24218
Modern Warfare 2
-
az Ungarn a fail -
-
De amúgy igen az olasz zászló zöld fehér piros de mivel a játék szerint ez az olasz zászló ezért muszáj voltam azt írni :P
(hjaaaj de kéne az a szerkesztés gomb) -
Hát akkor nyilvánrosszul tették bele a játékba
-
Mi egy időben azt csináltuk ha magyarok ellen voltunk és "férgek" voltak,voice chaten elkezdtük mondogatni h ITALIA!
Ez olyan reakciókat váltott ki ,hát a székről lefolytunk a nevetéstől :D -
Zöld fehér piros az olasz zászló.
A title meg piros fehér zöld.
Ettől függetlenül nem magyar, mert "oldalra" színezett. -
Ti miről beszéltek ? :D -
az olasz zászló fordítva van a játékban, szóval annyira nem fail :) -
fail :D -
Az igen :D
Mi meg asszem tegnapelőtt találkoztunk egy magyar klánnal. A vicces az volt hogy mindegyiknek az olasz zászló volt betéve title-nek XD
Megkérdeztem tőle angolul (az alantabb látható okok miatt) hogy olaszok. Erre beírta németül hogy Ungarn XD -
Az :DDD -
Hellsing47 #22797 az a gyerek volt a jó aki noobozott meg csalózott orrba szájba, majd mikor kiderült hogy ő is, meg mi is magyarok vagyunk akkor nyalta már a seggünk :D -
engemisengemis :D -
koocos #22795 Felveszel engemis?
-
Voltak olyan magyarok (elég kevés) akivel normálisan beszélgetni lehetett, de akivel ez lehetséges volt az kb azóta a friends listámba van és beszélek vele eleget :D -
nem szoktunk pofázni,de azért ha elkezdik akkor benne vagyunk mi is(de gondolom mindenki) -
Az nem baj ti normálisak vagytok vagy ha nem akkor is jól álcázzátok -
bocs hogy ideírtam warezbe akartam:S -
Hello telepítés után mikor frissít a iwnet ezt az üzit kapom
Mi lehet a probléma?:S köszi előre is -
Nembaj mi már tudjuk :Dd 
-
Ja szomorú, ezért nem áruljuk el hogy magyarok vagyunk... -
UMP -
no recoil
az milyen fegyver? -
Hát skacok!
Most voltam fent lövöldözni a haverokkal, de az hogy a magyar a magyart a köszönés után (legalább) elküldi meleg éghajlatra meg any.ba. Ettől kész vagyok.... Tanuljon meg játszani vagy fogadja el, hogy vannak nála jobbak is!
Ahelyett hogy összetartanánk vagy vmi!
Megy a szitkozódás meg a csíterezés. -
XD üvöltözésbe nem volt hiány nálunk se főleg a 3-ik után :DDD sorrend ugyanez wallbang qs headshot :DD -
Amúgy az enemy teamből azzal a Hakuna Matata-val már találkoztam :P -
Jaj ne is mond a wallbang-et.
Nemrég Sub Base-en Last Alive volt. Benyomják a UAV-t erre meglátom hogy ott van a fal tüloldalán. Gondoltam egye fene próba szerencse, erre BOOM headshot. Tehát összegezve Wallbang+QuickScope+Headshot
De szerencsére a klántársam pont most nem kapcsolta be a fraps-et ^^
Én meg mint valami állat üvöltöm neki hogy TE JÓÓÓÓ ÉG, EZT VEDD FEL VEDD FEL VEDD FEL!!! XD
-
Na még 1 kép:Barrettal voltam,3 darab wallbanget lőttem a mapon :D (összes headshot :p)
-
azigen... :D
-
49 :p -
koocos #22778 Hamár képek... 2 hónap kellett az első nuke-ig :) Amúgy 37 kill a rekord :)
-
Igen tegyél be! :D
Amúgy azért tettem be a képet mert hulla fáradt voltam és úgy nem is rossz :P
+ nem használok UMP-t ;) -
Most berakjak egy 26-2-t? :D:D:D
amúgy poén mennyi arccal találkoztam már a képeitekről, ott van miszter ., nofear, h2so4... :D -
no recoil
ez melyik fegyver? -
Pillanatnyi ingadozás is lehetett sokszor van olyan pl a kezdéskor vagy randomra. -
(nem nem laggoltam) -
Igazából mecs közben jó volt a pingem csak vmiért a végén elkezdett ingadozni -
Jaaa. most is vele beszélek skype-on -
ilyen jó lagolva lagoló játékosokat lőni?
-
Jah ő is ott volt csak azt hittem h neked írtam vissza xD, am nekem is felvan véve egyik klántársad vmi vilja asszem :p