24218
Modern Warfare 2
  • foxpal
    Valaki nemtudja kiszedni a játékból azokat a hangokat amikor UAV van meg csomagot kaptál meg killstreak meg ilyenek?
  • boomsly
    Ez egy érdekes kérdéskör: vajon wallhack vagy tapasztalat és UAV?
    Ha nézed a killcam-et ez csak nagyon kirívó esetben derülhet ki.
    Én most úgy jártam Karachi pályán, hogy kilőttek egy ablakból.
    A killcam-en az látszik, hogy a srác campel, ül az erkélyen és követi a mozgásom a szomszéd szobában és még van ideje fegyvert is váltani majd ablakhoz érve bumm.
    UAV?
    Hányan jártatok már úgy, hogy követtetek valakit az UAV-n és az annyira lassan frissített, hogy az illető egyszerűen lerohant miközben te pislogtál a kicsi sárga pontra?

Különben én is azon agyaltam, hogy az egyértelműen csaló shithole-t felnyomom, mint a kúpot, de meggondoltam magam.
    Ha már vettem valamit, azzal ne nekem keljen dolgoznom. Regelni, figyelni, screenshotolni, videózni, kikeresni, jelenteni.
    Aztán elölről....szélmalomharc.
  • Szega87
    gyönyörű volt, játszok haverral egyszer csak fekete képernyő, error :S Most elösszőr látom legalább hogy van console mw2be :D
  • Szega87
  • mmovar
    van nuke dobozban. nézd meg a challengek-nél ott is van.
  • Hurkans
    Én például múltkor írtam hogy az aimbotnak van olyan tulajdonsága hogy nem ránt be a fegyó én pl azt élből cheaterezem akinek ugyanolyan fegyoja van mint nekem ,nekem ránt mint állat neki meg nem na az tuti cheater...
  • Frank99
    azért jó az közelről :-)))
  • Szega87
    Minap egy magyar csapat ellen waroztunk 5on5 SD-t haverokkal és nagyon gyorsan meghalltam mp_favelan és közbe ment a videó a haverom meg ace-t lőtt. Kiszedtem, megszerkesztettem, felraktam youtube-ra. Aki érdekel nézze meg, ha tetszik kommentelj, aki akar subscribeolhat is :D

• armageddon666
    Egyébként annyira idegesítő a rinya az "OP" fegyverek miatt :\ ACRt bezzeg mindenki nyugodtan használhat... az nem imba hogy kb. zéró a recoil :\ ááá tényleg...
  • csuszi
    tipikus:
    ilyen cheat nincs. ugyanúgy halnak mint mások. erről ennyit.

aki írja, hogy de geci szerencsés hogy nem találkozik cheaterrel, az nem szerencsés, hanem nem hülye...

amiket itt összehordtok, az nem más, mint amit nap mint nap látok a szervereken, amikor megy a sírás amikor valaki kiugróan jól játszik és lökik neki 3-4-en hogy szar cheater hacker.
  • V43 1105
    Hát az az igazság hogy a muriról már lemaradtál.. lelett ugye gyengitve a cucc.. node marathon, lightweight commando hármas megmaradt, megspékelve egy M9 Tactical kniffal igazi Ninja feeling :"D
  • Unreal1942
    Valami tényleg történt a napokban. Tegnap 3 nukeot kaptam a nyakamba. Pedig eddig összesen volt ennyi.
    Viszont fel is hígult a mezőny. Én is megkaptam, hogy csalok...49-17 pedig nem is eget rengetően nagy szám.

Konkrétan csalóval is csak kétszer találkoztam. lvl hack is egyre kevesebb van. Ami viszont egyre bosszantóbb az a rendszer amibe bele vagyunk kényszerítve. Nonszensz, hogy még azt se választhatom ki milyen mapot akarok játszani. Bebasz valahova aztán lesz ami lesz. Persze mire jönnének azok amiket kedvel az ember akkor game lobby closed.
  • Frank99
    én tegnap ranger akimboval szedtem le Derailon a lépcsőn együtt felsétáló barátot :-)))

de az legalább nem hord olyan messzire, mint a 1887...

még 6 szint, és +lesz nekem is :-)))
  • F E R I
    Vagy az történhetett, hogy többen is váltottak Prestige-t és ugye nem vihetik tovább a megszerzett fegyvereket, mert úgy tényleg értelmetlen játszani, hogy veszendőbe megy a sok xp...

Amúgy leszarom, ha vki azzal akar érvényesülni, nem szabhatom meg én, hogy mivel nyomuljon...(ilyenkor folyamodok én is ellenük a már korábban ismertetett Marathon+LW+Commando+Care Package kombóra
  • Gabe18
    Hát olyan nagy különbséget én se látok benne,de mintha kevesebb használó lenne.Akinél ott van,az ugyanúgy arat vele általában.Úgyhogy ha valamit csináltak is,túl nagy változás nem lehet.Maximum "profi" használói érezhetik.
  • F E R I
    "Amúgy az Akimbo 1887-esek tényleg mintha kevesebben lennének.Lehet valamit tényleg csináltak velük utolsó patchben." --- Hát én nem tudom, mert 20-25 méterről úgy lekaptak vele többször is, hogy csak pislogtam, mint pocok a lisztben... közelről meg csinált egy pár multikill-t is az illető, mert voltak előttem jó páran és egyszer csak mindenki halott két lövéstől...
  • BIKA95
    Igy már énis jártam, hogy 4 méterről nemkapja a shotit Nyomtam a gombot de semmi az a kis x még meg sem jelent..
  • armageddon666
    Nem játszom régóta, de 2 lvlhackert láttam, és alapvetően elkerültek a patkány játékosok... kellemes csalódás egyelőre :D
  • Gabe18
    Amúgy a Steam az előbb megint bedőlt.Ez most már minden éjjel így lesz?
  • Gabe18
    Igen kivételezett lehetsz te.
    Délután gyereket grip-es (nagyobb lőtáv) shotgunal zoom célzással kb 4 méterről meglövöm,meg se érzi,majd fordulásból az akimbo xarával ledarál.Semmi lag vagy ilyenek nem volt.
    Következő pályán ugyanazzal a shotgun-al a társam Grip nélkül csipőből kb 2x olyan messze lévő embert simán lelő...
    És most kb tudnék mondani fejből az elmúlt két napból vagy 10 esetet amire szerintem 10-ből 9 ember élből azt mondaná csalás,de én a hülye fejemmel inkább gyártok mellé ilyen istentelen nyakatekert elméleteket,hogy miért nem az,és inkább le sem írom,meg se említem.
  • Firerock
    nemtudom ti mivel játszotok
    én eddig amióta megvan egy darab csalóval nem találkoztam,csak lvl hackerrel annak is 10alatt van a száma
  • RatBaG #11969
    nem tudom mi a kurva isten volt ma, de egyrészt akkora lag volt, mint még soha, másrészt dugig voltunk csíterekkel. komolyan, szinte nem is túlzok, ha azt mondom, hogy minden körben legalább 2 csaló volt a serveren.
    pl az egyik tag elég hamar lebuktatta magát a wh-s megmozdulásaival, aztán mikor mindenki elküldte az anyjába, bekapcsolta az aimot is. hát a pofám leszakad :DDDDD
    valamit tényleg kezdhetnének anti-cheat fronton, mert ez kezd botrányos lenni. lassan már nem lehet egy normálisat nyugodtan játszani, mindig vannak páran akik tönkre basszák az irreális megmozdulásaikkal...
  • LeWyTy
    És az milyen mikor félóránként megszakad a netem a szolgáltató hibájából(nem tudnak vele mit csinálni , és nincs másik szolgáltató)
    És általában ugyanez a téma:

Csak akkor rohadt irritáló mikor első vagyok és az utolsó percben timed out Na ojankor van --.--
    De kb minden 2-3. körben
  • LeWyTy
    De azé azt meg kell hagyni ez a pontszám a többiekéhez viszonyítva elég abszurd.
  • barmi
    nyomorék roadrunnerek ....
  • Skyline
    "áll a paraszt becéloz a falon ACR-el elkezd lőni és kioldalaz"
    HJah és nem nagyon lehetett az esetnek előzménye....UAV nem volt látni nem láthatta hogy ott vagyok,hallani sem hallhatta és eleve a falon pont rám volt tartva a célkereszt:)
  • Skyline
    Emberek.
    Regezés STEAMPOWERED fórumra. Aktiválás...Aztán jön egy levél hogy aktiváltál.
    Kikeresitek a VAC Discuccion, ott "How do I report a cheater? / How do I report a cheat site to VALVe?" topic. Ott van benn ocarD akinek a nevére egy kattintással lejön a SENT PRIVATE MESSAGE. És szépen megírjátok hogy cheater,milyen cheat+steam id...Esetleg videóval,képpel...
    Ma 3 wh-val találkoztam, 2 azon bukott el hogy voltam valahol meghalok,visszajátszásban meg aztlátom hogy áll a paraszt becéloz a falon ACR-el elkezd lőni és kioldalaz. Esélyem nem volt mert amint kiért a sarkon eltalált. A 3. pedig a saját csapattársai kezdétk el fújni.
    És igen. Megjelentek a CarePackage rohangálók is,ma 4-5 helyen is találkoztam leightweight + commando + CarePackage-essel--> ha jó a ping még nem nagy gond de ha kicsit is szar a pingjük még egy gl sem állítja meg őket...
  • böröczk
    De igen, ha már valaki "túl jó", az már biztosan csal. Legalábbis, mi, magyarok ezt feltételezzük. Ez egyébként nem csak ebben a játékban örökös probléma. : / Tény, hogy akadnak csalók, meg professzionális atomübermegahiperbrutáljó játékosok is : D
  • Fekete istván
    ááá kösz akkor felrakom gyorsan :DDDD
  • hyjal
    Látom nem értetted mi volt a lényege a mondandómnak.
    Nem azt mondtam hogy egy magyar sem csal.
  • Gabe18
    Attól még az xfire-t futtathatod mellette.
    De lehet más program is csinál képet-videót.Azt tudom hogy nekem a FRAPS-al csak feketeséget vett fel...
  • Fekete istván
    Jah de nekem eredetiben van meg nem kell xfire akkor én nem is tudok képet csinálni játék közben ?
  • Fekete istván
    á kösz a helpet :DDD ha meg van a 70 es szint akkor a barakkban van az a szar ami nullázza vagy mit csinál azt 7*meg kell csinálni?
  • böröczk
    Vagy dolgozzatok meg érte...és vegyétek meg.. annyi.
  • bandi007
    vagy warezzal könnyebb CSÍTELNI?
  • bandi007
    Mé nem tudjátok megvenni?
    Vagy kérjétek a Jézuskától vagy szülinapra vagy ilyesmi...
    Wazzeg!!!
  • böröczk
    Veletek, magyarokkal? Te talán nem az vagy? : D
    Egyébként amit mondasz, az totál igaz, de azért azt se feltételezzük már, hogy egy magyar se csal.
  • Gabe18
    Dobókést a Equipment részen választhatsz "Throwing Knife" néven.
    Marathonál gyorsabb a Marathon+Lightweigh kombó.(és elvileg annál is gyorsabb a Marathon+LW+Care Package jelzőgránátja a kézben).
    Képet meg mondjuk a Xfire progival tudsz ha megy a játék közben.
  • Fekete istván
    Tudna nekem valaki segíteni ma több pályán találkoztam olyan eberekkel akiknél dobókés volt azt hol lehet megszerezni eleinte csak pajzsosaknál láttam vagyis azok öltek meg de utána már olyanoknál is volt akiknek nem volt pajzsuk.
    Meg találkoztam olyan emberekkel is akik simán lefutottak pedig nekem is maraton volt ben de hogy hogy 2*olyan gyorsak
    JAh és hogy lehet képet csinálni a játék közben előre is kösz mindenkinek
  • Garou
    Ez, jó letesztelem én is! Nyilván több próba kell, hogy megtartási idő szerint nő-e a kapott ajándék, de kíváncsian várom!