24218
Modern Warfare 2
-
úgy tudom, hogy online tárolja a multi mentéseket, és minden indításnál szinkronizálja a játékoddal. elvileg nem kellene nullázódni ha ujrahuzod a rendszert.
de ebben nem vagyok teljesen biztos -
Ha a D n van a játék és újra teszem a gépet utánna tok játszani vagy újbol kell tennem az egészet? vagy a mentés helyétmondja el valaki pls :D -
nem a net sebessége a lényeg, hanem az, hogy a szolgáltatón keresztül milyen a pinged a távoli országokba.. de persze itt az sem elég, mert ha szar a host akkor nincs mit tenni.. -
erre csak azt tudom mondani, hogy a nem panaszkodott és a nem laggol közt óriási különbségek vannak... nem elég az hogy a net lagg jóval magasabb, mint egy dedikált szervernek, de még a hostnak is van géplaggja ami még rátesz.. szal aki nem panaszkodik az "igénytelen"
igaz szórakozni lehet vele, mivel egy pub tucatjátéknál nem több
Hunkans:
abszolut egyszerü 6fős partit összerakni. ha nem balfaszkodik senki (alt+tab meg hasonlók) akkor nem csinál hülyeséget az IWnet általában. persze van hogy hibázik (10/1 max) de mint mondtam nem ez a jellemző.
egyébként ez a steames megoldás teljesen jó, csak a szerver megoldást cseszték el. dedikált szerver hiányában sajnos nemlehet normális meccseket nyomni (pl cb). most lehet jönni azzal, hogy van már cb belőle, de 1. playerhostolt játéknál kapásbol nem egyenlőek az esélyek, 2. demo felvétel hiánya teljesen hülyeség.
legjobb megoldás a dedikált szerver lenne. mert így sajnos nem választhatod meg hogy kikkel játsz, vagyis képtelen vagy megszabadulni a balfasz ovodásoktol és hackerektől.. az egyetlen lehetőséged, hogy kilépsz.. -
tituka #10602 nekem 2MB-os netem van, és semmi gond... -
Gabe18 #10601 Nekem Digi 30/20. Ami mondjuk erősnek mondható,de beszéltem 4 megás emberrel aki nem panaszkodott. -
Hurkans #10600 Nekem sincs semmi probléma néha van lagg de inkább a 10ből 3 max ellenben egy 6fős partit egybe rakni az elég nehéz dolog mert vagy kidobál vagy öt helyre dobálja az embereket -
nem mindenkinek furcsán rossz, hanem neked furcsán jó. milyen net/szolgáltato? -
PLS PLS PLS HOva ment a game? jó lenne kiszedni a multi mentést... újra kéne raknom a gépet.. -
Gabe18 #10597 Hát nem tudom,nekem semmi különös lag nincs általában.Pedig mivel csak sniper-ként játszom,még talán jobban megérezném,ha az az egy-egy lövésem se jó,de ilyen ritkán van.
Persze van hogy teljesen rossz host-ra tesz,akkor gyorsan otthagyom.De ez elenyésző számban van.
Nem tudom akinek ennyire rossz ott mi lehet a baj... -
általában túldramatizálják azt hogy nemkerülnek egy helyre.. a lagg viszont valós dolog -
Sith #10595 Nem tudom lehet én vagyok különösen szerencsés de csak néha fordul elő lagos szerver és csak néha fordul elő hogy nem sikerül ugyan arra a szerverre bekerüljünk. most vagy én vagyok szerencsés vagy ti dramatizáljátok túl -
előfordul, de nem ez a jellemző. egyszerüen pont rosszkor próbáltátok. -
JAJJ ez a másik.... én meg nem tudok a haverommal játszani. Múltkor próbálgattuk, de minden alkalommal vagy én, vagy ő kiesett, míg a másikat berakta a játékba... Egyszerűen nem rakott össze minket. :P Mindkettőnk NAT ja opent ír...
Azóta nem is próbálunk már együtt játszani. GG -
bizony.. laggos az egész ugy ahogy van.
egyetlen megoldás ha összeáltok páran és van köztetek egy erős diginetes, vagy valami hasonló izmos nettel rendelkező player, és ha szerencsétek van ő lesz a host (esetek 75%-ában, ha legalább 4en vagytok)
én egyedül már nem is szoktam játszani mer egyszerüen értelmetlen félperces laggal játszani.. -
Mivel p2p így igen. Persze néha akad egy két olyan játék, amikor senkinek sem laggol, de ez kb csak az esetek 1%ban van. Én nagyon sokat toltam vele, és állandó laggjaim vannak.
Nem ezért fizetem a 30megás netet, hogy laggoljak lol
nerdrage off -
világgá;| -
Hi, hova ment a játék? -
másnak is lagol? -
Na... ma végképp meguntam. Letöröltem a gépemről. Jó nagy hülye vagyok, hogy megvettem. Ennél fosabb játékot még nem játszottam.
Pedig bíz adtam neki esélyt. 2ik prestige 25lvl nél vagyok, de elegem van hogy a gamek 90%ában laggolnom kell... 30megás nettel.
Akit érdekel egy steam account eredeti modern warfare 2 vel és team fortress 2 vel az írjon. Természetesen mindegyik játék működik, nincs bannolva semmi.
9k kórül.
írjon ide az, vagy MSN: [email protected] -
sky
level hackers
http://steamcommunity.com/profiles/76561198015502197
http://steamcommunity.com/profiles/76561198011216789
http://steamcommunity.com/profiles/76561198007679851
http://steamcommunity.com/profiles/76561198006007889
http://steamcommunity.com/profiles/76561198015834884
plz, én béna vagyok hozzá... -
madmanic #10585 warez topik bannerében le van írva asszem.. -
nemaz hogy nembírom tovább:)
most lett annyi pénzem,vagyis már nem kell sok:)
ha nov 11.én lett volna pénzem és kiderül hogy warezmulti felejtős(rá egy hétre derült ki) már akkor megvettem volna:) -
Hali!
Gondolom arra nincs esély,hogy én barátommal tudjak játszani úgy ,hogy nekem eredetibe megvan ,neki meg nincs.
A Special Ops a kérdés,nem a multi.
Thx
LTZOLE -
csak törtel lehet :D a singlét meg csak eredetivel :) -
Unreal1942 #10581 Igen -
pozer1 #10580 szevasztok!érdeklődnék,hogy a MW2 multiját csak eredeti példánnyal lehet lökni???Köszönettel előre is.Ja és boldog karácsonyt mindenkinek
csakesz -
Unreal1942 #10579 Tegnap találkoztam az első wh használóval. 3 mapon keresztül figyeltem és egyértelmű lett a gyanú megalapozott volt. Sajnos a nevét nem jegyeztem meg.
Volt még egy gyanús gyerek. Nem tűnt fel csak annyi, hogy jön a nuke nagyon gyorsan. Megnéztem a statját 25-0 volt. Aztán lelépett a következő mapról. -
Helyes!!!:-) -

-
Én is megvettem ma a győri tuszkóba 12ezer forint:) A fene se vármá heteket a warez multi crack-re De a telepitéssel semmigond nemvolt fel patch-elte magát oszt játszok szépen,okosan,ügyesen XD -
nahh még 1 warezos aki nembírja tovább? :)
dec 31.én át fogják írni hogy január 31ig akciós, ez volt most is
am azt az árat kell fizetned mindig amennyi éppen volt az áru amikor megrendelted -
9990ft a játék +990ft a szállítási díj -
skacok
a cd-galaxisnál benne van az házhozszállítás az árban?
és az van odírva hoyg dec 31-ig kerül 10k-ba
ha én dec 31.én megrendelem akkor én még annyiért kapom?vagy azt az árat kell fizetni ami a házhozszállítás napján van? -
Sparrow84 #10572 Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy egész nap annyit láttam a rohadt steamből, hogy a lap nem megjeleníthető, és amikor felmentem multiplayer-re, akkor pedig úgy nézett ki, mintha egyedül én lennék csak játékban.
Arra gondoltam, tuti valami nem stimmel, úgyhogy újratelepítem a game-et. Újra is raktam, de amikor el akarom indítani, akkor azt írja egy darabig, hogy Telepítés folyamatban, majd egyszer csak megáll, és azt írja, hogy az MW 2 nincs teljesen feltelepítve... Még single-re sem tudok felmenni. Ilyenkor mit tudok csinálni?
-
számolja azokat is nem csak a fegyvereket, de ha pl egy dobozban kapsz ac-130at vagy chopper gunnert csak akkor nem adja hozzá -
de nem azt kérdezték, hogy a 18. ujrakezdés óta meddig jutottál el...
-
Van olyan aki megcsinálta már a Nuke-ot?
Ha jól tudom, akkor most már nem számolja ha repcsivel vagy helivel irtjuk az ellent, csakis a fegyverrel kinyirt ellenfelek számitanak bele. Úgy meg elég nehéz megcsinálni, bár egy 25-ös killstreakem van, de az biztos, hogy csak heli-repcso kombóval volt meg.
Nekem Care Package, Harrier airstrike és AC-130 van berakva. korábban megnéztem a 4-es packaget is, de valahogy jobban tetszik ez az összeállitás. -
18 óra 23 perc egy hónap alatt :D
és még csak 38 vagyok. -
csuripi #10567 Nov. 10 óta kb. 50 óra, napi 1-1,5 max 2 óra, 2-3 részletbe, gyerekek mikor mennyit hagynak. Erre haza érek melóból, és fél órája azt nézem, h arra kér, h várjak mert ő konnektálni óhajt az iwnethez, csak nem sikerűl neki. Átfutottam az utolsó 25 oldalt, valahol volt router, meg port beállítás leírva, de nem találom.