24218
Modern Warfare 2
-
PC-n is mukodik? vagy mar kovi updatben javitva van. -
Martyrdom
-
Csokis #10163 Szerintem viszont az, mivel nem csak a játékból bannol, hanem magából a LIVE-ból. Így több dologtól esel el. -
Neoncsoves #10162 nem durva. azokat is kibasznám akik akimbo 1887eznek:D -
Csokis #10161 Ez egy picit durva!
-
most kezdjem előlről a játékot és 1es szinten csináljam meg neked vagy mi? volt már nekem is 13mas szinttel 18-2 is
meg szinttől függetlenül 10 perc alatt 25-30 killnél többet nem nagyon lehet csinálni egy kör alatt -
42 es szinel 20-5 stat?
nekem 13mas szintel:
-
üdv! Valaki helpelne egy kicsit, hogy cop-modban a repcsis résznél vannak azok a full páncélos emberkék és egy tár m249 től sem döglenek meg már próbáltam mindenhol lőni, hogy biztos van gyenge pont rajta de semmit nem találtam. mivel lehet azokat kinyírni? a gránát-os is megeszi reggelire. köszöntem. -
na jövök gizdulni énis 
-
engedélyezve vannak a routeren azok a portok amiket mw2 használ?
http://www.portforward.com/cports.htm
itt keresd meg az mw2-t és engedélyezd a routeren ezeket a portokat -
tyybyy #10155 Valaki help pls
Most tettem fel a játékot, mikor indítom a multit és nyomom hogy play, csak annyit ír hogy Connecting IWnet... és nem csinál semmit. Routerrel van megosztva a net, steam fut, steam és a játék is frissítve van, mi lehet a gond?
Előre is kösz -
Ez olyan webfordításosnak tűnt valahogy... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!makarov csak azt mondja el hol van shepard -
Grifidos #10152 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jogos én emlékeztem rosszul, Nikolaj jön az AC-130-as géppel. -
Neoncsoves #10151 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nikolai vezeti a repülőt :D ő szerzett nekünk repcsit... Szép lenne ha Makarov küldött volna értünk repülőt... Nem sokára megint végigtolom a gamet, majd megnézem megint, hogy biztosra menjek:) -
Hurkans #10150 Nem tud valaki egy MW2-es klánt?Csatlakoznék -
Grifidos #10149 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt te kevered de csúnyán. Nikolaj ott ül a kocsiban amivel felvesznek. Makarov adja gépet hogy lelépjetek, és átadja az infót Shepard árúlásáról. Játszd újra Sam és figyelj az átvezetőkre valamint a rádiózásra harc közben. -
Neoncsoves #10148 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kevered a szezont a fazonnal:D aki kimentett minket, az Nikolai volt... -
Grifidos #10147 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem valószínű, ugyanis ő mentett ki minket afganisztánból (scrapyard), és a sztory szerint mi vagyunk a föld legveszélyesebb és legkeresettebb terroristái. Itt valami nagyobb durranás lesz a 3.részben. Makarov pedig egy olyan rendszer ellen "lázad" ahol szobrot állítottak az MW főgenyájának. Nem ízlik neki az "új" oroszország. -
ja----példának okáért.
Dirt 2 nél:
GFWL-ban 47 acsi van és XL-ban meg 49!!! -
googleba irtam hogy steam archivements és ezt dobta...
ez meg valami stats.... -
háát például, hogy a GFWL is sokszor eltér a XL-tól, holott az egy kutya...
a steamot olvasva meg má miért lenne ua? ha ua lenne, akkor szerintem xlive-lenne hozzá.
vagy ez nem levédett dolog? -
vagy viszamegyünk Ghost gyerekkorába ahol a cselekmény bemutatja miként végzik ki szüleit és a la GI JOE -- Rise of the Cobra stílusban Snake-eye ként Ghost bosszút áll :D -
Neoncsoves #10142 folyt.köv. MW3, ahol
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!talán végre elkaphatjuk Makarovot -
Cselekmény
Ott folytatódik, ahol abbamaradtunk Callban Duty 4: Modern Warfare-ben, a világgal, mely veszélyes politikai ingatagsággal néz szembe Oroszországban. Bár a forradalmi fővezér, Zakhaev halott — Cpt Price hősködésének köszönhetően Callban Duty 4: Modern Warfare-ben — a helyzet nem javult.
Zakhaev volt az utolsó gazember játékban, úgyhogy amint megölted őt, megengedted hogy az alárendeltje, Makarov, vegye át a hatalmát. Egy mártírforgatókönyvként használja a formális üzlettársa halálát hogy a hatalmát átvegye. Céljai még gonoszabbak, mint Zakhaevé volt. Makarov biztosított egy jelentős hatalmi bázist Oroszországban és megkezdi tervet, hogy a globális biztonságot fenyegesse.
Ez az a pont, amikor egy nemzetközi közösség elküldi a Task Force 141 elit osztagát hogy állítsa le Makarovot. TF141 része Cpt. Soap MacTavish (CoD4:MW), aki most egy NPC ( nem játszható karakter ) szürke veteránt alakít, aki kisegít téged ezeken a veszélyes küldetéseken.
-
ezen gondolkoztam én is, akkor majd FAQ ba az általad említett módon fog bekerülni, köszönöm
-
Nem rossz, en talan annyival egeszitenem ki a dolgot hgoy a perkek nevet meghagynam angolul a konnyebb tajekozodoas veget. Esetleg mogeje zarojelben magyarul a perk nevet. -
Újabb adag home made fordítás, nézzétek át és konstruktív ötletek jöhetnek
Multiplayerben lehetőségünk van úgynevezett perkek ( tulajdonságok ) beállítására. Ezek a tulajdonságok kizárólag multiplayerben elérhetők és különböző segítségeket nyújtanak, érdemes őket okosan összekombinálni. Egyszerre 3 perket használhatunk. Három ötös csoportra vannak bontva és különböző kihívások teljesítésével továbbfejleszthetjük az adott képességet „PRO” szintre ami további bónuszt biztosít. Lássuk a tulajdonságokat csoportba rendezve:
1-es tulajdonságcsoport:
Maraton: korlátlan futás, a pro változatban társul hozzá a gyorsabb mászás
A kéz ügyessége: gyorsabb fegyver újratöltés, pro változatban gyorsabban ránt/céloz lefelé
Dögevő: Teljes újbóli ellátmány holttestekből, pro változatban extra tárak
Bling: 2 elsődleges fegyver melléklet, pro verzióban 2 fegyver mellékletet kap a másodlagos fegyver is
Egy személyes hadsereg: osztályokat válthat amig él, pro változatban gyorsabban cserél
2-es tulajdonságcsoport:
Megállító erő: fokozott golyósebzés, pro változatban megnövelt sebzés járművek ellen
Könnyű súly: gyorsabb mozgás, pro változatban gyorsabb lehet rárántani fegyverekkel
Hardline: egyel kevesebb ellenfelet kell megsemmisíteni a következő killstreakig, pro változatban ugyanez érvényes a deathstreakekre is.
Hidegvérű: UAV, légi támogatás, lővegek és hőérzékelő elöl elrejt, pro változatban nincs piros név és célkereszt mikor becéloznak
Veszélyes közelség: megnövelt robbanó erő, pro változat extra sebzés légi támogatás esetén
3-as tulajdonságcsoport:
Kommandó: fokozott közelharci távolság, pro változatban nincs sebzés zuhanásnál
SitRep: ellenség által telepített robbanóanyagokat és taktikai pontokat érzékeli, pro változatban az ellenfél lépéseit hangosabbá teszi.
Nindzsa: láthatatlan a szívverés érzékelőkön, pro változatban halk lépések
Pontos célzás: fokozott csípőből tüzelés, pro változatban tovább tudjuk benntartani a lélegzetet
Kódoló: egy kisebb sugárban blokkolja az ellenség radarját, pro változatban az ellenfél által telepített claymorok időzítését elnyújtja
-
koandras #10137 Hy: a multiba való betöltésem baromi hosszú... mire bennt vok legalább 5-öt öltünk... internetem 8 megás... mi lehet a gond? talán router-ben kéne vmit állítani???
Please help! -
Purga #10136 Köszi -
mindenkinek akinek van community profilja accounthoz rendelve az oldalt a gameplay statnél nézheti meg a steam achievmentjeit, kép róla:
-
nem ugyanazok? Akkor elmondanád mégis mibe különbözik? -
nem tudom ezt honnan kapartad össze, de ez a rendes steam achievement lista -
koandras #10132 Gyerekek! megint beszart a STEAm vagy mi van most... vi baromság miatt nem enged fel... -
tituka #10131 megőrjít a steam
-
Cefre #10130 akkor várok .köszi mindenkinek -
Ja!Megint megadta magát a STEAM -
Cefre #10128 De már 3 napja nem megy a haveroknak meg megy -
madmanic #10127 behalt a steam..
nem nálad van a gond
-
Cefre #10126 Hello
Kiszedtem kipucolni a grafikus kártyát és azóta a steam nem enged játszani ,hiába irom be a jelszót azt mondja hogy érvénytelen .
Volt már valakinek ilyen problémája?