24218
Modern Warfare 2
  • Gabe18
    Én már igazából nem is a játékosokra haragszom a Marathon-LW-Akimbo stb... miatt.Benne van,hát használja.Biztos vagyok benne hogy egyre többen azért fogják használni,mert megunják hogy őket ilyenek sz...ják pályákon keresztül,és előjön a ha te így akkor én is így effektus.
    De az IW-re haragszom már.Ezek nem tesztelték ezt a játékot?Mert 2 évig biztos nem a grafikát tuningolták... Nem látták hogy bizonyos fegyver-perk kombinációk milyen borzalmasan nem hogy felborítják a játék egyensúlyát,hanem szabályosan nevetségessé teszik?
    Már eleve azt érdemes megnézni ahogy a Marathon-Ligtweight-Akimbo 1887 emberke szalad.Mint valami felgyorsított burleszkfilm karakter,ahogy a hosszú piszka fegyvereivel rohan.
  • Barrett 50 Cal
    Hát én is megvettem és sztem kurva jó.De az sok akimbo-s faszfej az agyamra megy már.Akk a level hack-esekről ne is beszéljünk,mert szinte minden szerón van 1,de a tudása 0:)A balance 1.re jó volt,1es szinten berak 40-70es szintűek közé(no comment....).De örülök,végre tom én is tolni
  • madmanic
    azt tudja valaki ha valaki commandoval rohan feléd késelni te meg lövöd és nem hal..?

másnak is feltűnt ahogy látom IW fórumon..
  • HD JOHNNIE
    mer ma már inkább csak legyintünk rájuk, megszoktuk őket mint pl a gl-t is, de az akimbo az új és sokkal idegesítőbb :) Sztem ez az oka.
  • Prince23
    Azok kifejezetten jók pedig. főleg LS
    érdekes a cod4-ben azok is idegesítettek, de itt miért nem? erre se jövök rá:)
  • HD JOHNNIE
    mert van más ami jobban felbasz :D pl a martyrdomról senki nem panaszkodott még eddig ebben a fórumban és a last standről sem
  • madmanic
    mások a mapok, nehezebben lehet olyat lőni hogy a map másik végén elhulljon az ellen.. magas épületek, több fedezék
  • Prince23
    Mondjuk a GL basszottul nem annyira idegesító, mint ezek az akimbós köcsög hősök. gl-esek csak simán noobtuberek :D Még én is ahsználom a challange miatt.

Érdekes a Cod4-ben nagyon idegesített a gl, de itt miért nem??? nem jövök rá erre hetek óta:D
  • Prince23
    "na nem baj, ha meglesz a max prestige majd én is ezekkel fogok rohangálni."

Csak akkorára lehet nem lesz ekkora hatóerejük bizonyos távolságokban...
    ez lemaradt.
  • Rage47
    engem most a GL húzott fel
    csoda, hogy most nem volt akimob shotis köcsög
  • Prince23
    DE mondjátok már meg h a büdös lófaszért nem lehetett megoldani úgy az akimbot, hogy csak a kézi pisztolyokra lehessen beállítani?
    Most húzott fel egy akimbós p90-es köcsög, egyszerűen lehetetlenség legyürni, mindig úgy jött ki, hogy középtávon szedett le, elég sokszor. és az akimbós köcxsög a társamra ír hogy fucking camper. én meg visszaírtam neki, hogy shut up akimbo hero:D

szétcseszték a játékmenetet, de nagyon ezzel. kurvára!
    na nem baj, ha meglesz a max prestige majd én is ezekkel fogok rohangálni.
  • Skyline
    Mondtam hogy ez lesz:DD
    Január-februárra ha nem csökkentik az erejét és főleg a hatótávolságát akkor az összes hülye ezzel fog rohangálni..:D

Én már lassan 3 napja keresgélek SD-t ha meglátok 67-esnél magasabb embert kilépek,újat keresek..Ha 4-5 próba után nincs egy olyan játék sem amiben 67-es szint alattiak vannak átmegyek kicsit HC HQ-ba csipázgatni,aztán 1 meccs után megint keresek sima SD-t hátha...
    Sajna egyre kevesebb a 67-68-69-70 nélküli SD és egyretöbb az Akimbo 1887 noob...
  • Marci0115
    most már nagyon idegesít ez az akimbo + shoti , 1 kmröl meghalok 1 lövésben :S
  • DarkSector
    sebaj azért thx a választ.
  • HD JOHNNIE
    értem. Sajnos nekem csak 3780-som van.
  • DarkSector
    azé nem ott nézem mert konkrétan ezek a beállitásokkal érdekelne...
    mármint amiket én írtam.
  • HD JOHNNIE
    Check this out
  • HD JOHNNIE
    Nézz szét júcsöven, szerintem találsz rá vidit.
  • DarkSector
    Valaki megtudná nekem nézni, hogy 4670-es vga-val hogy megy a játék 1280x800-on, úgy hogy csak élsimitást kapcsolnám ki, és texturák meg ULTRA-HIGH-HIGH...???
    valaki megtudná nekem nézni?
  • DarkSector
    :D
  • RatBaG #10185
    normális SD-re már a cod4 se volt alkalmas. ilyen elbaszott labirintusmapokon nem lehet úgy védeni/támadni, mind anno cod1-ben...
  • Gabe18
    Jó,hát ez a játék így lassan az értelmét veszti.
    Eddig is egy játékmód volt benne ami valamennyire taktikus játékmenetet igényelt,az az SD volt.Most már az sem az.
    Lassan minden csapatösszeállításban lesz vagy 4-5 Akimbo-Shotgun Lightweight-Marathon mágikus összeállítást alkalmazó ember.Ennek igy tényleg semmi értelme.Ész nélkül rohangászó,pillanatok alatt az ember hátában lévő játékosokkal van tele az összes "szerver".Ehhez képest a Counter Strike egy hardcore szimuláció.
  • tommygear
    az conspiracy :D
  • tommygear
    jaj kajak :D most már oké
  • Prince23
    Visszavágó, hogy pontosabbak legyünk:D
  • DarkSector
    jah ez sem rossz ötlet, de én inkább összeesküvésre szavazok...
  • Gabe18
    Azt lövöd le aki előtte éppen téged lőtt.Ki is írja "payback",visszafizetés.
  • DarkSector
    nem az mindig hullik ha jól tudom mindentől független...
  • Prince23
    Gondolom a Scrambler miatt van... újrahasznosító perk vagy mi. granyók, lőszerek felvétle...
  • DarkSector
    mert gazdag zsoldosok, a felkelők meg sokat fosztogattak, és azért gazdagok...csak mink vagyunk ien szegények...bácsak belőlem hullana eggyi papír...
  • tommygear
    a pénzhullást még mindig nem sikerült megfejtenem miért van, ti tudjátok?
  • Skyline
    Azé rendesen geciek a készítők....Mondom berakom a perket aminek a pro változatával tisztán hallom a némafutkározókat is...Aha...A pro változathoz hogy megkapjam 120 ellenséges szart kell megsemmisítenem...Pl ágyút,claymore-t...Eddig ÖSSZESEN a 2 teljesített prestige alatt jó ha 20-at megsemmisítettem...Nemhogy bennlegyen egy perk a stopping power helyén és semmisítsek meg azt használva 120 szart....De nembaj asszem ha megvan a prestige szint aminél nemakarom tovább tolni megcsinálom,de akkor jajj a némarohangátoroknak:D
  • DarkSector
    igy ke csinájnie csájé...
  • rexsimus
    Stun gránát rá, majd GL. asszem kettőt bír el :)
  • Gabe18
    Én 2 napja szedtem össze a Ninja-hoz a "pro" változatot.Ugye ahhoz kell az 50 "close range kill".
    Mondom ok,fogom a shotgun-t (neeeem akimbos-t ),felmegyek egy FFA-ba,azt lenyomom.
    Hát ami ott megy az is vicc.Sima FFA,de 8 emberből rajtam kívül kb még 2-3 mozgott,a többi sarok,bokor,folyosó kanyar ahol csak várni lehet ott megállt és malmozott hogy mikor jön arra valaki akibe belelőhet egyet.
    Jó mondjuk én eleve rohangáltam mint az állat hogy a shotival közel kerüljek az emberekhez,aztán gyorsan lepuffogtassam az ötvenemet.Nem azt mondom hogy mindenkinek ennyire agyatlanul kell ott is menni,de hogy a fele meg se mozdul...
  • Skyline
    Pc-n még nemtalkoztam ilyen "hibakihasznátorral". Ellenben klántárs kb 20 perce hagyta abba a játékot és ma belefutott megint 3 aimosba (Mindegyik visszajátszásban vérzett el,az egyik csak fejeseket osztott,és prestige 5-ön volt szóval jó rég csinálja....)
  • Skyline
    Nyugodtan banolja az összeset a microfost majd tanulnak,egyébként ideiglenes ban a live-ra nem végleges.

Tegnap este klántárssal bementünk HC HQ-ra pár fegyóchallange-et csinálni (leggyorsabb módja;) ). Összes pályán kempelősdi ment minden hülye részéről kivétel ezen,ez olyankicsi pálya, nincs értelmes kemphely.....A lvl hackes gyerek elvérzett ,eredménye hűen tükrözi a "tudását"....Gyalumódban (rohangálás mint a hülye UMP és g18-al) az eredmény ...:D
    Az a jóság a 38 halálból kb 20 gl és rakétavető de mindet megbosszultam:D

• Gabe18
    Hamarabb megtanulja hogy ilyen marhaságot nem használunk...

Ettől függetlenül az IW most már csinálhatna lassan valamit,mert ezek szerint itt az öngyilkos terroristától a terminátorig minden elképzelhető,és alkalmazható.
  • Csokis
    Na ja, csakhogy ehhez nem lenne köze egy játékhoz. Két különböző dolog. Legalább a Sony nem tesz ilyen lépéseket.
  • Neoncsoves
    ha csak a játékból bannolna, akkor játszana az 1 napig mással, vagy esetleg elmenne otthonról vmerre. így meg azért nagyobb a tét, ha csinálod a bugot...