24218
Modern Warfare 2
-
Gabe18 #11521 1887 akimbós eset.
Ezzel írtja a népet,vezetnek 3-2-re.6. körben 1v1-be maradok vele védőként.Hát bocs de nem volt kedvem a b..i fegyvere elé kirohanni hogy agyonlőhessen egy kattintásra.Inkább bevédtem az egyik lerakót,mivel nem jött az idő vége felé átsettenkedtem a másikhoz hátha ott elkapom amint épp lerakja.Oda se jött,idő lejárt 3-3.
Erre beírja hogy "you are noob". -
koandras #11520 Hy Garou! Köszi h próbálsz segiteni...
A profilt be tudom égetni meg megkreálni, természetesén én se tom a programot hozzáadni.
A kalibrálás alatt nemtom mit értessz... a menüben rámegyeke a gombokra, beállítom a gombokat (az extrákat) (xy) 1,2,3...
de mégse látja a játék.
mikor az oldalsó gombot választanám ki akk azt írja hogy az a left click vagy a right click.
Az oldalsó középsőt meg wheelnek látja, vagy alt-nak
Nem az a gond hogy nem látja a gombokat(illatve a görgő bal jobbat télleg nem látja) hanem az hogy 2 gombot egynek lát...
HELP -
most ez milyen játékmód hogy már 13000 pontnál jártok? -
Koandras!
Nekem is G500-am van. Van neki hivatalos kalibrálós progija, azt leszeded, és belősz egy COD profilt a programban, ott szépen bekalibrálod a gombokat.
Namost van egy opció, hogy a profilokat programokhoz tudod csatolni, tehát ha pl fut a COD, akkor a COD profilt kapcsolja be. Na, ez nálam NEM megy, mert a Steamen belül indít valamit, akkor megy a COD, és azt nem tudom applikációként berakni. De semmi pánik a megoldás:
Az profilváltós verzió helyett, kapcsold be azt, hogy fixen egy profil menjen az egérnél, majd "Burn" a COD profilt az egér memóriájába. Utána Apply, aztán mehet a játék. -
driver,directX update
ha ez sem segít akokr system reinstall -
Norbi187 #11516 Help me please!
Végre megvettem a játékot.Feltelepítem.Minden ok.Játszok vele és kb 20-30 perc után megakad,majd kékhalál és a gép ujraindul egy csinos system error kíséretében.Driver update?Várom az ötleteket.Előre is kösz -
most ""lőttem -
AC2 #11514 Nekem pro szinten van. a sitrep univerzális perk abból a szempontból, hogy rohangáláshoz és camphez is egyaránt használható. Előbbinél inkább a bombakeresés tulajdonságnak veszed hasznát, utóbbinál a hangos lépteket.
Nem rossz kis cucc, de nem minden esetben a legjobb választás... -
Most keztem a singlet,de angol tudásom elég gyenge,tud valaki egy leirást,miről is szól ,mi a története a szinglenek?
Előre is köszi. -
ebben egyedül a 100000 pontnak van értelme, legalább kicsit hosszabb a játék. mondjuk nem sok TDM-et nyomok, megint nem látom értelmét a többi játékmóddal szemben, ahol legalább van célod.
az a furcsa, hogy normál játékból hogy dobottt téged be egy hackeres pályára vagy mire. aki a hostot adta annak kellett valamit ügyeskednie, nem? -
Gabe18 #11511 Ennek sok értelme van tényleg...
De pssszt!Hallgassunk,mert mindjárt kapunk a fejünkre hogy ők azt csinálnak a megvett játékukkal amit akarnak,ez csak kis csalás,és ha nem tetszik akkor takarodjak másik "szerverre". -
Gabe18 #11510 Én azokat az embereket nem értem aki SD-ben védőként addig semmit sem csinál amíg kb. 0.15 van hátra a robbanásig,de akkor vagy 50 méter távból elindul,előrenyomul a bombáig,kb. 1 másodperc van hátra mikor kezébe veszi a táskát,aztán bummmm.... Tényleg sok értelme volt már meghalni... -
Nyomtam eggyet TDM be:D igaz nem mai kép hanem pár napos :D
TDM -
Bocs, Frankie létszíves töröld az előző hsz-t!!!!
csiter videó amit felvettem -
na fasza, most jövök ground warrol ( 9vs9 TDM ), map invasion, tölt szépen, de mikor belépek:
- scorelimit hacked to 100.000
- unlimited gl
- non stop earthquake
- lot of cheaters
Háttérbe futott a wegame kliensem és felvettem videóra, de 200+ mbyte mire felér .... De majd linkelem. Egy szó mint száz undorító! -
ok, késő volt :) nem figyeltem... de ja :D -
Shadow DooM #11504 Van már valakinek SitRep Pro?Minél jobb azt használni sniperkedésnél vagy csak simán ha rohanok? -
szerintem a kés
-
az elején leszögezném, hogy nem level 6on kapsz gránát vetőt a puskádra, hanem hogyha megcsinálod az első marksman challenget vlmelyik fegyóra, amihez kb 10 vagy 30 frag kell -
nikopeti #11501 Békés Boldog Karácsonyt kivánok minden kedves (tisztességesen játszó) játékosnak! :) -
fegyvere is válogatja, engem pl a scar-hoz való holo zavar, mert ott van ilyen szines beütés is, néha azt hiszem, hgoy mozgás van, közbe meg csak a fény csillog rajta.
mindenki megtalálja a maga kedvencét előbb-utóbb és mindenkinek más lesz rossz rajta:) -
rexsimus #11499 Szerintem a red dot zavarja kevésbé a kilátást :) -
a gl-t, nem lvl 6-nál kapod, hanem minden assault fegyvernél bizonyos számú ölés után. asszem 15 kill kell hozzá. mindig ez az első amit megkapsz. -
a holo kevésbé zavaró a kitakarásával. de emp-nél nem használhatod, azt hiszem egyiket sem. igaz, ritkán nyomnak be emp-t. -
Na tegnap megkaptam a játékot, ki is próbáltam gyorsan :)
Nagyon tetszik :D Pergős, nem vészes a lag, és az itt emlegetett durvaságokkal sem találkoztam... GL-t LVL6-nál megkaptam, aztán más híján felraktam az M4re... hát, nem tudom mi az imba rajta :D így elsőre nem nagyon tudtam használni :)
amúgy Red Dot és Holographic között mi a gyakorlati különbség? O.o tök ugyanolyan a 2... -
amúgy ez a gond megoldódott, ha Ő invitált, akkor minden oké!
látszik a gyereken, hogy nyomta a gépemen, 1/5 óra alatt 14-es szintű lett :-))) -
Krisz!
Megvetted ezt a hülye játékot, vagy nem?
Ha nem, akkor húzzál a warez/off topicba, ha megvetted, meg normálisan írjad le a gondodat!
Addig töröllek innen, az tuti.
Boldog Karácsonyt! -
ez nem tudom, hogy mi akarna lenni, de igy reggel viccesnek tűnt:)
Nade spam -
Én is azt szoktam csinálni :) az tök vicces mikor állnak hárman is a bomba körül, bár nem tudom a többi minek van ott, de 2 mp-n belül mindegyik holtan rogy össze a taktikai késemtől :D -
ja, jól van, azt hittem az a géped ami az aláírásodban van megadva. nekem hasonló volt, csak 8600GT-vel és mediumon játszottam vele, csak nem néztem meg az fps-t, de kb. 30 lehetett, mert eléggé beszaggatott még úgy is. kíváncsi lettem volna az értékekre. -
az tényleg durván oszt, vagy ezzel vagy shotival kapnak el mikor rush-olok. túl sok golyó jön ki belőle és túl gyorsan:) -
p2 végén vagyok és most elösször értem el a 75 fraget hogy akimbot kapjak belőle és egy istencsászár a 18 táras glock ( duplázva persze ), egy haverom forgatja mindig és megtetszett ahogy osztogatott vele, gondoltam kipróbálom -
szerethettek :D -
HQ pro, only G18 akimbo, marathon, lightweight, ninja ---> 78 /27 -
50xp/ember -
FFA nem jatszok egyatalan, csak SD es sabotage. -
FFa hoyg adja za XP-t? -
tomasznak mondjad hogy az ilyen nem pontos j :D -
En kempelni? SOHA. A kempeles all legtavolabb tolem, inkabb a surube berohanos fajta vagyok. Itt is en vitem be a palntot mert mindenki csak bamulta az eget hogy mikor jon a maltai szeretet szolgalat helikoptere.
-
atlag 80-90 tartja, de vissza van butitva high-medium koze. Es az efektek, csilogasok, es arnyekokat is kikapcsoltam, azok ugyis csak zavarnak. 4870-em van, de 750/900 helyet 500/600-on hasznalom.