24218
Modern Warfare 2
  • ACE
    És akkor az még vajon beszámít a kill streak-be, vagy a következőbe? Vagy egyikbe se'? :)
  • atomkrumpli
    ez így van, mikor kinyitottam a táskát nyissz ... de még célra vezettem :-)
  • rexsimus
    Végig irányíthatod, majd ha becsapódott, azután éledsz újra.
  • Gabe18
    Amúgy nem úgy volt még karácson előtt jön a "giga" patch gyengített akimbo shotgun-al meg minden anyámkínja?
    Mert akkor igencsak bele kell húzniuk...
  • Firerock
    de a biosban is látja az olvasót meg később a windowsba is simán műkdött,onnan telepítette az mw2-t is
  • Firerock
    heló
    bannerban van egy link
    HIBAGYűJTEMény
    nézd meg abban hátha taláslz megoldást:)
  • tommygear
    azlehet
  • Gabe18
    Szerintem csak becsapódik oda ahova még életedben utoljára irányítottad,de végig már nem irányíthatod ha kinyírnak.
  • tommygear
    használtam énis ezért tudom, pl predator missle indítod akkor ugye közben laptopozol és ha megölnek akkor is még célba tudod irányítani a rakétát
  • Frank99
    ok...
  • Frank99
    úgy gondoltam, mikor cipeled magaddal, és használod és kinyírnak, így gondoltam...

de aki használta már az tudja...

időnként érdekes csapatokkal játszottam ma, 1-10 szintűek, és olyan szintig ismerik a pályát, hasalnak, falon lőnek és hasonlók, hogy azt kell mondanom, vagy mindenki vérprofi lett, vagy itt vannak a level-esek újra....

egyébként akkor szép a játék, ha stohasztikus, magyarul 1x fent/1x lent, tényleg.

amikor valaki(k) mindig fennt- és közben überalles- akkor lehet gyanakodni.

meg kell nézni, hogy nyomulóban milyen eredmények vannak, lejjebb látható.

• tommygear
    nem veszted el ha megölnek, szép lenne
  • droidika
    Banner alatt HIBAGYŰJTEMÉNY 11-es pont.
  • Cingar
    amit irtam azt csak plátoian irtam hogy de szar lehet egy olyan embernek aki...nem rad celoztam csak a nuke a dobozban dologrol jutott eszembe
  • DöflingR
    (Y)
  • Frank99
    97-re!

illetve találtuk :-)))

látom savanyú a szőlő.. lehet sosem lesz többet, de hát ez van..
  • Frank99
    lehet xar nekem, mert soha nem csaltam és nem is fogok online, és a gyerekem sem fog, mert azt látja, hogy a sok patkányt irtom és radírozom...

a sok büdös patkány meg örül és a faxát veri a monitor előtt, mert összejött neki terminátor fej 10 prtsg, mert letöltött valamit valahonnan....

(mert máshol hol verné a sok csaló láma) és butaságokat beszél....
  • Frank99
    igen mi is kivártuk, mivel ha meglőnek, elveszted, asszem 3,4 volt, mire hívtuk...
  • Frank99
    ezek szerint összejött, én is néztem, mint Jenő a moziban.
    de magkapta karácsonyra, onnantól együtt megyünk...

és sosem csaltunk, és nem is fogunk. ÉN nem ilyen vagyok, és nem is engedem a gyereket, a múlt héten látva a csalókat azt mondta: vadásszuk le őket, nem érdekes mibe kerül..

NA, azóta vadászom a csalókat...
  • tommygear
    am azt vettem észre hogy minél később kéred a care package-t annál jobb cucc lesz benne
  • Cingar
    jaj szar lehet ha valakinek nem igen megy a game örül ha naponta 1szer eljut a care packageig az is dob egy nukeot es kinyirjak mielott felveszi :(
  • Gabe18
    Nyilván kicsi az esélye,de ezért gondolom hogy nem lehetetlen,csak éppen ezerből ha egyszer ha összejön...
  • rexsimus
    Vagy nincs, vagy írtó kicsi az esélye. Emp-t nekem már min 10 szer dobott :D
  • Frank99
    sosem csalt, most így jáccottunk :-)))

• Gollo
    Hali all...!
    Ma megvettem a játékot, és szerettem volna multizni... 2 mapot hajlandó betölteni a játék... ezek gond nélkül is mennek de az összes többin ez fogad...:

Valaki valamit?
    előre is köszi.
  • Frank99
    itt ültem mellette, valamit felvett, abban volt a Nuke, és az ellenségé volt...
    azt kinyírta és felvette.

• csuszi
    nekem kb 5 emp-ét. atom nincs.
  • csuszi
    not attack. akkor is:)
  • Gabe18
    De ez biztos?
    Mert pl. EMP-t nekem egyszer már dobott.Egyszer mióta játszom...
  • Neoncsoves
    no offense-t nem no attack!

flame off :D
  • csuszi
    tippem szerint fiad vetített, no attack. fiataloknál előfordul, főleg apa felé:)
    dobozban nincs atom.
  • tommygear
    beadta dobozba? na ne :O
  • ACE
    ellopott? Azt hogy lehet ellopni?
  • Frank99
    ma a fiam elengedett egy ellenségtől ellopott Tactical nuke-ot, erre az ellenfél azt írta hacker.....

:-()))))
  • DöflingR
    Lehet csak boxon terjed..:D De így még sosem nevettem szét magamat cod-ban:D
  • tommygear
    nem hallottam még ilyenről
  • pisztácia
    világos, köszi a segítséget.
  • DöflingR
    Előbb 2 magyar sráccal elkezdtünk x360-on hcsd-t tolni és valami eszméletlen volt.. Minden fel volt gyorsítva, 10x olyan gyorsan futottunk, meg úgy minden 10x olyan gyorsan zajlott. A "kommentátor" is ilyen egérhangon cincogott:D Menüben is felgyorsultak a dolgok és szvsz ha a singl-t elindítottam volna az is így futott volna. Ez valami újabb szarság az mw2-ben?? Valaki találkozott már vele?
  • greendoki
    számítógép hiba: esetleg ha két memória van benne akkor vegyél ki egyet mert szokott olyan lenni hogy nem tetszik a gépeknek főleg a régieknek a duplaoldalu memória vagy bal vagy jobb egyformákat kell bele rakni.

ha nem jo nincs ötletem
  • Ley Roland
    Nem tudok angolul :S