24218
Modern Warfare 2
-
Az ilyen hozzászólások nyugatnak meg, hogy jól teszem ha nem ingok meg és ez marad az első cod amit nem veszek meg.
Nem azzal játszol akivel akarsz, nem olyan pályán amin akarsz(a privát match azért közel nem egyenlő egy dedicated szerverrel), és nem tudod kibaszni, banolni aki csal. Sokszor 100-as ping közelében játszol, csak nem tudsz róla, mert hülye zöld csikokat raktak be pont azért, hogy fogalmad ne legye róla. Sima konzol átirat. -
Na ma olyat sikerült látnom Ground War-ban, hogy ki is léptem egyből...
Nevét nem sikerült megjegyeznem, mert picit felbaszta az agyam... Két tárat lőttem közepes távolságról a fejére M4A1-el, majd Gl és a végén Semtex, és semmi, ő meg lövöldözött a vakvilágba... Na az ilyen hogy az anyjába csinálja??? Remélem minél előbb kiszűrik az ilyeneket... -
hello, nekem is ez a gondom vele, hogy a gamer pc-mben levő dvd-író (valami NEC) az istennek se akarta beolvasni az 1. dvd-t, míg a 2.-at gond nélkül olvasta
viszont a laptopomban levő dvd-író, meg egy másik gépben levő mindkét dvd-író be tudta olvasni azt, így készítettem róla egy képfájlt, azt rábasztam egy hordozható vinyóra és virtuális meghajtóról már tudtam telepíteni
1.5 órám ment így rá csak a telepítésre, de még mindig gyorsabb volt, mint megvárni, hogy letöltse
-
a menüben vagy egy olyan hogy accolades annak mi értelme van? -
Thx!
+mondom neki.
-
attol tartok igen -
Unreal1942 #11555 http://steamcommunity.com/profiles/76561198018233266
100% aim bot és wh
Aki tudja, hogyan kell jelentse!
Denny Crane BMF néven tolta. -
csak akkor az egészet (12gb)le kell töltenie?
-
hát max aktiválja a cd kulcsot steamen és telepiti netröl :S -
Hy all!
Volt már vki olyan, hogy az 1-es telepítőlemezt semmilyen meghajtó nem látja?
Megvettem unokatesómnak karácsonyra és szegény szív vele...
Van vmi megoldás?
-
Rossz kép bocsi :S 3rd person CTF -
Igazad van:D én maradok alapon :D figyeljétek meg az lessz a különleges a legvégén akinek csak 1X van végigtolva a multi :D am ma belefutottam egy srácba aki állandóan a nevem írta de nem mondta meg h mi a baja és egész mappon csak a nevemet írkálta xD :D3rd person CTF -
Gabe18 #11549 Mert a Level Hack per pillanat még egyértelmű.
De most már lassan elérünk a határig ahonnan ránézésre nem lehet megmondani.
Van két ember,azokat rendszeresen látom éjszakánként játszani,és folyamatosan nyomják,fejlődnek,és már a 6. Presitge-t kezdte az egyik.
Úgyhogy pár hét és nem lehet már megmondani. -
Gabe18 #11548 Ez az egyetlen szituáció amikor azt mondom a Level Hack elfogadható.
Speciel én már nem tudom most mi kell ahhoz hogy a szintem megmaradjon ha a játékot újra kéne raknom.Van aki azt irja semmi,a Steam/IW tárolja azt annyi.Van aki szerint a players mappát tegyem el.Most Frank99 azt írja a "players es userdata" is kell.
Én már megbolondulok.
-
egy hónap alatt vagy negyszér összefutottam vele olyan WH hogy rossz nézni -
azér az egészben az a vicces hogy aki lvl hacker azt egyböl bannolják, pedig szerintem annyira nem rombolja a játék élményét, de minden nap találkozok vagy 10 wh-sal vagy aimossal és azt a kutya sem bannolja, ez a vicc az egészben -
amúgy ma egy csapatot találtunk, akivel sikerült 4-5 kört nyomni, ahol nem csaltak.
utána az összes pályán volt 1-2 walhack, aimbot...+ level hacker
fut a gyerek balra, és jobbra se nézve lőtt jobbra - halál.. aimbot...
a következő pályán a pálya másik végéből lőtte a népet házból-házba...
jó lesz vége lesz sz iskolai szünetnek, este 10 után talán nem lesz ennyi pöcsverő kukiberci... -
én azt mondtam, hogy ha észreveszik, akkor bannolhatják,
de nekem mindegy...
nem tudsz olvasni... -
ACE #11543 Az egész players mappát helyezd át valahova máshova, és úgy indítsd. Elvileg a serveren tárolnia kéne a szintedet, mert ha pl. egy új gépen újrarakod, akkor oda is átkerül a szinted minden másolgatás nélkül. Ha máshogy nem megy, töröld, és installáld újra a game-t. A Single mentések is törlődtek? Mert azokat azért másold ki, mert azokat nem tárolja a server. -
ACE #11542 Vazzeg, eddig arról papoltatok, hogy a csalás az arról szól hogy előnyt szerez jogtalanul, namost neki megvolt 1. prestige valahányas szintje, és most level70-re visszatenné, akkor ez milyen jogtalan előny? Még kisebbre tenné vissza, mint ami volt neki... nem értem a logikátokat... Ha egyszer rendszerhiba miatt újra kell kezdenie, abban mi a csalás, ha ugyanoda visszarakja? Vicc amit műveltek itt... -
koncy007 #11541 Azt még nem mondtam hogy megvan a players mappába a mentés. Mert a fálj nevében van hogy 1_65 ergó 1. prestige és 65 szint. és ez azelőtti mentél mielőtt rendszerhibám volt. Csak van olyan fálj ami meg már azóta újult és megváltozott. szóval megvan csak nem azt tölti be gondolom. Mert úgy működik ez az egész mentél hogy van egy fájl ami a profilod menti, és e melett létrejön egy ugyanolyan fájl csak az backup fájl. Ezt próbáltam megcsinálni , vagy félreértettem vagy nem működik.
Quote:
A recent game crash or system error may cause your multiplayer stats to rollback to an earlier date or reset completely.
However, to protect your stats against this, backups for your stats are frequently saved to your Call of Duty: Modern Warfare 2 folder in Steam.
In the event of a rollback or reset, please locate your Modern Warfare 2 install folder:
Default Location: C:\Program Files\Steam\Steamapps\common\call of duty modern warfare 2\
Open the \players\ folder
Your multiplayer profile is updated regularly as a .stat *and* backup file.
Your original profile file will begin with: md202ef8d
Your backup profile file will begin with: md202ef8d.bak
In order to recover your lost data, please do the following:
Locate the profile and backup .stat files with the most recent "Date Modified" listed in Windows
Move your original profile .stat file to a new location (Creating a new folder and placing it here should be fine).
Rename your backup file by removing ".bak" from the file name.
Once you have finished this, launch Steam and re-test this issue.
If you require further assistance troubleshooting your game crashes, technical support for this title is handled by a third party support department - please follow the link below for instructions to contact the support provider for this title:
Title: Call of Duty: Modern Warfare 2
Link: http://support.st...-EOAV-1596
Please let us know if you experience further difficulties, or if you have additional questions or concerns.
Ha tudtok pls help , rohadtul nincs kedvem előrről kezdeni... most unlockoltam volna 2. prestiget...
-
sztem ezt is figyeli a VAC....
nagyon egyszerű, lefuttatnak a statodon egy programot, ami megnézi mettől/meddig hány pont, és ennyi.
lehet hogy most a sok majom egyéb csalóval vannak elfoglalva, de hogy ÉN nem kockáztatnám az accountomat, plána, hogy nekem vagy 10 csocsóm steames, és az összeset bannolnák... -
és ez kit érdekel? csal = bant neki -
koandras #11538 Garou!
Ezer köszönet... istenkirály vagy... hozzá tok már mindent rendelni a gombokhoz...
Több ilyen fórumozó kéne aki segít az embernek nem pedig lefikázza...
mert valljuk be ... ezek a fórumok 90%-ban az anyázásról szólnak
Mégegyszer GAROU ezer hála... -
vannak olyan level hackek hogy annyira csal mennyire akar , ha elsö prestige 70re nyomja a kutya nem veszi észre hogy csalt -
a level hackért meg majd törlik a koplett steam hozzáfárásedet, és buktad a játékot és a pénzed... -
ezért kell minden kilépéskor menteni a players es userdata mappákat...
ekkor max az veszik el, amit azóta toltál.. -
nikopeti #11534 Szia ! Egyik játékostársam akivel rendszeresen toljuk,ugyanigy járt. Nemtudta megoldani igy ujrakezdte. :( -
Ölj meg négy ellenfelet úgy hogy a földön csücsölsz , last stand feeling.. -
koncy007 #11532 Mielőtt kikapcsoltam volna a multiplayert volt egy rendszerhibám, ujra kellett indítanom a gépet, minden rendben volt. Belépek a mutliba hogy rendbe tegyem a classokat és nézem hogy nem lehet belemenni.. 1. prestigbe jártam azon belül 66 szint és most megint LvL 1-en vagyok... Mindenem elveszett, de steamen ki van irva hogy mennyit játszottam. Már próbáltam visszaállítani ahogy a steam fóruumokon javasolták de nem sikerült. volt már valakinek ilyenje? Mert ha igen akkor mondja el hogy oldotta meg. Nem fogom előröl kezdeni ugyhogy azt ne is javasoljátok. Ha nem lesz demokratikus megoldás akkor szerzek hozzá level hacket és folytatom onnan ahonnan abbahagytam. Ezért is utálom néha a steamet csak a baj... -
ACE #11531 Volt már valakinek olyan, hogy telepítésnél a 2. DVD-t amikor kéri, rákattintok, hogy OK, és onnantól lefagy az egész telepítés, és nem csinál semmit? Csak újraindítani lehet a gépet, mert ott marad az installer... Most tölthetek le 3 Gigányi cuccot 3 Mbit-es nettel, reggelre le is jön... Elég gáz ez így... -
ACE #11530 nekem G5-öm van, azon semmilyen progit nem raktam fel, mégis felismeri játékban tökéletesen. És nem kell key-t megadni, hanem Mouse button-nak ismeri fel... -
Koandras!
Huhh, nem igazán értem, lássuk csak, ilyened van ugye, mármint a program (Logitech Set Point), külön típusokra vannak verziók, a megfelelőt kell letölteni, abban van egy ilyen fül:
A 4,5,10-es gombok az oldalsó gombok, oda én "keystroke assigmentet" rakok, abba meg bele tudod írni, hogy milyen gombnak feleljen meg. A 6-7 pedig a görgető jobbra-balra kattintása, azokra még nem raktam semmit. Tehát itt világosan látok mindent, ha a megfelelő progit szedted le az egérhez neked is látnod kell! -
Vagy nyerni kell a lottón és úgy felkeresni mindet, mint a Jay és néma Bob visszavág végén ahogy a két főszereplő tette! 

-
hackelt volt a host -
Első: ölj meg 4 embert SpecOpsban miközben felélesztésre vársz.
Vagyis mikor lelőttek és csak kúszni tudsz. -
LOL, főleg, hogy neki kellett volna csinálni valamit, mert így ők buktak pontot :P Ilyeneken csak mosolyogni kell. Illetve megírni esetet sok helyre, névvel együtt :P -
ezek a 14 évesek mind ilyenek :( én is ilyen voltam :D csak nem írogattam be. túl kell tenni magad rajta, felesleges idegeskedni rajta. :D -
1nél nem értem mire gondol
2nál ölj meg valakit riot shieldel sp ben vagy spec opsban, ajánlom a repteres mapot
3nál ölj meg zsinorban 5 embert úgy, hogy mindegyik killnék más fegyvert használsz.
4nál ölj meg zsinorban 10 embert akimbos fegyokkal. -
szasztok
ezt valaki lefordítaná mik azok amik hiányoznak?
köszöntem.