24218
Modern Warfare 2
-
ACE #11318 És akkor az még vajon beszámít a kill streak-be, vagy a következőbe? Vagy egyikbe se'? :) -
atomkrumpli #11317 ez így van, mikor kinyitottam a táskát nyissz ... de még célra vezettem :-) -
rexsimus #11316 Végig irányíthatod, majd ha becsapódott, azután éledsz újra. -
Gabe18 #11315 Amúgy nem úgy volt még karácson előtt jön a "giga" patch gyengített akimbo shotgun-al meg minden anyámkínja?
Mert akkor igencsak bele kell húzniuk... -
de a biosban is látja az olvasót meg később a windowsba is simán műkdött,onnan telepítette az mw2-t is -
heló
bannerban van egy link
HIBAGYűJTEMény
nézd meg abban hátha taláslz megoldást:) -
azlehet -
Gabe18 #11311 Szerintem csak becsapódik oda ahova még életedben utoljára irányítottad,de végig már nem irányíthatod ha kinyírnak. -
használtam énis ezért tudom, pl predator missle indítod akkor ugye közben laptopozol és ha megölnek akkor is még célba tudod irányítani a rakétát -
ok... -
úgy gondoltam, mikor cipeled magaddal, és használod és kinyírnak, így gondoltam...
de aki használta már az tudja...
időnként érdekes csapatokkal játszottam ma, 1-10 szintűek, és olyan szintig ismerik a pályát, hasalnak, falon lőnek és hasonlók, hogy azt kell mondanom, vagy mindenki vérprofi lett, vagy itt vannak a level-esek újra....
egyébként akkor szép a játék, ha stohasztikus, magyarul 1x fent/1x lent, tényleg.
amikor valaki(k) mindig fennt- és közben überalles- akkor lehet gyanakodni.
meg kell nézni, hogy nyomulóban milyen eredmények vannak, lejjebb látható.
-
nem veszted el ha megölnek, szép lenne -
Banner alatt HIBAGYŰJTEMÉNY 11-es pont. -
Cingar #11304 amit irtam azt csak plátoian irtam hogy de szar lehet egy olyan embernek aki...nem rad celoztam csak a nuke a dobozban dologrol jutott eszembe
-
(Y) -
97-re!
illetve találtuk :-)))
látom savanyú a szőlő.. lehet sosem lesz többet, de hát ez van.. -
lehet xar nekem, mert soha nem csaltam és nem is fogok online, és a gyerekem sem fog, mert azt látja, hogy a sok patkányt irtom és radírozom...
a sok büdös patkány meg örül és a faxát veri a monitor előtt, mert összejött neki terminátor fej 10 prtsg, mert letöltött valamit valahonnan....
(mert máshol hol verné a sok csaló láma) és butaságokat beszél.... -
igen mi is kivártuk, mivel ha meglőnek, elveszted, asszem 3,4 volt, mire hívtuk... -
ezek szerint összejött, én is néztem, mint Jenő a moziban.
de magkapta karácsonyra, onnantól együtt megyünk...
és sosem csaltunk, és nem is fogunk. ÉN nem ilyen vagyok, és nem is engedem a gyereket, a múlt héten látva a csalókat azt mondta: vadásszuk le őket, nem érdekes mibe kerül..
NA, azóta vadászom a csalókat... -
am azt vettem észre hogy minél később kéred a care package-t annál jobb cucc lesz benne -
Cingar #11297 jaj szar lehet ha valakinek nem igen megy a game örül ha naponta 1szer eljut a care packageig az is dob egy nukeot es kinyirjak mielott felveszi :( -
Gabe18 #11296 Nyilván kicsi az esélye,de ezért gondolom hogy nem lehetetlen,csak éppen ezerből ha egyszer ha összejön... -
rexsimus #11295 Vagy nincs, vagy írtó kicsi az esélye. Emp-t nekem már min 10 szer dobott :D -
sosem csalt, most így jáccottunk :-)))
-
Hali all...!
Ma megvettem a játékot, és szerettem volna multizni... 2 mapot hajlandó betölteni a játék... ezek gond nélkül is mennek de az összes többin ez fogad...:
Valaki valamit?
előre is köszi. -
itt ültem mellette, valamit felvett, abban volt a Nuke, és az ellenségé volt...
azt kinyírta és felvette.
-
nekem kb 5 emp-ét. atom nincs. -
not attack. akkor is:) -
Gabe18 #11289 De ez biztos?
Mert pl. EMP-t nekem egyszer már dobott.Egyszer mióta játszom...
-
Neoncsoves #11288 no offense-t nem no attack!
flame off :D -
tippem szerint fiad vetített, no attack. fiataloknál előfordul, főleg apa felé:)
dobozban nincs atom. -
beadta dobozba? na ne :O -
ACE #11285 ellopott? Azt hogy lehet ellopni? -
ma a fiam elengedett egy ellenségtől ellopott Tactical nuke-ot, erre az ellenfél azt írta hacker.....
:-()))))
-
Lehet csak boxon terjed..:D De így még sosem nevettem szét magamat cod-ban:D -
nem hallottam még ilyenről -
világos, köszi a segítséget. -
Előbb 2 magyar sráccal elkezdtünk x360-on hcsd-t tolni és valami eszméletlen volt.. Minden fel volt gyorsítva, 10x olyan gyorsan futottunk, meg úgy minden 10x olyan gyorsan zajlott. A "kommentátor" is ilyen egérhangon cincogott:D Menüben is felgyorsultak a dolgok és szvsz ha a singl-t elindítottam volna az is így futott volna. Ez valami újabb szarság az mw2-ben?? Valaki találkozott már vele? -
greendoki #11279 számítógép hiba: esetleg ha két memória van benne akkor vegyél ki egyet mert szokott olyan lenni hogy nem tetszik a gépeknek főleg a régieknek a duplaoldalu memória vagy bal vagy jobb egyformákat kell bele rakni.
ha nem jo nincs ötletem
-
Nem tudok angolul :S