24218
Modern Warfare 2
  • Bagoly81
    kivagyok ettől a játéktól, egy rakásbaromarcú állandoan futkos hangtalanul és szétkésel mindenkit. lelőni se egyszerű mert gyors, mikor már egy bizonyos távolságba kerül lelöhetetlen.

ez még a sörétes puskásoknál is nagyobb genyoság.
  • armageddon666
    HÁHÁHÁHÁHÁ

Ellenfél Emergency Drop...
    lenyúltam egy Predatort, egy AC130t, meg egy Precision Airstriket :D mondjuk csak 5 kill jött össze velük, mert szar vagyok a nagy repülővel :( bezzeg ha chopper gunner van benne :D
  • Firerock
    ha lekéselsz egy sentry gun-t vagy lelőssz egy olyan helit ami hozza a care package-et akkor azért is
    az az elnevézs hoyg enemy killstreak rewards
  • madmanic
    reggelt'

Ha még nem késtem el, B.Ú.É.K!

Milyen nap van...?
  • ACE
    ja, BUJÉK!
  • Frank99
    BUÉK!
  • HUN BECSEHELY
    B.U.É.K. Mindenkinek,és sok Atom-ot.
  • soo277
    B.U.É.K all players
  • HD JOHNNIE
    BUÉK! :)
  • zotya10002
    Akkor !!!Tarka disznó farka
    Belelóg a szarba
    Ha ránézek okádok
    Boldog Új Évet Kívánok
  • Lantee
    New Year, New Hopes!

Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet Kívánok!
  • wesker24
    BÚÉK !
  • tituka
    B.Ú.É.K.
  • Daell Drow
    buek
  • Zwiebel
    B.Ú.É.K minden kedves fórumtársnak és sok sok KILLSTREAK-et
  • kutyafulu
    BUÉK
  • Prince23
    Én akartam az elsó lenni, de így már csaka második jut nekem.

BÚÉK
  • zotya10002
    B.U.É.K.!!!!!
  • HD JOHNNIE
    Lehet noob vagyok vagy mi :D de csak most jöttem rá, hogyha a cold blooded perk bent van és úgy lősz le helit, vagy harriert vagy akármit, akkor azt számítja challenge-nek.

Emlékszem vki itt írta, hogy lelőtt egy csomót már és sehova nem számított bele, na akkor ezért mert nem volt a perk betéve.
  • V43 1105
    Nekem MP5 hiányzik ... mármint a COD4 féle sima gyári verzió .. na az Blinggel .. úúúhhúúú :P
  • armageddon666
    A hülye regent tuti a konzolok miatt vezették be... macerás a health packok gyűjtögetése meg az állomásoknál gyógyítás... egyszerűbb beguggolni a fedezékbe.

egy konkrét példa... de egyébként még sok apróság van :)

szinonima: leegyszerűsödés... egyre inkább a casual játékok nyernek teret... pro gaming eltűnik :)
  • Prince23
    Lehet majd jön egy patch jövőre, amelyekben a COD4-es fegyók lesznek benne. pl a jó öreg G36C vagy g4, r700
  • foxpal
    Észre vettétek hogy single playerben benne van a Dragunov sniper fegyó multiba me nincs?:) :D
  • D4v3
    Az offtopic miért jön be néha, néha meg nem (pl. most)?
  • F E R I
    Nekem a FAL kicsit lassú a tűzgyorsasága, bár én vagyok hozzá gyenge, de az tuti, ha vki ráérez arat vele!
  • Khandiszno
    wabisuke valöszínü megkene venni eredetibe :D

• V43 1105
    Maga a multi felépitése már a mocskos konzol fosra hajaz...
  • Unreal1942
    Nagyon jó kis fegyver a TAR 21.
    Nálam a sorrend FAL, M16, TAR 21
  • wabisuke
    bocs nem értem rá vissza olvasni :S

valaki nem tudja hogy a multiplayer miért dobki azzal a szöveggel hogy steam connection failed??:S (de kb 1p tok gamelni:S)
  • F E R I
    Nem tudom ki írta már, de kipróbáltam a TAR 21-et és hát tényleg nem rossz fegyver, most egy darabig tuti azzal nyomulok
  • Szega87
    három szó:

ezt honnan veszed?
  • armageddon666
    Egy szó:

elkonzolosodás

:(
  • Gabe18
    "3-4 lövés kell a durva csipákból is"

Az csak a szokásos EA sebzésrendszer...

De legalább a kijelölt ember felet nem tudom hány másodpercig ott lesz egy szép nagy jel hogy ott van valaki,és ha odébb megy,a jel megy vele.Zseniális...

Bár BC2 kis idő múlva lehet jó játék,mert arra lehet mod-okat csinálni,és az alap baromságokat átszerkeszthetik.
  • ProGabe #11997
    eszméletlenül, kicseszettül imba már a játék. a már úgy jön a képbe, hogy kiismerték/tük, így tényleg mindenki szemét módon játszik

nagyon lesarkítva a dolgokat: non-HC azért szar, mert MINDENKI GL-ezik, HC meg azért, mert vonzza a csítereket a killcam hiánya. a kettő között kéne valami

a lényeg, hogy ez így már nem FUN. tök jól összefoglalta valaki egyik játék alatt. csak ennyit írt: "yeah, only on IW.net". azt hiszem, ebben minden benne van

elnézegetve a bad company 2 videókat az sem lesz rosszabb. 3-4 lövés kell a durva csipákból is, egy kicsit nem figyelsz és elütnek (D:), minden robban, bárhonnan jöhetnek

kezdem visszasírni a COD2-es riff-csatákat tuzsánon
  • Gabe18
    Jogos,valóban nem a lőtávot hanem a pontosságot növeli.Ám esetünkben mindegy,mert az Estate pályán volt a nagy házban az emeleti kis szobákban.Én bent álok a szobában,ő meg az ajtóba begyalogolt nekem féloldalt.Még a 4 méter is túlzó becslés szerintem,úgyhogy messze nem ezen múlt.
  • Gabe18
    Ahhoz igen kiugróan jól kell játszani hogy a 4 méteres shotgun lövést,ami gyönyörűen a testére van célozva lábon kihúzza.Ez biztos valami extra skill lehet...
  • Denes888
    A grip lényege, hogy mikor lövöd 1000-el az ellent, akkor ne húzzon annyira fel a fegyó, hanem csak kicsit.
    A lőtáv nem nő meg, csak pontosabban lősz. Ezért is light machine gunoknál van.
  • barmi
  • armageddon666
    Jééé ennél ott voltam, nem? :D csak a késelés miatt :D az ismerős :D
  • davidka003
    Átírod az IWD fájlokat .zip-re és akkor ki tudod csomagolni az összes hangot.