24218
Modern Warfare 2
-
domination , tdm, hc tdm -
:P -
Váá d eideges vagyok.... 2 kill kellett volna a nuke-hoz:P
egy granyó végzett velem.
predator
Chopper gun
nuke -
3rd királya én vagyok, megmérközhetünk, ha gondolod...:D -
Capture The Flagban,már viszonylag egész jó vagyok,Cage Match et is szoktam néha,meg TDM-et. -
1. Capture the flag
2. SD
3. Domination
4. HQ
5. Demolition -
Unreal1942 #10400 Domination vagy TDM -
én legtöbbször tdm, de nagyon jó a third person mode is meg szoktam még hardcore hq-zni -
Nektek mely játékmódok a kedvenceitek,melyekkel szoktatok játszani? -
Tényleg,hülye vagyoK:D:D -
vagy copycat deathstreakkel lemásolta -
Unreal1942 #10395 Felvette másét. -
Olyan lehet,hogy egyik másik játékosnak olyan fegyvere van,ami az ő szintjén még elérhetetlen? -
nekem mondod...haver hányszor kibaszott igy velem...:D -
ACE #10392 Félő hogy az IW-nél hiába dörömbölnének, mert Ő azt mondaná, hogy válts szolgáltatót... -
madmanic #10391 ha ilyen lenne elég sokan dörömbölnének az IW nél a pénzüket követelve...
eladott pédányszám: x millió..
visszavásárolt példányszám x/2 millió... -
ACE #10390 Ezt valami Warezos találta ki hogy a fejlesztőket rákényszerítse a dedikált serverek beindítására... :D -
Gabe18 #10389 Másik:
Steam ID -
Gabe18 #10388 Level Hack:
Steam ID -
rexsimus #10387 Nem azzal van a gond, hogy ha felveszik, főleg ha lelőnek, akkor inkább már csapattársé legyen, de hogy el akarja lopni, amikor ott vagyok, főleg, hogy alááll, és agyonüti XD
Volt már olyan is,hogy egyik társam csak úgy elrohant mellettem és úgy ütötte agyon a csomag :D
Veszélyes egy jószág :D -
:DD
De kapsz érte XP-t, ha felveszik. szal megéri. tőlem mindent felvehetnek, csak ne AC legyen. -
rexsimus #10385 A legjobb, amikor az egyik társad el akarja lopni a csomagodat, de még nem érkezett meg, és beáll alá, és agyonüti :D
Múlt héten egy csomó ilyen zsenivel találkoztam XD -
Aimbotos ID -
én potyázni szoktam...ha hivnak 5 csomagossat, akkor jut nekemis...:D -
jó nektek nekem 1* sikerült a Chopper Gunner megkapni éppen berepült a pályára mikor vége lett. Kicsit sem b** meg az ideg. 
-
jah nem azé, de legtöbben biztos azok...
akkor amcsik...:D -
Grifidos #10380 Félig kamuhír.
Ha mégis valamelyik "normál" szolgáltató meglépné akkor legfeljebb lehülyézik és váltanak, sehol sem tiltott a p2p használata, hiszen nem illegális.(kínában nem vagyok biztos) A steam maga is p2p kapcsolatot használ a digitálisan vásárolt tartalmak letöltéséhez és még sokan mások is.
A problémázók a telefonos mobil internet szolgáltatók, mert ott aztán tényleg lezabálja a sávszélt a sok notin játszó. -
Gabe18 #10379 Ha valaki vesz egy játékot,és játszani akar vele,és esetleg felháborodna hogy ezt a netszolgáltatója nem engedi,akkor ő mitől "kocka"?
-
azért megnézném mien káosz lenne ebből!!! :D
vajon mi lenne rosszabb, a net hiánya, vagy hogy nem tudnak mw2-őzni a kockák?
:D -
ez igy igaz...papiron már vagy 20éve kikapcsolhatták volna, hisz torrent, meg többi szarság is igy megy, vagy nem jól tudom?
skype az vajon nem p2p alkalmazás???
én tudom rosszul? -
nekem nem hogy nem sikerült, de még azt se láttam hogy más bevetné egy meccsen :D -
Nekem sikerült, kétszer eddig .. -
közületek ki érte már el a nuke-ot? -
érdekes.. -
Cingar #10372 jaja valami ilyesmit olvastam en is de mar nem emlekszem, hogy mukodik nem hasznalok cp killstreakeket. -
rexsimus #10371 kezdetnek inkább a keresést kéne finomítani, pl. betudjuk állítani hogy melyik mappot keressen, pingel is lehessen játszani, meg ilyenek. :D -
rexsimus #10370 Hiányzik a rádió is, hiába nyomom a "v"- nem jön elő :D -
az a szép, amikor az ilyenre ráírom, hogy cheater, erre egy kicsit később le-nooboznak..
ilyenkor mit csináljak?
anyázzak ? :-))) -
Neoncsoves #10368 A Care Package-s cuccból szerzett killek nem számítanak killstreakbe... legalábbis valami ilyesmit olvastam. -
1.:Airdrop
2.:Predator Missle
3.:Pave Lowe
Nekem eddig ez hatásosnak bizonyult.