24218
Modern Warfare 2
  • krisz1004
    vki irja le h kell játszni a stemmel multiba?kösz
  • DöflingR
    Szerencsére boxon nincs ilyen, mondjuk ott meg a Javelin bugot nyomták rengetegen amíg működött.
  • Rundstedt17
    A külön szerverekben két esett állt fenn:
    a,teli volt az is cheaterrel(pronak álcázva)
    b,az admin a jobb játékosokat kickelte....
  • ACE
    Sokan azt hiszik életükben megvettek egy játékot és most ők az Istenek, azt tesznek meg amit akarnak, és mondogatják hogy ha drága pénzér' megvettem, akkor nekem ez JÁR! De remélem ezek fognak később majd a legnagyobbat koppanni ha majd bannolják őket....
  • Gabe18
    Nem is nekünk kell(ene) kezdeni valamit,hanem a IW-Steam párosnak.És ahogy már írták ebbe a fórumba is azért volt már pár bann a bejelentések nyomán.
    És igen,nem játszhat a megvásárolt játékával,mert abba ilyen módon nem nyúlhat bele hogy WH meg Aim és társai,amivel a többi játékos élményét tönkreteszi.Ez szakszerűbben megfogalmazva benne is van a kézikönyvben vagy valahol a játékban.
  • kokos
    Az a baj, a csalókkal nem tud(sz) mit kezdeni ha eredeti a játéka!Mit mondasz neki?Nem játszhatsz a megvásárolt eredeti játékoddal...mert aimozol,wh-zól!Addig míg nincs külön szerver ez marad így sajnos...játszunk a csíterekkel!És egyre több van belőle!

A különszerverrel meg az a baj kicsit jobban játszol mint az admin...szevasz már ott se vagy!A cod 2-ben is így volt nagyon éreztem....az első 5 percben!Aztán hopp már kint is vagyok!

Én már kezdem megszokni a csítert.Az ellenszere:1887 akimbo +fmj aztán aimozhat+wh-hat a gyíkfejű.Ennyi
  • Daell Drow
    Gondolom maxon tolod, az elso heten nekem is suron lefagyot. Aztan addig babraltam mig ra nem jottem hogy a texturakat kell vissza venem ultrarol high-re. Azota az elmult 1 honapban egy fagyasom sem volt a jatekal. Bar nekem 4870-em van, de azert egy probat meger a dolog.
  • Jaffa 2843
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198017040404

wh+aim

btw ezeket hol lehet jelenteni?
  • ACE
    Ja, én csesztem el, Firefox-ban nyomtam Ctrl-al egy felfele görgőt és megnövekedett az egész lap, és attól lassult be.
  • tommygear
    kb 2 hónapja bent van
  • ACE
    Fú ezt a hátteret vagy miaszöszt mikor raktátok be? Most vettem észre annyira belassult tőle az oldal mint állat... kell ez?
  • Yube
    újabb cheater geci
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198017769028
  • Frank99
    nem vitatkozok.

warez kérdésre adott MINDEN comment radír.
    bocs, ha véletlen mégsem warez volt....
  • DarkSector
    jah tesztelik az atomot...:D
  • tommygear
    csak az amerikai hadsereg váltott most vistára
  • DarkSector
    jah értem már
    a vista.
    attól mit vársz az egy rakás szar.
    xp=dx9 vin7=dx10 ....a vistát még a cégek sem használják e-mail küldésre....
    azt nem csodálom, de xp-nél és vin7-nél nekem tökéletessen ment eddig.
  • Grifidos
    Igen kimondottan!
    Amióta a vista kijött azóta nem képes gatyába rázni a sem a hardvereit, sem a drivereit az NV. A vista elött pont az ATI driverei voltak eléggé xarok. Barátomnál láttam olyan NV driver anomáliákat hogy hullott tőle a hajam és még a driver eltávolításának a hibájára sem lehet fogni mert egy szűz rendszert ghostolt inkább mindig vissza.
    Na OFF vége részemről ez MW topik nem vga.
  • DarkSector
    jah énis erre gondoltam, hogy a vérben forgó szemeivel az összes hozzászólást elégette, ami a nyunyié felett keletkezett...
  • DarkSector
    kimondottan?
    érdekes nálam soha nem volt ien, ellenben a sok hibával, amik ati driverben hibássak
    jó tudni azért, hogy ez nem a driver hibája, hanem kedves kollégánknál hiányoznak fájlok valami okból.

az Nvidia cég nem kártyákkal kezdte, hanem szoftvereket gyártott...
    abban jók, ellentétben az ati-val.
    ezért is jok a driverek, amiket az ati oldaláról a kártyág orba szájba tunningolásával egyensúlyoznak.
  • DöflingR
    csak szimplán fail volt:D
  • Firerock
    annyért már rendes 4870X2-t vehettél volna az Nszutyok helyett
  • Fenrir
    Jah, de másik játék meg tuti majd az Ati-t nem szereti :P
  • Fenrir
    Rendeset? Ez a kártya 130k volt év elején :)
  • Grifidos
    Itt mindet megtalálod.

• Firerock
    ja akkor ne dobd ki,de legközelebb valami rendeset vegyél:)
    próbálgass egy párat
  • Grifidos
    Ez a hiba kimondottan az nv f@szsága és 2007 óta előjön időnként és a mai napig mindig elcsesznek valamit a driverekben.
    A megoldás: Szedd le a legkülönbözőbb drivereket, NV gyári, kártya gyártó által kiadottak és addig cserélgesd őket ameddig el nem múlik ez a hiba.

Egy angol fórumon olvastam egy jó kis topikot ezzel kapcsolatban. A hiba ugye adott. A srácot mindenki ellátta a jó kis tanácsokkal úgy 2 héten keresztül. A beírtak szerint végig próbálgatta őket. Azután az utosó hozzászólásában közölte, hogy tele van a töke és inkább vett egy 4850-es ATI kártyát. Azóta nincs gondja a játékokkal.
  • DarkSector
    tisztelettel megkérdezném, hogy miért törlöd önkényessen az üzeneteket??
    mivel az enyémben semmi vaz nem volt, csak mondtam neki hogy másik topicba kérdezze ennyi.
  • Fenrir
    Azért egy GTX 285-öt csak nem dobok ki :)

Driver sweeperrel már egyszer letúrtam a régit és felraktam az újat, de továbbra is sokszor fagy. Kérdés, hogy melyik régebbi működik jól vele?
  • Firerock
    dobd ki a videókártyád:)
    driver sweeperrel töröld ki az illesztőprogramot majd rakd fel újra,ha az sem segít akkor keress régebbi drivert
  • Firerock
    köszönjük hogy ezt megosztottad
    apunak megköszönted?
  • koandras
    majd az új logitech g500-asommal ójrakezdeem karácsony után....
  • Fenrir
    Nekem szinte állandóan a játék egy idő után nv4_disp.dll hibával áll le, főleg akkor szokott elszállni amikor elindul a multijáték és kéne választani class-t. Erre vajon mi a megoldás? Legújabb driver van fent, videókártya nem melegedik túl.
  • nyuny01 #10865
    Hát ha kevésnek érzed azt az 5 slot-ot akkor hajrá,amúgy szerintem nem! :)
  • tommygear
    sztem egy más rangjelzés miatt nem éri meg
  • Fenrir
    Meg +1 custom class slot.
  • koandras
    elveszik a fasza ak-47-esem is minden fegyver megy az elejére???
    csak title meg embléma marad...?
    és ennek az eredménye plusz egy class...???

Hát ha ez így meg nemtom h prestigelek e..........
    megéri???
  • nyuny01 #10861
    Nem a hsz.-re gondoltam :D
    Hanem a parancsikonra!

Am. semmi :)
  • nyuny01 #10860
    "minden törlődik az első prestige-nél... de kapsz új challenge-t... a második prestige-nél, e challange-k, már nem törlődnek... csak az "alap" challenge-k..."

by.:Lunatic
  • Gabe18
    Mindened visszaáll a kezdeti állapotra kivéve a Accolades,Title és Emblem részeket.
    Plusz kapsz speciális Title és Emblem-t a Prestige-el kapcsolatban.Na meg a Prestige kitüntetés első darabját.
  • koandras
    Hy kivittem 70-ig a game-et. Megkérdezi h akarom e a prestige mode ot...
    ez most mit jelent?
    hogy elveszik minden fegyverem ... kezdhetek mindent 0-ról... de már új emblémával???
    Örülnék ha valaki elmagyarázná a folytatást...