24218
Modern Warfare 2
  • ProGabe #10085
    TÚL pontos ez a fegyver. alig várom, hogy nekem is meglegyen
  • atomkrumpli
    off:
    a CS-hez eredetileg nem sok közük volt, szinte semmit nem tettek hozzá ahogy a team fortresshez sem
  • RatBaG #10083
    +custom class meg pár új emblem/callsign, ezen kívül semmi...
  • Szega87
    de most ők hova erőlködjenek? Minden amihez hozzányulnak globális kasszasiker:
    - half life sorozat
    - counter strike sorozat
    - team fortress sorozat
    - left 4 dead sorozat
    - steam rendszer
    - steam disztribució

Sorban állnak a nagyobbnál nagyobb kiadók hogy játékaik felkerülhessenek a steam virtuális polcaira. Talán a Blizzard aki még nem adta be a derekát
  • osan
    Na végre kezd menni a játék, már mindenhol írják rám, hogy cheater! :D
  • Gabe18
    Off:

Amúgy a Valve-et nem értem.A CS/CS:S-al ott van az aduász a kezükben,és ha jól számolom 5 éve nem csinál vele semmit.Pedig ha ott jönne egy új rész asszem nem lenne kérdés ott sem a világsiker...
  • AC2
    Lassan megvan a prestige (I) lvl 70. Mi a különbség a prestige 1 és a 10 között, azon kívül, hogy több custom class lesz? Még több extra challange?
  • MPetike
    Sziasztok!
    Most nézem a special ops játék modot, elfelejtkeztem hogy ilyen is van :)
    Nincs valakinek kedve végigtolni velem?
  • Szega87
    *megfog=megvolt
  • Szega87
    alapvetően nincs sok különbség a két játék között, de itt másképpen kell gondolkozni, mivel nekem már anno a sima MW is megfog nem volt nehéz átszokni CSS után
  • Szega87
    roszabb a mozgás, css ben volt hitbox itt meg van olyan perk hogy gyorsfutás+végtelen futás+kommandó+kés amivel olyan távolról és gyorsan késelsz, hogy azt érzed mintha D2n A rövidről lekéselne miközbe te A spoton vagy
  • tommygear
    érdekes dolgok történnek ma is, elkezdődik a menet gyereknek 1 perc alatt 15-0 stat mondom jó, utána meg enyém volt a game winning kill és ugyanez a gyerek beírja nekem h nice aimbot mert no zoom nélkül lőttem le fél méterről
  • tommygear
    vmi faq jólenne, pl beletenni ezt is
  • Frank99
    itt vannak a prestige-k.
  • Bokafix2
    Én egy 26-os szintűvel találkoztam akinek nem ugyanolyan volt a jelvénye mint a többi 26-osnak, hanem ilyen aranyozott kereszthez hasonlított.
  • Marci0115
    thx

azért szerintem a 40 az picit sok
  • MURopi
    FMJ kiegészítővel a fegyvereden falon keresztül kell lőnöd embereket lefele :) kicsit nehéz meg minden de terminalon az üléseken keresztül elég gyorsan jön
  • Marci0115
    itt mit kell csinálni hogy nőljön a szám?

http://images.netbag.hu/20091206/13304260459.png
  • Frank99
    ha valaki csinál agy FAQ-ot, akkor kiteszem....(a napokban mondta valaki, hogy megcsinálja)
    akkor jártál volna erre, amikor nem volt semmilyen rendezés...
  • Abore
    Köszönöm!
  • koandras
    Azért más a jelvény mert 10-szer ki kelll tolni a 70 szintet...
    ergó 10 féle jelvény van....keresd vissza a fórumban a listájukat...
    Az a sárga terminátorfej meg azt jelenti h kitolta elméletileg maxra a gyerek... szal cheatter
  • Abore
    Sziasztok!
    Az miért van hogy a 70-es szintüeknek nem ugyan olyan a jelvényük?
  • koandras
    Hy neekem a játék betöltésének idejével vannak még problémáim.
    Csatlakozok jól a steamen, tölt tölt... de mire megjövök már legalább 5-öt öltünk... Hogyan lehetne ezt kiküszöbülni?
    Internetem a 8mb-os valami feltevés a problémára???
    erőle is köszi...
    (ui: valaki másnak adjátok át a topik rendezését, mert sehol egy FAQ pedig az eddigi idő alatt jó pár kérdés megfogalmazódott mindenkiben, és jó lenne ha a title listát is kiraknátok, h ne kelljen visszakeresni... sokat dobna a fórumon)
  • Unreal1942
    Igazad van!
  • Kandurex
    Nekem legjobban az 1.5 - 1.6 CS mozgás jött be, a source -ban enyhén már ilyen "bakkecske" üzemmódban közlekednek az userek :)..szóval elég hullámos maga a mozgás, a régiekben jobban rálehetett érzeni. Itt meg...hát itt nincs olyan, h célzás :D max. a távoli és sniper használatkor.
  • armageddon666
    no igen a karakterek mozgása... az annyira bejött CSben >.< ezért nem találtam még alternatívát rá :\
  • Kandurex
    A CS -ben megszokott 30-40% mákfaktor itt olyan 80%...más a karakterek mozgása, játékmenet különbségek,...nem leszel az utolsó...kb.
  • Skyline
    Ha normális playerek vannak akkor mozgás célzás ész....Ha hemzseg az anomáliáktól a szerver akkor a szerencse..:)
  • armageddon666
    mármint a skill?
    akkor mi számít?
    a legimbább perk-kombó megtalálása? O.o
  • Szega87
    itt nem számít sokat
  • armageddon666
    Akkor mikor felkerülök az onlányra akkor szívni fogok? :(

Szega papa, CS skillel mennyire lehet aratni itt? :D
  • Skyline
    Január magasságában amikorra az összes gyökés akik mostanság/karácsony környékén szerzik meg a MW-t eléri a 67-es szintet és hemzsegni fog a szeró 1887 akimbo-s balfarkakkal...Lesz itt nagyobb sírás is;)
  • armageddon666
    Mivel VAC használhatatlanná teszi az Accountot, persze hogy nem tud ember banolni vele... kicsit durva lenne hogy pista megharagszik bélára, és VACbant nyom rá, az meg baszhatja az esetleg 50k-s accountját :)

Egyébként jah, placebo... de azért mégse... a google hackeket megfogja, fizetni meg azért nem hiszem hogy olyan rengetegen fizetnek csak hogy csalhassanak...
  • Frank99

röhögjetek...

Mikulás a warezosoknak
  • osan
    A sávszélességnél a kapcsolatok számát vedd lejjebb!
  • nyuny01 #10050
    Ezt már az első részben,a magyar szervereken is tapasztalhattuk! ;)
  • Szega87
    Ez a fórum elég hangulatos volt addig a pontig amig nem kezdett el mindenki "sírni", biztos hogy ilyen írányba tereljük a topicot?
  • Peakman
    szerintem meg vegyél mégegy vinyót és ha nem ugyanarra a fizikai vinyóra töltesz le nem fog akadni
  • MURopi
    Tök fura a gépem, játszok izomból nem szaggatok de amint be kapcsolom a letöltést/feltöltést uTorrental szaggatok :D memória kihasználtság 80% csak uTorrenttől... tudtok valami nem ennyire zúzós torrent kezelő progit? vagy sok picit a 50/25ös net a 2gb memóriához?:D
  • Sarapetike
    // ^1 = Red
    // ^2 = Green
    // ^3 = Yellow
    // ^4 = Blue
    // ^5 = Cyan
    // ^6 = pink/Magenta
    // ^7 = White
    // ^9 = Grey
    // ^0 = Black
    a steam beceneved betűi elé ill közé kell írni pl.: ^1ko^3Andras és ez igy fog kinézni koAndras