24218
Modern Warfare 2
-
a scavenger miért jó hozzá? vagy Te sokat mászkálsz csipásként? az elég merész:)
a sitrepet még értem, meghallod, ha jönnek. -
gondolom csak lezárta az AK témát... és mivel tied volt témában az utolsó hsz... -
ebben nincs csipa...
csipa az 1 shot 1 kill, de itt átlagosan 1,8 shot 1 kill...
és ha belegondolok, meg is értem a sok GLest... az legalább egyből öl általában és egész pontos... -
Shadow DooM #11761 Az hogy nem rángat mint a vaddisznó,meg fmj-vel lehet nem kell fel senki utáána:D,amúgy meg barett kb gatyába volt mikor már kivolt találva az AK (és az hidd el nem akad el semmilyen körülmények között:)),csak lehet túl sok amcsi filmet néztél:),amúgy meg HC-n elég az M21-egy sima hangtompitóval 1lövés-1halál és Stopping Power-se kell nekem most ez van betéve(Scavenger Pro,Cold Blooded Pro,Sitrep Pro) -
jah, a rohadékok még használják, inkább ezt kéne végre patch-elni. nálam azonnali leave game az ilyen, úgyse hagyja abba, miért tenné? -
amint irtam, aki tud csipával lőni az kiszed bárkit. én ezért használom ritkán, mert az van amit Te mondasz és uncsi egy idő után. de aki skilles az tud :) érted :)
-
Te most direkt velem szórakozol? -
etnies #11757 Bocs az OFF ért csak ezt gondoltam leírom mert sokan hülyeségeket írnak!!
Azért közel se úgyvan az...AK is akármikor elakadhat,azt is karban kell tartani,a különbésg csak h az M4-et sűrűbben kell,de kollégám mesélte,hogy nyáron ők elég sokat lőttek M4-el és neki nem volt akadása(mondta h nagyon lőszer függő),most legutóbb meg 1 másik srácnak az AK lövésenként elakadt(frissen kapta és sztem ganés volt nagyon,pedig elvileg azok is tiszták voltak).Tényleg sokat szidják az M4-et meg istenítik az AK-t,de sztem csak ebben jobb strapabíróbb(erősebb,de nem pontosabb már csak a lőszer maitt se). -
rexsimus #11756 Jobb ha nem látod :D
Előrehajolva szélvészként rohan feléd, és nyissz, véged :D -
Videó van róla? :D -
kutyacsont #11754 hát 2 hónapi spórolt pánzem.... szal gondolhatod... -
csipás? kiszed bárkit? CoD6? MW2? egy játékot játszunk? 2 hitbe nem feltétlen hal bele az ember... elég száni azért... (Barret .50, FMJ, Stopping Power Pro) Pedig az ha súrolja meghal... átmegy a páncélok nagyrészén... CoD4ben azzal lőttük le a Zackhaev vagy kinek a kezét... kicsit gyengült azóta :\
meg Interventionnek mi értelme? tök ugyanaz mint a Barret, csak ezt fel kell húzni minden lövés után és kisebb a tár... -
Skyline #11752 Új móka a gyorsrohangálóknak...
Marathon+Leightweight+ commando....4 embert megöolnek és fogják a kezükben a CARE PACKAGE flakont...Gyakorlatilag 2szer olyan gyorsan futnak mint bármi mással.....
Próbázzátok...Viccesnek vicces csak feltünnek majd a használói... -
UTOLSÓ. -
nem azt mondtam, hogy ne beszélgessetek, de az AK VALÓ(!) életben történő működése és egy játék az két különböző dolog. erre is van külön topik, engem is érdekel, de rohadtul nem itt. -
csuripi #11749 Csak beszélgetünk, mint mindenki más. -
én is ezt mondom
-
ÖLÉG legyen! -
csuripi #11746 vagy ha mégis, mond meg mit látsz ellent mondásnak? -
lehetőleg ne itt vittasátok már meg az AK működési elvét...köszönöm. -
csuripi #11744 semmi ellent mondás nincs benn -
kicsit jobban kéne figyelned, hogy mit töltesz le. nem tudom van-e rá mód, hogy megváltoztasd a steam-es verzióra, de biztosan, csak lehet megint lóvéba lesz. tanulópénznek jó volt? -
rexsimus #11742 Megvetted? -
neijesszgecc gecccc.
-
rexsimus #11740 Arra céloztam, hogy ellentmondás van abban, amit leírtál! -
kutyacsont #11739 vagy nemis kell steamre csak vhogy hogy tudjak végre multizni....mert direkt azért vettem meg hogy nekeljen a multival szenvedni erre tessék a kurva steam bekavar ! THX infiniti ward & activision ! Megvárom a BC2-őt hátha az visza adja a hitem... -
ghost csaja :D -
jah és itt valaki emlegette, hogy akik ilyen nagy streak-et, emg gyors heliket hivnak azok csalnak. a példám is mutatja, hogy nem mindig csalókkal állunk szemben, egyszerűen ügyes és még mákos is vagy csak sok a noob az ellenségnél:) -
kutyacsont #11736 cső nagy gázban vagyok
kb 3 hete megvettem a játékot de a 2.dvd hibás volt lefagyot mint sokaknak...a blokkot elhagytam így nem cserélték ki 576-ba (érthetó)
szal maradt az hogy a 60 kb/s netemmel letöltöttem csak olyan gondom van hogy én ökör a no steam változatot töltöttem le és most nem tok multizni... szal valakineke van ötlete hogy tudám rá varázsolni steam-re ? mégegy szer lenem töltöm... 2.5 hétig töltötem szal már rohadtul elegem van... -
csinálok már én is videót, hátha sikerül megint egy nuke:) legjobb streak-em 38 most:) -
Gabe18 #11734 Szerintem meg nagyjából 3 pálya van ahol a futkosók kivédhetők.A Derail,az Estate és a Wasteland.Nyilván a méretük,és a rajtuk lévő aránylag nagy szabad terület miatt,ahol valóban egy jobb sniper esetleg könnyen kilövi őket.
Ezeket természetesen a legtöbbször gyorsan elszavazza a nagy többség... -
csuripi #11733 Nem írtam félre semmit, max annyi, hogy én nem könyvekből, internetről, meg televízióból szerzett tapasztalatok alapján mondtam véleményt. -
szép :) -
-
rexsimus #11730 Valami nincs rendben nálad, vagy nagyon félreírtál :) -
csak mire te megkaptad a játékot a karácsonyfa alá addigra kiadtak egy frissítést ami levette az erejét és jelentős mértékben a hatótávolságát -
jah, hozzáteszem, mert nem tudok szerkeszteni, hogy aki futkos az smg-vel teszi, mert az a legkönnyebb (vagy a handguns, abból is a tactical knife), azok pedig nem visznek el messzire, vagyis nem pontosak, tehát neki közel kell kerülnie, egy assault vagy lmg fegyó bármikor kiszedi, hiába rohan...tapasztalat:)
az igaz, hogy kis pályán ahol sok a sarok, szoba ott nincs nagyon ellenfele a futkosásnak, de az csak 2-3 pálya és van 12...szóval:)
skill kell ide kérem, skill:D -
Sziasztok!
Érdekes olvasni a sirásokat:) igen, azok, akárhogy is fáj. mindennek van előnye és hátránya gyerekek, a cod-ban is megvan a ballance, csak ha ideges vagy nem tűnik igazságosnak. eleve minimum 4-6 ember van csapatonként, olyan nincs, hogy mindegyik egyféle fegyverrel menjen, egy csipás mindig lesz, ha ügyes akkor kiszed bárkit, jöhet az marathon meg light perkkel is, egy futkosós, mindig lesz, aki a kempeseket kiszedi előbb utóbb, egy assault mindig lesz, egy rakétás mindig lesz és igy tovább.
ha nagyon mákos vagy, mint Én néha, akkor összejön a 7 kill és jön a harrier, ha nem lövik ki (szerencse), akkor jön a chopper, ezt sem lövik ki és megint szerencséd van, megvan a nuke, bye bye everybody.
de ugyanez megvan bármelyik killstreak-hez, bármelyik perkkel, mind mind szerencse, lagg, hostfüggő, utóbbiak nem rajtad múlnak legtöbbször.
mindegyik fegyverhez, perkhez, mozgáshoz (jump pl) kell a skill, mert skillnek azt nevezzük, ha már jártasságot szereztél egy adott dologban, azaz öltél vele legalább egyszer igy tudod nagyjából, hogy mikor mit tudsz vele kezdeni.
mindig mindennek megvan a maga helye és ideje:) csak tudni kell élni vele, na ehhez kell a skill... -
ACE #11726 És azt nem vettétek észre, hogy azóta szarakodik ennyit az IW, amióta lehet warezolni? -
at16 #11725 amúgy titeket nem idegesít hogy a sima MW -hez képest sokkal de sokkal laggosabb a játék? ledobál állandóan, új hostot keres majd nem talál.
azon a szerveren is késik minden amelyiken mindenkinek full pingje van.
dedikált szerverről még mindíg nincs hír? mert ez így egy elég nagy trágyadomb :S jó lenne rendes szervergépen, de így...