20-30 között van a 30 már necces...Tdmben 40-50 hozható ha pörgős nem campel a fele társulat.
SD:
-
Grifidos #9612 Na meg van az őszi álca az M4A1-re. 250 hs...most még 100 hogy meg legyen a VII. fokozat is. -
ACE #9611 távcsövessel a legkönnyebb. Ha csak rakétavető aknavető meg ilyesmik vannak akkor meg stun gránáttal kell dobálni őket ezerrel, és közben lőni, meg közben menekülni körbe körbe a faluban :D -
szevasztok..!
hogy a picsbe lehet ezeket a jungerhauts-nak nevezett faszsagokat lekuzdeni..:??
ilyen baromsagot minek kellett belerakni a jatekba..??)plane h fegyvert nem ad ellenuk) -
Xabinho87 #9609 Eredeti bontatlan, fóliás (mai) Forza Motorsport 3-at cserélnék Modern Warfare 2-re. Nem probléma ha használt. Személyes csere Nyíregyházán vagy postai csere. Írj levelet ha érdekel. -
Hurkans #9608 Hellosztok az lenne a kérdésem hogy 3.gyára fordul elő velem az hogy egyszer csak megáll a kép ,játék nem válaszol bezárom ,fekete képernyö ok gép restart mikor benyomom steamet mindig azt írja steam update amiatt fagyhat be a játék? -
Ott a prestige, barrackban. -
Sziasztok. 70-es szint után mikor megy tovább mert nekem végig ment a csík és kész, 0 XP -
az nem friendly fire on hanem reflective. friendly fire on az amikor lesebzed az ellenfelet, neked nem sebez vissza. -
friendly fire ON, de téged sebez ha társat találsz el... -
miben tdm? sd?
mert sd-ben nem lehet ennyit, szerintem, vagy ahhoz végig owned-elni kell, tdm-en meg feltölthetne haverod egy videót ahhogy nyomja...mert elég nehéz elhinnem hogy tulél 8-10 percet. -
mi az a hardcore ricochet? -
barmi #9601 Ezeket csak úgy tudom elhinni ha
Wallhack : ON
Kemp : ON
Erre aztán nagyon büszke lehet ...
Szánalom
-
Munszu #9600 Nekem is volt már 30-3-mas statom, meg 20-2,nem lehetetlen egyáltalán.
Amúgy ismerek srácot aki ennél sokkal többet is össze tud hozni, ehhez hasonló staton:). -
jah esetleg sabotage, meg hasonlok ctf, de simán tdm, vagy monnyuk a még közkedvelt sd-ben nem nagyon...
itt igaz, hogy kijelölt pontra fut mindenki, és esetleg ott lehet apritani, de ahhoz meg nem kell csalás. -
Skyline #9598 Sabotage alatt ha állandóan csikicsuki megy a bombával bőven összeszedhető ez a frag mennyiség...Ma nyomtad egy Demolition-t mert kellett m16-ra cucc....36 fraggel végeztem,az első hely 51 fraggel... -
jah ez kempel se lehet elérni ez biztosra kijelenthető...bármien uber a srác, és bármien lowok a többiek, 8-10perc alatt 2x halni csak az emberfeletti lenne. -
Hurkans #9596 Én se nagyon tudom senkivel tolni ha valaki(k)hez csatlakozthatnék jó lenne mert sok a noob és idegesítő jó lenne nem full noobokal menni:)
Hurkanss a steam accom köszi helló:) -
Neoncsoves #9595 na megjött a game, install -
madmanic #9594 egy csapatban voltunk baszod... amíg halott vagy látod mit csinál a csapattárs...
ráadásul valami 3 lövetű meggymagozóval..
-
Gabe18 #9593 Hát mondjuk a 69-2-t én se hiszem el.Még hogy 69-et öl,ok valahogy összeszedi,de hogy ezalatt csak 2x haljon meg,na az már elég érdekes... -
oks kezd el...
ha 40-et elkapsz, akkor csinálj printscreent, többet nem kell bizonyitani, csak 40 ölés fölé juss el...persze ne 50 halállal.
csak 30határt azért nem irok, mert sok strike-al azt azért elő lehet csalni -
amugy ha arányokat megfigyelitek, ez a legdurvább....normál 8perces, vagy 10percek futamok szoktak lenni, és tudtommal önerőből max 20 főlé lehet menni, legalábbis nem láttam eddig olyat , 1-2 kivétellel, hogy a 30 killt elérte volna a csapatelső, hiszen az idő miatt nem lehetséges.
az az 1-2 kirivó eset, az max ha kurvasokat strike-ozik valaki, de ott is a 60 öléshez már vérprofi kemp stratégia szükséges...
és ugye a 2 halál, az előbbi példánál is, ami egyszerüen nincs, még ha valahová sarokba beeszed magad, max 3x-rra kilőnek ha nem mászkálsz, mint a pecsa...
nem jól mondom? -
Skyline #9590 Az arány nem jelent semmit,ilyen statot egy szemfüles kemper bármikor összeszed egy TDM alatt is akár...